Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η κριτική των παιχτών της ΑΕΚ:

Σορεντίνο: Μέτρια εμφάνιση από τον Ιταλό πορτιέρο. Ευθύνεται στην φάση του πρώτου γκολ, αφού έκανε άστοχη έξοδο, δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει την άμυνα του όπως έπρεπε.

Πλιάτσικας: Από τους καλύτερους παίκτες της Ένωσης στο πρώτο μέρος ο νεαρός άσος. Έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα, ανέκοψε οποιαδήποτε προσπάθεια της Παρί από την πλευρά του, ενώ πήρε και πολλές σωστές πρωτοβουλίες, βγαίνοντας στην επίθεση, έχοντας παράλληλα πολύ καλή συνεργασία με τον Λάκη. Αντικαταστάθηκε στο 63 από το Γεωργέα λόγω τραυματισμού

Μόρας: Ξεκίνησε μουδιασμένα, δεν είχε καλή συνεννόηση με τον Τσιρίλο, στη συνέχεια βρήκε ρυθμό, ευθύνεται όμως στο πρώτο γκολ της Παρί όπως και ο Τσιρίλο αφού ο Τραορέ κέρδισε την μάχη στον αέρα στην καρδιά της περιοχής

Τσιρίλο: Εκτός κλίματος έδειχνε στην αρχή του αγώνα ο Ιταλός αμυντικός, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, αλλά στο τέλος έδειχνε κουρασμένος, κάτι που στοίχισε στην ΑΕΚ, αφού στην φάση του δεύτερου γκολ, ο Μεντί τον πέρασε σαν σταματημένο.

Τζιωρτζιόπουλος: Ξεκίνησε δυνατά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του(εκτός του δεύτερου γκολ), καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο πρώτο μέρος είχε κάποιες καλές προωθήσεις και σέντρες, αλλά στην επανάληψη έριξε την απόδοση του και δεν βοήθησε την ΑΕΚ. Ευθύνεται στην φάση του δεύτερου γκολ

Κυριακίδης: Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε η απόδοση του. Αν και δεν υπέπεσε σε σοβαρά λάθη, δεν έδωσε τις βοήθειες που έπρεπε στο χώρο του κέντρου, στατικός πολύ στο παιχνίδι του και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Καφέ.

Τόζερ: Αρκετά καλός και στα ανασταλτικά και στα επιθετικά του καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο, αν και έμοιαζε απελπιστικά μόνος. Στην επανάληψη χάθηκε στη γενική μέτρια εικόνα της ΑΕΚ .

Λάκης: Πολύ καλή συνεργασία με τον Πλιάτσικα στο πρώτο 45λεπτο. Ταλαιπώρησαν αρκετά την αμυντική γραμμή των Γάλλων, είχε κάποιες ατομικές καλές ενέργειες, αντικαταστάθηκε όμως απο τον Κονέ στο 53' λόγω τραυματισμού

Ζούλιο Σέζαρ: Μέτριος, «πούλησε» πολλές φορές την μπάλα, αφού προτιμούσε να ολοκληρώνει μόνος του τις προσπάθειες παρά να μοιράζει το παιχνίδι. Μοναδική καλή στιγμή του το δοκάρι.

Μαντούκα: Σχετικά καλή εμφάνιση από τον Γκουστάβο Μαντούκα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Έτρεξε αρκετά, έκανε αρκετές καλές ενέργειες που έβγαζαν την ομάδα του στην επίθεση, στο δεύτερο μέρος όμως έδειχνε κουρασμένος και σε συνδυασμό με την γενική μέτρια εικόνα της ομάδας του «χάθηκε» και αυτός

Καπετάνος: Απελπιστικά μόνος του, κυνηγούσε τις φάσεις, έτρεξε αρκετά, αναποτελεσματικός όμως στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, με κορυφαία αυτή του 34? λεπτού, όταν από πολύ κοντά έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο δεύτερος μέρος η απόδοση του σαφώς και ήταν κατώτερη του πρώτου ημιχρόνου, με την κούραση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Αλλαγές

Καφές: Αγωνίστηκε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, δεν απέδωσε όμως τα αναμενόμενα, δείχνοντας πως δεν είναι 100% για τόσο δυνατά ματς. Τουλάχιστον έδειξε αστείρευτη όρεξη, έτρεξε αρκετά, ωστόσο αντιμετώπισε προβληματάκια στα ανασταλτικά του καθήκοντα

Κονέ: Πέρασε στη θέση του Λάκη στο 53?, έδειξε ορεξάτος, είχε κάποιες καλές ενέργειες στο παθητικό του, ωστόσο το μαρκάρισμα του 17χρονου Σακχό ήταν πολύ στενό, κάτι που δεν του επέτρεψε να απειλήσει ιδιαίτερα.

Γεωργέας: Πέρασε στην θέση του Πλιάτσικα στο 63?. Είχε πολλά προβλήματα στην πλευρά του απο τον Λουιντουλά, ενώ δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου τον Παναγιώτη Κονέ στο δεξί άκρο της επίθεσης.

SportFM

Επισκέπτης
Πολλα λογια λεει ο προπονηταρας παπαδακης sorry φερερ σερα και οι φυλλαδες σας εχει και εδώ μπριακο?

Αλλα  αυτό που εχω μαθει εγω στην ζωη μου είναι ότι οι απαντησεις δινονται μεσα σα γυπεδα !!!!!
Και εκει 11 χρονια τωρα   π ο ν α τ ε

Ρε παιδιά τι του απαντάτε του δίσμοιρου... αφού καταρχήν είναι εκτός συζήτησης. Εδώ μιλάμε για ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτός μιλάει για ελληνικό πρωτάθλημα. Της ψωλής του τον χαβά δηλαδή αυτός!!!

Πάντως έχει ένα δίκιο... η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ έμοιαζε καταπληκτικά με αυτή του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά κύπελλα... σε όλα αυτά τα 11 χρόνια που... πονάμε!!!  :2funny:

Εξάλλου όπως βλέπετε δεν υπάρχουν τελείες, κόματα, τόνοι... μάλλον όντως έχει μάθει μόνο να δίνει απαντήσεις μέσα στα... γυπεδα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε παραθετεις κριτικη παιχτων της αεκ που εχασε 2-0 στην εδρα της απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματος και μου λες εμενα με τι να παιξω??????????? πας καλα? ή εχεις φρικαρει απο την στερηση τιτλων?????

οσο για το μεγκα τσανελε(ποιοι μιλανε?) παιζεις ευρωπη απο το σεπτεμβριο και εχουμε φεβρουαριο και εισαι ακομα στου 32!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχααα

και εχεις προπονητη το σηματακι των pringles (που θα κανει επανασταση)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πίκρα ρε παιδιά, αλλά δεν ξενερώνουμε, δηλάδή έπρεπε να ήμασταν παραμυθιασμένοι ότι έχουμε τη μικτή κόσμου και ξαφνικά φάγαμε χαστούκι; Αφού ξέρουμε τί υλικό έχουμε και μάλιστα εδώ και μερικές εβδομάδες  αυτό το υλικό είναι και ντεφορμέ.
ΑΕΚ  και 10 να έτρωγες δε θα σταματούσα να σε πιστεύω και να σε αγαπώ γιατί ΞΕΡΩ ότι  κάποτε θα γίνεις ξανά όπως σε ονειρεύομαι...

+1.
O Καφές ρε παιδιά που πήγατε γήπεδο έκανε αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι? Εγώ δεν τον είδα να ακουμπάει την μπάλα μια φορά.
Μόρας = τραγικός, ευθύνεται για πάρα πολλά χθες.
Καπετάνος=Για άλλη ομάδα, όχι για την ΑΕΚ.
Μαντούκα=Παραδόξως χθες δεν μπήκε ποτέ στο ματς.
Μην στενοχωριέστε αετόπουλα! Έτσι είναι η Ευρώπη, χαρές και λύπες...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι του απαντάτε του δίσμοιρου.. . αφού καταρχήν είναι εκτός συζήτησης. Εδώ μιλάμε για ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτός μιλάει για ελληνικό πρωτάθλημα. Της ψωλής του τον χαβά δηλαδή αυτός!!!

Πάντως έχει ένα δίκιο... η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ έμοιαζε καταπληκτικ ά με αυτή του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά κύπελλα... σε όλα αυτά τα 11 χρόνια που... πονάμε!!! 

Εξάλλου όπως βλέπετε δεν υπάρχουν τελείες, κόματα, τόνοι... μάλλον όντως έχει μάθει μόνο να δίνει απαντήσεις μέσα στα... γυπεδα!!!

μπραβο φιλε μου καθηγητα ωραιο το χιουμορ σου (και αεκτζιδικο) μονο που η κουβεντα δεν γινεται για το αν κανω εγω ορθογραφικα λαθη,  φανταζομαι εσυ δεν κανεις ποτε , αλλα για το ποδοσφαιρο που ωντας το πιο δημοκρατικο αθλημα μπορω να εχω γνωμη και εγω παρα τα ορθογραφικα μου λαθη

σημειωση για τον κυριο φιλολογο(ή αλλα σε ....γο)
το μαρουλι στην τσεπη μετραει και οχι τα ορθογραφικα λαθη χιουμοριστα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μεγαλε παραθετεις κριτικη παιχτων της αεκ που εχασε 2-0 στην εδρα της απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματος και μου λες εμενα με τι να παιξω??????????? πας καλα? ή εχεις φρικαρει απο την στερηση τιτλων?????

οσο για το μεγκα τσανελε(ποιοι μιλανε?) παιζεις ευρωπη απο το σεπτεμβριο και εχουμε φεβρουαριο και εισαι ακομα στου 32!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχααα

εγω ομως παιζω ακομα.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ʼντε ρε Ολυμπιακέ(αυτό είναι βρισιά).

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Βρε γελοίε.......ο SportFM μετά από ΚΑΘΕ παιχνίδι Ελληνικών ομάδων στη Ευρώπη και μη κάνει κριτική παιχτών. Το έβαλα για να ο διαβάσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ εδώ. Που να τα ξέρεις όμως εσύ που ενημερώνεσε από Πρωταθλητή και Φως??????? Που βλέπεις μόνο ΝΕΤ που δίχνει την ομάδα σου γιατί δεν προχωράς ποτέ Ευρώπη ώστε να σε δείχνει το MEGA φλεβάρη???????? ʼσε μας εδώ εμάς λοιπόν και γράψε στο thread των "πρωταθλητών"..............

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Και συ ρε φίλε έχεις προπονητή τον Σερ Τάκις, παλιά είχες Ματζούρ, Μπαιγκόν, Αλέ, και έχεις φάει μέχρι και από την Μόλντε με την ίδια ομαδάρα. Τι μας λες τώρα?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε τι και αν το εγραψε ο sport fm ή η sport day ή η ωρα για σπορ????? σε ενα ματς που εχασες 2-0 στην εδρα σου απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματος σε ενδιαφερει η κριτική των παιχτων? ποιων παιχτων?  του κονε και του καπετανου?(εδω κολαει το γελοιε)
αλλα γι αυτο εισαι αεκ να μου πεις

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και συ ρε φίλε έχεις προπονητή τον Σερ Τάκις, παλιά είχες Ματζούρ, Μπαιγκόν, Αλέ, και έχεις φάει μέχρι και από την Μόλντε με την ίδια ομαδάρα. Τι μας λες τώρα?

ξεχασες τον γιγαντα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ τον ΓΙΟΥΤΣΟ τον ΚΟΜΟΡΑ τον  ΓΟΥΝΑΡΗ......

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
 κανενα καλό γυμναστή πρεπει να παρουμε γιατι θα τους καταστρεψουμε τους παιχτες. Οι μισοι φευγουνε εξω με θλασεις οι αλλοι μισοι παιζουν σαν συγκαμένοι. μετα το 70 κατερευσαν και οι πιο ξεκουραστοι. το 2ο το εβαλε αμυντικος που πέρασε τη μισή ομαδα. Εδω το τρεχαντήρι ο Γεωργεας επαιζε σαν αγουροξυπνημένος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε τι και αν το εγραψε ο sport fm ή η sport day ή η ωρα για σπορ????? σε ενα ματς που εχασες 2-0 στην εδρα σου απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματ ος σε ενδιαφερει η κριτική των παιχτων? ποιων παιχτων?  του κονε και του καπετανου?(εδω κολαει το γελοιε)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ρε μεγαλε τι και αν το εγραψε ο sport fm ή η sport day ή η ωρα για σπορ????? σε ενα ματς που εχασες 2-0 στην εδρα σου απο τα δευτερα της 16ης του Γαλλικου πρωταθληματ ος σε ενδιαφερει η κριτική των παιχτων? ποιων παιχτων?  του κονε και του καπετανου?(εδω κολαει το γελοιε)

Τα δεύτερα της 16ης του Γαλλικού πρωταθλήματος είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από τα 2α τα δικά μου και σαφώς τα 1α τα δικά σας.......................Επειδή δεν έχετε καταλάβει τη διαφορά αυτή, δεν φοράτε ΠΟΤΕ κοντομάνικα ;)

Επισκέπτης
μπραβο φιλε μου καθηγητα ωραιο το χιουμορ σου (και αεκτζιδικο) μονο που η κουβεντα δεν γινεται για το αν κανω εγω ορθογραφικα λαθη,  φανταζομαι εσυ δεν κανεις ποτε , αλλα για το ποδοσφαιρο που ωντας το πιο δημοκρατικο αθλημα μπορω να εχω γνωμη και εγω παρα τα ορθογραφικα μου λαθη

σημειωση για τον κυριο φιλολογο(ή αλλα σε ....γο)
το μαρουλι στην τσεπη μετραει και οχι τα ορθογραφικα λαθη χιουμοριστα

Εσύ μάλλον είδες το τελευταίο μου σχόλιο (για την ορθογραφία σου - το χιουμοριστικό σχόλιο δηλαδή) και τα άλλα τα πέρασες στο ντούκου (την πραγματικότητα!)... λογικό όμως. Μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου? Όχι βέβαια!

Και by the way... αν θεωρείς ότι πρέπει να είσαι καθηγητής για να ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία... να σε ενημερώσω φίλε μου ότι ορθογραφία μαθαίνουμε στο δημοτικό. Στο πανεπιστήμιο διδάσκουν άλλα :)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Τα δεύτερα της 16ης του Γαλλικού πρωταθλήματος είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από τα 2α τα δικά μου και σαφώς τα 1α τα δικά σας.......................Επειδή δεν έχετε καταλάβει τη διαφορά αυτή, δεν φοράτε ΠΟΤΕ κοντομάνικα ;)
Νικο, Ολυμπιακουλης δεν ειμαι & το ξερεις, ΜΑ για μια ακομη φορα βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να σε διαψευσω!! Φορανε κοντομανικα φιλε μου!! Ιδου η ομαδα!:                                                                                                                           

ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ

Έφορος      : Πέτρος Κόκκαλης

Προπονητής  : Κώστας Σπανός

Β΄ προπονητής: Χάρης Σκούρας

Έδρα        : Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Σάββας Αλιγιάννης      1988

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος 1986

Κώστας Παπαδόπουλος    1988

Βαγγέλης Σαρίκας        1988

Φώτης Τριάντης          1990

Ζένια Παλατιανού        1988

Σάντρα Παλατιανού      1990

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην μπαίνετε στο τρυπάκι να ασχολείστε με τις άλλες ομάδες ο καθένας ας υποστηρίζει την δικία του και να μην αλλάζει ομάδα ανάλογα με ποιά ευρωπαική έκανε την κηδεία στον άλλο. Η δική μας άτυχη πορεία στη Ευρώπη έχει γίνει κατα καιρούς σημαία στα χείλη άλλων οπαδών ας μην γίνεται και στα δικά μας.Οι πορείες είναι για τη Πανεπιστημίου και το Σύνταγμα οι τίτλοι και η τροπαιοθήκη είναι ο καθρέφτης κάθε ομάδας και γι΄ αυτό έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε.
Και όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι για τον Θρύλο του Πειραιά : Θριάμβους σαν παραμύθια....
Καλή σας ημέρα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μην μπαίνετε στο τρυπάκι να ασχολείστε με τις άλλες ομάδες ο καθένας ας υποστηρίζει την δικία του και να μην αλλάζει ομάδα ανάλογα με ποιά ευρωπαική έκανε την κηδεία στον άλλο. Η δική μας άτυχη πορεία στη Ευρώπη έχει γίνει κατα καιρούς σημαία στα χείλη άλλων οπαδών ας μην γίνεται και στα δικά μας.Οι πορείες είναι για τη Πανεπιστημίου και το Σύνταγμα οι τίτλοι και η τροπαιοθήκη είναι ο καθρέφτης κάθε ομάδας και γι΄ αυτό έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε.
Και όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι για τον Θρύλο του Πειραιά : Θριάμβους σαν παραμύθια....
Καλή σας ημέρα...

Στην τροπαιοθήκη σου,βάλε κ τα κεφάλια των διαιτητών-παικτών σας  οταν πεθαίνουν(αν κ μακάβριο).Θα είναι πιο ρεαλιστική κ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλή σας ημέρα...

ποσο μεγαλη ΑΞΙΑ εχει ενας τιτλος που τον εχεις κερδισει ΔΙΚΑΙΑ........
γιαυτο ειμαι περηφανος που ειμαι ΑΕΚ!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το ενδεχόμενο να πουλήσει έναν εκ των Ετό ή Ροναλντίνιο για να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Αυτή η σκέψη της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» φαίνεται να προϋπήρχε του πρόσφατου επεισοδίου των δύο σούπερ σταρ της ομάδας και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα το καλοκαίρι θα πουληθεί ένας εκ των δύο για να αποκτηθεί ο νεαρός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ο Ρονάλντο φέτος διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας έχοντας σκοράρει ήδη 15 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ συνδυάζοντας τα γκολ του με εκπληκτικές εμφανίσεις και φαίνεται να οδηγεί τους «διάβολους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι η διοίκηση των Καταλανών αντιλαμβανόμενη ότι και οι τρεις θα είναι σχεδόν αδύνατο να χωρέσουν στην ενδεκάδα καθώς αγωνίζονται όλοι στην επίθεση προσανατολίζεται στην απομάκρυνση ενός εκ ων δύο ώστε να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, να ανοίξει ο χώρος για το ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μεν αλλά και για να αποφύγουν τις δυσάρεστες καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουν τώρα στη Ρεάλ με τις συνεχόμενες γκρίνιες για τις επιλογές του προπονητή
απο το
καλα ειναι μαλ...κες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom