Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: ελατε να πιουμε κανα ξυδι η κανα κοψιδι...αν προκειται για νορμαλ ατομα μεσα ειμαι.νομιζω οτι παιζουν συναντησεις σε κουτουκια αν δεν κανω λαθος..σκοτεινε καταλαβες που λεω ε?οχι ρε τι μαπες απλα μην φορας διακριτικα γιατι αγ ελευθεριου και δωδεκανησου και περιξ ειναι [size=30pt]λιγο[/size] επικινδυνα...
αααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρω μάστορα καλά από κει.Και βέβαια δεν κυκλοφορώ με διακριτικά,αλλά κ να φορούσα εκεί δεν θα είχα ιδιαιτερο πρόβλημα,γιατί όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο είμαι φίλος με τον Τσουκαλά κ έχω παέι στο Getto ουκ ολίγες φορές.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.300
Πόντοι
12.056
Πολλες λεουδες πλακωσαμε εδω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε τσιμπουκωνει ο τακης μωρη κομμωτρια???
μολογα..
πεστα ολα κατατρεγμενη..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς έτσι Βαλλιανάτε.Αλλά δεν περιμένω στην ουρά να παντρευτώ στην Τήλο όπως εσύ.Και αντε σιγά σιγά να την πέσεις γιατί μεσημεριάζει.Αντε ξου-ξου,ξου-ξου

Επισκέπτης
πες μας για τις παρτουζες που σε περνουν στο γκετο οταν εχεις καψες & ασε τις παπαριες σου μωρη χιλιοχυμενη κομμωτρια..
μολογααααααααααααααααααααα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρω μάστορα καλά από κει.Και βέβαια δεν κυκλοφορώ με διακριτικά,αλλά κ να φορούσα εκεί δεν θα είχα ιδιαιτερο πρόβλημα,γιατί όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο είμαι φίλος με τον Τσουκαλά κ έχω παέι στο Getto ουκ ολίγες φορές.
τι μου τον θυμησες τον τακη?δεν τα παμε και πολυ καλα δεν συμφωνω και πολυ μαζι του...αλλωστε δεν εχει και κανα ιδιαιτερο ρολο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πω,πω στόμα παιδάκι μου.Α,πα,πα,πα.Μόνος σου τα γράφεις αυτά τα ρητορήματα ή παίρνεις κ την βοήθεια του κοινού;;;;
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω κ δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου μικρε κατρουλή.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τι μου τον θυμησες τον τακη?δεν τα παμε και πολυ καλα δεν συμφωνω και πολυ μαζι του...αλλωστε δεν εχει και κανα ιδιαιτερο ρολο
εκτος του οτι χρωσταει και αρκετα χρημματα και δεν πολυκυκλοφορει....... ;)

Επισκέπτης
ισα μωρη κοτα που θα μας πεις οτι επειδη ξερεις τον μαλακα τον τσουκαλα μπορεις να κυκλοφορησεις στα καμινια με την μπουρδελοφανελλα σου..
εχουν πεσει κατω απο τα γελια οσοι διαβαζουν τις παπαριες που γραφεις..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εκτος του οτι χρωσταει και αρκετα χρημματα και δεν πολυκυκλοφορει....... ;)
μην ανοιγεις θεματα δεν θελω να μιλησω για τριτους  ;) σκοτεινε χλωμο σε κοβω παντως να ρθεις ετσι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε Ari.Τρόπους που λέγειν.Εξάλλου γενικώς δεν φοράω διακριτικα της ομάδας μου,ουτε καν στο γήπεδο.Είναι έξω από την στυλιστική μου διάθεση :dancing: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλα το να φορας διακριτικα ομαδας ειναι μεγαλη κουβεντα...αν παιρνεις ρισκα απο που περνας  αν εισαι μονος αν γουσταρεις στην τελικη...παιζουν πολλα ρολλο.εξαλλου η ιστορια δειχνει οτι οι πιο πολλοι πια ακομα και αυτοι που μανουριαζουν δεν φορανε διακριτικα.αλλωστε λιγο πολυ απο φατσες γνωριζομαστε...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πες μας για τις παρτουζες που σε πεαιρνουν στο γκετο οταν εχεις καψες & ασε τις παπαριες σου μωρη χιλιοχυμενη κομμωτρια..
μολογααααααααααααααααααααα..

Για να μια στιγμη νομιζα οτι ειμαι στο "Τραβελια με προσοντα" και η Danah ή Λιλα και τα αλλα παιδια αρχισαν να τραβανε τις καουκες!!!!!!!!!!!!!

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα το να φορας διακριτικα ομαδας ειναι μεγαλη κουβεντα...αν παιρνεις ρισκα απο που περνας  αν εισαι μονος αν γουσταρεις στην τελικη...παιζουν πολλα ρολλο.εξαλλου η ιστορια δειχνει οτι οι πιο πολλοι πια ακομα και αυτοι που μανουριαζουν δεν φορανε διακριτικα.αλλωστε λιγο πολυ απο φατσες γνωριζομαστε...
ΟΙ "παντελονατοι" δεν τραμπουκιζουν καποιον επειδη φοραει μια φανελα... ;)...ξερουν ποτε και ποιους πρεπει να τραμπουκισουν....
οι νεοι ή οι ψευτομαγκες τραμπουκιζουν οποιον βρουν....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ κυκλοφορώ άνετα και δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα και ας με ξέρουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ γαύροι που τους ξέρω κ εγώ άλλωστε γιατί δεν είμαι άγνωστη φάτσα λόγω παλιάς μου επαγγελματικής ιδίότητας,αλλά όσοι με ξέρουν ,ξέρουν ότι σέβομαι και δεν προκαλώ.Αλλωστε τι να προκαλέσω;Αυτούς με τους οποίους μεγάλωσα;;;; :idiot: :idiot: :idiot:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ΟΙ "παντελονατοι" δεν τραμπουκιζουν καποιον επειδη φοραει μια φανελα... ;)...ξερουν ποτε και ποιους πρεπει να τραμπουκισουν....
οι νεοι ή οι ψευτομαγκες τρταμπουκιζουν οποιον βρουν....
αυτο ειπα αλλα μηνξεχνας δεν αργει να γινει μια μαλακια.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου οπως συμπληρωσα..."οι νεοι ή οι ψευτομαγκες τρταμπουκιζουν οποιον βρουν..."
βεβαια υπαρχουν και ορισμενοι που τα θελει ο κωλος τους.....αλλα μανουρα χουλιγκανι ΔΕΝ ξεκιναει στα καλα καθουμενα...

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μετα τα 4 ηρθαν και τα 14!Και γκρινιαζουν για διαιτησια στο μπασκετ,αλλα στο ποδοσφαιρο που εχουν ξεπερασει καθε οριο,πανηγυριζουν για τους "δικαιους" τιτλους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom