Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_09.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,και καλημε΄ρα βεβαιως βεβαιως, του Θεμιστοκλέους βεβαίως βεβαίως (πώς ταιριάζει εδώ αυτοοοοοοοο)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θέλω να κάνω και την εξής επισήμανση..
οι δημοσιογράφοι για να πουλήσουν κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο....

στην ΑΕΚ πρόεδρος ο Ντέμης στον ΠΑΟ ήταν ο ιατρός ο Μήτσου..... και οι δυο πρόεδροι δυο μεγάλων ομάδων... στην ΑΕΚ τα βάζουν με τον Ντέμη και όχι με τους 10 μεγαλομετόχους που αυτοί καθορίζουν την οικονομική πολιτική ενώ στον ΠΑΟ με τον Μήτσου δεν τα έβαλαν ποτέ..

αυτό δείχνει το ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι υπηρετούν κάποια συμφέροντα και πολεμούν ότι νέο και προοδευτικό πάει να εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο που θα χαλάσει στην παράγκα την σούπα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μην ξεχνιόμαστε:
Σήμερα ξεκινάνε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.

Ξέρετε πιο είναι το χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις τι γίνετε με τις εφημερίδες που στηρίζουν ΑΕΚ;
Έβγαλε η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ σήμεραστο πρωτοσέλιδο της ,ένα μήνυμα σχετικά με τη ΝΕΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ που θα κυκλοφορήσει κ που πρόκειται για μούφα εφημερίδα κ δε έχει σχέση με την αυθεντική.
Η ΕΝΩΣΗ γράαφει ότι από αύριο συγχωνεύεται με τη ΝΕΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ως μία εφημερίδα.
Μύλος............. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.040
Πόντοι
12.056
Kαλημερα και απο εμενα... :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θέλω να κάνω και την εξής επισήμανση..
οι δημοσιογράφοι για να πουλήσουν κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο....

στην ΑΕΚ πρόεδρος ο Ντέμης στον ΠΑΟ ήταν ο ιατρός ο Μήτσου..... και οι δυο πρόεδροι δυο μεγάλων ομάδων... στην ΑΕΚ τα βάζουν με τον Ντέμη και όχι με τους 10 μεγαλομετόχους που αυτοί καθορίζουν την οικονομική πολιτική ενώ στον ΠΑΟ με τον Μήτσου δεν τα έβαλαν ποτέ..

αυτό δείχνει το ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι υπηρετούν κάποια συμφέροντα και πολεμούν ότι νέο και προοδευτικό πάει να εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο που θα χαλάσει στην παράγκα την σούπα..
περίπου έτσι είναι.
Γιατί αν είναι έτσι Αρίωνα, θα πρέπει να κατονομάσει άκριβώς ο Ντέμης ποιοι είναι οι "επενδυτές" και όχι να λέμε μια γενικότητα. Τόσο καιρό ο σωφέρ έβγαινε έξω και φαινότανε σε όλους πως ο γιατρός ήταν απλά μια μαριονέτα. Δεν έβαλε ποτέ φωνές, δεν βγήκε να κάνει ανακοινώσεις, ήταν ωσεί παρόν. Ο Ντέμης δεν είναι το ίδιο. Για όλα λέει "εγώ" κι "εγώ". Αν δεν έχει τα παπαρια να κάνει τίποτα γιατί δεν εξαρτιέται από αυτόν, να μην βγαίνει και να το παίζει Ναπολέοντας ούτε να του χρεώνουνε την ανάσταση της ΑΕΚ και τη σωτηρία. Γιατί απλά ΔΕΝ το έκανε αυτός τότε.
ΔΕΝ είναι λοιπόν τα ίδια πράγματα και ΔΕΝ είναι εμπάθειες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως ό,τι και να λέτε, άμα αντρέξετε 100 σελίδες πίσω θα δείτε πως είχα δίκιο.
Τελικά, μετά τη χρονιά αυτή ο Ολυμπιακός πάει για 3-4 παίκτες και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ πάνε για 10.
Η τακτική των δανεισμών αποδείχτηκε λάθος για άλλη μια φορά.

Τελικά ο Ιβανσιτς πού θα πάει σύμφωνα με τις φυλλάδες;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ψήφισα την πολυμετοχικότητα με συμμετοχή κ του Τίγρη και το μάνατζμεντ στον Νικολαϊδη,γιατί άποψη μου είναι να συμμετέχουν ενργά στα του ποδοσφαίρου ,όσοι έχουν ασχοληθεί ενεργά με αυτό.Βέβαια η πρόταση του Μελισσανίδη δεν πρέπει να μείνει αδιάφορη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν πάω με τα λεγόμενα του Αρίωνα, η ψηφοφορία είναι λάθος.
Ομάδα Ντέμη δεν υφίσταται γιατί δεν έχει βάλει αυτός λεφτά. Ενώ ο Μελισσανίδης βάζει λεφτά.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα μου ρθεις χοντρούλη στην 4;
να βλέπουμε την αρρώστεια μαζί από κοντά..

το πιθανότερο με την εφημερίδα να είναι το εξής σενάριο.....

η να κυκλοφορήσει η (( ώρα για σπορ )) που κυκλοφορούσε πριν από την οικογένεια Σέμπου....

η η οικογένεια Σέμπου πούλησε τον τίτλο σε κάποιον άλλο που θέλει να την επανακυκλοφορήσει...
μην ξεχνάμε ότι η εφημερίδα που κυκλοφορεί έχει προσθέσει την λέξη ΝΕΑ μπροστά στο ώρα για σπορ και εκδίδεται από δημοσιογράφους που δούλευαν στην προηγούμενη εφημερίδα που έκλεισε λόγο οικονομικών προβλημάτων..

τώρα γιατί επανακυκλοφορεί κάπου πάει το μυαλό μου....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν πάω με τα λεγόμενα του Αρίωνα, η ψηφοφορία είναι λάθος.
Ομάδα Ντέμη δεν υφίσταται γιατί δεν έχει βάλει αυτός λεφτά. Ενώ ο Μελισσανίδης βάζει λεφτά.
είσαι λάθος για τον Ντέμη...... ο Ντέμης έχει βάλει λεφτά και μάλιστα η ομάδα που εκπροσωπεί ο Ντέμης τα μέλη της έχουν βάλει το ίδιο ποσόν ο κάθε ένας δηλαδή και ο Ντέμης συμμετέχει με ένα ποσόν που είναι το ίδιο με τον κάθε ένα άλλο της ομάδας.....

ο Μελισανίδης δηλαδή τι βάζει ρε φίλε? η συμμετοχή σε μια εταιρεία μεταφράζεται σε μετοχές και ο Μελισανίδης τι κατέχει?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμένα η επιλογή μου είναι αυτή ...Πολυμετοχικότητα με το μάνατζμεντ στην ομάδα Νικολαϊδη ...και η οποία είναι αυτό το σημερινό καθεστώς της ομάδας......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι λάθος για τον Ντέμη...... ο Ντέμης έχει βάλει λεφτά και μάλιστα η ομάδα που εκπροσωπεί ο Ντέμης τα μέλη της έχουν βάλει το ίδιο ποσόν ο κάθε ένας δηλαδή και ο Ντέμης συμμετέχει με ένα ποσόν που είναι το ίδιο με τον κάθε ένα άλλο της ομάδας.....

ο Μελισανίδης δηλαδή τι βάζει ρε φίλε? η συμμετοχή σε μια εταιρεία μεταφράζεται σε μετοχές και ο Μελισανίδης τι κατέχει?
άρα έρχεσαι στα λόγια μου πως ο Ντέμης ΔΕΝ είναι το ίδιο με το γιατρό του ΠΑΟ.
Και καλώς κάνουνε και του τα χώνουνε αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom