φανταζομαι οτι εσυ θα θεωρουσες βρισια και το να σε πει καποιος ''αρσενικο''....Εγώ προσωπικά θα το θεωρούσα βρισιά να με πει κάποιος γαυρο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
ειναι τραγικοι,απορω πως δεν το καταλαβαινουν.....ξεχασες το τσιμπουκοπνιχτρες
εχει γινει το κλαμα φυση τους....
εξαρτωνται απο αυτο......
δεν μπορουν αν δεν κλαψουν.....
σαν τα παιδακια του νηπιαγωγειου.....
αδικημενοι και κατατρεγμενοι που συνομωτει το συμπαν εναντιον τους.....
μπορείς να αρθρώσεις έστω και μια λέξη ή να γράψεις έστω και μια λέξη χωρίς αυτή να είναι βρισιά? Καλά λέω ότι τύποι σαν εσένα στην ζωή τους είναι καρπαζοεισπράκτορες από τις παρέες τους, την δουλειά τους και βγάζουν εδώ την δήθεν μαγκιά τους για να νομίζουν ότι κάποιοι είναι!!!!ξεχασες το τσιμπουκοπνιχτρες
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φανταζομαι οτι εσυ θα θεωρουσες βρισια και το να σε πει καποιος ''αρσενικο''....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=20pt]θρυλε γαμα την αεκ την πουτανα[/size]μπορείς να αρθρώσεις έστω και μια λέξη ή να γράψεις έστω και μια λέξη χωρίς αυτή να είναι βρισιά? Καλά λέω ότι τύποι σαν εσένα στην ζωή τους είναι καρπαζοεισπράκτορες από τις παρέες τους, την δουλειά τους και βγάζουν εδώ την δήθεν μαγκιά τους για να νομίζουν ότι κάποιοι είναι!!!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπορείς να αρθρώσεις έστω και μια λέξη ή να γράψεις έστω και μια λέξη χωρίς αυτή να είναι βρισιά? Καλά λέω ότι τύποι σαν εσένα στην ζωή τους είναι καρπαζοεισπράκτορες από τις παρέες τους, την δουλειά τους και βγάζουν εδώ την δήθεν μαγκιά τους για να νομίζουν ότι κάποιοι είναι!!!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αυτό το ΑΕΚ γερά πόσο γερά είναι τόσα χρόνια;
μήπως αδερφοφέρνει λιγάκι;
Επισκέπτης
Σε πείραξε κοριτσάρα μου?φανταζομαι οτι εσυ θα θεωρουσες βρισια και το να σε πει καποιος ''αρσενικο''....
να μην σε πειραζουν οι λεξεις αλλα η συμπεριφορα και η κλαψομουνιαση που δειχνετε....μπορείς να αρθρώσεις έστω και μια λέξη ή να γράψεις έστω και μια λέξη χωρίς αυτή να είναι βρισιά? Καλά λέω ότι τύποι σαν εσένα στην ζωή τους είναι καρπαζοεισπράκτορες από τις παρέες τους, την δουλειά τους και βγάζουν εδώ την δήθεν μαγκιά τους για να νομίζουν ότι κάποιοι είναι!!!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ενταξει εγω θα παραδεχτω οτι ειστε αδικημενοι και κατατρεγμενοι,εσεις θα παραδεχτειτε οτι ειστε μιζεροι και κλαψομουνηδες;;;;
εχετε τα αντερα;;;;;
εγω τα εχω....
Επισκέπτης
τουρκακια αρχισατε παλι τις παπαριες σας..
οτι & να γραψετε,ΔΕΝ σας γαμαω..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε κλαψομουνηδες..
οτι & να γραψετε,ΔΕΝ σας γαμαω..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε κλαψομουνηδες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λίγο ΑΕΚ πολύ πούστης......Σε πείραξε κοριτσάρα μου?
μ αρεσεις.....
με τετοια ''προσοντα''και κοριτσαρα δεν γινεται ρε χοντρουλη...Σε πείραξε κοριτσάρα μου?
με αδικεις τωρα....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
αυτό το ΑΕΚ γερά πόσο γερά είναι τόσα χρόνια;
μήπως αδερφοφέρνει λιγάκι;
To κατάλαβες τελικά όπως φαίνεται.Ξέρεις φαίνεται από αδερφίστικες συμπριφορές.Κρίνεις ιδίοις όμασοι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δυστυχως ορισμενοι οπαδοι της αεκ με την συμπεριφορα τους ξεφτιλιζουν την προσφυγια κατι το οποιο εχουν καταχραστει με το χειροτερο τροπονα μην σε πειραζουν οι λεξεις αλλα η συμπεριφορα και η κλαψομουνιαση που δειχνετε....
ενταξει εγω θα παραδεχτω οτι ειστε αδικημενοι και κατατρεγμενοι,εσεις θα παραδεχτειτε οτι ειστε μιζεροι και κλαψομουνηδες;;;;
εχετε τα αντερα;;;;;
εγω τα εχω....
ο συγκεκριμενος γελοιος ειναι ο γνωστος και δεν εχει νοημα να του απαντας
Επισκέπτης
To κατάλαβες τελικά όπως φαίνεται.Ξέρεις φαίνεται από αδερφίστικες συμπριφορές.Κρίνεις ιδίοις όμασοι
Παλι ο Παπαριωνας ξανακτυπησε?
συναγωνιστές, να φυλάξουμε τους κόλους μας. Μαζεύτηκαν εδώ οι άντρακλες!!!!φιλε τζαμπα μιλαω και το προβλημα ειναι οτι επειδη εγω ειμαι σερνικος και εχω μαθει να σκεφτομαι αντρικια δεν μπορω να χωνεψω και να καταλαβω πως σκεφτονται οι λουγκρες....
το προβλημα ειναι δικο μου,εσυ εχεις δικιο....
Ελα ρε μεγάλε σερνικέ!!! Η διαφορά μεταξύ σερνικού και λούγκρας είναι το ότι ο πρώτος δεν προσβάλει πίσω από την ανωνυμία του τους άλλους και ότι δεν υπερηφανεύεται για το πόσο άντρας είναι. Αντιθέτως αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των θρασύδειλων ή αλλιώς λούγκρες.
Απαντησέ μου τώρα με καμία βρισιά όπως και ο doritis γιατί μέχρι αυτό ξέρετε να κάνετε. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καμμία σχέση.Ο εν λόγω που αναφέρεται ακόμα δεν χτύπησε.Περιμενω βέβαια γρήγορα...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ δηλαδη βγαινεις επωνυμα εδω?συναγωνιστές, να φυλάξουμε τους κόλους μας. Μαζεύτηκαν εδώ οι άντρακλες!!!!
Ελα ρε μεγάλε σερνικέ!!! Η διαφορά μεταξύ σερνικού και λούγκρας είναι το ότι ο πρώτος δεν προσβάλει πίσω από την ανωνυμία του τους άλλους και ότι δεν υπερηφανεύεται για το πόσο άντρας είναι. Αντιθέτως αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των θρασύδειλων ή αλλιώς λούγκρες.
Απαντησέ μου τώρα με καμία βρισιά όπως και ο doritis γιατί μέχρι αυτό ξέρετε να κάνετε. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
πες μου πως κρινεις την συμπεριφορα του αριωνα με τους χιλιαδες κλωνους
πες μου ποσο αδερφιστικη βρισκεις αυτη την συμπεριφορα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά δεν μπορείτε να κουβεντιάσετε μια φορά σαν άνθρωποι???Που την είδατε την κλάψα?Μάθατε μια λέξη και προσπαθείτε με το ζόρι να την κολλήσετε παντού!
Άντε πάμε πάλι...αυτό που είπα είναι ότι φοβάμαι μήπως ο Βασσάρας θελήσει να ισοφαρίσει το λάθος που έκανε υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπυ της Κυριακής!Είναι γνωστή η νοοτροπία των Ελλήνων διαιτητών...σε άλλη χώρα βλέπετε μπάλλα?
Τώρα από που προέκυψε η κλάψα μόνο εσείς ξέρετε...
Άντε πάμε πάλι...αυτό που είπα είναι ότι φοβάμαι μήπως ο Βασσάρας θελήσει να ισοφαρίσει το λάθος που έκανε υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπυ της Κυριακής!Είναι γνωστή η νοοτροπία των Ελλήνων διαιτητών...σε άλλη χώρα βλέπετε μπάλλα?
Τώρα από που προέκυψε η κλάψα μόνο εσείς ξέρετε...
Επισκέπτης
εσυ δηλαδη βγαινεις επωνυμα εδω?
πες μου πως κρινεις την συμπεριφορα του αριωνα με τους χιλιαδες κλωνους
πες μου ποσο αδερφιστικη βρισκεις αυτη την συμπεριφορα
Ο (παπ)Αριωνας δεν γλυφει εκει που φτυνει!
σου γράφω αυτά που σου γράφω, και μου απαντάς με το σύνθημα!! σου λέω ότι είναι θρασύδειλο το να βρίζεις κάποιον χωρίος να σε βρίζει και εσύ απαντάς με βρισιά!! Τελικά είσαι σε νοητική θέση να καταλάβεις πότε κάποιος μπορεί να σε ξεφτιλίσει χωρίς να σε βρίζει? Ξεφτιλίζεσαι και δεν το καταλαβαίνεις!!![size=20pt]θρυλε γαμα την αεκ την πουτανα[/size]
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65