Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ίσως το βγάλει Live ο Σπορτφμ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πάλι έξω ο Καλαματιανός... Ρε τι γίνεται?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ίσως το βγάλει Live ο Σπορτφμ

Ακούω Χελάκη τώρα και θα βγάλουν live τον Ντέμη. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Έχει στηθεί και projector για να αναλυθούν τα οικονομικά στοιχεία μέχρι τώρα (προφανώς για την γκρίνια ότι με τα λεφτά του CL δεν έγειναν μεταγραφές).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
"Η προγραμματισμένη συνέντευξη ήταν για την επόμενη εβδομάδα. Εγιναν κάποια πράγματα και έφεραν αυτή τη συνάντηση πιο μπροστά. Θα  γίνει μια ενημέρωση σε ό,τι αφόρά το που ξοδεύτηκαν τα χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει πως διοικούμε και που πάνε τα χρήματα. Θα γίνει μια οικονομική ανάλυση. Θα ξεκινήσω με αυτό. Τι χρήματα μπήκαν στο ταμείο και που πήγαν. Μετά θα δεχθώ ερωτήσεις, γιατί γράφτηκαν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Εδώ είμαι και θα σας απαντήσω σε όλα αυτά.

Πέρυσι δεν είχαμε καθόλου έσοδα, φέτος 9,6 εκατ. ευρώ. Εισιτήρια πέρυσι όχι, φέτος 2,6. Πωλήσεις παικτών μας απέφεραν 1,4 εκατ. Σύνολο φέτος μπήκαν 13,7 εκατ. ευρώ που δεν υπήρχαν πέρυσι. Ξεκινήσαμε μια χρονιά με μια ζημιά από την προηγούμενη περίοδο και είχαμε και χρέη να πληρώσουμε και φέτος, για τρίτη και τελευταία χρονιά. Καταλαβαίνω και κόσμο και εσάς που αναρωτιέστε τι κάναμε 12, 13 ή 14 εκατ. ευρώ αλλά θα πρέπει να υπολογίζεται ότι υπάρχουν και έξοδα. Δεν είπα να τα ξέρετε αναλυτικά, αλλά να ξέρετε ότι κι εγώ θα χαιρόμουν αν είχα 14 εκατ. ευρώ έσοδα και καθόλου έξοδα.

Τα συμβόλαια παικτών φέτος κοστίζουν 10,2 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι 5,7 εκατ. Στο προπονητικό τιμ υπάρχουν επιπλέον 800.000 ευρώ. Υπάρχει και ποσό που έφυγε για να πάει σε ομάδες και σε μάνατζερ, από μεταγραφές που έγιναν. Αν δεν παίζαμε Τσάμπιονς Λιγκ δε θα είχαμε τόσα έσοδα και θα υπήρχε μια πολύ μεγαλύτερη τρύπα από πέρυσι. Πήραμε ρίσκο το περασμένο καλοκαίρι και μας βγήκε.

Εχω συμφωνήσει με τους παίκτες ότι θα πληρώνονται από έσοδα που θα έχει η ΑΕΚ μόνο από την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν βγούμε 1οι ή 2οι, οι π&#94
5;ίκτες δεν έχουν να παίρνουν ούτε ένα ευρώ για πριμ. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω για χρήματα που μπήκαν στο ταμείο και για χρήματα που θα βγουν από αυτό, λόγω διάφορων υποχρεώσεων μας.  

Στις χορηγίες είχαμε ένα μπάτζετ και νομίζω ότι το πιάσαμε. Εγώ θέλω να εξηγήσω στον κόσμο που πήγαν τα λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.    
Για τις μεταγραφές, απάντησε και ο προπονητής. Χρήματα φέτος δεν περίσσευαν, αλλά θα την κάναμε την μεταγραφή αν βρισκόταν ο κατάλληλος παίκτης. Εχουμε κάνει τέτοια λαθάκια στο παρελθόν και δε θα ξαναγίνουν. Υπήρχαν ένας-δυο καλοί, δεν τους πήραμε και δεν έγινε μεταγραφή. Ούτε εγώ αλλά ούτε και ο προπονητής θέλαμε να κάνουμε μεταγραφή, απλά για να πούμε ότι κάναμε.
Η συνέντευξη Τύπου δε γίνεται επειδή υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών. Εγώ είμαι μπροστά σας για να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε, γιατί έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα για τους μετόχους και άλλα θέματα. Εχει γραφτεί ότι οι μέτοχοι πήραν πίσω τα χρήματα τους μετά το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι να πω; Περιμένω να με ρωτήσετε για αυτό. Σας ξαναλέω ότι έχουμε βάλει χρήματα στην ΑΕΚ, δε θα μοιραστούμε ποτέ ούτε κέρδη από την ΑΕΚ, δ θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά. Αν δε θέλετε να με πιστέψετε, είναι δικό σας θέμα. Τα χρήματα που έχουμε βάλει είναι γύρω στα 13 εκατ. ευρώ. Κι από όσο ξέρω, από τότε που έγινε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κανείς ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν έχει βάλει τόσα χρήματα. Εμείς τα βάλαμε εντός δύο ετών, αν και δεν το υπολογίζαμε. Βάλαμε όσα χρειαζόταν. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, δεν κάνουμε χάρη σε κάποιον και δεν περιμένουμε να πάρουμε πίσω τα χρήματα. Τα κέρδη θα επενδύονται στην ομάδ&#9
45;. Δηλαδή, θα περιμένουμε να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ και να πουλήσουμε έναν παίκτη για να πάρουμε πίσω τα χρήματα μας; Δεν υπάρχει αυτό.

Θα είμαι χαρούμενος αν με ρωτήσετε για όλα έχουν γραφτεί από εσάς τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι αλήθεια ότι φεύγω από την ΑΕΚ. Απλά, γράφτηκε κι αυτό πλέον.

απο το

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συνεχια απο το
Εσείς λέτε για αλλαγές στην 11άδα και τη δεύτερη ομάδα στο μυαλό σας, γιατί για εμάς όλοι είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τώρα που χάσαμε. Στον πρώτο γύρο που ήσασταν; Γιατί δε γράφατε τίποτα τότε; Που κάναμε αλλαγές και η ομάδα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο; Αν θέλετε να σας το πω και έτσι για να το καταλάβετε, προτιμώ να πάρω ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ παρά 10 πρωταθλήματα. Να καταλάβετε, όμως, ότι υπάρχει επιβάρυνση σε κάποιους΄παίκτες, υπάρχουν τραυματισμοί και δε γίνεται όταν ο προπονητής κάνει αλλαγές, να απορείτε αν σεβόμαστε ή όχι τον κόσμο;
Τι λέτε; Θα πρέπει να πούμε στον κόσμο δηλαδή εκ των προτέρων, παιδιά μην έρχεστε γιατί θα παίξουμε με αλλαγές; Να δώσουμε σε εσάς τότε την ομάδα, να κάνετε εσείς την 11άδα. Κρίνετε εκ του αποτελέσματος, γιατί στο πρώτο ημίχρονο είδα μια καλή ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι παίκτες καλύτεροι από τους άλλους, αλλά όλοι είναι ποδοσφαιριστές μας. Και επαναλαμβάνω ότι μας ενδιαφέρει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Εχω μιλήσει και στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Αυτό που πιστεύαμε εμείς, είναι αυτά που σκέφτεται και ο Φερέρ. Δε θα γίνει ποτέ τόσο μεγάλη η ομάδα όσο θέλουμε, αν δεν υπάρξει προπονητικό κέντρο. Δε θα γίνει ποτέ τόσο μεγάλη η ομάδα αν παραμείνουμε στο ΟΑΚΑ. Αυτά είναι τα βασικά για να πάρει ώθηση η ομάδα και από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την ικανότητα των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτή την ομάδα.
Σε ό,τι αφορά το γήπεδο είναι στα χέρια νομικών και υπάρχουν συνεχείς επαφές με υπουργείο. Σίγουρα το θέμα καθυστερεί και δεν ξέρω πόσο θα καθυστερήσει ακόμη. Υπάρχουν πράγματα με τον ΟΔΔΥ που απατούν χρόνο. Για το προ
πονητικό κέντρο ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον Δεκέμβριο, αλλά τελευταία στιγμή πήραμε την απόφαση ότι θέλουμε να είμαστε η πρώτη διοίκηση μετά από 80 χρόνια που θα δώσει κάτι στην ομάδα με τη μορφή ιδιοκτησίας. Γι' αυτό και συζητάμε τώρα για την αγορά έκτασης, ώστε να χτιστεί εκεί το προπονητικό κέντρο και να δοθεί στην ΑΕΚ, που θα έχει και την ιδιοκτησία του. Σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε.

Με τον δήμο Λιοσίων έχουμε κάνει επαφές, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πολλά εξαρτώνται και από το ΥΠΕΧΩΔΕ για το γήπεδο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα μπορέσουμε να το αναλύσουμε σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει μόνο για το θέμα του γηπέδου.
Για τη χρηματοδότηση, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λυθούν, για να φτάσουμε σε αυτό το κομμάτι.

Για το προπονητικό κέντρο δε θέλω να πω περιοχή. Οταν αγοραστεί η έκταση, να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε. Θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες, είναι απόφαση των μετοχών και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα. Θα βρεθούν. Ας μην πούμε κάτι παραπάνω για αυτό τώρα.

Τον προκαλώ και δημοσίως τον Γκαγκάτση να βγει σε όλο τον κόσμο και να με εκθέσει, σε όλη την Ελλάδα, λέγοντας τι χάρη έκανε σε μένα προσωπικά ή στην ΑΕΚ και νομίζει ότι μπορεί να με αποκαλεί έτσι. Τον προκαλώ να βγει δημοσίως και να πει!

Ο κόσμος θέλει γήπεδο. Αυτό έχω καταλάβει. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν τον ενδιαφέρει που. Ο κόσμος θέλει γήπεδο για την ομάδα του και καλά κάνει. Μερίδα του κόσμου θα επιμένει για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά υπάρχει και μια διοίκηση της Ερασιτεχνικής... Την ξέρετε την άποψη μου, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα. Το χειρίζεται η Ερασιτεχνική αυτό.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συνεχια απο
Επιτέλους, το αυτονόητο φέτος το άκουσα από έναν δημοσιογράφο. Δεν έχει προβληματιστεί κανείς, δεν έχει πει κανείς ότι είμαστε και άτυχοι φέτος. Σίγουρα είμαστε προβληματισμένοι, σίγουρα είναι και ατυχία το να σπάσει κάποιος το πόδι του. Εχουμε κάνει συζητήσεις με προπονητή και ιατρικό επιτελείο, αναλύουμε τα πάντα, υπάρχει αρχείο από την πρώτη χρονιά που αφορά τους τραυματισμούς των παικτών και τι τραυματισμοί υπάρχουν στις ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι αλήθεια ότι ομάδα δουλεύει με διαφορετικό στυλ προπόνησης, σίγουρα κάποια λάθη θα έχουν γίνει, αλλά δουλειά μας είναι να τα βρούμε και να μην ξαναγίνουν. Σίγουρα μας απασχολεί, όντως.

Κάθε Τρίτη βρισκόμαστε οι μέτοχοι και συζητάμε. Η συνάντηση μετά το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, δεν ήταν έκτακτη σύσκεψη. Δεν ισχύει αυτό. Γράφτηκε ότι μιλήσαμε για ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά δε συζητήσαμε μόνο για αυτό. Απλά αυτό γράφτηκε.

Πρέπει να ασχοληθούμε θεσμικά με τη διαιτησία. Είναι 2-3 βασικά πράγματα για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας. Τα καλύτερα γήπεδα, η εξάλειψη της βίας και η αξιοκρατία. Αυτό δε γίνεται μόνο στην ΑΕΚ αλλά σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι μια πολύ καλή ομάδα και μετά τα ασχοληθούμε θεσμικά. Πρέπει και πιστεύω ότι θα έχουμε πολλούς συμπαραστάτες, γιατί πολύ αδικούνται. Οχι μόνο εμείς. Εμάς μας ενδιαφέρει να έχει καλή διαιτησία όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο η ΑΕΚ.

Δεν ξέρω αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τις ίδιες προθέσεις με την ΑΕΚ. Θα τις δείξουν, όμως, τις προθέσεις τους. Ολοι.

Είναι σωστό να κάνεις πράγματα &
#947;ια τη διαιτησία, για να βελτιωθούν τα πράγματα, χωρίς να υψώνεις τους τόνους. Η Ενωση 1924 είναι μέτοχος της ΠΑΕ και ως μέτοχος έβγαλε αυτή την ανακοίνωση. Δε θέλω να κρίνω, γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρίνω τις ανακοινώσεις λέσχης, ή συνδέσμου της ΑΕΚ.
Ποτέ δεν είχαμε πιστέψει εμείς ότι με την αλλαγή από ΕΠΑΕ σε Σούπερ Λίγκα θα υπήρχε  μια μαγεία και όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν υπέροχα. Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρωτάθλημα παραμένει άθλιο. Τα λάθη των διαιτητών φέτος είναι πάρα πολλά. Πάρα πολλά και παντού. Κυριακή παρά Κυριακή, όποιος ευνοείται μετά αδικείται. Είναι τρομερό. Να δούμε τι θα γίνει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Περιμένω από τον Γκαγκάτση να βγει και να πει ότι έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία και ποιος θα υποβιβαστεί... Γίνονται απίσταυτα λάθη από τη διαιτησία, ειδικά από την 4η θέση και κάτω γίνονται συγκλονιστικά πράγματα. Ούτε επίτηδες να το έκαναν... Λέτε να πω εγώ κάτι για το οποίο δε θα έχω στοιχεία; Οτι κάποιοι διαιτητές είναι ανίκανοι, είναι γεγονός. Δεν είναι προσβολή, είναι γεγονός. Είδα αγώνα όπου επί 90 λεπτά ο διαιτητής δεν έτρεξε καθόλου. Περπατούσε και σφύριζε από τα 50 μέτρα. Ε, φαντάζομαι και μπορώ να καταλάβω. Με βοηθούς που είναι 30 κιλά πάνω... Υπάρχουν λάθη, αλλά υπάρχει και ανικανότητα!   
Το είχαν σκεφτεί εξ αρχής. Οτι θα χρειαστεί να κάτσω και να συζητήσω με ανθρώπους που έχουν... ένοχο παρελθόν. Πρέπει να το κάνω και να δούμε πως θα γίνει καλυτερο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Βασικό πρόβλημα για εμάς φέτος είναι οι τραυματισμοί. Αν δεν είχαμε ΄τόσους τραυματισμούς, θα ήμασταν καλύτερ&#9
45;. Για τη διαιτησία τα είπα και πριν δύο εβδομάδες. Εσωτερικά, για την ΑΕΚ, βασικός λόγος που μένουμε μακριά από τον τίτλο είναι ότι λείπουν παίκτες με προσωπικότητα. Κάποιοι που θα χρειάζονταν. Το ξέρουμε. Και υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Βλέπουμε, πάντως, μια ομάδα φέτος που παράγει ποδόσφαιρο. Εχουμε στο ρόστερ παίκτες με αξία και προσωπικότητα, έχουμε και πιτσιρικάδες που προωθούνται και η ομάδα έχει και μέλλον. Πέρα από τα αποτελέσματα, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να απογοητεύτηκε από κάτι. Αγωνιστικά, φέτος, το κέρδος μας εκτός από την αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού μας, είναι οι νεαροί που του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτεροι από φέτος. Μας αρέσει αυτό που γίνεται, μας αρέσει που τους έχουμε αυτούς τους παίκτες και καλά θα κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ να ονειρεύεται ότι αυτή η ομάδα θα παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον και θα πάρει πρωταθλήματα. Το δείξαμε φέτος, νομίζω, αυτό.

Ξέρω πολύ καλά τι λέει ο προπονητής. Ο προπονητής είπε μια αλήθεια. Οτι μια ομάδα όπως η Παρί, με τέτοιο μπάτζετ έχει δικαίωμα να σου κάνει τρεις ευκαιρίες. Είναι μια πραγματικότητα. Αν εσείς το αντιλαμβάνεστε ως κάτι άλλο... Η ΑΕΚ δεν μπορεί, ποτέ, να φτάσει στο μπάτζετ των 80 εκατ. ευρώ που έχει η Παρί. Οχι ότι αυτό καθορίζει τα αποτελέσματα πάντα, φυσικά. Γιατί και η Μίλαν έχει τεράστιο μπάτζετ... 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συνεχια apo to Τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που θεωρούμε ότι πρέπει να αποκτηθούν και ότι θα μας βοηθήσουν πολύ, θα αποκτηθούν είτε τερματίσουμε 2οι, είτε 3οι. Αν βγούμε 3οι θα πρέπει  να συναντηθούμε οι μέτοχοι και να πούμε μέχρι που βάζουμε λεφτά. Εννοώ πόσα θα βάλουμε. Δραματικά δε θα αλλάξει κάτι, γιατί δε θα αφήσουμες τίποτα στην τύχη. Δραματικά θα αλλάξουν τα έσοδα, αλλά αυτό τέλος πάντων είναι κάτι που θα το δούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Για τον Ιανουάριο είπα ότι δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε με τους παίκτες που ήμασταν σίγουροι ότι θα αποκτήσουμε και τους θέλαμε. Αν υπήρξε σχεδιασμός το καλοκαίρι για το τι παίκτες θα μας χρειαστούν τον Ιανουάριο, καταλαβαίνετε ότι θα ήμασταν αλλού. Αν έχεις δύο αριστερά μπακ, δε θα ψάξεις για αριστερό μπακ. Γιατί πιστεύεις ότι ο Ουντέζε θα βοηθήσεις. Αυτό δεν το ξέρεις το καλοκαίρι, αλλά το φαντάζεσαι. Λες ότι θα πάνε καλά. Υπήρξαν τραυματισμοί, δεν έχουμε χαφ... Είχαμε πρόβλημα, τα χαφ ήταν εκτός, άρα θα έπρεπε να πάρουμε και χαφ... Ναι, θέλαμε τον Τοροσίδη, πήρα ο ίδιος τηλέφωνο τον Πανόπουλο, μου είπε ένα ποσό, του είπα ότι θα ξαμιλήσω. Τον ξαναπήρα τηλέφωνο, τον ξαναπήρα τηλέωνο, ακόμη δεν έχει απαντήσει... Δεν με άφησε να κάνω πρόταση ουσιαστικά. Η Ξάνθη δεν μας άφησε καν να μπούμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Τον θέλαμε όντως, πριν μάθει ο Ολυμπιακός, πριν ασχοληθεί μαζί του, αλλά... Δεν πρόκειται να σας απαντήσω στο πόσα ήταν τα χρήματα που διέθετε η ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.    

Δε θα ήταν κομψό να απαντήσω αναλυτικά για τους τραυματισμούς, για το αν έπρεπε ή &#
972;χι να μπει ο Γεωργέας κλπ. Δεν είναι δουλεια μου αυτό. Εχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ και με αυτούς συνεργαζόμουν και 10 χρόνια ως ποδοσφαιριστής.

Μετά από λίγα χρόνια θέλω να σας δίνω συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο, να έχουμε γήπεδο, να έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες Ελληνες και ξένους, να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως τη δεκαετία του '90, να χειροκροτάει ο κόσμος την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει τώρα.

ΑΕΚ. Κανονικά δηλαδή. Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε ποτέ από αυτή τη λογική του να ψάχνουμε κάτι που να μας ενοχλεί. Θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό αύριο. Ετσι ένιωσα το βράδυ της Τετάρτης ως οπαδός και ως πρόεδρος. ΑΕΚ. Ολοι έχουμε δουλειά στη διοίκηση να κάνουμε την ομάδα καλύτερη. ολοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Με μεταγραφές και περισσότερα χρήματα εμείς, με συνεχή τραγούδια ο κόσμος ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια... Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό.

Δεν προλαβαίνω σε δύο χρόνια να κάνω ό,τι δεν έγινε σε 80. Εγώ όταν ήρθα στην ΑΕΚ έπαιξα με παίκτες τεράστιας αξίας. Τσιάρτας, Μανωλάς, Κασάπης, Ατματζίδης. Κι εγώ καλός ήμουν. Καλοί ήμασταν! Ισως και η καλύτερη στην Ελλάδα. Κι όμως, δεν πήραμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται χρόνια. Και η Μάντσεστερ είχε δεκαετίες να πάρει πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει να δει τίτλο... Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, να έχουμε την καλύτερη ομάδα κα&
#953; να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν το κάνουμε, κάποια στιγμή θα έρθει και το πρωτάθλημα.

Ενα μέρος του κόσμου, να μην τον αδικούμε τον κόσμο συνολικά, κουβαλάει κατάλοιπα από το παρελθόν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Υπάρχει ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Δεν είναι ματς της χρονιάς, όμως, γιατί μπορεί να έρθει η ήττα στο επόμενο.     
Για τις μεταγραφές, σας λέω ότι διάβασα για μάνατζερ που υποτίθεται ότι συζητούσαν μαζί μας για κάποιους παίκτες, ενώ εμείς δεν είχαμε μιλήσει ποτέ μαζί τους... Τον Μεγιόνγκ, για παράδειγμα, δεν τον πήραμε επειδή δεν τον θέλαμε. Μπορούσαμε να τον πάρουμε, αλλά δεν τον θέλαμε. Τον Μεγιόνγκ τον ξέραμε από το καλοκαίρι. Αξιολογείς τι κοστίζει και τι πιστεύεις ότι αξίζει να κοστίζει. Με αυτή τη λογική, δεν τον θέλαμε. Θεωρούσε ο προπονητής ότι δεν αξίζει να τον αποκτήσουμε με αυτά τα χρήματα. Προτίμησε από το να γίνει αυτή η μεταγραφή, ας μην κάνουμε τίποτα -το είχε πει και από τον Νοέμβριο αυτό- ώστε να έχουμε χρήματα να κάνουμε μεταγραφές το καλοκαίρι. Ποτέ δε βγάζουμε ονόματα για τις μεταγραφές, προσπσθούμε να μένουν μεταξύ μας.      
Χάρηκα πάρα πολύ γιατί ο κ. Φερέρ μπορούσε να πάρει έναν παραπάνω παίκτη, αλλά αν δεν είναι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα, επειδή σκέφτεται και το μέλλον της ομάδας, το σκεφόμαστε από κοινού, δεν κάνει τέτοια τρικ και θέλει να μειώνει τέτοια λάθη σε περιόδους μεταγραφικών περιόδων.

Εχουμε συμφωνήσει με τον κ. Φερέρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Η Ερασιτεχνική πρόσπαθεί να μας βάζει πάντα εμπόδια. Πάντα, σε όλα! Δεν με ενδι&
#945;φέρει που θα ανήκει το γήπεδο. Αυτό που με ενδιαφέρει να έχει γήπεδο η ομάδα μου. Αυτό θέλω. Κανείς δεν χάνει τίποτα. Η Ερασιτεχνική δε χάνει τίποτα. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την Ερασιτεχνική και βλέπετε όλοι σας ότι δεν είναι δική μου ευθύνη. Τι να κάνω δηλαδή; Η Ερασιτεχνική έχει στη Νέα Φιλαδέλφεια μια έκταση που της ανήκει και δεν της την παίρνει κανείς. Μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Δε θα χαρίσουμε και γήπεδο.     Εγώ ως ΠΑΕ και ως μέτοχος δε θέλω να μου ανήκει το γήπεδο. Αρα, τι πρόβλημα υπάρχει; Μακάρι να ανήκει εκεί. Αν υπήρχε άλλη διοίκηση στην Ερασιτεχνική με την οποία θα μπορούσα να μιλήσω και να συνεννοηθώ, θα τα κάναμε όλα μαζί.         

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συνεχια απο το
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά να φαίνεται κιόλας. Οποιοδήποτε πρόσωπο το ακολουθεί η φήμη για παράγκα, στημένα παιχνίδια κλπ, θα πρέπει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Με τα ίδια πρόσωπα, κατά τη γνώμη μου, δεν χτίζουμε νέο και καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ, πάντως, θα προσπαθήσω να το κάνω καλύτερο με αυτούς που πιστεύουν. Είναι χρέος μου. Το τι πιστεύω και το τι είναι χρέος μου, υπάρχει διαφορά. Ο κόσμος πρέπει να πειστεί ότι υπάρχει καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο, για να το αγκαλιάσει. Πρέπει να μιλάω μαζί τους και αν με πείσουν ότι θέλουν να το΄κάνουμε καλύτερο, θα δουλέψουμε μαζί. Τι πρέπει δηλαδή; Να είμαι διοίκηση της ΑΕΚ και να μη μιλάω με κανέναν, επειδή έχω άποψη για κάποια πρόσωπα; Πρέπει, όμως, να με πείσουν για τις προθέσεις τους, να με πείσουν ότι θέλουν να κάνουν καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
       Ο ΟΔΔΥ ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών. Με το μπάσκετ να ασχοληθώ λόγω ύψους; Κοιτάξτε, δεν αγαπώ το μπάσκετ όσο το ποδόσφαιρο, άρα αν ασχοληθώ με το μπάσκετ δε θα το κάνω καλά. Ασχολούμαι με ό,τι αγαπάω πολύ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο φόβος των διαιτητών. Αν εξαλειφθεί αυτός ο φόβος, θα φτιάξει η διαιτησία. Αν το σκεφτείτε αυτό που λέω, μπορεί να καταλάβει ο καθένας σας... Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να έχει τον έλεγχο της διαιτησίας. Τα ΦΙΦΑ, δε γίνεται, θέλω αλλα δεν μπορώ να την διώξω, είναι δικαιολογίες... Πρέπει να την ελέγχουμε εμείς και αν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να ξέρουμε ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.         
Τον Ιούνιο, που θα είναι και κάποιος οικονομολόγος μαζί μας, θα γίνει συνέ&#
957;τευξη Τύπου και θα σας αναλύσει τα πάντα στα οικονομικά. Εγώ, ειλικρινά, έχω μάθει μέχρι ανάλυση του μπάτζετ να κάνω. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σας αναλύσω τα πάντα. Η ομάδα πήρε δάνεια μικρά από τράπεζες με προσωπικές γγυήσεις. Ξεχρεώσαμε τα μιρλα δάνεια και ξεπλγρώσαμε και κάποια χρέη.

Για το θέμα τον Κονέ και τον Λεμονή, υπάρχει δήλωση του παίκτη και διάψευση του προπονητή. Θα πρέπει να τους καλέσει ο αθληικός δικαστής, αλλά δεν το έκανε. Και δεν το έκανε, για θέμα που στην ΟΥΕΦΑ υπάρχει θέμα για τον ρατσισμό και μάλιστα πολύ σοβαρό. Το έχει πολύ ψηλά η ΟΥΕΦΑ. Είναι το μεγαλύτερο θέμα της ΟΥΕΦΑ, υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα για αυτό το θέμα που προέκυψε και ο αθλητισμός δικαστής δεν έκανε τίποτα.          
           Μετά από λίγα χρόνια θέλω να σας δίνω συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο, να έχουμε γήπεδο, να έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες Ελληνες και ξένους, να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως τη δεκαετία του '90, να χειροκροτάει ο κόσμος την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει τώρα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τελειωσε η συνεντευξη του προεδρου!!

Επισκέπτης
Εμένα δεν μου λέει τίποτα ουσιαστικό η συνέντευξη του Ντέμη... ΘΑ πρέπει να γίνει αυτό, ΘΑ πρέπει να γίνει εκείνο... no big deal.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
λιωμα θα εισαι μεσα με παο?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος, μέσα σε διάστημα δύο, άντε το πολύ τριών εβδομάδων, να έχει υποπέσει σε τόσες κουτσουκέλες, που όποτε ανοίγει το στόμα του έκτοτε όλοι να αναρωτιούνται αναφωνώντας «άρχισε πάλι τις γραφικότητες;». Κι όμως, στην περίπτωση του Λορέντσο Σέρα Φερέρ, είναι και παραείναι!
Ο Ισπανός,  δεν ήρθε άγνωστος μεταξύ αγνώστων το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο Ντέμης απομάκρυνε τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είχε πετύχει να καταλάβει με την ΑΕΚ τη δεύτερη θέση και να τη βγάλει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και άλλη επιλογή δεν είχε, από το να επιχειρήσει να φέρει στη θέση του ένα εφάμιλλο, αν όχι ανώτερο, προπονητή. Σε όνομα, κύρος και πρεστίζ εννοώ, διότι από επιτυχίες και ο συμπαθέστατος Φερνάντο δεν κατάφερε και τίποτα ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε.
Ο Φερέρ, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένο ότι ο Νικολαΐδης δεν σκόπευε (όπως και αποδείχθηκε περίτρανα) να δώσει σοβαρά λεφτά για μεταγραφές ήταν η καλύτερη επιλογή. Γνωστό όνομα, με καλή καριέρα στην Ισπανία και με διάθεση να δουλέψει με νεαρούς, με άσημους, αλλά και με αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστές. Διότι, μη νομίζετε ότι ο Φερέρ ήξερε όλους τους παίκτες που αποτελούσαν το καλοκαίρι το ρόστερ της ΑΕΚ. Και να είστε σίγουροι ότι τους περισσότερους εξ αυτών τους θεωρούσε αμφιβόλου ποιότητας όταν πρωτοέπιασε δουλειά.
Συνειδητοποιώντας έτσι πού ήρθε και με ποιους είχε να κάνει, τον πρώτο καιρό ο Φερέρ δεν μιλούσε και πολύ. Ή σωστότερα, πρόσεχε πάρα πολύ καλά αυτά που έλεγε. Θα μου πείτε με μία ήττα (από τον Ολυμπιακό) και τρεις ισοπαλίες (με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητο) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και έναν αποκλεισμό-σοκ από το Χαϊδάρι στο Κύπελλο, τι θα μπορούσε να πει; Σωστό αυτό. Έλα όμως που τελευταία? ξεσάλωσε!
Η ΑΕΚ, λοιπόν, εκμεταλλευόμενη κάποιες γκέλες του Παναθηναϊκού και ορισμένες λιγότερες του Ολυμπιακού, πλησίασε στην κορυφή. Και ξαφνικά όλοι οι «κιτρινόμαυροι» σήκωσαν αμανέ τέτοιον που δεν θα είχαν ακόμα κι αν όλοι μαζί είχαν κατακτήσει τους μισούς, έστω, τίτλους που έχει πάρει στην καριέρα του ο Ριβάλντο! Ήρθε και η νίκη επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ και το γλυκό έδεσε.
Εκεί, θα έλεγα εγώ, μετράει ο προπονητής. Αντί ο Φερέρ να τραβήξει τα λουριά, να χαμηλώσει τους τόνους και να κάνει τους παίκτες του να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχουν κερδίσει (αφού, ούτως ή άλλως, στο πρωτάθλημα εξακολουθούσαν να βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού), εκείνος αύξησε την? ένταση. Να οι φωνές, να οι τρανταχτές δηλώσεις, να οι φανφάρες και οι βασισμένες στο κενό αξιώσεις για κατάκτηση του τίτλου!
Όσο δε πλησίαζε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός? τρελάθηκε.
Αρχικά ζήτησε «νίκη για να ζωηρέψει το πρωτάθλημα». Εντάξει, λες ως εδώ, απόλυτα λογικό και θεμιτό αυτό που έψαχνε ο Φερέρ. Το άλλο, όμως, πώς το είδατε; «Είμαστε πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό», δήλωσε παραμονές του αγώνα και γέλασαν και τα τσιμέντα. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να βάλει στοίχημα για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Και ας ήταν ήδη η ΑΕΚ οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή! Εδώ έκανε δώρο στον Ολυμπιακό. Πολύ μεγάλο δώρο: Τον αφύπνισε! Και θερμά τον ευχαριστώ γι? αυτό?
Έχει και συνέχεια, όμως. Το ντέρμπι ολοκληρώνεται με το γνωστό αποτέλεσμα (3-3) και τον τρόπο που ήρθε αυτό (τον Ολυμπιακό να παίζει για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο) και ο Φερέρ, αντιλαμβανόμενος ότι το πουλάκι του τίτλου πέταξε, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Τα βάζει ανοιχτά με τη διαιτησία Μπριάκου και δεν κάνει κουβέντα για τα δικά του εγκλήματα. Ούτε, φυσικά, για την άδικη αποβολή του Ζεβλάκοφ, ούτε για το γεγονός πως, για να πάρει η ομάδα του την ισοπαλία έπρεπε ο Ολυμπιακός να βάλει τα? πέντε από τα έξι γκολ του ντέρμπι!
Σε μία αποστροφή του λόγου του, βέβαια, πάνω σε μία κρίση γενικότερης αυτοκριτικής, ψέλλισε και κάτι περί μπάτζετ. Επειδή όμως προφανώς οι ρεπόρτερ δεν το βρήκαν αρκετά πιασάρικο και επειδή του Ντέμη την επόμενη ημέρα δεν θα του άρεσε ιδιαίτερα αυτό, ε, δεν δόθηκε η παραμικρή συνέχεια από κανέναν.
Και πάνω που καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Φερέρ έκανε την? επανάστασή του πριν και μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έτσι για να πιάσει το λαϊκό αίσθημα και να γίνει περισσότερο αρεστός σε διοίκηση και κόσμο να ?σου και η συνέχεια!
Το Σάββατο η ΑΕΚ μένει στο 0-0 με τον Εργοτέλη και ο Ισπανός συνεχίζει τα δικά του. «Όλα είναι προαποφασισμένα», δηλώνει, θέλοντας προφανώς να πει ότι είναι αποφασισμένο εκ των προτέρων να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ο Λεμονής, βέβαια, δεν αφήνει το? γάντι να πέσει κάτω και του απαντά στον ίδιο τόνο: «Ναι, είναι, όμως εμείς το έχουμε προαποφασίσει ότι θα το πάρουμε»!
Ο Φερέρ βέβαια μπορεί να άργησε, αλλά το νόημα το έπιασε. Ας μην φέρνει αποτελέσματα αρκεί να μειώνει τον Ολυμπιακό.
*Τι κι αν σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια τα έχει μουσκέψει; Ισοπαλία στον αγώνα-πρόκρισης στην ʼντερλεχτ, μία ήττα και μία ισοπαλία (με τον αντίπαλο να παίζει με δέκα) κόντρα στον Ολυμπιακό, χαμένους βαθμούς σε Ξάνθη, Ηρακλή, ήττα στην Τούμπα, είναι τα αποτελέσματα που μετράει ο κ. Φερέρ το τελευταίο δίμηνο, στις κρίσιμες αναμετρήσεις της ομάδας του!
*Τι κι αν όλοι, πια τον κατακεραυνώνουν για τις λάθος επιλογές του σε αγώνες-κλειδιά και γελούν πλέον με το περίφημο «ροτέισον»;
*Τι κι αν με τις δηλώσεις του το μόνο που καταφέρνει είναι να αφομοιώνεται στη στενόμυαλη ελληνική πραγματικότητα και να γίνεται ένα, με όλους αυτούς που υποτίθεται ότι ήρθε για να τους αλλάξει μυαλά;
Ο Ισπανός συνεχίζει απτόητος. Κι έφτασε στο σημείο να αφήσει αιχμή κατά του Ολυμπιακού, ακόμα και παραμονή του αγώνα της ομάδας του κατά της Παρί Σεν Ζερμέν, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ». «Στην Ευρώπη παίζουν όσοι αξίζουν», είπε ο Φερέρ.
Τελικά, πρέπει να τον πόνεσε πολύ αυτό το χαμένο στοίχημα?

Με σεβασμό

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν μη τι άλλο δεν μπορεί και να συγκριθεί με τον δικό σας "Σερ"..............respect ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτο βρήκες να πεις ρε sonyp? αυτο κατάλαβες?
Το ξέρω ότι μπορεί να επαναλαμβανόμαστε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέτουμε  την πραγματικότητα. Και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Φλεβάρη όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής ενώ ξεκινάει για μία ακόμη φορά νωρίτερα από όλους τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά. Δεν πιστεύω να σας έχουν κουράσει ούτε τα πρωταθλήματα ούτε και τα πρόωρα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως και να το κάνουμε οι ερυθρόλευκοι παραμένουν σε θέση ισχύος αφού έχουν το προτέρημα να βρίσκονται ένα κλικ μπροστά από τους βασικούς ανταγωνιστές τους. Καθότι οι τελευταίοι μπορεί να ασχολούνται αυτές τις ημέρες με την παρένθεση της Ευρώπης και να το υπερηφανεύονται κιόλας και να προκαλούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού με τα αστειάκια περί του καναπέ αλλά αυτοί θα είναι που θα κρατούν κλειστές τις τηλεοράσεις τους επόμενους μήνες.

Με το μυαλό στη φιέστα

Τον μήνα Απρίλιο ή τον Μάιο αν τελικά το πρωτάθλημα τελειώσει αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Και πλάκα στην πλάκα το μόνο που μπορεί να αλλάξει σε αυτή την διοργάνωση είναι να γίνει η φιέστα τον Απρίλιο αντί του Μάιου. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τηρήσει την παράδοση με τον κόκκινο Μάη ανεξάρτητα με το πότε θα ολοκληρωθεί ημερολογιακά το πρωτάθλημα.
Όπως και να γίνει όμως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να τρέχει ένα γύρο μπροστά από τους υπόλοιπους. Κι όσο διατηρείται αυτή η απόσταση μεταξύ τους είναι δύσκολο να τον πλησιάσουν οι άλλοι δύο. Οι κόκκινοι έχουν εξασφαλίσει και πάλι το καλό το κουλουάρ και για την κούρσα της επόμενης χρονιάς.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολλά κατάλαβα, αυτό που δεν κατάλαβα είναι το γιατί αναλώθηκες τόση ώρα ώστε να γράψεις για τον Φερέρ, να αλλάξεις avatar, να αλλάξεις υπογραφή...............Ο συγκεκριμένος έχει δουλέψει και σε μια Μπαρτσελόνα έτσι για την ιστορία. Ήρθε όμως Ελλαδιστάν και θα ξεχάσει και αυτά που ήξερε...............

Επισκέπτης
αυτο βρήκες να πεις ρε sonyp? αυτο κατάλαβες?
Το ξέρω ότι μπορεί να επαναλαμβανόμαστε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέτουμε  την πραγματικότητα. Και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Φλεβάρη όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής ενώ ξεκινάει για μία ακόμη φορά νωρίτερα από όλους τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά. Δεν πιστεύω να σας έχουν κουράσει ούτε τα πρωταθλήματα ούτε και τα πρόωρα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως και να το κάνουμε οι ερυθρόλευκοι παραμένουν σε θέση ισχύος αφού έχουν το προτέρημα να βρίσκονται ένα κλικ μπροστά από τους βασικούς ανταγωνιστές τους. Καθότι οι τελευταίοι μπορεί να ασχολούνται αυτές τις ημέρες με την παρένθεση της Ευρώπης και να το υπερηφανεύονται κιόλας και να προκαλούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού με τα αστειάκια περί του καναπέ αλλά αυτοί θα είναι που θα κρατούν κλειστές τις τηλεοράσεις τους επόμενους μήνες.

Με το μυαλό στη φιέστα

Τον μήνα Απρίλιο ή τον Μάιο αν τελικά το πρωτάθλημα τελειώσει αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Και πλάκα στην πλάκα το μόνο που μπορεί να αλλάξει σε αυτή την διοργάνωση είναι να γίνει η φιέστα τον Απρίλιο αντί του Μάιου. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τηρήσει την παράδοση με τον κόκκινο Μάη ανεξάρτητα με το πότε θα ολοκληρωθεί ημερολογιακά το πρωτάθλημα.
Όπως και να γίνει όμως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να τρέχει ένα γύρο μπροστά από τους υπόλοιπους. Κι όσο διατηρείται αυτή η απόσταση μεταξύ τους είναι δύσκολο να τον πλησιάσουν οι άλλοι δύο. Οι κόκκινοι έχουν εξασφαλίσει και πάλι το καλό το κουλουάρ και για την κούρσα της επόμενης χρονιάς.

Από τον Πρωταθλητή το πήρες copy/paste αυτό? Από τον Φίλαθλο? Ξέρεις είναι πιο υγιές να λες τις δικές ΣΟΥ σκέψεις :)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
alexandros1976 το συγκεκριμένο κείμενο (το πρώτο) είναι από τον προχθεσινό Πρωταθλητή. Κατά την άποψη μου λέει κάποιες μεγάλες αλήθειες, αλλά παραβλέπει και τη σημαντική προσφορά του Φερέρ στην ΑΕΚ.

Μια και μιλάμε για παραρτήματα και ανίερες συμμαχίες τελευταία, μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις το αφιέρωμα στον αγώνα της 13 Ιανουαρίου 1991 που είχε κάνει προχθές ο Πρωταθλητής;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ʼσε τους "πρωταθλητές" να εκφραστούν βρε liomas.............αφού ξέρεις ότι όλοι την ίδια καραμέλα πιπιλάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom