spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν λέω για μαγαζιά των άλλων αλλά του γιαουρτά..Τι μας φταίνε τα μαγαζιά?Ο ίδιος θέλει κάψιμο!
Νομίζει ο ότι θα τα πάρει τα φράγκα μαζί του στην κόλαση...
δεν λέω για μαγαζιά των άλλων αλλά του γιαουρτά..Τι μας φταίνε τα μαγαζιά?Ο ίδιος θέλει κάψιμο!
Νομίζει ο ότι θα τα πάρει τα φράγκα μαζί του στην κόλαση...
και μην ξεχνάμε τα διαρκείας της αρρώστιας για την νέα χρονιά άρχισαν να διατίθενται...Καλημέρα αδέλφια μου.Καταρχάς καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα σήμερα κ με ένα θετικό αποτέλεσμα.Ευκαιρία να δούμε κ τον νέο μας στυλοβάτη στην άμυνα τον ΜαΙστόροβιτς ,σημερα ενάντια στην Εθνική μας.
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για τον Σκόκο-ένας παίχτης ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ του Κλέιτον,ο οποίος αν φορέσει μτελικά την φανέλα της ομάδας μας,αποτελεί πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.
Τώρα ποιος Αρίων είσαι εσύ?και μην ξεχνάμε τα διαρκείας της αρρώστιας για την νέα χρονιά άρχισαν να διατίθενται...
ο ορίτζιναλ απλά θα διαγράψω το νικ Σπάρτακος και θα επαναφέρω το Αρίων.Τώρα ποιος Αρίων είσαι εσύ?
Το έχεις παραγαμίσει ρε πατρίδα με τα προφίλ!ο ορίτζιναλ απλά θα διαγράψω το νικ Σπάρτακος και θα επαναφέρω το Αρίων.
αυτό το έκανα τώρα λόγο ότι δέχομαι πολλά πμ που μου ζητάν να επανέλθω σαν Αρίων εδώ μέσα.........Το έχεις παραγαμίσει ρε πατρίδα με τα προφίλ!
Μου αρέσει που βάζουμε και ψηφοφορίες!
μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια....Καιρός ήταν να επαναφέρεις το Ορίτζιναλ σου όνομα-έτσι όπως σε μάθαμε όλοι,αν κ με το πρώτο σουτάρισμα που θα σου κάνουν,όλο κ κάποιο άλλο όνομα θα ΄΄ανοίξεις΄΄.
καλημέρα μιλφάκια......Καλημερα σε ολους...
Καλημερα καλυτερε αγαπητε μου φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημέρα μιλφάκια......
σου βρήκα βοηθό για το βοθρατζίδικοΚαλημερα καλυτερε αγαπητε μου φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι θα ερθεις βοηθος,ελα θα σε κερναω και μπυρεςσου βρήκα βοηθό για το βοθρατζίδικο
ο νεος Φαν Μπαστεν....πληροφορίες από Αυστραλία λένε ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο Αυστραλός που κτυπά η ΑΕΚ...
θα σου στείλω την Λίλα τα ρουφάει όλα...Τι θα ερθεις βοηθος,ελα θα σε κερναω και μπυρες
βλέπω και την Μόνικα Μπελούτσι με τα πολλά λεφτά τι παιχταράς βγήκε....ο νεος Φαν Μπαστεν....
αμα εισαι αφραγκος αυτα παθαινεις
70 μυρια βαζει ο Τιγρης και ο Βανδης ποσα βαζει 70 ευρω...βλέπω και την Μόνικα Μπελούτσι με τα πολλά λεφτά τι παιχταράς βγήκε....