Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
συναγωνιστές, να φυλάξουμε τους κόλους μας. Μαζεύτηκαν εδώ οι άντρακλες!!!!
Ελα ρε μεγάλε σερνικέ!!! Η διαφορά μεταξύ σερνικού και λούγκρας είναι το ότι ο πρώτος δεν προσβάλει πίσω από την ανωνυμία του τους άλλους και ότι δεν υπερηφανεύεται για το πόσο άντρας είναι. Αντιθέτως αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των θρασύδειλων ή αλλιώς λούγκρες.
Απαντησέ μου τώρα με καμία βρισιά όπως και ο doritis γιατί μέχρι αυτό ξέρετε να κάνετε. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ρε με βρισια υπαρχει περιπτωση να χαμπαριαζες αλλα δεν γουσταρω....
εγω σου λεω απλα μηπως και κξαταλαβεις οτι εισαι ΛΟΥΛΑ κλαψομουνα....
παλι αμα δεν παιρνεις χαμπαρι και μενα στα π@@@@@α μου... ;) ;) ;) ;)
κλαψε ελευθερα.....
ο βασσαρας κληρωθηκε,η ολυμπιακαρα,αυτος που επαιξε και στην 1η αγωνιστικη το παο -αεκ...... ;) ;) ;) :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά θα παρακαλούσα με τον εν λόγω πρώην μέλος να μην ασχολείστε πια...του κανουμε κ την τιμή έτσι.
Ευχαριστώ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σου γράφω αυτά που σου γράφω, και μου απαντάς με το σύνθημα!! σου λέω ότι είναι θρασύδειλο το να βρίζεις κάποιον χωρίος να σε βρίζει και εσύ απαντάς με βρισιά!! Τελικά είσαι σε νοητική θέση να καταλάβεις πότε κάποιος μπορεί να σε ξεφτιλίσει χωρίς να σε βρίζει? Ξεφτιλίζεσαι και δεν το καταλαβαίνεις!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
απαντησε μου στο αλλο που ρωτησα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εσυ δηλαδη βγαινεις επωνυμα εδω?
πες μου πως κρινεις την συμπεριφορα του αριωνα με τους χιλιαδες κλωνους
πες μου ποσο αδερφιστικη βρισκεις αυτη την συμπεριφορα
οταν γράφεις σε εμένα θα γράφεις και για μένα. Δεν ξέρω κανέναν Αρίων ούτε με ενδιαφέρει. Και εγώ ανώνυμα γράφω αλλά δεν έχω βρίσει κανέναν εδώ μέσα.Φαίνεται δεν είμαι τόσο άντρας όσο εσύ. Η το αντίθετο?????????

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οταν γράφεις σε εμένα θα γράφεις και για μένα. Δεν ξέρω κανέναν Αρίων ούτε με ενδιαφέρει. Και εγώ ανώνυμα γράφω αλλά δεν έχω βρίσει κανέναν εδώ μέσα.Φαίνεται δεν είμαι τόσο άντρας όσο εσύ. Η το αντίθετο?????????

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
απαντησε μου πως κρινεις την συμπεριφορα ρε κλωνε
ευκαιρια για αυτοκριτικη

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απαντησε μου πως κρινεις την συμπεριφορα ρε κλωνε
ευκαιρια για αυτοκριτικη
εχεις σίγουρα πρόβλημα. Ποιος κλώνος ? Ούτε ξέρω τον Αρίωνα σου λέω.  έχω εμπλακεί εγώ καθόλου στην διαμάχη? Αγόρι μου, θέλεις βοήθεια!!! Το ότι έχεις εμμονές και φαντάζεσαι πράγματα, με τα κατάλληλα φάρμακα, ξέρεις περνάει.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχεις σίγουρα πρόβλημα. Ποιος κλώνος ? Ούτε ξέρω τον Αρίωνα σου λέω.  έχω εμπλακεί εγώ καθόλου στην διαμάχη? Αγόρι μου, θέλεις βοήθεια!!! Το ότι έχεις εμμονές και φαντάζεσαι πράγματα, με τα κατάλληλα φάρμακα, ξέρεις περνάει.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
οκ καταλαβα κοτα
καληνυχτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δωρητή κ ξεφεύγεις κ ο Λιάκος δεν είναι αυτός που υπαινίσεσσαι.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.Λες να σου λέω ψέματα.Ο πρώτος που θα του την έλεγε θα ήμουν εγω.Μετά από όσα έχουν γίνει με τον Αρίωνα,θα τον υπεράσπιζα κιόλας;;;;επειδή ξέρεις 2 πράγματα θα έπρεπε να ήσουν πιο σίγουρος

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οκ καταλαβα κοτα
καληνυχτα
τι να σου πω !!! ξέρεις, ξέρω και εγώ να βρίζω, όχι όμως πίσω από την ανωνυμία μου . Αυτό  θα με έκανε κότα. Το ότι σε κάνει εσένα, μάλλον το έχεις συνηθίσει. Κάτι τέτοιοι θρασύδειλοι σαν εσένα,έτσι το κάνουν μόνο. Ποτέ κατάμουτρα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας.
Ο Τζιμπούρ συμμετείχε κανονικά :rockon: :rockon: :rockon:

Κανονικά πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, αλλά θα υποβληθεί προληπτικό σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία), ώστε να είναι οι άνθρωποι της ομάδας 100% βέβαιοι πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Πλέον, και αν δεν αλλάξει κάτι, ο 24χρονος άσος είναι στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο, αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Κλειστά χαρτιά
Στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιώργος Δώνης δεν έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι. Ο 39χρονος τεχνικός, προφανώς επειδή η προπόνηση έγινε και υπό το βλέμμα των εκπροσώπων των ΜΜΕ, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Είναι πιθανή η αλλαγή σε σύστημα (επιστροφή σε 4-3-3), αλλά και σε πρόσωπα, με τον Νίκο Γεωργέα να δείχνει πως έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη θέση του Έντσον Ράμος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δίνει εισιτήρια και ο Θρασύβουλος
Η διοίκηση του Θρασύβουλου απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ να πάρει εισιτήρια στην αναμέτρηση της 26ης Οκτωβρίου στη Φυλή, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» έχει ήδη εξασφαλίσει περίπου 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους.Τελικά αυτό το thread θα πρέπει να μετονομαστεί σε "Καφενείο των Οπαδών/Φιλάθλων".Εδώ μέσα κουβεντιάζουμε επί παντός επιστητού.Αλλά και μια κουβέντα λέμε και όλοι αρπάζονται.Κάντε υπομονή ,μέχρι την Κυριακή θα πλακωθούμε (?) άπειρες φορές....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους.Τελικά αυτό το thread θα πρέπει να μετονομαστεί σε "Καφενείο των Οπαδών/Φιλάθλων".Εδώ μέσα κουβεντιάζουμε επί παντός επιστητού.Αλλά και μια κουβέντα λέμε και όλοι αρπάζονται.Κάντε υπομονή ,μέχρι την Κυριακή θα πλακωθούμε (?) άπειρες φορές....
γιατι δεν ηρθες ρε θαλαμοφυλακα? :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To κατάλαβες τελικά όπως φαίνεται.Ξέρεις φαίνεται από αδερφίστικες συμπριφορές.Κρίνεις ιδίοις όμασοι
αυτό το ιδίοις όμασοι τι είναι; Δεν ξέρω σωστά ελληνικά.....
εγώ έμαθα κάτι παρόμοιο, το τυφλοίς όμμασι που ταιριάζει απόλυτα σε σένα......
Αλλά αυτοί οι όμασοι ρε πούστη μου δεν ξέρω τι κουμάσια είναι........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτό το ιδίοις όμασοι τι είναι; Δεν ξέρω σωστά ελληνικά.....
εγώ έμαθα κάτι παρόμοιο, το τυφλοίς όμμασι που ταιριάζει απόλυτα σε σένα......
Αλλά αυτοί οι όμασοι ρε πούστη μου δεν ξέρω τι κουμάσια είναι........
σε επιρεασα πνεματικα βλεπο,κοψε τη κακι παρεα Μορφοσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε επιρεασα πνεματικα βλεπο,κοψε τη κακι παρεα Μορφοσι
βοθρούλη αυτό το σάιτ μου έχει γαμήσει την ψυχολογία.
Κάθε μέρα που μπαίνω καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι είμαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος και η μόνη τελικά δουλειά που μου αρμόζει είναι του Αχμέτ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βοθρούλη αυτό το σάιτ μου έχει γαμήσει την ψυχολογία.
Κάθε μέρα που μπαίνω καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι είμαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος και η μόνη τελικά δουλειά που μου αρμόζει είναι του Αχμέτ.
ο Αχμετ αναβαθμιστικε κολιτε,ανιξε ηπαμε ψιλικατσιδικο με τι γινεκα του τη μπαζοσαβουρα
εσι απο δικιγορος και πανο πρεπη να σε ξερης πολα
εγο δε θα σε περνα ποτε,ξερο οτι εισε και νταμαρι και θα σε τρεμο μι μου σκασης κανα φουσκο αμα σε βαλο να παραγκιλης κοτομπιφτεκα

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
[size=14pt]ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ....[/size]

Stories

Νέο!

Stories