Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντα με καθηλώνει ο αδερφός Σταύρακας με αυτά που λέει κ ας μην έχω τώρα να τον πείσω να έρθει στο γήπεδο.Κ μένα με πείραξε ότι το ματς το παράτησαν αν κ οφείλω να πω Σταύρο εδώ,ότι το ματς χάθηκε από τα αποδυτήρια.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.Μετά το 0-1 που σου μένουν μόνο 45' κ εναντίον αυτής της Παρί κ όλα σου τα αστέρια να είχες μέσα(Λαγός,Έμερσον,Ζήκος,Λύμπε κ.λ.π.) πάλι πολύ δύσκολα θα γύρναγε την υπόθεση πρόκριση.Πόσο μάλλον με αυτούς τους παίκτες που κ θέληση έφειξαν ότι δεν είχαν στο Β' ημίχρονο(λευκή πετσέτα) αλλά να είχαν δεν τους βοηθαγε το ''όνομά τους''.
Πριν τελειώσω θέλω να ξαναπώ:Η Α.Ε.Κ. όπως κ ο Ολυμπιακός κ ο ΠΑΟ θεωρώ,ότι δεν έχουν επιλογή στόχων.Παλεύουν για όλα μέχρι τέλους.Ειδικά όταν περιμένεις μια ''ΕΥΡΩΠΗ'' για το κάτι παραπάνω.

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ κ πάλι,που αρχίζει σε 45'.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τι να μας πει κι αυτός από την ζωή του... πολύ καλύτερα όταν τον είχαμε μέσα στο γήπεδο με την φανέλα με το 11!

Ναι, αλλά τότε μέσα στο γήπεδο ήταν και οι  κκ  Μπατίστα, Μαρτσέλο, Τόνι  και κλπ, κλπ, κλπ....ΤΩΡΑ τί κάνουμε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την συνέντευξη του Ντέμη στις 11 σήμερα.

Κύριε Σέρα κ ο Παναθηναϊκός έχει ντέρμπι την Κυριακή κ μάλιστα με μία ημέρα λιγότερη ξεκούρασης από ότι εμείς.
:rolleyes:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.241
Πόντοι
12.056
Καλημερα...αραγε αυτα που θα πει θα τα εχει σκεφτει απο μονος του η θα του τα εχουν ετοιμασει αλλοι???? :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες για να έχουμε καλό ρώτημα  σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά και σύμφωνα με την δική σας γνώμη όπως κατάλαβα εχθές και βέβαια αν όπως δείχνουν το χθεσινό και προχθεσινό παιχνίδι του παο και της αεκ αντίστοιχα

Ο Ολυμπιακός αποκλείσθηκε στους 32 του champions league

Ο παο αποκλείσθηκε στους 32 του uefa

Η αεκ αποκλείσθηκε στους 32 του champions league αλλά και στους 32 του uefa

Παρ΄όλα αυτά ο παο (εννοείται) αλλά και η αεκ έκαναν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη φέτος και είναι πιο «ευρωπαίοι» από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε πάρει 10 σε 11 χρόνια (θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν μάγκες για να έχουμε καλό ρώτημα  σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά και σύμφωνα με την δική σας γνώμη όπως κατάλαβα εχθές και βέβαια αν όπως δείχνουν το χθεσινό και προχθεσινό παιχνίδι του παο και της αεκ αντίστοιχα

Ο Ολυμπιακός αποκλείσθηκε στους 32 του champions league

Ο παο αποκλείσθηκε στους 32 του uefa

Η αεκ αποκλείσθηκε στους 32 του champions league αλλά και στους 32 του uefa

Παρ΄όλα αυτά ο παο (εννοείται) αλλά και η αεκ έκαναν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη φέτος και είναι πιο «ευρωπαίοι» από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε πάρει 10 σε 11 χρόνια (θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου)

Καταρχάς ο ΠΑΟ δεν αποκλείστηκε ακόμα.Κ η ΑΕΚ το είπες κ από μόνος σου έπαιξε σε 2 οργανώσεις.Τώρα μην μας αρχίσεις πάλι γιατί δεν έχω κ πολλές ορέξεις.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ και φιλοι μου!!
ε ρε χαρα και χθες οι οπαδοι του οσφπ!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ και φιλοι μου!!
ε ρε χαρα και χθες οι οπαδοι του οσφπ!!!

φίλε μου καλημέρα, δεν ξέρω για τους άλλους σύνγαυρους άλλα εγώ χαίρομαι όταν τους κερδίζω εγώ στους μεταξύ μας αγώνες

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κι αυτό, λόγω των πολλών τραυματισμών. Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο και ο Φερέρ θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να δει πόσους παίκτες θα έχει στη διάθεση του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Βασίλης Λάκης μένει εκτός δράσης για ένα μήνα και ο Νίκος Γεωργέας για τουλάχιστον 1,5.

Ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ ο Παναθηναϊκός

Έλεγχο ντόπινγκ παρήγγειλε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, αίτημα που έγινε δεκτό από τη Σούπερ Λίγκα. Οι "πράσινοι" είχαν προβεί σε ανάλογη κίνηση και πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην ΑΕΚ, όπως επίσης και πριν τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της διενέργειας του ελέγχου από το ΕΣΚΑΝ.

απο το

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Ενας lepando και ενας monimo σας χρειαζεται εδω μεσα... να σας το κανουν λαμπογιαλο...  :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενας lepando και ενας monimo σας χρειαζεται εδω μεσα... να σας το κανουν λαμπογιαλο...  :boobies:

Ουστ ρε λαγέ.Εδώ είναι Τουρκιά ρε.Θα μας κλ.... κ ο lepando κ ο monimo.Τα ίδια έλεγε κ στον προηγούμενο γύρο κ πήρατε του ψηλού του Δέλλα το μακρύτερο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σήμερα έχει συνεντευξη τύπου ο Ντέμης ή κάνω λάθος?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O monimo είναι η cult φιγούρα των βάζελων εδώ μέσα,ο ''πολύς'',ο Ψωμιάδης των οπαδικών φόρουμ.
Ο lepando αντιπροσωπεύει την αριστοκρατική πλευ΄ρα των βάζελων εδώ μέσα.

lepando+monimo=ΛΑΓΟΣ ΑΛΑ ΣΤΙΦΑΔΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom