DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντα με καθηλώνει ο αδερφός Σταύρακας με αυτά που λέει κ ας μην έχω τώρα να τον πείσω να έρθει στο γήπεδο.Κ μένα με πείραξε ότι το ματς το παράτησαν αν κ οφείλω να πω Σταύρο εδώ,ότι το ματς χάθηκε από τα αποδυτήρια.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.Μετά το 0-1 που σου μένουν μόνο 45' κ εναντίον αυτής της Παρί κ όλα σου τα αστέρια να είχες μέσα(Λαγός,Έμερσον,Ζήκος,Λύμπε κ.λ.π.) πάλι πολύ δύσκολα θα γύρναγε την υπόθεση πρόκριση.Πόσο μάλλον με αυτούς τους παίκτες που κ θέληση έφειξαν ότι δεν είχαν στο Β' ημίχρονο(λευκή πετσέτα) αλλά να είχαν δεν τους βοηθαγε το ''όνομά τους''.
Πριν τελειώσω θέλω να ξαναπώ:Η Α.Ε.Κ. όπως κ ο Ολυμπιακός κ ο ΠΑΟ θεωρώ,ότι δεν έχουν επιλογή στόχων.Παλεύουν για όλα μέχρι τέλους.Ειδικά όταν περιμένεις μια ''ΕΥΡΩΠΗ'' για το κάτι παραπάνω.
Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ κ πάλι,που αρχίζει σε 45'.
Πριν τελειώσω θέλω να ξαναπώ:Η Α.Ε.Κ. όπως κ ο Ολυμπιακός κ ο ΠΑΟ θεωρώ,ότι δεν έχουν επιλογή στόχων.Παλεύουν για όλα μέχρι τέλους.Ειδικά όταν περιμένεις μια ''ΕΥΡΩΠΗ'' για το κάτι παραπάνω.
Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ κ πάλι,που αρχίζει σε 45'.