συνεχια apo to
Τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που θεωρούμε ότι πρέπει να αποκτηθούν και ότι θα μας βοηθήσουν πολύ, θα αποκτηθούν είτε τερματίσουμε 2οι, είτε 3οι. Αν βγούμε 3οι θα πρέπει να συναντηθούμε οι μέτοχοι και να πούμε μέχρι που βάζουμε λεφτά. Εννοώ πόσα θα βάλουμε. Δραματικά δε θα αλλάξει κάτι, γιατί δε θα αφήσουμες τίποτα στην τύχη. Δραματικά θα αλλάξουν τα έσοδα, αλλά αυτό τέλος πάντων είναι κάτι που θα το δούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Για τον Ιανουάριο είπα ότι δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε με τους παίκτες που ήμασταν σίγουροι ότι θα αποκτήσουμε και τους θέλαμε. Αν υπήρξε σχεδιασμός το καλοκαίρι για το τι παίκτες θα μας χρειαστούν τον Ιανουάριο, καταλαβαίνετε ότι θα ήμασταν αλλού. Αν έχεις δύο αριστερά μπακ, δε θα ψάξεις για αριστερό μπακ. Γιατί πιστεύεις ότι ο Ουντέζε θα βοηθήσεις. Αυτό δεν το ξέρεις το καλοκαίρι, αλλά το φαντάζεσαι. Λες ότι θα πάνε καλά. Υπήρξαν τραυματισμοί, δεν έχουμε χαφ... Είχαμε πρόβλημα, τα χαφ ήταν εκτός, άρα θα έπρεπε να πάρουμε και χαφ... Ναι, θέλαμε τον Τοροσίδη, πήρα ο ίδιος τηλέφωνο τον Πανόπουλο, μου είπε ένα ποσό, του είπα ότι θα ξαμιλήσω. Τον ξαναπήρα τηλέφωνο, τον ξαναπήρα τηλέωνο, ακόμη δεν έχει απαντήσει... Δεν με άφησε να κάνω πρόταση ουσιαστικά. Η Ξάνθη δεν μας άφησε καν να μπούμε στη διαδικασία να προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Τον θέλαμε όντως, πριν μάθει ο Ολυμπιακός, πριν ασχοληθεί μαζί του, αλλά... Δεν πρόκειται να σας απαντήσω στο πόσα ήταν τα χρήματα που διέθετε η ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Δε θα ήταν κομψό να απαντήσω αναλυτικά για τους τραυματισμούς, για το αν έπρεπε ή &#
972;χι να μπει ο Γεωργέας κλπ. Δεν είναι δουλεια μου αυτό. Εχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ και με αυτούς συνεργαζόμουν και 10 χρόνια ως ποδοσφαιριστής.
Μετά από λίγα χρόνια θέλω να σας δίνω συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο, να έχουμε γήπεδο, να έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες Ελληνες και ξένους, να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως τη δεκαετία του '90, να χειροκροτάει ο κόσμος την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει τώρα.
ΑΕΚ. Κανονικά δηλαδή. Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε ποτέ από αυτή τη λογική του να ψάχνουμε κάτι που να μας ενοχλεί. Θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό αύριο. Ετσι ένιωσα το βράδυ της Τετάρτης ως οπαδός και ως πρόεδρος. ΑΕΚ. Ολοι έχουμε δουλειά στη διοίκηση να κάνουμε την ομάδα καλύτερη. ολοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Με μεταγραφές και περισσότερα χρήματα εμείς, με συνεχή τραγούδια ο κόσμος ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια... Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό.
Δεν προλαβαίνω σε δύο χρόνια να κάνω ό,τι δεν έγινε σε 80. Εγώ όταν ήρθα στην ΑΕΚ έπαιξα με παίκτες τεράστιας αξίας. Τσιάρτας, Μανωλάς, Κασάπης, Ατματζίδης. Κι εγώ καλός ήμουν. Καλοί ήμασταν! Ισως και η καλύτερη στην Ελλάδα. Κι όμως, δεν πήραμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται χρόνια. Και η Μάντσεστερ είχε δεκαετίες να πάρει πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει να δει τίτλο... Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, να έχουμε την καλύτερη ομάδα κα&
#953; να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν το κάνουμε, κάποια στιγμή θα έρθει και το πρωτάθλημα.
Ενα μέρος του κόσμου, να μην τον αδικούμε τον κόσμο συνολικά, κουβαλάει κατάλοιπα από το παρελθόν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Υπάρχει ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Δεν είναι ματς της χρονιάς, όμως, γιατί μπορεί να έρθει η ήττα στο επόμενο.
Για τις μεταγραφές, σας λέω ότι διάβασα για μάνατζερ που υποτίθεται ότι συζητούσαν μαζί μας για κάποιους παίκτες, ενώ εμείς δεν είχαμε μιλήσει ποτέ μαζί τους... Τον Μεγιόνγκ, για παράδειγμα, δεν τον πήραμε επειδή δεν τον θέλαμε. Μπορούσαμε να τον πάρουμε, αλλά δεν τον θέλαμε. Τον Μεγιόνγκ τον ξέραμε από το καλοκαίρι. Αξιολογείς τι κοστίζει και τι πιστεύεις ότι αξίζει να κοστίζει. Με αυτή τη λογική, δεν τον θέλαμε. Θεωρούσε ο προπονητής ότι δεν αξίζει να τον αποκτήσουμε με αυτά τα χρήματα. Προτίμησε από το να γίνει αυτή η μεταγραφή, ας μην κάνουμε τίποτα -το είχε πει και από τον Νοέμβριο αυτό- ώστε να έχουμε χρήματα να κάνουμε μεταγραφές το καλοκαίρι. Ποτέ δε βγάζουμε ονόματα για τις μεταγραφές, προσπσθούμε να μένουν μεταξύ μας.
Χάρηκα πάρα πολύ γιατί ο κ. Φερέρ μπορούσε να πάρει έναν παραπάνω παίκτη, αλλά αν δεν είναι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα, επειδή σκέφτεται και το μέλλον της ομάδας, το σκεφόμαστε από κοινού, δεν κάνει τέτοια τρικ και θέλει να μειώνει τέτοια λάθη σε περιόδους μεταγραφικών περιόδων.
Εχουμε συμφωνήσει με τον κ. Φερέρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές στο συμβόλαιο.
Η Ερασιτεχνική πρόσπαθεί να μας βάζει πάντα εμπόδια. Πάντα, σε όλα! Δεν με ενδι&
#945;φέρει που θα ανήκει το γήπεδο. Αυτό που με ενδιαφέρει να έχει γήπεδο η ομάδα μου. Αυτό θέλω. Κανείς δεν χάνει τίποτα. Η Ερασιτεχνική δε χάνει τίποτα. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την Ερασιτεχνική και βλέπετε όλοι σας ότι δεν είναι δική μου ευθύνη. Τι να κάνω δηλαδή; Η Ερασιτεχνική έχει στη Νέα Φιλαδέλφεια μια έκταση που της ανήκει και δεν της την παίρνει κανείς. Μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Δε θα χαρίσουμε και γήπεδο. Εγώ ως ΠΑΕ και ως μέτοχος δε θέλω να μου ανήκει το γήπεδο. Αρα, τι πρόβλημα υπάρχει; Μακάρι να ανήκει εκεί. Αν υπήρχε άλλη διοίκηση στην Ερασιτεχνική με την οποία θα μπορούσα να μιλήσω και να συνεννοηθώ, θα τα κάναμε όλα μαζί.