Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

PLAY_MAN

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
από σιγανό ποτάμι να φοβάσε....
δεν σε προβληματίζει ότι έχει βάλει μερικά λεφτά στην ερασιτεχνική αλλά σαν μορφή δανεισμού... μήπως αργότερα έχουμε καμιά δικαστική διεκδίκηση αυτών και πέσει καμιά κατασχεσούλα στο οικόπεδο¨? απλά το είπα, έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος πολλά μπορούν να συμβούν...

Ναι ρε φιλε κι εγω συμφωνο απολυτα 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
από σιγανό ποτάμι να φοβάσε....
δεν σε προβληματίζει ότι έχει βάλει μερικά λεφτά στην ερασιτεχνική αλλά σαν μορφή δανεισμού... μήπως αργότερα έχουμε καμιά δικαστική διεκδίκηση αυτών και πέσει καμιά κατασχεσούλα στο οικόπεδο¨? απλά το είπα, έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος πολλά μπορούν να συμβούν...
Δεν νομίζω ρε Αρίωνα...ας μην τα φορτώσουμε όλα τα "κακά" στο ανθρωπάκι!Οι άλλοι σωτήρες Αεκάρχες που είναι?Γιατί δεν βοηθάνε και λίγο τα Ερασιτεχνικά τμήματα???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω πως απλά μετρούσε το πόσο τον θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ και έβαλε και 2-3 ζιζανιάκια.
Απλά πράγματα βασικά. Αν ήθελε, κανόνιζε μια συνάντηση με τον Κοντό και τους λοιπούς και τους έδινε την πρότασή του.
Από την άλλη δεν ξέρω αν αρνήθηκε ο Ντέμης την συνάντηση.  Η ουσία είναι όπως είπα πιο πριν, πως δεν μπορούμε να ξέρουμε όλη την αλήθεια για αυτά τα πράγματα...Εικασίες κάνουμε μόνο.
Πάντως, αν ο ΠΑΟ δεν μπορεί με ολόκληρη MIG από πίσω να μαζέψει 8 μύρια, σόρρυ αλλά δεν νομίζω πως η ΑΕΚ θα μαζέψει 140. Ούτε ο Ολυμπιακός θα το κάνει. Δεν έχει τον απαιτούμενο λαό μια τέτοια επένδυση από οποιονδήποτε. Ο μόνος τρόπος για να μπουν τέτοια λεφτά στις ομάδες είναι από μεταγραφές αστεριών στο εξωτερικό (βλέπε Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο κλπ), αλλιώς....απλά ονειρευόμαστε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ, 40 μύρια ήθελα να πω για την MIG.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπον ...σας αφήνω...ευχηθείτε μου καλή τύχη, είναι σημαντικό ραντεβού....
αντε....και με τις υγείες σας .... με το καλό πολυμετοχικότητα και εσείς.χιχι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι με Βουλγάρα έχεις κλείσει?Καλό βόλι... :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η προτροπή του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Δημήτρη Δρόσο να παραμείνει στη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν... όλα τα λεφτά στις αρχαιρεσίες του ΕΣΑΚΕ για ανάδειξη νέου προέδρου.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε στον Δρόσο: «Πρόεδρε, μείνε στην ΑΕΚ για να μεγαλουργήσει. Πρέπει να μείνεις στην ΑΕΚ. Μην τα παρατάς. Έβαλες μια τάξη. Πρέπει να τα βρεις με τον Φιλίππου.» Ο Δρόσος δεν απάντησε, αλλά στη συνέχεια σχολίασε για την παρουσία του στις αρχαιρεσίες της ΚΑΕ εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο κύριος Φιλίππου λέει ότι ισχύει το προσύμφωνο, συνεπώς ισχύει και η παρουσία μου εδώ. Αν δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει αυτός που έβαλε 4.000.000 ευρώ για την ΑΕΚ, ποιος έχει, αυτός που δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ;»

Τι θα γίνει με αυτόν τον Φιλίππου?Τι θέλει επιτέλους για να εξαφανισθεί από την ΑΕΚ?
:cussing:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω πως απλά μετρούσε το πόσο τον θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ και έβαλε και 2-3 ζιζανιάκια.
Απλά πράγματα βασικά. Αν ήθελε, κανόνιζε μια συνάντηση με τον Κοντό και τους λοιπούς και τους έδινε την πρότασή του.
Από την άλλη δεν ξέρω αν αρνήθηκε ο Ντέμης την συνάντηση.  Η ουσία είναι όπως είπα πιο πριν, πως δεν μπορούμε να ξέρουμε όλη την αλήθεια για αυτά τα πράγματα...Εικασίες κάνουμε μόνο.
Πάντως, αν ο ΠΑΟ δεν μπορεί με ολόκληρη MIG από πίσω να μαζέψει 8 μύρια, σόρρυ αλλά δεν νομίζω πως η ΑΕΚ θα μαζέψει 140. Ούτε ο Ολυμπιακός θα το κάνει. Δεν έχει τον απαιτούμενο λαό μια τέτοια επένδυση από οποιονδήποτε. Ο μόνος τρόπος για να μπουν τέτοια λεφτά στις ομάδες είναι από μεταγραφές αστεριών στο εξωτερικό (βλέπε Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο κλπ), αλλιώς....απλά ονειρευόμαστε.
πριν από λίγο άκουσα τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ να λέει για τον Τίγρη ότι αρνείται να δώσει έγγραφη την πρόταση του στο ΔΣ της ΑΕΚ δηλαδή πυροτεχνήματα ο κύριος Τίγρης........

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μα στην ΑΕΚ υπάρχει ήδη η πολυμετοχικότητα... δεν υπάρχει κάποιος που να έχει την πλειοψηφία των μετοχών.....

στον ΠΑΟ τώρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο έγραψα και πριν την άποψη μου.. 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα στην ΑΕΚ υπάρχει ήδη η πολυμετοχικότητα... δεν υπάρχει κάποιος που να έχει την πλειοψηφία των μετοχών.....

στον ΠΑΟ τώρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο έγραψα και πριν την άποψη μου.. 
ναι, οκ...ας το πάρουμε έτσι. Πάντως, η πολυμετοχικότητα της ΑΕΚ χρήμα δεν έφερε ακόμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η προτροπή του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Δημήτρη Δρόσο να παραμείνει στη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν... όλα τα λεφτά στις αρχαιρεσίες του ΕΣΑΚΕ για ανάδειξη νέου προέδρου.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε στον Δρόσο: «Πρόεδρε, μείνε στην ΑΕΚ για να μεγαλουργήσει. Πρέπει να μείνεις στην ΑΕΚ. Μην τα παρατάς. Έβαλες μια τάξη. Πρέπει να τα βρεις με τον Φιλίππου.» Ο Δρόσος δεν απάντησε, αλλά στη συνέχεια σχολίασε για την παρουσία του στις αρχαιρεσίες της ΚΑΕ εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο κύριος Φιλίππου λέει ότι ισχύει το προσύμφωνο, συνεπώς ισχύει και η παρουσία μου εδώ. Αν δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει αυτός που έβαλε 4.000.000 ευρώ για την ΑΕΚ, ποιος έχει, αυτός που δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ;»

Τι θα γίνει με αυτόν τον Φιλίππου?Τι θέλει επιτέλους για να εξαφανισθεί από την ΑΕΚ?
:cussing:
Στο δικό του πρόεδρο όμως του βόλλευ....τουμπεκί...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καταρχάς καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα σήμερα κ με ένα θετικό αποτέλεσμα.Ευκαιρία να δούμε κ τον νέο μας στυλοβάτη στην άμυνα τον ΜαΙστόροβιτς ,σημερα ενάντια στην Εθνική μας.
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για τον Σκόκο-ένας παίχτης ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ του Κλέιτον,ο οποίος αν φορέσει μτελικά την φανέλα της ομάδας μας,αποτελεί πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα και από εμένα σε όλους και σήμερα πάμε Ελλαδάρααααααααααααααααααααααααααααααα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_10.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Ενωσίτες! :rockon:
Διαβάζω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει ο Δρόσος στην ΠΑΕ ενώ στο τμήμα μπάσκετ ορίστηκε επιτροπή σωτηρίας...τελικά μου φαίνεται ότι δεν θα το γλυτώσουμε το πικρό ποτήρι της Α2... :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί τα χασα:πόσες ''ΩΡΕΣ'' υπάρχουν τώρα;;;;
Δηλαδή αν ζητάω την ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ τι θα μου δίνουν;;;; :think: :think: :think:
Μόνο στη :think: ευρ :think:ύτερη οικογένεια της ΑΕΚ θα μπορούσε να γίνει τέτοιος μύλος.Και μετά γιατί λέμε ότι δεν τα βρίσκουμε στα διοικητικά.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Ενωσίτες! :rockon:
Διαβάζω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει ο Δρόσος στην ΠΑΕ ενώ στο τμήμα μπάσκετ ορίστηκε επιτροπή σωτηρίας...τελικά μου φαίνεται ότι δεν θα το γλυτώσουμε το πικρό ποτήρι της Α2... :helpplea:
αυτά τα μαλακισμένα οι αναρχικοί πάνε και καίνε τους κάδους από τα σκουπίδια δεν πάνε να κάψουν κανένα μαγαζί του γιαουρτά...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτά τα μαλακισμένα οι αναρχικοί πάνε και καίνε τους κάδους από τα σκουπίδια δεν πάνε να κάψουν κανένα μαγαζί του γιαουρτά...
Τι μας φταίνε τα μαγαζιά?Ο ίδιος θέλει κάψιμο! :cussing:
Νομίζει ο  :jerking: ότι θα τα πάρει τα φράγκα μαζί του στην κόλαση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom