doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε μπουκωσαμε αποστόμωσες....
αεκ γερά πρωτάθλημα ΠΟΤΕ
σε μπουκωσαμε αποστόμωσες....
αεκ γερά πρωτάθλημα ΠΟΤΕ
Καλημέρα αδέλφια μου.
Πάμε γερά για τη νίκη στο προκάτ την Κυριακή στις 7.
Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑ,να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στους περσινούς ψεύτικους πρωταθλητές
Χ καρφωτοΔιαιτητής ο Βασσάρας!Εργολαβία τα έχει πάρει τα ντέρμπυ???
Και επειδή είναι γνωστή η νοοτροπία του δεν αποκλείεται να πληρώσουμε ακριβά το μπεναλτάκι με τον βάζελο...
μην ξεχνας και το 4-3 με 2 πεναλτι που σας εδωσεΤον Βασσάρα βάλανε
Πάμε καλά ρε
Ξεχάσατε πώς μας γάμησε πριν 2 χρόνια με το αυτογκόλ του Έμερσον στο Καραϊσκάκη;;;;
εσεισ εισαστε τοσο κομπλεξικοι που και εσενα να βαζανε να σφυριξεις παλι κατι θα εβρισκες να πεις....Τον Βασσάρα βάλανε
Πάμε καλά ρε
Ξεχάσατε πώς μας γάμησε πριν 2 χρόνια με το αυτογκόλ του Έμερσον στο Καραϊσκάκη;;;;
ρε πουστη σοβαρα μιλαω τωρα ψαχνω 45 χρονια με μανια και δεν εχω καταληξει ποιοι ειναι πιο μαλακες αυτοι η οι βαζελοι;;;;;αρχισατε το κλαμμα πριν τον αγωνα???
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μια ζωη στην κλαψομουνιαση..
ξεχασες το τσιμπουκοπνιχτρεςεσεισ εισαστε τοσο κομπλεξικοι που και εσενα να βαζανε να σφυριξεις παλι κατι θα εβρισκες να πεις....
το κλαμα ειναι στο πετσι σας....
σταθειτε μια φορα ρε ορθιοι και αντρικια ρε κατατρεγμενες προσφυγοπουλες....
τωρα αυτο που κολλαει;;;;;Στα 4 μπαλλάκια όμως,αλλά κοριτσάκια είχαν κρυφτεί στο καβούκι τους
εσείς σταθείτε αντρίκεια μια φορά στο καραισκάκη, χωρίς διαιτησία, να αφήσετε τον τερματοφυλακά μας να κάνει προθέρμανση χωρίς φωτοβολίδες να πέφτουν και να σας δούμε.Οσο για την διαιτησία, κανένας σεν μιλάει όταν διοικεί το μαγαζί. Ετσι και ο Κόκκαλης, δεν είναι δυνατόν να μιλάει αφού διοικεί την διαιτησία. Οταν το καταλάβετε, τα ξαναλέμε. Κοιτάτε τώρα μην ξεχάσετε να καλέσετε πάλι σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ στην σουίτα του σωκράτη, όπως κάνετε. Εκτός εάν και αυτό το φανταζόμαστε.εσεισ εισαστε τοσο κομπλεξικοι που και εσενα να βαζανε να σφυριξεις παλι κατι θα εβρισκες να πεις....
το κλαμα ειναι στο πετσι σας....
σταθειτε μια φορα ρε ορθιοι και αντρικια ρε κατατρεγμενες προσφυγοπουλες....
για να είσαι περήφανος για μια ομάδα, πρέπει να έχει και ιστορία. Εάν σας ρωτήσουμε να πείτε την ιστορία του Ολυμπιακού, θα πείτε ότι μαζεύτηκαν δυο τρεις εφοπλιστές και έφτιαξαν τον Ολυμπιακό. Ανατριχιάσαμε!!!!!τωρα αυτο που κολλαει;;;;;
μας γαμισατε και μαγκια σας.....
βγηκε κανεις να κλαψει;;;;;
και ενταξει μια φορα θα κλαψεις ειναι ανθρωπινο,και δυο και τρεις ....
με σας εχει γινει μαλακια.....
και στην υπολοιπη ζωη σας ετσι εισαστε;;;;;κλαμα και δικαιολογιες;;;;;;
τελικα μηπως το να υποστηριζεις μια ομαδα σε καθοριζει σαν ανθρωπο;;;;;
μηπως πρεπει να ειμαι ακομα πιο περηφανος που ειμαι γαυρος;;;;;
αιντε βρε κλαψεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......
φιλε τζαμπα μιλαω και το προβλημα ειναι οτι επειδη εγω ειμαι σερνικος και εχω μαθει να σκεφτομαι αντρικια δεν μπορω να χωνεψω και να καταλαβω πως σκεφτονται οι λουγκρες....εσείς σταθείτε αντρίκεια μια φορά στο καραισκάκη, χωρίς διαιτησία, να αφήσετε τον τερματοφυλακά μας να κάνει προθέρμανση χωρίς φωτοβολίδες να πέφτουν και να σας δούμε.Οσο για την διαιτησία, κανένας σεν μιλάει όταν διοικεί το μαγαζί. Ετσι και ο Κόκκαλης, δεν είναι δυνατόν να μιλάει αφού διοικεί την διαιτησία. Οταν το καταλάβετε, τα ξαναλέμε. Κοιτάτε τώρα μην ξεχάσετε να καλέσετε πάλι σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ στην σουίτα του σωκράτη, όπως κάνετε. Εκτός εάν και αυτό το φανταζόμαστε.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά