Δωριτη ,Σκωτεινε ,πλεζουρ,περσονα,παπια,γατε, ασπρουλη,κρητικε,ταρατσα,μπουλ ελατε γυρισε.[size=14pt]ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ....[/size]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όταν θα μάθεις να εκφράζεσαι όπως αρμόζει σε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,τότε ξαναέλα....[size=14pt]ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ....[/size]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην ακούς κανέναν μενέλαε...χώσε...[size=14pt]ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ....[/size]
παπαριωνα. . .Μην ακους κανέναν μενέλαε...χώσε...
Μην ακους κανέναν μενέλαε...χώσε...
Ρε να κρατησουμε ενα επιπεδο.
Έχω την εντύπωση φίλε Βραγίδα οτι είναι άλλος μαλάκας αυτός.....Δωριτη ,Σκωτεινε ,πλεζουρ,περσονα,παπια,γατε, ασπρουλη,κρητικε,ταρατσα,μπουλ ελατε γυρισε.
Μαζέψου γιατί σε βλέπω με δυσμενή στο Σουφλί, πράκτωρ Ψιψινέλ :-*Μην ακούς κανέναν μενέλαε...χώσε...
Επισκέπτης
Μάγκες ψυχραιμία, αν δεν απαντήσει κανείς θα φύγει! :S
Ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα!
Ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον τρέμετε γιατί είναι ο μόνος που σας έβαζε στην θέση σας...όχι σαν κάτι Μπουμπουλίνες!παπαριωνα. . .
Επισκέπτης
Όχι όλοι!Παντος με το που βαρεσα προσκλητηριο μαζευτηκαμε, ειμαστε σε ετοιμοτητα.
Φύγε ρε, ούτε τα σώβρακα μην πάρειςΤον τρέμετε γιατί είναι ο μόνος που σας έβαζε στην θέση σας...όχι σαν κάτι Μπουμπουλίνες!
Άσε και μου βάφουν το σπίτι απο το πρωί και έχω μαστουρώσει απο τις αναθυμιάσειςΠαντος με το που βαρεσα προσκλητηριο μαζευτηκαμε, ειμαστε σε ετοιμοτητα.
Μαλλον εχεις δικιο.Έχω την εντύπωση φίλε Βραγίδα οτι είναι άλλος μαλάκας αυτός.....
Οντως πρεπει να οργανωθουμε καλυτερα γιατι θα μας πιασει καμια ωρα με κατεβασμενα τα σωβρακα.Όχι όλοι!
Ρε φωναχτε γρηγορα και τους υπολοιπους γιατι θα φαμε πακετο.Που πήγε ο μενέλαος?
Ρε μην κολώνεις...τους έχουμε!
Επισκέπτης
Θα κωλόσουμε με άτομο μου έχει τέτοιο νικ?Ρε φωναχτε γρηγορα και τους υπολοιπους γιατι θα φαμε πακετο.
Μιλάμε για γατάκι, χαλάρωσε!
Να φερουμε τα μποξερ για καλο και για κακο.Θα κωλόσουμε με άτομο μου έχει τέτοιο νικ?
Μιλάμε για γατάκι, χαλάρωσε!
απλα ολι ειμαστε πεομπεκτεςΜαλακομαγνητη εχει το θρεντ μας???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις