Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλοι χανουμια,βαζελοι και γαυροι καλημερα. Δυστυχως εχθες καταλαβατε ολοι πιο ειναι το επιπεδο των Ελληνικων ομαδων στην ευρωπη. Με τους παικτες που εχει η ΑΕΚ αυτα μπορει και αυτα κανει.Τα αλλα ειναι απλως παπατζες.Γι αυτο σταματηστε να κοροιδευετε τις ευρω-φαπες του Θρυλου και κοιταξτε τα χαλια σας.Τουλαχιστον εμεις παιρνουμε και κανα πρωταθλημα και χαιρομαστε λιγο.

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην χάνετε την ψυχραιμία σας είναι κρίμα μια τέτοια μέρα.

Συνημμένα

• koystoymi.jpg
    koystoymi.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 25

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
H Barca καλά θα κάνει να σταματήσει να ορέγεται το παιδί... Γιατί θα το φέρει η Βασίλισσα και θα την κάνουμε γιο γιο από του χρόνου. ʼντε πολύ αέρα πήρανε οι λουζεράδες οι καταλανοί. Ρεάλ ρε!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όποιος έχει λεφτά, παίζει ανάλογα. ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
H Barca καλά θα κάνει να σταματήσει να ορέγεται το παιδί... Γιατί θα το φέρει η Βασίλισσα και θα την κάνουμε γιο γιο από του χρόνου. ʼντε πολύ αέρα πήρανε οι λουζεράδες οι καταλανοί. Ρεάλ ρε!

δεν τον θελω στην barca!!!ειναι looser!!!
forza barca!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φιλοι χανουμια,βαζελοι και γαυροι καλημερα. Δυστυχως εχθες καταλαβατε ολοι πιο ειναι το επιπεδο των Ελληνικων ομαδων στην ευρωπη. Με τους παικτες που εχει η ΑΕΚ αυτα μπορει και αυτα κανει.Τα αλλα ειναι απλως παπατζες.Γι αυτο σταματηστε να κοροιδευετε τις ευρω-φαπες του Θρυλου και κοιταξτε τα χαλια σας.Τουλαχιστον εμεις παιρνουμε και κανα πρωταθλημα και χαιρομαστε λιγο.
Σώπα ρε μεγάλε! Και οι νίκες με Χαρτς, Λιλ, Μίλαν τι ήτανε? Με μια ήττα, τα θάψαμε όλα! Ελληνάρες κλασικοί...

Δεν έχει η ΑΕΚ ΑΚΟΜΑ το βάθος πάγκου σε υλικό ώστε να τραβάει τόοοσο κουπί. Σιγά σιγά.
Παίρνε εσύ πρωταθλήματα φιλαράκι. Με γεια σου με χαρά σου. Ποδόσφαιρο είναι, έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Νίκες και ήττες. Έτσι είναι. Αλλά που να το καταλάβετε οι πυρηνοκίνητοι, θέλετε μόνο να νικάτε.
Για αυτό το λόγο, παίρνε πρωταθλήματα μέχρι το 2134! Να μην σας έχουμε και στο σβέρκο μας, καλλίτερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ,Ουδέν κακών αμιγές καλού.Ένας αδερφός εδώ μέσα ,γρήγορα θα φέρει στην κόσμο η γυναίκα του,μια όμορφη ΧΑΝΟΥΜΙΤΣΑ.Έτσι ρε να ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ & ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
:grouphug:

[move]ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...[/move]

[move]....ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ.[/move]

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ,Ουδέν κακών αμιγές καλού.Ένας αδερφός εδώ μέσα ,γρήγορα θα φέρει στην κόσμο η γυναίκα του,μια όμορφη ΧΑΝΟΥΜΙΤΣΑ.Έτσι ρε να ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ & ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
:grouphug:

[move]ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...[/move]

[move]....ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ.[/move]

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Υπάρχει ήδη μία ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και τα δυο πρωτοσελιδα σωστα ειναι!!!!
απο τον καναπε δεν ειδαν την ομαδα του κονε?
και ναι!!! χτες ειχαμε βατερλο!!
για την ΑΕΚ ειναι βατερλο τετοια αποτελεσματα για αλλους ειναι συνηθες φαινομενο..........ασε που δεν φορανε κοντομανικα......

Επισκέπτης
Εντάξει, πρόκειται για διαφορετικές εφημερίδες. Το γέλιο το μεγάλο είναι στον "Πρωταθλητή"... το πρωτοσέλιδο ΠΡΙΝ και το πρωτοσέλιδο ΜΕΤΑ!

Ωστόσο, κανείς δεν αμφισβητεί ότι χθες ήταν Βατερλό. Χάσαμε χωρίς καμία αξιοπρέπεια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ ρε ο ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'' μου είχε θεοποιήσει τον Σηφάκη που έπιασε τα άντερά του,που μέχρι πρώτινος τους έβριζε όλους τους ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ ως παραρτήματα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εντάξει, πρόκειται για διαφορετικές εφημερίδες. Το γέλιο το μεγάλο είναι στον "Πρωταθλητή"... το πρωτοσέλιδο ΠΡΙΝ και το πρωτοσέλιδο ΜΕΤΑ!

Ωστόσο, κανείς δεν αμφισβητεί ότι χθες ήταν Βατερλό. Χάσαμε χωρίς καμία αξιοπρέπεια...

Σωστός. Δες τα πρωτοσέλλιδα τους κάθε φορά που την πατάνε και μετά την επόμενη μέρα. Ψάχνω να βρώ αυτό με τα Γιάννενα................

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...Κ με τις ατελείωτες ευρωπαϊκές φάπες,ειδικά εφέτος.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
δηλαδη φίλοι μου για το κάζο χθες της αεκ φταίει ο ολυμπιακός και ο κόκκαλης ; δεν νομίζω... τα καβόυρια απο την τσέπη να βγάλει ο θεμιστοκλής44 ;)  

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη φίλοι μου για το κάζο χθες της αεκ φταίει ο ολυμπιακός και ο κόκκαλης ; δεν νομίζω... τα καβόυρια απο την τσέπη να βγάλει ο θεμιστοκλής44 ;)  

καμια σχεση φιλε μου!!!!!κανενας δεν μιλησε για οσφπ!!απλως απαντησαμε καταληλα σε καποιες (ζηλιες)προκλησεις!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είπε ρε rodman καταρχάς κανείς κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον από εσένα περίμενα μια πιο στοιχειώδη λογική & αντίληψη,όχι σαν κάτι άλλους γαύρους εδώ μέσα.Είδες τι έγραψα στο πρώτο σημερινό μου post;
΄Εγραψα ότι η ΑΕΚ κατέβηκε αδιάφορα κ ότι της καθόταν.Κάποιοι νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι κάτα σαν την συμπαθέστατη Καλαμαριά ή σαν το συμπαθέστατο Αιγάλεω.Οτι διαλέγει στοχους.ΕΓΩ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ.
Εύχομαι αυτοί που διάλεξαν στόχους ΧΘΕΣ,να βγουν δικαιωμένοι στο τέλος της χρονιάς,δηλαδή την Κυριακή.Τώρα που χωράει ο Ολυμπιακός σε όλο αυτό ,έλα κ πέσμου.

Επισκέπτης

Και που να τα βρει ρε μεγάλε? Πιστεύετε ότι ο Θεμιστοκλής έχει φράγκα? Φράγκα για να είναι Πρόεδρος εννοώ. Ναι σίγουρα, έχει πιο πολλά λεφτά από μένα και σένα! Αλλά μέχρι εκεί. Αλήθεια, τα μύρια που τσεπώσαμε από την είσοδο στους ομίλους του Champion's League που πήγαν? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom