Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξαφνικα ολους μας πειραξε ο κοκκαλης για την καταντια μας και δεν κοιταμε τα χαλια μας και τα λαμογια που εχει η καθε ομαδα στην διοικηση της.Ξυπνηστε κοροιδαααααααααααα

Σε ένα μεγάλο βαθμό ναι.Καλός ο Κόκκαλης που φέρνει μεγάλα ονόματα γιατί πάει μπροστά το ποδόσφαιρο,αλλά η ακόρεστη δίψα του να παίρνει τίτλους με όλα τα μέσα το παέι 1000 χρόνια πίσω.Πώς να μην μου φταίει;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επειδη τυχαινει να γνωριζω περισσοτερα απο σας για τον Σωκρατη μακαρι να ηταν ετσι και οι λοιποι επιχειρηματιες...Εχει τα αρχιδια και κραταει τις επιχειρησεις στου στην ελλαδα και δινει ψωμι σε τοσο κοσμο και οχι οπως κανουν τοσα αρχιλαμογια που για να πλουτιζει η τσεπη τους μεταφερουν τα εργοστασια τους σε χωρες με φθηνο εργατικο δυναμικο αφηνωντας ελληνες στο δρομο...Αυτα για να μην λεμε οτι θελουμε ειδικα  μερικοι πονεμενοι εξυπνακη

Ο Μπαρμπής είσαι; :2funny: :2funny: :2funny:

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρα???Οι δικοι σου προεδροι τι εκαναν για να παει το ποδοσφαιρο μπροστα ρε μεγαλε και να αλλαξει αυτη η κατασταση??Εσεις δεν εισασταν αυτοι που φαγωθηκατε για την σουπερ λιγκα με τον βαζελο??Οριστε τωρα τι εγινε και φωναζεται??Η μονο ο ολυμπιακος ευννοειται απο την διαιτησια??Τα δικας σας τα ξεχνατε???Να πω να βγει να μιλησει καποιος απο μικρη ομαδα να πω οκ αλλα το να μιλατε εσεις ειναι προκληση

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αλλα  αυτό που εχω μαθει εγω στην ζωη μου είναι ότι οι απαντησεις δινονται μεσα σα γυπεδα !!!!!

Φιλαράκι, διάβασε το σχετικό thread με τους παιχταράδες του θρύλου...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Βλέπεις λοιπόν τι διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο δικό μας πρωτάθλημα? και το Γαλλικό?

Σαφώς δεν περίμενα το χθεσινό για να καταλάβω τις χαώδεις διαφορές με εμάς.
Και σαφώς είναι σε πολύ καλλίτερη κατάσταση από τότε που μας έριξε 4 στο Παρίσι. Και αυτό δεν το παραβλέπω.
Αλλά τονίζω ξανά ότι έτσι είναι η μπάλα. Αν είναι να θάβουμε και να εξυβρίζουμε τα πάντα επειδή έχασε η ΑΕΚ από την Παρί, τότε εγώ θα διαφωνώ κάθετα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οποιος και να μαι εσυ ποτε δεν προκειται να γινεις  να γευτεις την χαρα και την ικανοποιηση οποτε κατσε στα αυγα σου

Ωωωωωωωωωω εντυπωσιαστηκα. :crazy:Μόνος σου το έγραψες αυτό; :crazy: :crazy:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και επειδη τυχαινει να γνωριζω περισσοτερα απο σας για τον Σωκρατη μακαρι να ηταν ετσι και οι λοιποι επιχειρηματιες...Εχει τα αρχιδια και κραταει τις επιχειρησεις στου στην ελλαδα και δινει ψωμι σε τοσο κοσμο και οχι οπως κανουν τοσα αρχιλαμογια που για να πλουτιζει η τσεπη τους μεταφερουν τα εργοστασια τους σε χωρες με φθηνο εργατικο δυναμικο αφηνωντας ελληνες στο δρομο...Αυτα για να μην λεμε οτι θελουμε ειδικα  μερικοι πονεμενοι εξυπνακη

Ε δεν πας στο thread "Θρύλε θεέ μου, Ολυμπιακέ μου"... να μοιραστείς τις γνώσεις σου με τους φίλους σου? Εδώ γιατί το παίζεις ξερόλας? Αφού δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν. Τέθηκε θέμα επιχειρηματία Κόκκαλή? Ή εσύ έχεις απωθημένο να προτάξεις τα στήθια σου μπροστά στην αδικία που συντελείται σε ένα thread σε ένα forum του Internet??? Αυτά που γράφεις, έχουν αντικρουστεί 1.000.000 φορές μόνο τον τελευταίο χρόνο.
Μπράβο στον Κόκκαλη για τα λ7 που(δεν) δίνει στον κόσμο, μπράβο που όλοι οι υπάλληλοι στην Ιντρακόμ πρέπει να γραφτούνε μέλη, μπράβο που "όλοι γήπεδο" την Κυριακή, μπράβο, μπράβο, μπράβο.
Και μιας και ξέρεις τον Κόκκαλη τόσο καλά, ξέρεις να μου πεις αν απέδωσε η θεραπεία ή όχι?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε μεγαλε τι και αν το εγραψε ο sport fm ή η sport day ή η ωρα για σπορ????? σε ενα ματς που εχασες 2-0 στην εδρα σου απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματος σε ενδιαφερει η κριτική των παιχτων? ποιων παιχτων?  του κονε και του καπετανου?(εδω κολαει το γελοιε)
αλλα γι αυτο εισαι αεκ να μου πεις

Θυμίσου ότι η Ρόζενμποργκ σε έχει "μέσα" 11-5

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω ακομα μια φορα μου εδειξες το κομπλεξ κατωτεροτητας σου...Ελπιζω να μην οφειλεται και σε αυτο ο Σωκρατης...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έχεις μπερδέψει τους όρους. Κόμπλεξ κατωτερότητας επιδεικνύει αυτός που νομίζει πως είναι ανώτερος και άρα οι υπόλοιποι του φαίνονται κατώτεροι. Κόμπλεξ ανωτερότητας παρουσιάζει αυτός που θεωρεί τον εαυτό του κατώτερο και άρα του φταίνε οι υπόλοιποι που κατ'αυτόν είναι ανώτεροι.

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε δεν πας στο thread "Θρύλε θεέ μου, Ολυμπιακέ μου"... να μοιραστείς τις γνώσεις σου με τους φίλους σου? Εδώ γιατί το παίζεις ξερόλας? Αφού δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν. Τέθηκε θέμα επιχειρηματία Κόκκαλή? Ή εσύ έχεις απωθημένο να προτάξεις τα στήθια σου μπροστά στην αδικία που συντελείται σε ένα thread σε ένα forum του Internet??? Αυτά που γράφεις, έχουν αντικρουστεί 1.000.000 φορές μόνο τον τελευταίο χρόνο.
Μπράβο στον Κόκκαλη για τα λ7 που(δεν) δίνει στον κόσμο, μπράβο που όλοι οι υπάλληλοι στην Ιντρακόμ πρέπει να γραφτούνε μέλη, μπράβο που "όλοι γήπεδο" την Κυριακή, μπράβο, μπράβο, μπράβο.
Και μιας και ξέρεις τον Κόκκαλη τόσο καλά, ξέρεις να μου πεις αν απέδωσε η θεραπεία ή όχι?

Ωχ το ματι μου τι αλλο θα ακουσω απο τα γιουσουφακια του Χατζηχρηστου...Ποια ιντρακομ ρε μεγαλε...χαχαχα αυτη πλεον δεν ειναι δικη του...Για να φανταστεις τι μαλακιες γραφεις...Τεσπα οποτε σταματησετε να μιλατε για ολυμπιακο εδω μεσα μονο τοτε θα σταματησω να ποσταρω εδω
warnwarn.gif
 Αν[/URL] δεν σταματησουν τα υβριστικα υπαρχει και αλλος τροπος.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ωχ το ματι μου τι αλλο θα ακουσω απο τα γιουσουφακια του Χατζηχρηστου...Ποια ιντρακομ ρε μεγαλε...χαχαχα αυτη πλεον δεν ειναι δικη του...Για να φανταστεις τι μαλακιες γραφεις...Τεσπα οποτε σταματησετε να μιλατε για ολυμπιακο εδω μεσα μονο τοτε θα σταματησω να ποσταρω εδω
warnwarn.gif
 Αν[/URL] δεν σταματησουν τα υβριστικα υπαρχει και αλλος τροπος.

Φίλε μου, δυστυχώς για το σενάριο που έχεις φτιάξει για μένα στο μυαλό σου, είμαι οπαδός του ΠΑΟ. Δυστυχώς για σένα δεν έχω γράψει κουβέντα σε thread του Ολυμπιακού, ούτε έχω προκαλέσει. Δυστυχώς για σένα, όλα αυτά που με κατηγορείς, είναι στον καθρέφτη σου. Λυπάμαι.

Επίσης, δεν βλέπω στο thread του Ολυμπιακού να ΜΗΝ ασχολούνται με όλους και με όλα. Υπάρχει επιλογή όμως. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

Επίσης αυτά που αναφέρω μου τα είχε πει προ τριετίας, υπάλληλος της Ιντρακόμ. Πριν 3 χρόνια σε ποιον άνηκε?

Και τέλος πόσω χρονών είσαι και πόση σχέση έχεις με το ιντερνετ και τα φόρα? Πρώτος κανόνας καθώς ψήνεσαι, είναι να μην βάζεις το όνομα σου για νικ... Εντατικά και γρήγορα. Θα εκτεθείς.

k.panagidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην ανησυχεις οτι ειπα πριν ισχυουν και για σας....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.052
Πόντοι
1.486
Καλημέρα σε όλους.Παραθέτω άρθρο που διάβασα και με εκφράζει πλήρως:
Μπόμπες

Καλημέρα στην πιο μορφη οικογένεια του κόσμου, δεν υπάρχει περίπτωση να νικηθεί ποτέ και από κανέναν. Ούτε καν από την Παρί. Ούτε καν από τον κακό της εαυτό. Κι αν κάποια στιγμής κάτι στραβώσει, και φύγουμε πικραμένοι από το γήπεδο, θα σηκώσουμε το κεφάλι αμέσως και θα κυνηγήσουμε το επόμενο θαύμα. Το επόμενο όνειρο. Την επόμενη πρόκληση.

Κοντεύει μια μετά τα μεσάνυχτα και το ΟΑΚΑ έχει ακόμα κόσμο. Έλληνες και Γάλλοι δημοσιογράφοι, γιατί ο πολύς κόσμος έφυγε για τα σπίτια του μόλις έγινε το 0-2.. Πώς τα καταφέραμε πάλι; Μια ΑΕΚ εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο να πηγαίνει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Και μετά γνώριζαν και οι... πέτρες πως η ομάδα δεν θα έκανε το ίδιο παιχνίδι και στην επανάληψη. Είναι κάποια πράγματα που ακόμα και να παρακαλάς να μην έρθουν, θα τα βρεις μπροστά σου. Και όλοι μας περιμέναμε πως κάποια στιγμή η ΑΕΚ θα πλήρωνε το γεγονός πως η διοίκηση δεν ρίσκαρε και δεν πήρε ένα παίκτη στην επίθεση!

Όχι τίποτα άλλο για να μπορεί και ο Λυμπερόπουλος να καθίσει σε ένα ματς στον πάγκο. Χθες πάντως ήταν μέγα λάθος του Φερέρ που δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή. Και προς Θεού δεν αναφέρουμε πως ο Καπετάνος ήταν η αιτία που η ΑΕΚ δεν κέρδισε χθες! Μαχητής και φιλότιμος ήταν ο Παντελής, αλλά ως εκεί... Θέλει δουλειά πολύ και μεγάλη προσπάθεια από μέρος του ώστε να παίξει βασικός στην ΑΕΚ.

Ο Φερέρ πάντως αν και το σύστημα που επέλεξε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε, ωστόσο και αφήνοντας έξω τον Λυ-μπερόπουλο και τον Καμπάνταη από ένα τέτοιο παιχνίδι, έδειξε την... προτίμηση του για το ποιο ματς από το χθεσινό και αυτό της Κυριακής, υπολογίζει περισσότερο! Για μένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της χθεσινής ΑΕΚ. Το λάθος της νοοτροπίας. Και το πλήρωσε. Όπως αυτή η ομάδα πληρώνει πάντα τα λάθη της. Το θέμα είναι να τα διορθώνει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν ωφελεί να καθίσουμε τώρα σε αυτό το ματς. Πάμε για τον Παναθηναϊκό. Σε ενδεχόμενη ήττα πάντως στο ντέρμπι δεν ξέρω τι θα γίνει και στο πρωτάθλημα. Ο ορισμός του Τεροβίτσα πάντως δείχνει πως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Υπομονή και καλή δύναμη να έχουμε. Το Παρίσι μας περιμένει κι ας μην είναι τελικά τόσο φωτεινό όσο θα ήταν. Μπορούμε να το κάνουμε και πάλι όμως; ΑΕΚ είμαστε, απρόβλεπτοι τελείως και στην τελική όπως ήρθε η Παρί εδώ χθες και μας κέρδισε, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς στο Παρίσι. Να περνάμε καλά, να κοιτάμε μπροστά και να προσέχουμε την ΑΕΚ μας. Ειδικά τώρα που δείχνει λίγο... άρρωστη. Το φάρμακο είναι ο λαός της.

[move]Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις[/move]

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις οτι ειπα πριν ισχυουν και για σας....
Για εμάς? Εγώ εκφράζω μόνο την άποψη ΜΟΥ. Κανενός άλλου. Απαντάς σε μένα, απαντώ εγώ σε σένα. Μην ξεκινάς ανένδοτο, θα φας τα μούτρα σου. Τα φόρα είναι αρκετά επικίνδυνα στους αδαείς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. :grouphug:

Κάποτε όλοι τραγουδούσαμε ''ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ''.
Τώρα θα την ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom