Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα...
Αφήστε πια τις προσωπολαγνείες...η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους!
κανείς δεν έχει πρόσωπο λαγνεία αλλά ένα ζήτημα που έχουμε κουβεντιάσει 500 φορές και εκεί όλα να τα ρίξουμε στον κοντό... έλεος πια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κανείς δεν έχει πρόσωπο λαγνεία αλλά ένα ζήτημα που έχουμε κουβεντιάσει 500 φορές και εκεί όλα να τα ρίξουμε στον κοντό... έλεος πια..
Ναι έχουμε εμπάθεια με τον Ντέμη...άσε μας ρε Αρίωνα!
Όλοι φταίνε εκτός από αυτόν! :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
να σε ρωτήσω μερικά θέματα τότε να μου απαντήσεις...

ποιος γκρέμισε το γήπεδο?
Μην λέμε τα ίδια ρε συ Αρίωνα!Είναι κουραστικό...αν γουστάρεις γήπεδο στα σκουπίδια είναι δικαίωμα σου...δεν θα με κατηγορήσεις όμως κιόλας επειδή θέλω γήπεδο στην φυσική έδρα της ομάδας μου!

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καμία πορδή σου ύστερα απο 10 κιλα κοψίδια :2funny:
ρε φιλαράκι έχεις να γράψεις κάτι για την ΑΕΚ;; Αν όχι πήγαινε σε κανένα άλλο θρεντ και μην μας ζαλίζεις.. Νομίζεις ότι γελάμε με τις ανοησίες που γράφεις;;; Αν έχεις προηγούμενα με τον arion προσπάθησε να τα λύσεις με άλλο τρόπο και όχι από εδώ..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην λέμε τα ίδια ρε συ Αρίωνα!Είναι κουραστικό...αν γουστάρεις γήπεδο στα σκουπίδια είναι δικαίωμα σου...δεν θα με κατηγορήσεις όμως κιόλας επειδή θέλω γήπεδο στην φυσική έδρα της ομάδας μου!
αφού στο έχω γράψει πολλές φορές ότι υπάρχουν αποφάσεις του ΔΣ του δήμου και του ΣτΕ που βάζουν περιορισμούς στην κατασκευή γηπέδου.....
το πρόβλημα δεν είναι αν το θέλουν η δεν το θέλουν μέσα από την ΠΑΕ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αφού στο έχω γράψει πολλές φορές ότι υπάρχουν αποφάσεις του ΔΣ του δήμου και του ΣτΕ που βάζουν περιορισμούς στην κατασκευή γηπέδου.....
το πρόβλημα δεν είναι αν το θέλουν η δεν το θέλουν μέσα από την ΠΑΕ...
Το βιολί του ο Καραγιάννης! :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Βλέπω τα κάθε λογής τρωκτικά ξαναμπαίνουν άτακτα πάλι μέσα στο thread μας.... :uglystupid:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ είσαι μεγάλος μαλάκας μικροψώλη που μπήκες και με κλώνο επειδή φοβάσαι το μπαν!
Σου λέω αν θέλεις να με δεις να χέζω τον τάφο της καραπουτανάρας μάνας σου πάμε μαζί...
Έχω γενικά πολύ γλυκές αναμνήσεις απο αυτή το πουτανάκι.Και ζωντανή όταν ήταν της άρεσε να την κατουράνε και να την χέζουν

Είκοσι μηνύματα μόνο κ μόνο για να βρίσεις τον αρίωνα, πόσο μαλάκας είσαι ρε τρόμπα??????

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα
δεξια και αριστερα ελεγε ο γρανιτσας οτι δεν θελουμε να μπουμε στον ολυμπιακο προγραμματισμο γιατι θα το κανει με αυτοχρηματοδοτηση...δεν ηθελαν και πολυ οι αλλοι να καρπωθουν αυτην την αρνηση
περασε νομο νομιζω και ο βενιζελος
και να μην φευγουμε απο το θεμα μας, γηπεδο 40αρι στην φιλαδελφεια με λιγο "σπρωξιμο - λαδωμα "
και ξυλο αν χρειαστει
¨ηθελα να ήξερα πόσων ετών είσαι. Το θέμα για σένα είναι τι πόσο κόσμο θα παίρνει ή το ποιος θα δεχθεί να χρηματοδουήσει γήπεδο στην Φιλαδέλφεια χωρίς εμπορικούς χώρους. Ο Μελισσανίδης παρουσίασε μία μακέττα αλλά δεν είπε πως θα το φτιάξει? Ο Γρανίτσας έχει παρουσιάσει 20 μακέττες. Εκτός και εάβν θέλετε να φτιάξει η ομάδα με δάνειο το γήπεδο στην φιλαδέλφεια , χωρίς καμία χρηματοδότηση και μία ζωή να πληρώνει χωρόις να ορθοποδήσει ποτέ και το γήπεδο να ανήκει στις τράπεζες. Για ρωτήστε τους φιλάθλους της ΑΡΣΕΝΑΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Για ρωτήστε της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Αλλά με τέτοια μυαλά, ποτέ δεν θα δούμε γήπεδο. Ο ΠΑΟ με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζει στην Λεωφόρο για πάντα. Αυτά που έχω ζήσει εγώ στη Φιλαδέλφεια δεν τα έχετε ζήσει εσείς καθότι μικροί και είμαι ο πρώτος που θα ήθελε το γ'ήπεδο εκεί. Αλλά νά είναι εφικτό όμως και κάποιος να το χρηματοδοτήσειμε τους εμπορικούς χώρους για αντάλλαγμα. Οχι μόνο και μόνο για να γίνει στη Φιλαδέλφεια, η ομάδα να είναι χρεωμένη μια ζωή.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρε φίλοι, αφήστε τον ηλίθιο...

Έτσι μιλάνε στην "οικογένειά του"  φαίνεται...  ;)

Αφήστε τον να βρίζει μόνος του χωρίς να απαντάτε.

Κλώνος είναι, δεν είναι ολοφάνερο?

:sunglasses:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Διάλου παεί το μαγαζί όταν κάτι μπασταρδάκια μπαίνουν εδώ μέσα και το παίζουν γκουρου και ξερόλες!
Και μετά κλαίγονται και απο πάνω...

Ε ψιτ γιέ πουτάνας του Στάλιν?Το "μαγαζί" δεν σε έχει αναγκη καθόλου μια χαρά δουλεύει το σιτε και χωρίς την ηλίθια παρουσία σου!

Ρε συ πες μας το πραγματικό σου νικ, τι φοβάσαι???

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
¨ηθελα να ήξερα πόσων ετών είσαι. Το θέμα για σένα είναι τι πόσο κόσμο θα παίρνει ή το ποιος θα δεχθεί να χρηματοδουήσει γήπεδο στην Φιλαδέλφεια χωρίς εμπορικούς χώρους. Ο Μελισσανίδης παρουσίασε μία μακέττα αλλά δεν είπε πως θα το φτιάξει? Ο Γρανίτσας έχει παρουσιάσει 20 μακέττες. Εκτός και εάβν θέλετε να φτιάξει η ομάδα με δάνειο το γήπεδο στην φιλαδέλφεια , χωρίς καμία χρηματοδότηση και μία ζωή να πληρώνει χωρόις να ορθοποδήσει ποτέ και το γήπεδο να ανήκει στις τράπεζες. Για ρωτήστε τους φιλάθλους της ΑΡΣΕΝΑΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Για ρωτήστε της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Αλλά με τέτοια μυαλά, ποτέ δεν θα δούμε γήπεδο. Ο ΠΑΟ με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζει στην Λεωφόρο για πάντα. Αυτά που έχω ζήσει εγώ στη Φιλαδέλφεια δεν τα έχετε ζήσει εσείς καθότι μικροί και είμαι ο πρώτος που θα ήθελε το γ'ήπεδο εκεί. Αλλά νά είναι εφικτό όμως και κάποιος να το χρηματοδοτήσειμε τους εμπορικούς χώρους για αντάλλαγμα. Οχι μόνο και μόνο για να γίνει στη Φιλαδέλφεια, η ομάδα να είναι χρεωμένη μια ζωή.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν είναι ζήτημα το ότι θα είναι χρεωμένη η ομάδα αλλά και αυτό που θα γίνει θα είναι πολύ μικρό.... συν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχει το μέρος εκεί... θα πρέπει να ξεκινάς 2 ημέρες πριν από το σπίτι σου για να πας στο γήπεδο και άλλες 2 για να φ΄τγεις από αυτό.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Η μάνα του παπαρίωνα στα νιάτα της :2funny:
ρε φίλε γίνεσαι γελοίος δεν το καταλαβαίνεις? Κάνε τίποτα άλλο και μη μας εκνευρίζεις σε παρακαλώ. Πήγαινε και πέτα πέτρες στα αεροπλάνα μήπως ρίξεις κανένα, να μας αφήσεις ήσυχους.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom