Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ας άφηνε τον Μελισσανίδη να το φτιάξει!Μην λέμε τα ίδια συνέχεια!!!!!
Γηπεδάρα 35.000 θέσεων γίνεται και είναι μια χαρά!
Τα εμπορομάγαζα που θέλει ο ντέμης δεν γίνονται...
τα εμπορομάγαζα δεν είναι σχέδιο του Ντέμη αλλά του Γρανίτσα.......

Snake1971

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μωρή τραβελόγερε?Τι έγινε?Έκλεισε ο κόλος σου με τα ράματα?
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο γρεμνιτσας περασε απο την βουλη 2 νομους για πλακα
αλλα ηθελε εμπορικο κεντρο για να κονομησει μαζι με τον γιαουρτα και τον εφαγαν τα τοπικα συμφεροντα
ας αφηνε ο κοντος τον τιγρη προπερσυ.
τωρα η θα ειχαμε γηπεδο 36,500 η ο τιγρης θα ηταν στην ακρη και τουμπεκιασμενος

Snake1971

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή σου αρέσουν τα μπανάκια? αν θέλεις εγώ βρίζω χειρότερα....

Δεν είσαι σε θέση να με απειλέις τελειωμένε κακομοίρη...Τι να βρίσεις ρε ?Πάρε φόρα και έλα με την όπισθεν

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο γρεμνιτσας περασε απο την βουλη 2 νομους για πλακα
αλλα ηθελε εμπορικο κεντρο για να κονομησει μαζι με τον γιαουρτα και τον εφαγαν τα τοπικα συμφεροντα
ας αφηνε ο κοντος τον τιγρη προπερσυ.
τωρα η θα ειχαμε γηπεδο 36,500 η ο τιγρης θα ηταν στην ακρη και τουμπεκιασμενος
δεν τα ξέρεις καλά με τον Γρανίτσα....... αφού τον δούλεψε χοντρά ο Λιάνης και από Ολυμπιακό έργο το στάδιο της ΑΕΚ έγινε το Καραισκάκη μετά τάχα θα τα παίρναμε από την ΓΓΑ αλλά και εκεί πάλι μας την έκαναν δεν υπέγραψε ο Λιάνης την χρηματοδότηση.... και ο Λαλιώτης ένα νόμο πέρασε για τα μάτια που όμως αυτός ο νόμος θεωρήθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είσαι σε θέση να με απειλέις τελειωμένε κακομοίρη...Τι να βρίσεις ρε ?Πάρε φόρα και έλα με την όπισθεν
άκου μάγκα της απειλές για την πάρτι σου........  τσαμπουκάδες πίσω από το πληκτρολόγιο σε άλλους...  άντε κλώνε.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα ξέρεις καλά με τον Γρανίτσα....... αφού τον δούλεψε χοντρά ο Λιάνης και από Ολυμπιακό έργο το στάδιο της ΑΕΚ έγινε το Καραισκάκη μετά τάχα θα τα παίρναμε από την ΓΓΑ αλλά και εκεί πάλι μας την έκαναν δεν υπέγραψε ο Λιάνης την χρηματοδότηση.... και ο Λαλιώτης ένα νόμο πέρασε για τα μάτια που όμως αυτός ο νόμος θεωρήθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ...
μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα
δεξια και αριστερα ελεγε ο γρανιτσας οτι δεν θελουμε να μπουμε στον ολυμπιακο προγραμματισμο γιατι θα το κανει με αυτοχρηματοδοτηση...δεν ηθελαν και πολυ οι αλλοι να καρπωθουν αυτην την αρνηση
περασε νομο νομιζω και ο βενιζελος
και να μην φευγουμε απο το θεμα μας, γηπεδο 40αρι στην φιλαδελφεια με λιγο "σπρωξιμο - λαδωμα "
και ξυλο αν χρειαστει

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι ΚΟΣΜΙΑ ρε φίλε που μας τα κάνει τσουρέκια ο μικροψώλης κουμούνας?Για τα γιουρτια είναι ο καραγκιόζης
Αν καταλαβαίνεις τη λέξη ΚΟΣΜΙΑ,έχει καλώς....Αν όχι λυπάμαι.....Εδώ μέσα κρατάμε ένα επίπεδο και αν δεν είσαι σε θέση να το ακολουθήσεις ή αν δεν θέλεις,σε παρακαλώ πολύ μην ποστάρεις με ύβρεις......

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα
δεξια και αριστερα ελεγε ο γρανιτσας οτι δεν θελουμε να μπουμε στον ολυμπιακο προγραμματισμο γιατι θα το κανει με αυτοχρηματοδοτηση...δεν ηθελαν και πολυ οι αλλοι να καρπωθουν αυτην την αρνηση
περασε νομο νομιζω και ο βενιζελος
και να μην φευγουμε απο το θεμα μας, γηπεδο 40αρι στην φιλαδελφεια με λιγο "σπρωξιμο - λαδωμα "
και ξυλο αν χρειαστει
φίλε τα ξέρω πολύ καλά και τα έχω γράψει δεκάδες φορές.......  σε πληροφορώ μένω σχεδόν δίπλα στο γήπεδο και έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια...........

και ο μόνος που δεν ευθύνεται για το γήπεδο είναι ο Ντέμης.. να μην του φορτώνουμε την κάθε μαλακία των άλλων...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άσε αυτό το υφάκι και πρόσεχε μην σου ανεβεί η πίεση κολόγερε κουμούνα γιατί και με τα ξίγκια που έχεις μαζέψει απο τα κοψίδια θα σκάσεις σαν καρπούζι.
Όσο για τους τσαμπουκάδες εσύ είσαι καλή κοτούλα και μόνο απο το πληκτρολόγιο κάνεις τον μάγκα.Ακούς χοντρούλη?
αντί να ασχολείσαι μαζί μου τράβα να κάνεις καμιά εξέταση dna  μπας και ανακαλύψεις ποιος είναι ο πραγματικός σου πατέρας ηλίθιε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φίλε τα ξέρω πολύ καλά και τα έχω γράψει δεκάδες φορές.......  σε πληροφορώ μένω σχεδόν δίπλα στο γήπεδο και έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια...........

και ο μόνος που δεν ευθύνεται για το γήπεδο είναι ο Ντέμης.. να μην του φορτώνουμε την κάθε μαλακία των άλλων...
Δεν εξηγείται αλλιώς...στο Γραφείο Τύπου του Ντέμη εργάζεσαι! :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αντί να ασχολείσαι μαζί μου τράβα να κάνεις καμιά εξέταση dna  μπας και ανακαλύψεις ποιος είναι ο πραγματικός σου πατέρας ηλίθιε...
ΚΟΦΤΟ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!Σαν παιδάκι σε μπριζώνουνε και τσιμπάς.Δεν καταλαβαίνεις ότι πάνε να μπανάρουνε το Nick σου?????????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πατρίδα εσύ εκεί κώλυμα εναντίον του κοντού ,,,,  ένα θα σου πω όλα συγχωρούνται εκτός της αχαριστίας...  
Εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα...
Αφήστε πια τις προσωπολαγνείες...η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom