Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.230
Πόντοι
12.056
The pikren....again :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
The pikren and the mpoulen..............

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Περιμένω τα αδέρφια DARK και Nik να δω τι παίχτηκε εκεί και ειδικά τα συνθήματα που δεν άκουσα καλά.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Η ΑΕΚ φανέρωσε για ακόμη μια φορά τα κενά που έχει στις γραμμές της....

Θέλει δουλειά η ομάδα για να μπορέσει να καταφέρει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο για χρόνια...Χρειάζονται παίκτες αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει η τσέπη του Νικολαίδη....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω καλά ότι ο μεγάλος Ίβιτς "έκοψε" 3 καλές μεταγραφές φέτος για να μην φάνε τη θέση του μικρού Ίβιτς..............

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν παίζει...

Και ο πρόεδρος τι να έκανε?

?Να κατέβαινε να παίξει?

Σκεφτείτε πως ήμασταν στην προ-Ντέμη εποχή-μην είμαστε κι αχάριστοι..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όσοι λένε για τον Ντέμη κατά με είναι πολύ μαλάκες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πίκρα ρε παιδιά, αλλά δεν ξενερώνουμε, δηλάδή έπρεπε να ήμασταν παραμυθιασμένοι ότι έχουμε τη μικτή κόσμου και ξαφνικά φάγαμε χαστούκι; Αφού ξέρουμε τί υλικό έχουμε και μάλιστα εδώ και μερικές εβδομάδες  αυτό το υλικό είναι και ντεφορμέ.
ΑΕΚ  και 10 να έτρωγες δε θα σταματούσα να σε πιστεύω και να σε αγαπώ γιατί ΞΕΡΩ ότι  κάποτε θα γίνεις ξανά όπως σε ονειρεύομαι...

Επισκέπτης
Όντως πολύ πίκρα... δεν θυμάμαι να έχω δει την ΑΕΚ τόσο χάλια. Κι οι άλλοι κουλοί ήταν... αν παίζαμε έτσι με Μίλαν θα είχαμε φάει 12! Το κέντρο ήταν κενό... α, υπήρχε ο Κυριακίδης αλλά αυτός γύριζε όλο πίσω την μπάλα! Ο Καφές μπορεί να βοηθήσει, θέλει παιχνίδια. Ο Μαντούκα μετα το 60' μπουσουλούσε. Ο Καπετάνος μας πέθανε... δηλαδή τι άλλο θες ρε φίλε για να βάλεις γκολ? Να φύγουν όλοι από το γήπεδο?

Τέσπα, φάγαμε το καβλί και τέλος. Τουλάχιστον να βγούμε Champion's League και του χρόνου.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ το είπα απ' την αρχή για καμιά Λιτανεία.

Αν και δε νομίζω να βοηθούσε.

Και να σκεφτεί κανείς οτι η Παρίς είναι στη Γαλλία για τον
π@@@@.

Η τελευταία ευρωπαϊκή =  η καλύτερη ελληνική.

Δυστυχώς

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Χθες θυμήθηκα ένα παλιό παιχνίδι της ΑΕΚ στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό με τον συγχωρεμένο τον Παθιακάκη στον πάγκο,τότε που χάσαμε 6-1(μου φαίνεται).Είχε πει ο συγχωρεμένος ότι παρέταξε έτσι την ομάδα,γιατί δεν τον ενδιέφερε το Κύπελλο,μιας κ δεν έχει μεγάλη αξία.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Η' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ.

Κάποια μαλ.....να που κάθονται κάτω από το μάτριξ,ας βγάλουν τον σκασμό κ ας πάνε να πουλήσουν κανένα εφημεριδάκι,γιατί το μόνο που προσφέρουν στην ομάδα με αυτά που λένε ,είναι αυτό που πρόσφεραν πάντα,δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ποια χανουμα ρε παιδια?
Για κλαματα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ και  φιλοι μου!!

για εχθες η ομαδα πηρε οτι της αξιζε!!!δεν παιξαμε καλα και χασαμε ευκολα 0-2!!
πιστευω οτι για το καλο του πρεπει να φυγει ο ντεμης διοτι ο κοσμος(μερικοι, οχι ολοι ειναι αχαριστος)θα δημιουργησει περισσοτερα προβληματα(οπως με ΒΑΤΡΑΧΟ)!!!!
εγω παντος ΟΤΙ και να ΓΙΝΕΙ παλι θα παρω διαρκειας!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!!
ΠΟΤΕ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Καλημερα.
Χθες ο Φερερ ρισκαρε και το πληρωσε. Ετσι ειναι αυτα...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολλα λογια λεει ο προπονηταρας παπαδακης sorry φερερ σερα και οι φυλλαδες σας εχει και εδώ μπριακο?

Αλλα  αυτό που εχω μαθει εγω στην ζωη μου είναι ότι οι απαντησεις δινονται μεσα σα γυπεδα !!!!!
Και εκει 11 χρονια τωρα  π ο ν α τ ε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πολλα λογια λεει ο προπονηταρας παπαδακης sorry φερερ σερα και οι φυλλαδες σας εχει και εδώ μπριακο?

Αλλα  αυτό που εχω μαθει εγω στην ζωη μου είναι ότι οι απαντησεις δινονται μεσα σα γυπεδα !!!!!
Και εκει 11 χρονια τωρα   π ο ν α τ ε

καλα εσυ τι μιλας?δες παρα πεντε (αλλα οχι και αυτο στο μεγκα ειναι) η δες βερα στο δεξι η οτι αλλο θες και ασε τα ευρωπαικα ματς σε αυτους που συμμετεχουν!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ρε μεγάλε άντε τράβα παίξε με τον Master Yonda για να σου πω με τι άλλο να παίξεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ρε μεγάλε άντε τράβα παίξε με τον Master Yonda για να σου πω με τι άλλο να παίξεις.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Και εκει 11 χρονια τωρα  π ο ν α τ ε

Σήμερα όλοι (ακόμα και οι καρπαζοεισπράκτορες) θα βγάλουν το άχτι τους, αναμενόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom