Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
kΑκά τα ψέματα.Η πρόταση του Μελισσανίδη μόνο να αγνοηθεί δεν μπορεί.Από κει κ πέρα δεν ξέρω κατά πόσον  θα μπορέσουν να τα κοιμιάσουν οι 2 τους κ να τα βρούν.Γιατί αν είναι να έχουμε πολυμετοχικότητα κ να μην έχουν σύμπνοια απόψεων κ γίνεται μύλος η κατάσταση,τότε καλύτερα να μην την κάνουν μεταξύ τους.Ηδη είναι γνωστό ότι έχουν διαφορά απόψεων στο γηπεδικό.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
άρα έρχεσαι στα λόγια μου πως ο Ντέμης ΔΕΝ είναι το ίδιο με το γιατρό του ΠΑΟ.
Και καλώς κάνουνε και του τα χώνουνε αδερφέ.
ρε συ φίλε ο Ντέμης δεν έχει καμιά πλειοψηφεία μετοχών απλά έχει ίδια δικαιώματα με τους άλους και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι συλλογικές και όχι ατομικές και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να ρίχνουμε της ευθύνες σε ένα μόνο πρώσοπο...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
kΑκά τα ψέματα.Η πρόταση του Μελισσανίδη μόνο να αγνοηθεί δεν μπορεί.Από κει κ πέρα δεν ξέρω κατά πόσον  θα μπορέσουν να τα κοιμιάσουν οι 2 τους κ να τα βρούν.Γιατί αν είναι να έχουμε πολυμετοχικότητα κ να μην έχουν σύμπνοια απόψεων κ γίνεται μύλος η κατάσταση,τότε καλύτερα να μην την κάνουν μεταξύ τους.Ηδη είναι γνωστό ότι έχουν διαφορά απόψεων στο γηπεδικό.
αδελφέ το γήπεδο ας το ξεγράψουμε από την Νέα Φιλαδέλφεια, όσο ασχολούμεστε με αυτήν τόσο θα καθυστερούμε να αποκτήσουμε δικό μας γήπεδο.......

εγώ εκεί βλέπω την λαμογιά του Τίγρη ότι πάει να βάλει στο χέρι το φιλέτο που λέγεται πρώην γήπεδο ΑΕΚ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για εμένα η λύση Μελισσανίδη είναι καλύτερη για πάρα πάρα πάρα πολλούς λόγους!Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι με τη  πρόταση των 70εκ. ευρώ που έκανε δεν περίμενε να ακούσει το "yes" από την άλλη μεριά ( μια συνεργασία Μελισσανίδη-Νικολαίδη την θεωρώ σχεδόν απίθανη με τα τωρινά δεδομένα ), αλλά την έκανε για να πιέσει την πλευρά Ντέμη και να διαμορφώσει την κοινή γνώμη υπέρ του!
Θα περίμενα από τον "τίγρη" να έχει μια πιο ντόμπρα στάση και να δώσει συνέντευξη τύπου έτσι ώστε να μας εξηγήσει επακριβώς τι πρότεινε και ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια!
Από την άλλη μεριά περίμενα μια τέτοιου είδους αρλούμπα "Τι να τα κάνει η ΑΕΚ τα 70 εκ?"
Ώπα ρε μεγάλε...αυτό δεν το λέει ούτε η Μίλαν ή η Ρεάλ... :headbang:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για εμένα η λύση Μελισσανίδη είναι καλύτερη για πάρα πάρα πάρα πολλούς λόγους!Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι με τη  πρόταση των 70εκ. ευρώ που έκανε δεν περίμενε να ακούσει το "yes" από την άλλη μεριά ( μια συνεργασία Μελισσανίδη-Νικολαίδη την θεωρώ σχεδόν απίθανη με τα τωρινά δεδομένα ), αλλά την έκανε για να πιέσει την πλευρά Ντέμη και να διαμορφώσει την κοινή γνώμη υπέρ του!
Θα περίμενα από τον "τίγρη" να έχει μια πιο ντόμπρα στάση και να δώσει συνέντευξη τύπου έτσι ώστε να μας εξηγήσει επακριβώς τι πρότεινε και ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια!
Από την άλλη μεριά περίμενα μια τέτοιου είδους αρλούμπα "Τι να τα κάνει η ΑΕΚ τα 70 εκ?"
Ώπα ρε μεγάλε...αυτό δεν το λέει ούτε η Μίλαν ή η Ρεάλ... :headbang:
κοίτα αδελφέ αν ήταν σοβαρός ο Μελισανίδης η πρόταση δεν θα είχε διαρεύσει στα ΜΜΕ αν δεν γινότανε με τον ορθό τρόπο αλλά ο τρόπος που έγινε και διέρευσε από τον ίδιο στα ΜΜΕ δείχνει ότι κάποια λαμογιά υπάρχει από πίσω...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κοίτα αδελφέ αν ήταν σοβαρός ο Μελισανίδης η πρόταση δεν θα είχε διαρεύσει στα ΜΜΕ αν δεν γινότανε με τον ορθό τρόπο αλλά ο τρόπος που έγινε και διέρευσε από τον ίδιο στα ΜΜΕ δείχνει ότι κάποια λαμογιά υπάρχει από πίσω...
Καλά εσύ το λες λόγω της υπερβολικής αγάπης που έχεις για τον Ντέμη!Εξάλου απ' ότι γράφτηκε ο Μελισσανίδης ζήτησε ραντεβού και ο Ντέμης αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας!!!!!!!! :huh:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσύ το λες λόγω της υπερβολικής αγάπης που έχεις για τον Ντέμη!Εξάλου απ' ότι γράφτηκε ο Μελισσανίδης ζήτησε ραντεβού και ο Ντέμης αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας!!!!!!!! :huh:
εγώ προσωπικά δεν τρέφω κάτι ιδιαίτερο για τον Ντέμη απλά έχω εκτιμήσει την προσφορά του στα δύσκολα αλλά και τον τρόπο που σκέπτετε να οργανώσει την ομάδα και ειδικά αυτό είναι που καίει πολούς και τον πολεμάνε...
όσο για το αν αρνήθηκε το ραντεβού με τον Τίγρη δεν αρνήθιηκε τίποτα απλά του ζήτησε να γίνει το ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και ο Τίγρης του απάντησε ότι θα λείπει εκτός την επόμενη εβδομάδα......
κανείς δεν έχει αρνηθεί στον Τίγρη απλά τον περιμένουν να καταθέσει γραφτή πρόταση και να συζητηθεί από τους μετόχους στο ΔΣ.........
αυτοί που γράφουν περί αρνήσεων κλπ..... είναι αυτοί που κάποτε πανηγύριζαν για την είσοδο Ψωμιάδη στην ΠΑΕ και είδαμε τα αποτελέσματα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως δεν μπορώ να αφήσω μόνο του πάλι,τον άνθρωπο που στην πρώτη στραβή πέταξε την ΑΕΚ μας σαν κόκκαλο στον πρώτο τυχόντα για να την κάνει όπως την έδωσε στον Τροχανά,και από κει ουσιαστικά άρχισε η κατηφόρα της ΑΕΚ.Τι μου λέει τώρα ότι δεν θα το ξανακάνει.Και ούτε πάλι θέλω να τον δω να κρύβεται ,όπως τότε που κρύφτηκε όταν η ΑΕΚ μας έπνεε τα λοίσθια-ενώ οι τωρινοί ιδιοκτήτες της βγήκαν μπροστά κ την έσωσαν,για όποιους δικούς τους λόγους.Εντάξει η αχαριστία είναι γνώρισμα του λαού μας ,αλλά όχι κ έτσι ρε αδελφέ.
Απορώ με μερικούς που τον έχουν σαν θεό και τον περιμένουν ως μεσσία,τι στο διάολο,σε άλλη χώρα ζούνε;;;; :think: :think: :think

Πραγματικά απορώ με μερικούς....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να τους βράσω τους όποιους τίτλους κέρδισε ο Μελισσανίδης ,όταν εξαιτίας του κ αρχίζοντας από αυτόν παραλίγο να αφανιστεί η ΑΕΚ απο προσώπου γης.
Αυτούς θέλουν κάποιοι ΄΄Αεκτζήδες΄΄ πίσω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα έχουμε πει πολλές φορές...τότε που έδωσε την ομάδα  έπρεπε να πουλήσει και ο Τροχανάς ήταν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε!Ο Τροχανάς είχε φράγκα , ήταν γνωστός Αεκτζής,...δεν θα μπορούσαν να μυρίσουν τα νύχια τους (Μελισσανίδης-Καρράς) για το τι θα ακολουθούσε...
Το 2004 δεν γινότανε να την πάρει την ομάδα κάποιος που διαθέτει χρήματα γιατί πολύ απλά θα ήταν αναγκασμένος να πληρώσει τα χρέη!Από τον Ντέμη τι να ζητούσαν???

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δεν μπορώ να αφήσω μόνο του πάλι,τον άνθρωπο που στην πρώτη στραβή πέταξε την ΑΕΚ μας σαν κόκκαλο στον πρώτο τυχόντα για να την κάνει όπως την έδωσε στον Τροχανά,και από κει ουσιαστικά άρχισε η κατηφόρα της ΑΕΚ.Τι μου λέει τώρα ότι δεν θα το ξανακάνει.Και ούτε πάλι θέλω να τον δω να κρύβεται ,όπως τότε που κρύφτηκε όταν η ΑΕΚ μας έπνεε τα λοίσθια-ενώ οι τωρινοί ιδιοκτήτες της βγήκαν μπροστά κ την έσωσαν,για όποιους δικούς τους λόγους.Εντάξει η αχαριστία είναι γνώρισμα του λαού μας ,αλλά όχι κ έτσι ρε αδελφέ.
Απορώ με μερικούς που τον έχουν σαν θεό και τον περιμένουν ως μεσσία,τι στο διάολο,σε άλλη χώρα ζούνε;;;; :think: :think: :think

Πραγματικά απορώ με μερικούς....
πες τα και εσύ βρε αδελφέ με το λαμόγιο......  ο Τίγρης εκμεταλεύτηκε την ΑΕΚ την πήρε για ένα κομάτι ψωμί από τον Ζήτα και χρυσοπούλησε στα άλλα τα λαμόγια.... τώρα δεν μας εξηγεί την ΑΕΚ αγαπάει η το οικοπεδάκι από τον ναό που γκρέμισαν οι άλλοι σωτήρες.... Γρανίτσηδες κλπ? και κάτι νεόκοποι ΑΕΚτσήδες σαν τον Ανατολιωτάκη που θέλουν και αυτοί μεζέ από το οικόπεδο και για αυτό τον λόγο φέρνουν εμ πόδια για την κατασκευή νέου γηπέδου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχε λεφτά ο Τροχανάς;;;;;Μάιστα.....Για αυτό και προκόψαμε...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα έχουμε πει πολλές φορές...τότε που έδωσε την ομάδα  έπρεπε να πουλήσει και ο Τροχανάς ήταν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε!Ο Τροχανάς είχε φράγκα , ήταν γνωστός Αεκτζής,...δεν θα μπορούσαν να μυρίσουν τα νύχια τους (Μελισσανίδης-Καρράς) για το τι θα ακολουθούσε...
Το 2004 δεν γινότανε να την πάρει την ομάδα κάποιος που διαθέτει χρήματα γιατί πολύ απλά θα ήταν αναγκασμένος να πληρώσει τα χρέη!Από τον Ντέμη τι να ζητούσαν???
από που ως που ΑΕΚτσής ο Τροχανάς? δεν μπορώ να πω πολλά δημόσια εδώ τι ρόλο έπαιζε...... βλέπεις έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά το δεξί χέρι του και αφήστε είναι πονεμένη ιστορία...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν πρωτοανέλαβε ο Τροχανάς έκανε την πιο δυνατή μεταγραφή...πήρε τον Ντέμη!!!!!
Κανείς δεν είχε παράπονο με πληρωμές...άλλα ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε ο Τροχανάς!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν πρωτοανέλαβε ο Τροχανάς έκανε την πιο δυνατή μεταγραφή...πήρε τον Ντέμη!!!!!
Κανείς δεν είχε παράπονο με πληρωμές...άλλα ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε ο Τροχανάς!
καλά ας μην ήταν κολυμένος με την ΑΕΚ ο Ντέμης και θα σου πω τι θα έπαιρνε ο Τροχανάς...

κόφτε τηςμαλακίες βρε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλά ας μην ήταν κολυμένος με την ΑΕΚ ο Ντέμης και θα σου πω τι θα έπαιρνε ο Τροχανάς...

κόφτε τηςμαλακίες βρε...
Δεν είπα ότι ήταν Κροίσος αλλά οικονομικά καλά το πήγε το "καράβι"...μην μας τρελάνεις ρε Αρίωνα!Το ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να περνάει ούτε σε ακτίνα 10km από την Ν.Φιλαδέλφεια ο Τροχανάς είναι αυτονόητο...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είπα ότι ήταν Κροίσος αλλά οικονομικά καλά το πήγε το "καράβι"...μην μας τρελάνεις ρε Αρίωνα!Το ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να παιρνάει ούτε σε ακτίνα 10km από την Ν.Φιλαδέλφεια ο Τροχανάς είναι αυτονόητο...
με τα        λεφτά της πυραμίδας προσπάθησε να πάρει την ομάδα και τίποτεάλλοτα λεφτά όμως τέλειωσαν και μετά άρχισε η πτ΄ση...

αν ο Τίγρης ήταν ΑΕΚτσής θα έχωνε κάποιον δικό του στην ομάδα όπως έχει κάνει ο Τζίγκερ με τον πΠατέρα τώρα και θα το παίξουν μάγκες με τα λεφτά του Βγενό και του Γιαννακόπουλου, μαλάκες τους έπιασε ο Τζίγκερ τους έριξε μέσα στονλάκο που άνοιξαν οι ίδιοι....

και να έρθουμε στα δικά μας αν δεν ξεμπλέξουμε μ τον Ανατολιωτάκη κάποε θα κλαίμε και το οικόεδο με καμιά κατάσχεση... να το θυμαστε και αυτό...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ας ξεμπλέξουμε πρώτα από τον Ντέμη... :grin:...ο Ανατολιωτάκης είναι ακίνδυνος! ;)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ας ξεμπλέξουμε πρώτα από τον Ντέμη... :grin:...ο Ανατολιωτάκης είναι ακίνδυνος! ;)
από σιγανό ποτάμι να φοβάσε....
δεν σε προβληματίζει ότι έχει βάλει μερικά λεφτά στην ερασιτεχνική αλλά σαν μορφή δανεισμού... μήπως αργότερα έχουμε καμιά δικαστική διεκδίκηση αυτών και πέσει καμιά κατασχεσούλα στο οικόπεδο¨? απλά το είπα, έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος πολλά μπορούν να συμβούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom