Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είπε ρε rodman καταρχάς κανείς κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον από εσένα περίμενα μια πιο στοιχειώδη λογική & αντίληψη,όχι σαν κάτι άλλους γαύρους εδώ μέσα.Είδες τι έγραψα στο πρώτο σημερινό μου post;
΄Εγραψα ότι η ΑΕΚ κατέβηκε αδιάφορα κ ότι της καθόταν.Κάποιοι νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι κάτα σαν την συμπαθέστατη Καλαμαριά ή σαν το συμπαθέστατο Αιγάλεω.Οτι διαλέγει στοχους.ΕΓΩ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ.
Εύχομαι αυτοί που διάλεξαν στόχους ΧΘΕΣ,να βγουν δικαιωμένοι στο τέλος της χρονιάς,δηλαδή την Κυριακή.Τώρα που χωράει ο Ολυμπιακός σε όλο αυτό ,έλα κ πέσμου.

μην μασας ρε!!!μας πειραζει ........

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω ρε παιδια στο UEFA η ΑΕΚ παει τρενο.Τελικ α εδω υπαρχει παραγκα...Μεταξυ μας βλεπω τελικο UEFA  ΑΕΚ-ΠΑΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
dark για τις φυλάδες (οπαδικές) τις κάθε ομάδας το έγραψα , που μετά απο κάθε κάζο γράφουν ειρωνικά σχόλια η καθεμία αυτά γίνονται και θα γίνονται ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και που να τα βρει ρε μεγάλε? Πιστεύετε ότι ο Θεμιστοκλής έχει φράγκα? Φράγκα για να είναι Πρόεδρος εννοώ. Ναι σίγουρα, έχει πιο πολλά λεφτά από μένα και σένα! Αλλά μέχρι εκεί. Αλήθεια, τα μύρια που τσεπώσαμε από την είσοδο στους ομίλους του Champion's League που πήγαν? :)

Τα μοιράστηκαν οι μεγαλομέτοχοι με βάση τι έχουν βάλει από την αρχή της ενασχόλησής οτυς,πλην του Ντέμη κ του Νοτιά.ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
dark για τις φυλάδες (οπαδικές) τις κάθε ομάδας το έγραψα , που μετά απο κάθε κάζο γράφουν ειρωνικά σχόλια η καθεμία αυτά γίνονται και θα γίνονται ;)

''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'', ''SCORE'', & ''DERBY'' ότι κ να γράψουν το γράφω στα τέτοια μου κ γελάω.Στις άλλες εφημερίδες κρατάω ότι νομίζω σωστό.

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομιζω!!!ο οσφπ εχει περισσοτερες πιθανοτητες......

Δυστηχως εσεις φωναζεται συνεχως για παραγκα...Και οτι εχετε καλη ομαδα ακομα και γα ευρωπη...Δυστηχως ομως αλλα εδειξε η παρι που ειναι για υποβιβασμο στην Γαλλια...Ετσι συνεχιστε τρενο την πορεια σας σε Ελλαδα και Ευρωπη

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
δηλαδη φίλοι μου για το κάζο χθες της αεκ φταίει ο ολυμπιακός και ο κόκκαλης ; δεν νομίζω... τα καβόυρια απο την τσέπη να βγάλει ο θεμιστοκλής44 ;)  

Εννοείται οτι φταίει ο Κόκκαλης !

Και για τον καιρό που θα χαλάσει το τριήμερο, πάλι ο Κόκκαλης φταίει...

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν Βασάρες και Μπριάκοι, έλεγαν χτές οι κιτρινες φυλλάδες. Πάλι καλά που σήμερα δεν γράψανε οτι ο Τόμσον τα πήρε απο τον Κόκκαλη...

Το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς νομίζω ταιριάζει γάντι εδώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ας ασχοληθούμε λίγο με αντιθέσεις να γελάσουμε και λίγο:

Πρώτος αγώνας στα Γιάννενα και πιο κάτω ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!

Συνημμένα

• protathlitis_giannena.jpg
    protathlitis_giannena.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 75
  • protathlitis_afterGiannena.jpg
    protathlitis_afterGiannena.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 60
  • protathlitis_albanoi.jpg
    protathlitis_albanoi.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 37

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και για συνέχεια, ο επαναλληπτικός στο Καραϊσκάκη................και τέλος ξαφνικά αγάπησαν τον Σηφάκη!!!!!

Συνημμένα

• protathlitis_giannena2.jpg
    protathlitis_giannena2.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • protathlitis_afterGiannena2.jpg
    protathlitis_afterGiannena2.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • protathlitis_sifakis.jpg
    protathlitis_sifakis.jpg
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 37

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δυστηχως εσεις φωναζεται συνεχως για παραγκα...Και οτι εχετε καλη ομαδα ακομα και γα ευρωπη...Δυστηχως ομως αλλα εδειξε η παρι που ειναι για υποβιβασμο στην Γαλλια...Ετσι συνεχιστε τρενο την πορεια σας σε Ελλαδα και Ευρωπη
ποσες νικες εκανες φετος στην ευρωπη?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοείται οτι φταίει ο Κόκκαλης !

Και για τον καιρό που θα χαλάσει το τριήμερο, πάλι ο Κόκκαλης φταίει...

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν Βασάρες και Μπριάκοι, έλεγαν χτές οι κιτρινες φυλλάδες. Πάλι καλά που σήμερα δεν γράψανε οτι ο Τόμσον τα πήρε απο τον Κόκκαλη...

Το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς νομίζω ταιριάζει γάντι εδώ.

Ο Πετράκης είσαι κ σκας τόσο πολύ για τον Κόκκαλη;Κάτι τέτοιους σαν κ σένα σας έχει αναγάγει ο Κόκκαλης σε ιδιωτικό στρατό του.Πρόβατα χωρίς βούληση & σκέψη.Ευτυχώς που υπαρχουν κ κάποιοι γαύροι που σκέφτονται κ δεν μασάνε το κουτόχορτο του θείου.Λιγοι αλλά υπάρχουν.ʼντε τράβα να γίνεις μέλος κ να δεις TV MAGIC

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πωπωπωπω πικρα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.13 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποσο χαιρομαι που χαμογελασανε οι οπαδοι του οσφπ σε ευρωπαικο ματς!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πωπωπωπω πικρα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.13 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ???

Από που ξεφύτρωσες εσύ μέλος-πρόβατο;Έχουμε πολλά φρούτα εδώ μέσα.ʼλλο ένα ραπανάκι δεν θα μας χαλάσει.

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πικραααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Και φετος χωρις κουπααααααααααααα

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ʼσε ρε ντάρκ, αποφασίστε πρώτα ποιόν θέλετε για πρόεδρο, βρείτε τα μεταξύ σας και μετά μιλήστε.

Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάτε οτι παίζετε στην Α' Εθνική και όχι στην Δ' απο ΟΙΚΤΟ και κυρίως ΦΟΒΟ των πολιτικάντιδων μπας και χάσουν τους μετριμένους ψήφους των οπαδών της ΑΕΚ.

Για τον Ολυμπιακό δεν προσφέρθηκε κάποιος να χαρίσει τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια Σαλιαρέληδες και σια και βρέθηκε ο Κόκκαλης να ξεσκατώσει την ομάδα.

Είμαι δε σίγουρος οτι θα προτιμούσατε έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη παρά την Βανδή. Τράβα λοιπόν κι εσύ να ακούσεις τον Χατζηχρήστο και παίξ?το Νίκος Ξανθόπουλος μπας και σας λυπηθεί κάποιος και σας χαρίσει κανένα πρωτάθλημα όπως σας χάρισαν και τα χρέη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ʼσε ρε ντάρκ, αποφασίστε πρώτα ποιόν θέλετε για πρόεδρο, βρείτε τα μεταξύ σας και μετά μιλήστε.

Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάτε οτι παίζετε στην Α' Εθνική και όχι στην Δ' απο ΟΙΚΤΟ και κυρίως ΦΟΒΟ των πολιτικάντιδων μπας και χάσουν τους μετριμένους ψήφους των οπαδών της ΑΕΚ.

Για τον Ολυμπιακό δεν προσφέρθηκε κάποιος να χαρίσει τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια Σαλιαρέληδες και σια και βρέθηκε ο Κόκκαλης να ξεσκατώσει την ομάδα.

Είμαι δε σίγουρος οτι θα προτιμούσατε έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη παρά την Βανδή. Τράβα λοιπόν κι εσύ να ακούσεις τον Χατζηχρήστο και παίξ?το Νίκος Ξανθόπουλος μπας και σας λυπηθεί κάποιος και σας χαρίσει κανένα πρωτάθλημα όπως σας χάρισαν και τα χρέη.

εισαι τουλαχιστον αστειος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom