k.panagidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πικρα τα Αεκακια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δυστηχως εσεις φωναζεται συνεχως για παραγκα...Και οτι εχετε καλη ομαδα ακομα και γα ευρωπη...Δυστηχως ομως αλλα εδειξε η παρι που ειναι για υποβιβασμο στην Γαλλια...Ετσι συνεχιστε τρενο την πορεια σας σε Ελλαδα και Ευρωπη
H Paris ΗΤΑΝ για υποβιβασμό, μήπως να σου θυμίσω την Ρόμα? Και αυτή έχει πέσει serie b, οπότε σύμφωνα με τον συλλογισμό σου, την ίδια κριτική πρέπει να ασκήσεις στον πρωταθλητή...
Η Παρί πήρε Λε Γκουέν, έχει Γαγιάρδο, Ροτέν, Παουλέτα, ακαδημίες, έχει πάρει Κυπελλούχων, έχει φέρει Λεονάρντο, Ρονι. Δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά ως "αμερικανάκια", δεν ξέρετε τι γίνεται στον έξω κόσμο.
ʼσε ρε ντάρκ, αποφασίστε πρώτα ποιόν θέλετε για πρόεδρο, βρείτε τα μεταξύ σας και μετά μιλήστε.
Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάτε οτι παίζετε στην Α' Εθνική και όχι στην Δ' απο ΟΙΚΤΟ και κυρίως ΦΟΒΟ των πολιτικάντιδων μπας και χάσουν τους μετριμένους ψήφους των οπαδών της ΑΕΚ.
Για τον Ολυμπιακό δεν προσφέρθηκε κάποιος να χαρίσει τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια Σαλιαρέληδες και σια και βρέθηκε ο Κόκκαλης να ξεσκατώσει την ομάδα.
Είμαι δε σίγουρος οτι θα προτιμούσατε έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη παρά την Βανδή. Τράβα λοιπόν κι εσύ να ακούσεις τον Χατζηχρήστο και παίξ?το Νίκος Ξανθόπουλος μπας και σας λυπηθεί κάποιος και σας χαρίσει κανένα πρωτάθλημα όπως σας χάρισαν και τα χρέη.
ʼσε ρε ντάρκ, αποφασίστε πρώτα ποιόν θέλετε για πρόεδρο, βρείτε τα μεταξύ σας και μετά μιλήστε.
Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάτε οτι παίζετε στην Α' Εθνική και όχι στην Δ' απο ΟΙΚΤΟ και κυρίως ΦΟΒΟ των πολιτικάντιδων μπας και χάσουν τους μετριμένους ψήφους των οπαδών της ΑΕΚ.
Για τον Ολυμπιακό δεν προσφέρθηκε κάποιος να χαρίσει τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια Σαλιαρέληδες και σια και βρέθηκε ο Κόκκαλης να ξεσκατώσει την ομάδα.
Είμαι δε σίγουρος οτι θα προτιμούσατε έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη παρά την Βανδή. Τράβα λοιπόν κι εσύ να ακούσεις τον Χατζηχρήστο και παίξ?το Νίκος Ξανθόπουλος μπας και σας λυπηθεί κάποιος και σας χαρίσει κανένα πρωτάθλημα όπως σας χάρισαν και τα χρέη.
Προσωπικά η γνώμη μου για τον Χατζηχρήστο είναι γνωστή εδω μέσα .Τώρα εσύ που μας το παίζεις ιστορία κ μας δίνεις μαθήματα περί προέδρων ,μάθε γιατί κοβόταν τόσο ολύ ο Κο΄κκαλης να πάρει τον Ολυμπιακό κ μετά έλα μίλα μας.Ο Κόκκαλης χρησιμοποίησε τον Ολυμιακό ως δεκανίκι για να μην μπει φυλακή για όλη του την ζωή.Αλλά στο καφροκάναλό σας δεν τα λένε αυτά..γιατί φοβούνται απόλυση.Κ βέβαια προτιμώ τον Ντέμη.Είναι περισσότερο τίμιος πό τον πράκτορα της Στάζι,τον ανθέλληνα.
η ροζεμποργκ που εφαγε 3 στο καραισκακη δεν ητανε για φουντο?
Ρε μεγαλε ξερεις τοσο καλα την ιστορια για ποιο λογο πηρε ο Κοκκαλης τον Ολυμπιακο??Ποια εισαι η γυναικα του Σωκρατη που τον ακους στον υπνο να παραμιλαει???Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα ρε πουστη μου.....Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του.Τι να κανουμε ειναι η πικρα μεγαλη ποναει 13 χρονια λεμεεεεεεεεεεεεεε
Σαφώς και θα θέλαμε κάποιον τύπου Κόκκαλη! Το αρνήθηκε κανείς?ʼσε ρε ντάρκ, αποφασίστε πρώτα ποιόν θέλετε για πρόεδρο, βρείτε τα μεταξύ σας και μετά μιλήστε.
Εύκολες κουβέντες. Κατ' αυτόν τον τρόπο και ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα για τον ίδιο λόγο!Στο κάτω κάτω της γραφής, μην ξεχνάτε οτι παίζετε στην Α' Εθνική και όχι στην Δ' απο ΟΙΚΤΟ και κυρίως ΦΟΒΟ των πολιτικάντιδων μπας και χάσουν τους μετριμένους ψήφους των οπαδών της ΑΕΚ.
Χμμμ... το Καραϊσκάκη? Κάτι χαρίστηκε εκεί πέρα ;) Ίσως και περισσότερα από τα χρέη της ΑΕΚ!Για τον Ολυμπιακό δεν προσφέρθηκε κάποιος να χαρίσει τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια Σαλιαρέληδες και σια και βρέθηκε ο Κόκκαλης να ξεσκατώσει την ομάδα.
Όποιος υγιείς ΑΕΚτζής ακούει Χατζηχρήστο είναι για τον πέουλα! Όπως κι όποιος υγιείς γαύρος ακούει Τσουκαλά. Δυστυχώς, από τους γαύρους ακούνε ΠΟΛΛΟΙ τον Τσουκαλά!Είμαι δε σίγουρος οτι θα προτιμούσατε έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη παρά την Βανδή. Τράβα λοιπόν κι εσύ να ακούσεις τον Χατζηχρήστο και παίξ?το Νίκος Ξανθόπουλος μπας και σας λυπηθεί κάποιος και σας χαρίσει κανένα πρωτάθλημα όπως σας χάρισαν και τα χρέη.
H Paris ΗΤΑΝ για υποβιβασμό, μήπως να σου θυμίσω την Ρόμα? Και αυτή έχει πέσει serie b, οπότε σύμφωνα με τον συλλογισμό σου, την ίδια κριτική πρέπει να ασκήσεις στον πρωταθλητή...
Η Παρί πήρε Λε Γκουέν, έχει Γαγιάρδο, Ροτέν, Παουλέτα, ακαδημίες, έχει πάρει Κυπελλούχων, έχει φέρει Λεονάρντο, Ρονι. Δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά ως "αμερικανάκια", δεν ξέρετε τι γίνεται στον έξω κόσμο.
Αν θεωρείς ότι ο Κόκκαλης (και ο οποιοσδήποτε Κόκκαλης) έκανε τα λεφτά που έκανε με νόμιμους τρόπους και για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο... ε, τότε να με συγχωρείς αλλά δεν θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου. Sorry Μου αρέσει να συζητώ με σκεπτόμενα άτομα.Ρε μεγαλε ξερεις τοσο καλα την ιστορια για ποιο λογο πηρε ο Κοκκαλης τον Ολυμπιακο??Ποια εισαι η γυναικα του Σωκρατη που τον ακους στον υπνο να παραμιλαει???Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα ρε πουστη μου.....Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του.Τι να κανουμε ειναι η πικρα μεγαλη ποναει 13 χρονια λεμεεεεεεεεεεεεεε
κανεις επιχειρηματιας δεν εκανε περιουσια με νομιμους τροπους αλλα να μην λεμε και οτι θελουμε....