Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
70 μυρια βαζει ο Τιγρης και ο Βανδης ποσα βαζει 70 ευρω...
να ερθει για βοηθος μου πιο πολλα θα βγαζει...
καλά από τέτοια μύρια σαν του Τίγρη έχει χορτάσει η Ελλάδα......

η ιστορία θυμίζει εκείνον τον Έλληνα από το Μεξικό αλλά και τον Ρωσοπόντιο που ήθελαν τον ΠΑΟΚ πακέτο με την Τούμπα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωπα Αρίων.Εδώ έχεις λάθος .Μπορεί να εγείρουμε ενστασεις για τον Μελισσανίδη,αλλά τουλάχιστον φράγκα έχει κ μάλιστα πάρα πολλά.Εκείνος ο απίθανος Σκλαβενίτης από το Μεξικό μια πιτσαρία PIZZA HUT είχε-και τίποτα παραπάνω.
Ο Μελισσανίδης έχει αρκετες εταιρείες ιδιάιτερα πετχημένες όπως π.χ τα βενζινάδικα AEGEAN.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωπα Αρίων.Εδώ έχεις λάθος .Μπορεί να εγείρουμε ενστασεις για τον Μελισσανίδη,αλλά τουλάχιστον φράγκα έχει κ μάλιστα πάρα πολλά.Εκείνος ο απίθανος Σκλαβενίτης από το Μεξικό μια πιτσαρία PIZZA HUT είχε-και τίποτα παραπάνω.
Ο Μελισσανίδης έχει αρκετες εταιρείες ιδιάιτερα πετχημένες όπως π.χ τα βενζινάδικα AEGEAN.
δεν αμφιβάλω ότι τα έχει αλλά αυτοί που τα έχουν είναι και η ποιο λιγούρηδες και είναι ικανοί και την μάνα τους να πουλήσουν στο οικόπεδο γωνία στην ΝΦ θα κολλήσουν?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αδέρφια.....

Βλέπω υπάρχουν διαξιφισμοί για την πρόταση του τίγρη.
Μάγκες θα κάνει μεγάλη μαλακία ο ντέμης αν δεν δεχθεί.Είναι πολλά τα λεφτά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει ρε Αρίων.Εκανε  κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν ο Μελισσανίδης κ ακολούθησε λανθασμένες τακτικές,όπως κ νομίζω ότι κ τώρα το κάνε,αλλά δε νομίζω ότι είναι λαμόγιο σαν κ αυτούς τους τυχαίους.Μόνο τυχαίος ΑΕΚΤΖΗΣ δεν μπορεί να θεωρηθεί,ούτε λαμόγιο με την στενή έννοια του όρου.Το ότι Αεκτζής κ την πονάει την ομάδα αυτό ειναι αλήθεια.

Από την άλλη όμως για να λέμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι δεν μπορω΄να δώσω κ την ΑΕΚ σε κάποιον που το 2004 είπε το περίφημο:΄΄όποιος πάρει τώρα την ΑΕΚ ή είναι τρελλός ή είναι λαμόγιο΄΄.Λαμόγιο ο Ντέμης όλοι νομίζουμε ότι δεν είναι.Τρελλός για την ΑΕΚ ναι.Και όπως αποδείχτηλε πιο τρελλός από τον Μελισσανίδη που έρχεται τώρα κ καλά σαν μεσσίας.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει ρε Αρίων.Εκανε  κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν ο Μελισσανίδης κ ακολούθησε λανθασμένες τακτικές,όπως κ νομίζω ότι κ τώρα το κάνε,αλλά δε νομίζω ότι είναι λαμόγιο σαν κ αυτούς τους τυχαίους.Μόνο τυχαίος ΑΕΚΤΖΗΣ δεν μπορεί να θεωρηθεί,ούτε λαμόγιο με την στενή έννοια του όρου.Το ότι Αεκτζής κ την πονάει την ομάδα αυτό ειναι αλήθεια.

Από την άλλη όμως για να λέμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι δεν μπορω΄να δώσω κ την ΑΕΚ σε κάποιον που το 2004 είπε το περίφημο:΄΄όποιος πάρει τώρα την ΑΕΚ ή είναι τρελλός ή είναι λαμόγιο΄΄.Λαμόγιο ο Ντέμης όλοι νομίζουμε ότι δεν είναι.Τρελλός για την ΑΕΚ ναι.Και όπως αποδείχτηλε πιο τρελλός από τον Μελισσανίδη που έρχεται τώρα κ καλά σαν μεσσίας.
φίλε μου όταν τον έκλεισαν στον Κορυδαλλό μήπως τον έκλεισαν κατά λάθος? για εμένα προσωπικά εόναι λαμόγιο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ότι έκανε απαταιωνιές για επιχειρηματικούς λόγους μπορεί.Για την ΑΕΚ όμως δεν την βλέπει ότι την θέλει επειδή είναι λαμόγιο,αλλά επειδή την γουστάρει κ ειναι Αεκτζής.
Και άλλοι έχουν κανει χοντρες απαταιωνιές-πιο χοντρες από τον Μελισσανίδη,αλλά ούτε καν ξέρουν που πέφτει ο Κορυδαλλός.Αλλά είναι αγαπητοί στις ομάδες τους.

Και ο Ντέμης στις άλλες του εταιρείες μπορεί να είναι λαμόγιο κ δεν το ξέρεις.Αλλά για την ΑΕΚ τον θέλουμε κ τον γουστάρουμε γιατί είναι τρελλός με την ομάδα.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ότι έκανε απαταιωνιές για επιχειρηματικούς λόγους μπορεί.Για την ΑΕΚ όμως δεν την βλέπει ότι την θέλει επειδή είναι λαμόγιο,αλλά επειδή την γουστάρει κ ειναι Αεκτζής.
Και άλλοι έχουν κανει χοντρες απαταιωνιές-πιο χοντρες από τον Μελισσανίδη,αλλά ούτε καν ξέρουν που πέφτει ο Κορυδαλλός.Αλλά είναι αγαπητοί στις ομάδες τους.

Και ο Ντέμης στις άλλες του εταιρείες μπορεί να είναι λαμόγιο κ δεν το ξέρεις.Αλλά για την ΑΕΚ τον θέλουμε κ τον γουστάρουμε γιατί είναι τρελλός με την ομάδα.
εγώ αδελφέ άτομα που έχουν αυτή την πορεία και πλουτίζουν εις βάρος αυτής της χώρας εγώ δεν τους θέλω...... δεν μπορώ να βάλω την ομάδα μου επάνω από τα παιδιά μου και άνθρωποι σαν τον Τίγρη τον Κρόκους κλπ όταν πλουτίζουν εις βάρος της χώρας τα παιδιά μας θα βρουν ένα μέλλον μαύρο....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε ο κοντός θα χαλάσει την σούπα σε αρκετούς υπομονή λίγο ακόμα...
υπομονη δεν εχουμε
αν δεν γουσταρει να συνεργαστει ας ριξει κανα φραγκο να φερει παιχτες και οχι τον διαδοχο του πατικα  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελειώσανε ρε μάγκα οι μεταγραφές;δηλαδή αν σου αποδειχτεί ταλεντάρα-όπως λενε οι γνώστες θα σε χαλάσει ο ΄΄διάδοχος του Πατίκα΄΄.
Και ο Μπλάνκο ήταν στην αφάνεια κ κοροιδεύανε κάποιοι κακεντρεχείς αλλά σου βγήκε μια χαρά.Ας περιμένουμε πρώτα να δουμε κ μιλάμε.Από την άλλη δεν είναι κ όλες οι μεταγραφες φτηνές μέχρι στιγμής,ούτε άγνωστοι παίχτες.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τους "γνωστες" δεν τους λαμβανω υπ'οψιν μου φιλε
απο την εποχη που εβγαζε σεντρες ξυραφι ο μαλμπασα και οργιαζε ο παουτασο  :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτός που έκανε την προταση και αν αγπαάει την ΑΕΚΑΡΑ ανιδιοτελώς,ας ζητήσει έναν αριθμό λογ/σμού της ομάδας κ να βάλει εκεί τα 70 εκ.ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ.Όπως λέει ότι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ.Βάζει,λέει 10 εκ.και δεν τον νοιαζουν ούτε αξιώματα ,ούτε ιδιοκτησίες.Αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελειώσανε ρε μάγκα οι μεταγραφές;δηλαδή αν σου αποδειχτεί ταλεντάρα-όπως λενε οι γνώστες θα σε χαλάσει ο ΄΄διάδοχος του Πατίκα΄΄.
Και ο Μπλάνκο ήταν στην αφάνεια κ κοροιδεύανε κάποιοι κακεντρεχείς αλλά σου βγήκε μια χαρά.Ας περιμένουμε πρώτα να δουμε κ μιλάμε.Από την άλλη δεν είναι κ όλες οι μεταγραφες φτηνές μέχρι στιγμής,ούτε άγνωστοι παίχτες.
αδελφέ μίλησα με Αυστραλία..... ο αδελφός μου είναι πρώην προπονητής και ποδοσφαιριστής στο Σίδνεϊ.....  τώρα είναι αθλητικογράφος σε Ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό εκεί και πήρα πολύ καλές πληροφορίες....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός που έκανε την προταση και αν αγπαάει την ΑΕΚΑΡΑ ανιδιοτελώς,ας ζητήσει έναν αριθμό λογ/σμού της ομάδας κ να βάλει εκεί τα 70 εκ.ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ.Όπως λέει ότι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ.Βάζει,λέει 10 εκ.και δεν τον νοιαζουν ούτε αξιώματα ,ούτε ιδιοκτησίες.Αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει.
αχαχαχαχα
μετα θα φορεσει το φωτοστεφανο και θα παει στον παραδεισο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom