Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ʼσε τους "πρωταθλητές" να εκφραστούν βρε liomas.............αφού ξέρεις ότι όλοι την ίδια καραμέλα πιπιλάνε.

Xεχε, τώρα που το επιβεβαίωσε ο sxsitegr δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ :) Ήμουν κατά 99.9% σίγουρος ότι κάνει copy/paste λόγω της διαφορετικότητας του τρόπου γραφής :) Γαλουχημένοι γενίτσαροι έχουν καταντήσει από άτομα σαν τον Τσουκαλά!!! Ε... το να έχει κάποιος πρότυπο/είδωλο/ήρωα κάποιον σαν τον Τσουκαλά/Χατζηχρήστο και λοιπούς... για μένα είναι Η κατάντια!!!

Περαστικούλια :)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φίλε liomas είπα εγώ οτι δεν είναι copy/paste??? με ρώτησες και ειπα όχι? εγω το εβάλα για να δείτε κάποιες αλήθειες

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Χανουμακια καλο τριημερο και ευχομαι να κερδισει ο καλυτερος  :grin:

Υ.Γ νταρκ παρε μαζι σου μεγαλη καλουμπα... για να σηκωθει ψιλα ο αετος  ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και όσο για το  Γαλουχημένοι γενίτσαροι να σε πληροφορήσω 1ον ότι πρόκειται για ελληνικής καταγωγής ΤΟΥΡΚΟΥΣ υπηκόους 2ον ότι είμαι 30 ετών πηγαίνω γήπεδο από το 1989 και εκτός από τα πρώτα 2 χρόνια δεν ξαναπήγα στην 7 με την οποία σε άλλα συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ κάθετα!!!
Περαστικούλια σε εσένα αιώνια τρίτε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
May the best of the two win!
Πάμε να δείξουμε στους κανίβαλους τι εστί ντέρμπυ.
Όσο για τον Κύριο Φερέρ, πόσους μήνες έχει στην Ελλάδα? 8 και αν? Και εμείς οι Ελληνάρες εεεε? Τον βγάλαμε άχρηστο, εμείς. Ποιοι δηλαδή? Αρθρογράφοι του Πρωταθλητή, προπονητές του γλυκού νερού, δημοσιογράφοι που δεν έχουν βγει από την Κωλοπετινίτσα.
Αντ'αυτού ας παραθέσουμε: Το ότι ο Φερέρ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Μπέτις ως ο καλλίτερος προπονητής που έχει περάσει από τον σύλλογο. Το ότι είναι πρώτος σε προτιμήσεις για να αναλάβει πρόεδρος του συλλόγου.
Αλλά σε 8 μήνες εμείς τον βγάλαμε άχρηστο! Και θεωρούμε καλλίτερο ποιόν? Τον Σάντος.... Που κατάφερε να βγάλει εκτός στόχων την 20η πιο ακριβή ομάδα του κόσμου(Μπενφίκα).
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι όχι πολύ.
Ο sir Alex Ferguson πότε πήρε πρωτάθλημα? Στους 8 μήνες? Πόσο καιρό έχει στον σύλλογο εκείνο μωρέ? Τα διαβολάκια? Σιγά την μπάλα που παίζει μωρέ...

Και όσο για τα στοιχήματα και τα καρφιά του Φερέρ απέναντι στο αντίπαλο δέος και το ότι είναι κατακριτέα: Προφανώς αυτοί που γνωρίζουν από προπονητική θα έχουν να λένε και για τους Μουρίνιο, Βενγκέρ, Φέργκιουσον που τσακώνονται σαν τα κοκόρια και πετάνε καρφιά ο ένας στον άλλο...
Ξυπνάτε ρεεεεεε! Υπάρχει και κάτι που λέγεται προπονητική και περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από ένα μαυροπίνακα και τους κώνους των ασκήσεων.
Αλλά που να πάρει χαμπάρια ο αρθρογράφος του Πρωταθλητή...
Ας διαβάσει ένα (1) κεφάλαιο από την βιογραφία του Μουρίνιο μπας και ανοίξει λίγο το στενοκέφαλο του.

Επισκέπτης
May the best of the two win!
Πάμε να δείξουμε στους κανίβαλους τι εστί ντέρμπυ.
Όσο για τον Κύριο Φερέρ, πόσους μήνες έχει στην Ελλάδα? 8 και αν? Και εμείς οι Ελληνάρες εεεε? Τον βγάλαμε άχρηστο, εμείς. Ποιοι δηλαδή? Αρθρογράφοι του Πρωταθλητή, προπονητές του γλυκού νερού, δημοσιογράφοι που δεν έχουν βγει από την Κωλοπετινίτσα.
Αντ'αυτού ας παραθέσουμε: Το ότι ο Φερέρ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Μπέτις ως ο καλλίτερος προπονητής που έχει περάσει από τον σύλλογο. Το ότι είναι πρώτος σε προτιμήσεις για να αναλάβει πρόεδρος του συλλόγου.
Αλλά σε 8 μήνες εμείς τον βγάλαμε άχρηστο! Και θεωρούμε καλλίτερο ποιόν? Τον Σάντος.... Που κατάφερε να βγάλει εκτός στόχων την 20η πιο ακριβή ομάδα του κόσμου(Μπενφίκα).
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι όχι πολύ.
Ο sir Alex Ferguson πότε πήρε πρωτάθλημα? Στους 8 μήνες? Πόσο καιρό έχει στον σύλλογο εκείνο μωρέ? Τα διαβολάκια? Σιγά την μπάλα που παίζει μωρέ...

Και όσο για τα στοιχήματα και τα καρφιά του Φερέρ απέναντι στο αντίπαλο δέος και το ότι είναι κατακριτέα: Προφανώς αυτοί που γνωρίζουν από προπονητική θα έχουν να λένε και για τους Μουρίνιο, Βενγκέρ, Φέργκιουσον που τσακώνονται σαν τα κοκόρια και πετάνε καρφιά ο ένας στον άλλο...
Ξυπνάτε ρεεεεεε! Υπάρχει και κάτι που λέγεται προπονητική και περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από ένα μαυροπίνακα και τους κώνους των ασκήσεων.
Αλλά που να πάρει χαμπάρια ο αρθρογράφος του Πρωταθλητή...
Ας διαβάσει ένα (1) κεφάλαιο από την βιογραφία του Μουρίνιο μπας και ανοίξει λίγο το στενοκέφαλο του.

Μα δεν το ξέρεις ρε φιλαράκο ότι ο κάθε δημοσιογραφίσκος είναι προπονητάρα? Δεν ξέρεις ότι οι Τσουκαλάδες/Χατζηχρήστοι και λοιποί είναι "επιστήμονες"? Ποιος είναι ο Sir Alex Ferguson μωρέ... ποιος είναι ο Μαρττσέλο Λίπι...! Επειδή οι άλλες ομάδες είναι ηλίθιες και τους κρατάνε μετά από αποτυχίες πρέπει να το κάνουμε κι εμείς? Τι λες ρε... εμείς είμαστε ανώτεροι από όλους!!!! ( :badair: ώπα, sorry μου ξέφυγε!).

Όσο για το ντέρμπυ... ας παιχτεί καλό ποδόσφαιρο κι όποιος το αξίζει ας πάρει τους 3 βαθμούς. Προσωπικά, αν και ΑΕΚΤζής, η ΑΕΚ με τόσες ελλείψεις δεν το αξίζει. Εκτός βέβαια κι αν αφηνιάσουν αυτοί που έχουν μείνει και παίξουν καμιά μπάλα που δεν έχουμε ξαναδεί από αυτούς! Αυτή την στιγμή μάλλον το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πιο ολοκληρωμένο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θ Ομάδα Α Β ΓΚ
1 Ολυμπιακός 21 53 45-14 ωπα? παλι? οχι ρε γαμωτο? το κοκκαλισταν φταιει , ο μπριακος ο σημιτης , ο γκαγκατσης , η νεα δημοκρατια ,οι αμερικανοι, το νατο ,οι πουτανα η κοινωνια , οι εβραιοι, ο βατραχος , τα λεφτα των γαυρων, τα μελη , ο λεμονης που εβρισε ρατσιστικα τον παιχταρα με το 10 τον κονε ,ο γυρος που δεν λεγεται ντονερ και οι λαχανοντολμαδες αντι για γιαλαντζι
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ
2 ΑΕΚ 21 43 41-15
3 Παναθηναϊκός 21 42 34-19
4 Αρης  21 30 20-17
5 ΠΑΟΚ 21 29 22-21
6 Ατρόμητος 21 27 29-31
7 ΟΦΗ 21 27 25-29
8 Πανιώνιος 21 26 17-23
9 Ξάνθη 21 25 13-14
10 Κέρκυρα 21 25 21-23
11 Απόλλων Κ. 21 25 18-24
12 Λάρισα 21 25 22-29
13 Εργοτέλης 21 24 20-22
14 Αιγάλεω 21 23 20-28
15 Ηρακλής 21 22 20-27
16 Ιωνικός  21 4 8-39

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
  ωραια τα λέτε αλλα για μπαλλα δεν μιλαει κανεις. εγω δεν εχω μετοχες σε καμια ομαδα, απλα θέλω να δίνω ενο 20? και να βλέπω μπάλλα. με την παρι ειδα 2 γκολαρες που στην ελλαδα οχι αμυντικος ουτε μεσος δεν βαζει. Απο την ΑΕΚ ειδα κατι κουρασμενα παλικαρια, το thread μασατζιδικα που γαμας να σταλει αμεσα στον Φερερ. Χθεσ ο βαζελος με κουρασε με τον κοντο ας έβαλε και γκολαρα απο τσαφ εγινε, ο νινης σερνει καραβι ξερει μπαλλα ο λεοντιου καταρεει, ο Γκουμας μαζευει ενσημα.

ασε που εχει καταντησει γελοιο οι παιχτες να πεφτουν σαν κουραδεσ να παρουν πεναλτι/φαουλ (βαζελοι/γαυροι πεφτουν μέσα στην περιοχη οι Αεκτζηδες εξω), μονο στη Ελλαδα δινονται ετσι ευκολα τα φαουλ.

αντε υπομονη μεχρι τον Νοεμβρη που θα σκασει το χειλακι μας  με τα "κατορθωματα" του γαβρου

ΥΓ1 αν ειναι να βαζετε το link ή τη σελιδα της εφημερίδας εγινε το thread 200 σελίδε
ΥΓ2 οι ντολμαδες με ΡΥΖΙ ειναι γιαλαντζι και ο γαυρος στο Τορίνο εδω και 2-3 χρονια λέγεται σεττε-τζερο (περιπου 7-0 στα ιταλικά)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΙ ΜΟΥ!!!!
τα αποτελεσματα με τον παο τα τελευταια δεκα χρονια

1996-97    3-0
1997-98    2-1
1998-99    2-0
1999-00    1-2
2000-01    1-1
2001-02    2-0
2002-03    1-0
2003-04    2-2
2004-05    1-0
2005-06    3-0

ελπιζω να συνεχιστει η παραδοση!!!!

υ.γ. κατι μου λεει οτι εχουμε κλεισει τον γκεκα!!! 

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα Αετόπουλα.Σήμερα έχουμε να λάβουμε τη δεύτερη δόση του ετησίου γραμματίου. Η πρώτη σφραγίστηκε και εισπράχτηκε,με υπογραφές Μαντούκα και Δέλλα,η δεύτερη πρέπει να εισπραχθεί απόψε.ʼλλωστε οι φίλοι μας είναι καλοπληρωτές τα τελευταία χρόνια....

[move]ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΑΠΟΨΕ!!!!!!!!!!!!!!![/move]

Συνημμένα

• aek.jpg
    aek.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
15 λεπτά μείνανε...

[move]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...   [/move]

Συνημμένα

• AEK_PAO.jpg
    AEK_PAO.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 23

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ΑΕΚ  ΑΕΚ  γ...σέ  τους  ΑΕΚ!!!

Επισκέπτης
Όταν φτάνεις να τρως γκολ από ενα 16χρονο,μάλλον πρέπει να βγουν τα άσπρα μαντίλια στον Φερέρ και στον Βανδή...Ξεφτίλα μεγάλη...

Επισκέπτης
Καλά πάμε!!!ʼντε να μας ρίξουν και αυτοί 6 τώρα...Α ρε looser santos!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Που πας ρε Καραμήτρο που θες και πρωτάθλημα...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Αυτή η στάνη ,αυτό το τυρί βγάνει....

[move]ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...  [/move]

Επισκέπτης
ΠΩ ΠΩ ξεφτίλα που τρώμε 0-4 . Ελπίζω να τα μαζ'εψει τώρα ο κοντός και τον πούλο.....Ευτυχώς δεν πήγα.......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Στο thread αυτό πριν κάτι μέρες είχα κάνει μια ψιλοκουβέντα με το φίλο Nik30 για "ιατρική ενίσχυση" της αεκ και για την περιορισμένη διάρκεια που αυτή μπορεί να έχει.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.    ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έλεος ρε παιδιά...............το κωλαράκι μας!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom