Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στον πούτσο μου απευθύνεσαι πάλι χρυσομαλλούσα μου...??? :bigdick:
Πήγαινε μα δεις τα χωριουδάκια σου μωρή Χαϊδω γιατί κάποιος σ'έχει ξεμουνιάσει δίπλα... :knockinb:
και πρόσεχε μη σου χαλάσουν τα μανικιούρ :-*Ρε κεφτέ με πόδια μη μιλάς εσύ για πάχος... :uglystupid:
Όσο και να χτυπιέσαι εσένα δεν σε φτάνω με τίποτα κομπλεξάρα... :2funny:
Δες πμ! :tickedoff:

Επισκέπτης
γειά σας συναγωνιστές,
αρνούμαι να κατανοήσω την γελοία κατάσταση που ΄χει διαμορφωθεί στο thread μας. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ειλικρινά. Προσωπικά όλες οι αναφορές μου αφορούν την ομάδα μου. Γιατί αφήνουμε οπαδούς άλλωψν ομάδων και χαλάνε αυτό που υπάρχει? Το ότι μπαίνουν εδώ και βρίζουν, δεν σημαίνει ότι πρέπι να τους απαντούμε.
Προτείνω να μην τους δίνουμε σημασία και ίσως έτσι σταματήσουν να μας τα πρήζουν και να μας εξοργίζουν.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πάντως.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Και εγώ παλιότερα εκνευριζόμουν με τις βρισιές και τούς έκανα κηρύγματα συνέχεια :priest:, είδα ότι δεν γίνεται τίποτα και άρχισα να βρίζω και εγω αβέρτα!
Μαμιέσται όλοι ρε! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γειά σας συναγωνιστές,
αρνούμαι να κατανοήσω την γελοία κατάσταση που ΄χει διαμορφωθεί στο thread μας. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ειλικρινά. Προσωπικά όλες οι αναφορές μου αφορούν την ομάδα μου. Γιατί αφήνουμε οπαδούς άλλωψν ομάδων και χαλάνε αυτό που υπάρχει? Το ότι μπαίνουν εδώ και βρίζουν, δεν σημαίνει ότι πρέπι να τους απαντούμε.
Προτείνω να μην τους δίνουμε σημασία και ίσως έτσι σταματήσουν να μας τα πρήζουν και να μας εξοργίζουν.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πάντως.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
τραβα στο σαιτ σου ρε βλακα :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σου απαντώ δημόσια...στα πελε μου αν σου είπε η Lucy ότι τον έχω μεγάλο και χόντρό ...δεν σε :knockinb:

απελπισμένα ψάχνει η χοντρή πούτσα.....
Αφού βάσιμες πληροφορίες που λένε ότι ο άλλος κλώνος που χρησιμοποιει είναι μουνίτσα......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ξερω τωρα τελευταια σε αμελησα(ζηλεψες τον αριωνα)
ζητας λιγη προσοχη λιγη στοργη να ξερεις ομως οτι δεν ειμαι τετοιος
ειμαι βαρβαρος εγω δεν κανω για σενα,πηγαινε στον περσονα
στην τελικη σε βαρεθηκα ρε παπια,ο μονος με τον οποιο μπορουσες να κανεις χιουμορ και να χασκογελατε ηταν ο αριωνας
με μενα απεχεις ετη φωτος,ειπαμε εχεις χιουμορ 4 δημοτικου,εισαι ξυλινος δεν σε ΓΑΜΑΩ:rockon: :rockon:

Αγοράκι μου, με την εύπλαστη (και ουχί ξύλινη) γλωσσίτσα σου.
Που την έχεις μόνο για σεφταλιές τελευταία.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τραβα στο σαιτ σου ρε βλακα :birdman:
εάν κάτι χαίρομαι σε ε΄σενα είναι τα επιχειρηματά σου. Μπράβο ρε μάγκα.Βρίζεις κάποιον που ούτε κάν σου απευθύνθηκε προσωπικά.  Πάντως κάτι τύποι σαν εσένα, που βρίζουν αβέρτα, γιατί αυτό μόνο μπορούν να κάνουν, στην ζωή τους (εάν έχουν προσωπική ζωή) είναι καρπαζοεισπράκτορες και μπαίνουν εδώ για να εκτονωθούν όπως το κάνεις εσύ.Γιατί απλά δεν μπορούν να σταθούν αλλιώς, παρά μόνο με το μπινελίκι.  Και εις ανώτερα φίλε μου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εάν κάτι χαίρομαι σε ε΄σενα είναι τα επιχειρηματά σου. Μπράβο ρε μάγκα.Βρίζεις κάποιον που ούτε κάν σου απευθύνθηκε προσωπικά.  Πάντως κάτι τύποι σαν εσένα, που βρίζουν αβέρτα, γιατί αυτό μόνο μπορούν να κάνουν, στην ζωή τους (εάν έχουν προσωπική ζωή) είναι καρπαζοεισπράκτορες και μπαίνουν εδώ για να εκτονωθούν όπως το κάνεις εσύ.Γιατί απλά δεν μπορούν να σταθούν αλλιώς, παρά μόνο με το μπινελίκι.  Και εις ανώτερα φίλε μου.

αεκ γερά ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
περαστικα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τι περίμενες ότι αφού δεν μου έκατσες δε θα σε έδινα στεγνά;
Τι να γαμήσεις ρε???που πρέπει να του ρίξεις μισό κίλο πούδρα και να του πεις να κλάσει για να βρείς τρύπα :2funny: :2funny:
ξέρεις πόσο έχει πάει το βαζάκι??? :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Είναι που δεν έχεις ξύλινη γλώσσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν σε γαμαω λεμε οσο και να τριβεσαι,απο τοτε που σε επιασα με τον πλεζουρ στραβωσα
μην κανεις σαν τις πρωην γκομενιτσες που παρακαλανε για ενα γρηγορο

υγ.ενταξει εχεις χιουμορ και γελαμε ολοι στο σαιτ με τις ευστροφες και ευστοχες ατακες σου
εγω ειμαι με iq ραδικιου ξυλινος αλλα να θυμασαι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν σε γαμαω λεμε οσο και να τριβεσαι,απο τοτε που σε επιασα με τον πλεζουρ στραβωσα
μην κανεις σαν τις πρωην γκομενιτσες που παρακαλανε για ενα γρηγορο

υγ.ενταξει εχεις χιουμορ και γελαμε ολοι στο σαιτ με τις ευστροφες και ευστοχες ατακες σου
εγω ειμαι με iq ραδικιου ξυλινος αλλα να θυμασαι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα