You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ο προπονηταρας το σηματακι των pringles
καλόοοοοο
Dennis, μην ξεχνάς ότι έχεις sir Taki, που, παρεπιπτόντως, ήταν παιχτούρα...
E, εντάξει... έφαγε 3... μετά έριξε 5... έτσι είναι αυτά τα πράγματα!
osfp - ροζεμποργκ
1 - 3
περυσι
στη ρεβανς
ροζεμποργκ- οσφπ
1 - 1
ρε dark side μακαρι να τα καταφερνατε ρε φιλε αλλα που πας με ταχυδρομινιο και μπουνο τσιριλο?τον ειδες τι εκανε στο δευτερο γκολ?πολυ δυσκολο το βλεπω μακαρι να τα καταφερεται αλλα ειναι σαν να σου λεω εγω πως θα περασουμε του χρονου με γιωργο -πιο αργο και απο το replay- ανατολακη σους ομιλους..με τη νοοτροπια που εχουν οι προεδραρες δεν παει μπροστα η ελληνικη μπαλα..
υ.γ. στοιχημα ειχα παιξει ξερο διπλο την παρι οπως εχω ξερο ασσο τη λανς σημερα..εμεις δυστυχως που ειμαστε stadar loosers μεσα εξω σταματησαμε να παιζουμε..
υ.γ. στοιχημα ειχα παιξει ξερο διπλο την παρι οπως εχω ξερο ασσο τη λανς σημερα..εμεις δυστυχως που ειμαστε stadar loosers μεσα εξω σταματησαμε να παιζουμε..
Επισκέπτης
osfp - ροζεμποργκ
1 - 3
περυσι
στη ρεβανς
ροζεμποργκ- οσφπ
1 - 1
ΟΚ, sorry δεν θυμόμουν πότε έριξε την 5άρα η Rosenborg στον Ολυμπιακό. ΟΚ, δεν ήταν πέρσι, ζητώ συγνώμη
Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.Παραθ έτω άρθρο που διάβασα και με εκφράζει πλήρως:
Μπόμπες
Καλημέρα στην πιο μορφη οικογένεια του κόσμου, δεν υπάρχει περίπτωση να νικηθεί ποτέ και από κανέναν. Ούτε καν από την Παρί. Ούτε καν από τον κακό της εαυτό. Κι αν κάποια στιγμής κάτι στραβώσει, και φύγουμε πικραμένοι από το γήπεδο, θα σηκώσουμε το κεφάλι αμέσως και θα κυνηγήσουμε το επόμενο θαύμα. Το επόμενο όνειρο. Την επόμενη πρόκληση.
Κοντεύει μια μετά τα μεσάνυχτα και το ΟΑΚΑ έχει ακόμα κόσμο. Έλληνες και Γάλλοι δημοσιογράφ οι, γιατί ο πολύς κόσμος έφυγε για τα σπίτια του μόλις έγινε το 0-2.. Πώς τα καταφέραμε πάλι; Μια ΑΕΚ εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο να πηγαίνει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Και μετά γνώριζαν και οι... πέτρες πως η ομάδα δεν θα έκανε το ίδιο παιχνίδι και στην επανάληψη. Είναι κάποια πράγματα που ακόμα και να παρακαλάς να μην έρθουν, θα τα βρεις μπροστά σου. Και όλοι μας περιμέναμε πως κάποια στιγμή η ΑΕΚ θα πλήρωνε το γεγονός πως η διοίκηση δεν ρίσκαρε και δεν πήρε ένα παίκτη στην επίθεση!
Όχι τίποτα άλλο για να μπορεί και ο Λυμπερόπουλ ος να καθίσει σε ένα ματς στον πάγκο. Χθες πάντως ήταν μέγα λάθος του Φερέρ που δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή. Και προς Θεού δεν αναφέρουμε πως ο Καπετάνος ήταν η αιτία που η ΑΕΚ δεν κέρδισε χθες! Μαχητής και φιλότιμος ήταν ο Παντελής, αλλά ως εκεί... Θέλει δουλειά πολύ και μεγάλη προσπάθεια από μέρος του ώστε να παίξει βασικός στην ΑΕΚ.
Ο Φερέρ πάντως αν και το σύστημα που επέλεξε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε, ωστόσο και αφήνοντας έξω τον Λυ-μπερόπουλο και τον Καμπάνταη από ένα τέτοιο παιχνίδι, έδειξε την... προτίμηση του για το ποιο ματς από το χθεσινό και αυτό της Κυριακής, υπολογίζει περισσότερο! Για μένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της χθεσινής ΑΕΚ. Το λάθος της νοοτροπίας. Και το πλήρωσε. Όπως αυτή η ομάδα πληρώνει πάντα τα λάθη της. Το θέμα είναι να τα διορθώνει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Δεν ωφελεί να καθίσουμε τώρα σε αυτό το ματς. Πάμε για τον Παναθηναϊκό . Σε ενδεχόμενη ήττα πάντως στο ντέρμπι δεν ξέρω τι θα γίνει και στο πρωτάθλημα. Ο ορισμός του Τεροβίτσα πάντως δείχνει πως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Υπομονή και καλή δύναμη να έχουμε. Το Παρίσι μας περιμένει κι ας μην είναι τελικά τόσο φωτεινό όσο θα ήταν. Μπορούμε να το κάνουμε και πάλι όμως; ΑΕΚ είμαστε, απρόβλεπτοι τελείως και στην τελική όπως ήρθε η Παρί εδώ χθες και μας κέρδισε, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς στο Παρίσι. Να περνάμε καλά, να κοιτάμε μπροστά και να προσέχουμε την ΑΕΚ μας. Ειδικά τώρα που δείχνει λίγο... άρρωστη. Το φάρμακο είναι ο λαός της.
Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις
ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΝΟΗΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ
Λορένσο κάνε μας δηλώσεις..
Κατά τους «πολλούς», η είδηση από το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παρί είναι το 0-2 και ο μάλλον σίγουρος αποκλεισμός των «κιτρινόμαυρων». Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού. Στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Ο κύριος Φερέρ μίλησε χθες για μία ομάδα (Παρί) με τριπλάσιο μπάτζετ από την δική του, κάτι που θυμίζει έντονα τις δηλώσεις του (που «έπνιξαν» χαρακτηριστικά οι εφημερίδες) για τη σύγκριση μπάτζετ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, αμέσως μετά το ντέρμπι.
Η είδηση όμως δεν ειπώθηκε ακόμα?.
Ο κύριος Φερέρ ΔΕΝ είπε τίποτε ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό παιχνίδι. Κακώς?
Εξάλλου, τι πιο καλό «φάρμακο» για τους αλλόφρονες της κερκίδας από το να αναθερμάνουμε το αντι-Ολυμπιακό μένος;;;;
Η Original στράφηκε χθες εναντίον Διοίκησης για τις ΜΗ μεταγραφές και Φερέρ για τις επιλογές του.
Οπότε, μήπως είναι ώρα (σήμερα η και αύριο) να μιλήσει ο κύριος Φερέρ για τον ..Ολυμπιακό;
Μήπως πρέπει να καλύψει κάπως τα λάθη και την αποτυχία της ομάδας του θυμίζοντας ότι «ο Εχθρός μας είναι ο Ολυμπιακός»;;;
Αντε κύριε Φερέρ, κάνε μας δηλώσεις?
Ο τελικός - «παραμύθα»
Δύο ημέρες πριν, ο κύριος Φερέρ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Παρί. Τι είπε;; Ότι «όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται τον τελικό?.».
Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ωρας» το έλεγε καθαρά: «Ονειρο ο Τελικός»!!!!!
Συνεπώς, οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας που έβλεπαν το χθεσινό παιχνίδι περίμεναν να δουν την ΑΕΚ που νίκησε τη Μίλαν και τη Λιλ να παλεύει..
Τι έγινε όμως; Ο κύριος Φερέρ επέλεξε παιχνίδι. Επέλεξε να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή αφήνοντας τον κόσμο να ονειρεύεται?
Η μήπως δεν πούλησε το «παραμυθάκι» του τελικού;;;;
Το πούλησε. Κανονικά.
Ποιος ευθύνεται γι 'αυτό; Το bam.gr;
Αντε, αφού φταίμε εμείς για το παραμύθι που σας πούλησε ο κύριος αυτός, στείλτε κι άλλα υβριστικά email να ξεσπαθώσετε?.
Περί Ευρώπης
Οι φίλοι του Ολυμπιακού ΔΕΝ δικαιούνται να μιλούν για «πορείες» στην Ευρώπη. Σωστό αυτό?
Στο πρωτοσέλιδο όμως της «Score» που μίλαγε για καναπέδες και λοιπά, ένα έχουμε να απαντήσουμε.
Στη φάση των «32» για την οποία αγωνιζόταν χθες η ΑΕΚ, έχει βρεθεί και ο Ολυμπιακός πριν τρία χρόνια (επί Μπάγεβιτς)
Τότε αγωνίστηκε με μία Γαλλική ομάδα (Σοσό) που βρισκόταν στη μέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος και όχι στη προτελευταία.
Και την κέρδισε ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια, ΠΑΡΑ το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι το πρωτάθλημα Ελλάδας παιζόταν «στην τρίχα». Δεν επέλεξε παιχνίδια.
Ετσι για να θυμόμαστε κύριοι?
Το «αύριο»
Για την ΑΕΚ, φανερά, το παιχνίδι παίζεται την ερχόμενη Κυριακή. Σε αυτό δίνει σημασία. Εκεί είναι «όλα τα λεφτά», κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στο γήπεδο θα βρίσκονται κάποιες χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ και μόνο.
Αν, λέμε αν, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό «στραβώσει» και πάει σε ήττα, τι θα γίνει;
Τι θα κάνει ο κύριος Φερέρ;
Θα πάρει το μικρόφωνο και θα αρχίσει να λέει «θυμηθείτε τι μας έκανε ο Ολυμπιακός» για να κατευνάσει τους εξαγριωμένους οπαδούς;;;
Και τι θα κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ; Θα συνεχίσει να μιλάει για φαντάσματα και «διωγμούς» ή θα αποφασίσει να πει στον κόσμο την αλήθεια;
Ότι δηλαδή για ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕΡΙ έχει στήσει μία ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ για κάτι παραπάνω;;;;
Γιατί, όσοι μιλάνε για «δημιουργία ομάδας» ΤΩΡΑ (από τον Φερέρ), ξεχνούν ότι τα ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ και ο ΣΑΝΤΟΣ πριν ΤΡΙΑ και ΔΥΟ χρόνια?
Μ.Σ. από τον καναπέ του, χαϊδεύοντας κούπες.
Ερώτηση: Τι κόλλημα έχουν φάει με τον Φερέρ? Τους έκανε τίποτα? Αφού δεν είναι δικός σας προπονητής... δεν μπορώ να καταλάβω!
την εποχη που ειχε τον ΒΑΤΡΑΧΟ προπονητη και μαζευε πενταρες σε νορβηγια ισπανια......ΟΚ, sorry δεν θυμόμουν πότε έριξε την 5άρα η Rosenborg στον Ολυμπιακό. ΟΚ, δεν ήταν πέρσι, ζητώ συγνώμη
φετος και περυσι ειχε τεσσαρες στο καραισκακη....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
hi
Ερώτηση: Τι κόλλημα έχουν φάει με τον Φερέρ? Τους έκανε τίποτα? Αφού δεν είναι δικός σας προπονητής... δεν μπορώ να καταλάβω!
της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε!!!
αμα εχεις στον παγκο τον τακη λογικο ειναι να σου φταιει ο φερερ!!
Επισκέπτης
την εποχη που ειχε τον ΒΑΤΡΑΧΟ προπονητη και μαζευε πενταρες σε νορβηγια ισπανια......
φετος και περυσι ειχε τεσσαρες στο καραισκακη....
Ναι, μόνο που αυτός ο "ΒΑΤΡΑΧΟΣ" τους έκανε ομάδα κι είδαν πρωτάθλημα! Πείτε κι ένα ευχαριστώ στους ΑΕΚτζήδες για αυτό. Δικός μας άνθρωπος ήταν
Ναι, μόνο που αυτός ο "ΒΑΤΡΑΧΟΣ" τους έκανε ομάδα κι είδαν πρωτάθλημα! Πείτε κι ένα ευχαριστώ στους ΑΕΚτζήδες για αυτό. Δικός μας άνθρωπος ήταν
ηταν δικος μας λιωμα μεχρι που προδωσε την ομαδα για τα λεφτα!!
αυτοι δεν λενε ευχαριστω στον βατραχο θα πουνε σε εμας?
Επισκέπτης
ηταν δικος μας λιωμα μεχρι που προδωσε την ομαδα για τα λεφτα!!
αυτοι δεν λενε ευχαριστω στον βατραχο θα πουνε σε εμας?
Γιατί, εσύ τι θα έκανες? Οι ρομαντικές εποχές έχουν περάσει φίλε μου. Όλος ο καβγάς για το "πάπλωμα" γίνεται πάντα.
το ξερω οτι η απαντηση μου φιλε και δεν εχει σημασια και δεν πειθει κανεναν αλλα δεν με νοιαζει. εγω δεν θα πηγαινα στον ολυμπιακο ουτε στον παο!!!Γιατί, εσύ τι θα έκανες? Οι ρομαντικές εποχές έχουν περάσει φίλε μου. Όλος ο καβγάς για το "πάπλωμα" γίνεται πάντα.
Επισκέπτης
το ξερω οτι η απαντηση μου φιλε και δεν εχει σημασια και δεν πειθει κανεναν αλλα δεν με νοιαζει. εγω δεν θα πηγαινα στον ολυμπιακο ουτε στον παο!!!
Μπορεί να είναι κι έτσι... δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι αν έβλεπες να πέφτουν τα "ροζάκια" (τα 500άευρα εννοώ!) στα πόδια σου εν αυφθονία... σίγουρα θα το σκεφτόσουν πάαααααρα πολύ!
οπως ειπες δεν θα το μαθουμε ποτε!!!!!!Μπορεί να είναι κι έτσι... δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι αν έβλεπες να πέφτουν τα "ροζάκια" (τα 500άευρα εννοώ!) στα πόδια σου εν αυφθονία... σίγουρα θα το σκεφτόσουν πάαααααρα πολύ!
Επισκέπτης
αυριο το πρωι εχει συνεντευξη ο προεδρος!!
Τι να μας πει κι αυτός από την ζωή του... πολύ καλύτερα όταν τον είχαμε μέσα στο γήπεδο με την φανέλα με το 11!
και εγω εκει τον προτιμουσα αλλα τωρα ειναι προεδρος της ομαδας και αυτα που θα πει θα εχουν καποια σημασιαΤι να μας πει κι αυτός από την ζωή του... πολύ καλύτερα όταν τον είχαμε μέσα στο γήπεδο με την φανέλα με το 11!
Επισκέπτης
και εγω εκει τον προτιμουσα αλλα τωρα ειναι προεδρος της ομαδας και αυτα που θα πει θα εχουν καποια σημασια
Nα σου πω κάτι? Δεν δίνω ΚΑΜΙΑ βάση στα λόγια (όχι μόνο του Ντέμη, του οποιουδήποτε). Προτιμώ τα έργα. Κι ενώ είμαι σίγουρος ότι ο Ντέμης τις 2-3 φάσεις του Καπετάνου θα τις είχε καθαρίσει, άλλο τόσο είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όχι ότι δεν θέλει... απλά δεν μπορεί.
Επισκέπτης
Mιά καλησπέρα και από μένα παίδες....
Δύσκολη μέρα για μένα επαγγελματικά σήμερα και τώρα πρίν φύγω από το γραφείο κάθομαι να διαβάσω το threadακη μας, όπου μετά χαράς βλέπω η παρέα μας να μεγαλώνει με πολλούς κ διάφορους, άσχετους με την ομάδα μας, παράλληλα όμως βλέπω να μεγαλώνει κ η πόρωσή μας για την ΑΕΚάρα μας (σωστά δεν τα λέω Dark ? - έτσι σε θέλω, πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί πρίν από κάνα 10μερο σε έβλεπα να την "κάνεις", άσχετα αν ήμουν σίγουρος πως δεν θα γινόνταν ποτέ αυτό).
Εγώ κρατώ 2 πράγματα:
1. Αυτό που είπε ο φίλος liomas, ότι "ήταν η χειρότερη ΑΕΚ την τελευταία 10ετία, αυτό που είδαμε στο Β΄ημίχρονο (σωστά τα λέω φίλε liomas ?)
2. Ότι η ήττα ήρθε με κατεβασμένα χέρια... Δεν με ενδιαφέρει να χάναμε 2-0 ή 8-0. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα να ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΩΣΤΑ... Και αυτό χτές δεν το είχαμε, κυρίως στο Β΄μέρος. Το όνομα ΑΕΚ από μόνο του δεν φτάνει.
Θυμίζω ότι πρίν 2 χρόνια όταν στο κύπελλο έχασα 1-0 από τον γάβρο στο ΟΑΚΑ τότε που είχαμε 3 δοκάρια (....) κ η ρημάδα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα, στο τέλος όλοι όρθοιοι χειροκροτούσαμε κανένα 5λεπτο την ΟΜΑΔΑ.... Θυμάμαι σωστά, ή όχι ;
Τώρα τεχνικές αναλύσεις δεν είναι επί του παρόντος. Θεωρώ ότι ο Ντέμης κ ο Φερέρ ακόμα κ ο Ιβιτς κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς κ σίγουρα θέλλουν να βρούν την άκρη. Δεν είναι ώρα για δίκες κ κρίσεις.
Χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία κ πάνω από όλα όχι πανικός.
Τα χέρια μας θα είναι βαριά την Κυριακή το απόγευμα, αλλά το χειροκρότημα μας θα είναι ακόμη πιο ζεστό.
Φίλοι γάβροι του thread μας, σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό σας, σε όλους εμάς και ακόμη περισσότερο, στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
Μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δόξα κ αίγλη σαν ομάδα και μας κάνει να σκεφτόμαστε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι σας, από κάθε άποψη...
Καλή συνέχεια σε όλους κ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΗΑ
Δύσκολη μέρα για μένα επαγγελματικά σήμερα και τώρα πρίν φύγω από το γραφείο κάθομαι να διαβάσω το threadακη μας, όπου μετά χαράς βλέπω η παρέα μας να μεγαλώνει με πολλούς κ διάφορους, άσχετους με την ομάδα μας, παράλληλα όμως βλέπω να μεγαλώνει κ η πόρωσή μας για την ΑΕΚάρα μας (σωστά δεν τα λέω Dark ? - έτσι σε θέλω, πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί πρίν από κάνα 10μερο σε έβλεπα να την "κάνεις", άσχετα αν ήμουν σίγουρος πως δεν θα γινόνταν ποτέ αυτό).
Εγώ κρατώ 2 πράγματα:
1. Αυτό που είπε ο φίλος liomas, ότι "ήταν η χειρότερη ΑΕΚ την τελευταία 10ετία, αυτό που είδαμε στο Β΄ημίχρονο (σωστά τα λέω φίλε liomas ?)
2. Ότι η ήττα ήρθε με κατεβασμένα χέρια... Δεν με ενδιαφέρει να χάναμε 2-0 ή 8-0. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα να ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΩΣΤΑ... Και αυτό χτές δεν το είχαμε, κυρίως στο Β΄μέρος. Το όνομα ΑΕΚ από μόνο του δεν φτάνει.
Θυμίζω ότι πρίν 2 χρόνια όταν στο κύπελλο έχασα 1-0 από τον γάβρο στο ΟΑΚΑ τότε που είχαμε 3 δοκάρια (....) κ η ρημάδα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα, στο τέλος όλοι όρθοιοι χειροκροτούσαμε κανένα 5λεπτο την ΟΜΑΔΑ.... Θυμάμαι σωστά, ή όχι ;
Τώρα τεχνικές αναλύσεις δεν είναι επί του παρόντος. Θεωρώ ότι ο Ντέμης κ ο Φερέρ ακόμα κ ο Ιβιτς κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς κ σίγουρα θέλλουν να βρούν την άκρη. Δεν είναι ώρα για δίκες κ κρίσεις.
Χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία κ πάνω από όλα όχι πανικός.
Τα χέρια μας θα είναι βαριά την Κυριακή το απόγευμα, αλλά το χειροκρότημα μας θα είναι ακόμη πιο ζεστό.
Φίλοι γάβροι του thread μας, σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό σας, σε όλους εμάς και ακόμη περισσότερο, στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
Μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δόξα κ αίγλη σαν ομάδα και μας κάνει να σκεφτόμαστε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι σας, από κάθε άποψη...
Καλή συνέχεια σε όλους κ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΗΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23