¨ηθελα να ήξερα πόσων ετών είσαι. Το θέμα για σένα είναι τι πόσο κόσμο θα παίρνει ή το ποιος θα δεχθεί να χρηματοδουήσει γήπεδο στην Φιλαδέλφεια χωρίς εμπορικούς χώρους. Ο Μελισσανίδης παρουσίασε μία μακέττα αλλά δεν είπε πως θα το φτιάξει? Ο Γρανίτσας έχει παρουσιάσει 20 μακέττες. Εκτός και εάβν θέλετε να φτιάξει η ομάδα με δάνειο το γήπεδο στην φιλαδέλφεια , χωρίς καμία χρηματοδότηση και μία ζωή να πληρώνει χωρόις να ορθοποδήσει ποτέ και το γήπεδο να ανήκει στις τράπεζες. Για ρωτήστε τους φιλάθλους της ΑΡΣΕΝΑΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Για ρωτήστε της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Αλλά με τέτοια μυαλά, ποτέ δεν θα δούμε γήπεδο. Ο ΠΑΟ με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζει στην Λεωφόρο για πάντα. Αυτά που έχω ζήσει εγώ στη Φιλαδέλφεια δεν τα έχετε ζήσει εσείς καθότι μικροί και είμαι ο πρώτος που θα ήθελε το γ'ήπεδο εκεί. Αλλά νά είναι εφικτό όμως και κάποιος να το χρηματοδοτήσειμε τους εμπορικούς χώρους για αντάλλαγμα. Οχι μόνο και μόνο για να γίνει στη Φιλαδέλφεια, η ομάδα να είναι χρεωμένη μια ζωή.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά