Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Εννοείται ότι θα πρέπει να μειωθεί η προσφορά για τον Κλέιτον η οποία έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ υψηλή (έστω και με τις γνωστές δόσεις Κωτσόβολου).
Κάτι διάβασα για ενδιαφέρον του Παναθηναικού για τον Κατσουράνη...νομίζω ότι είναι κάπως απίθανο το σενάριο αυτό...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχω και μια γαμημένη απορια. Αυτοί οι κιαρατάδες, Ντέμης, Τζίγγερ, Κρόκους και σία...λόξυγγα δεν έχουνε τόσο που μιλάμε για την πάρτη τους; Δεν ματιάζονται;....τι διάολο...
Το πιο ωραίο σύστημα το έχει η Μπάρτσα...κύριε Λαπόρτα απέτυχες?Τον μπούλο!Δεν είναι μαγαζί σου η ομάδα μας! :cool2:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο πιστόλια μη βλέπω στα αποδυτήρια. Γιατί κάποιοι εδώ με΄σα θα ξεχνούν αυτά που λένε για τον κρόκους και θα κάνουν κωλοτούμπες.
καλημερα σε ολα τα αδερφια
πιστολια στα φιλαδελφεια μι αφορα εχουν βγει φιλε
οταν ειχε ερθει ο σωκρατης μαζι με τον βικτωρα στο κεκλεισμενων των θυρων
καριολη δημητροπουλε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εννοείται ότι θα πρέπει να μειωθεί η προσφορά για τον Κλέιτον η οποία έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ υψηλή (έστω και με τις γνωστές δόσεις Κωτσόβολου).
Κάτι διάβασα για ενδιαφέρον του Παναθηναικού για τον Κατσουράνη...νομίζω ότι είναι κάπως απίθανο το σενάριο αυτό...
πάντως γμτ.....δεν ξέρω ποιον να πρωτοπώ ηλίθιο γιατί μαθαίνουμε και τα μισά πράγματα. Λέει, ο ΟΣΦΠ πρόσφερε στη Λάρισα 2,2 μύρια σπασμένα με παίκτες μαζί για τον Κλέιτον αλλά ο Πηλαδάκης δεν τον έδινε. Τώρα δέχεται τα λιγότερα του Ντέμη με τις δόσεις. Ποιος είναι ο ηλίθιος; Ο Σωκράτης που τα έδινε ή αυτός που δεν τα πήρε;
Μετά, μόλις χάλασε του Κλέιτον για την ΑΕΚ, έσκασε είδηση πως έχει βρει λέει παίκτη ο Ντέμης στην αργεντινή που κάνει 2,5 εκ. και αφού δεν κλείνει τον Κλέιτον, θα πάρει αυτό. Πρέπει να είμαστε ηλίθιοι να το πιστέψουμε...αφού δεν έχει να δώσει κασερί στον Πηλαδάκη τα 1,6 θα δώσει τα 2,5 στην Αργεντινή;; Και ο άλλος ο ηλίθιος ο Πηλαδάκης το έχαψε και ενέδωσε μην τυχόν και του μείνει ο παίκτης....πάλι ηλίθιος...
Να διοργανώσουμε πάντως κάποια στιγμή ένα δείπνο ηλιθίων για το τι διαβάζουμε και τι πιστεύουμε πως γίνεται...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημερα σε ολα τα αδερφια
πιστολια στα φιλαδελφεια μι αφορα εχουν βγει φιλε
οταν ειχε ερθει ο σωκρατης μαζι με τον βικτωρα στο κεκλεισμενων των θυρων
καριολη δημητροπουλε
η ουσία είναι πως πιστόλια είχανε βγει.
Το γιατί, το πώς, το πότε και το πού ειναι λεπτομέρειες για μένα. Τις οποίες συνήθως νομίζουν μερικοί πως τις ξέρουνε, αλλά συνήθως ξέρουνε ό,τι τους έχουνε πει κάποιοι και όχι όλη την αλήθεια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εντάξει μωρέ αυτοί παίζουν τα παιχνιδάκια τους!Ο Πηλαδάκης το έπαιξε τσαντισμένος με τον Ντέμη για την υπόθεση Δώνη με σκοπό να είναι αρεστός στους οπαδούς της Λάρισας...και τώρα τρέχει στα γραφεία της ΑΕΚ! :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
απιθανο γιατι ρε γατε?εδω ξεπουλανε για να φερουν πισω αυτους που εδιωχναν ως στημενους και loosers μετα τη ριζουπολη...αν πληρωσουν δηλαδη δεν ερχεται πισω ο κατσουρανης η επειδη ειναι και καλα αεκτζης?παντως επειδη δεν τον κοβω να κανει καλο γιουρο(ντεφορμε μου μοιαζει στα ματς που ειδα οπως σχεδον ολοι) δεν νομιζω να χει καμμια τρελλη ζητηση...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
η ουσία είναι πως πιστόλια είχανε βγει.
Το γιατί, το πώς, το πότε και το πού ειναι λεπτομέρειες για μένα. Τις οποίες συνήθως νομίζουν μερικοί πως τις ξέρουνε, αλλά συνήθως ξέρουνε ό,τι τους έχουνε πει κάποιοι και όχι όλη την αλήθεια.
παντως τα λεφτα αν ειναι και με παιχτες παλι πολλα ειναι νομιζω...αυτη τη μαλακια να πληρωνουμε χρυσο ενα παιχτη που εκανε ενα και τονιζω ενα καλο πρωταθλημα και δεν ειχε ποτε διαρκεια μονο στην ελλαδα το χουμε...ποσοι και ποσοι δεν αγοραστηκαν ετσι και μετα αρααααααααξαννν.και απο ολες τις ομαδες τις μεγαλες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
απιθανο γιατι ρε γατε?εδω ξεπουλανε για να φερουν πισω αυτους που εδιωχναν ως στημενους και loosers μετα τη ριζουπολη...αν πληρωσουν δηλαδη δεν ερχεται πισω ο κατσουρανης η επειδη ειναι και καλα αεκτζης?παντως επειδη δεν τον κοβω να κανει καλο γιουρο(ντεφορμε μου μοιαζει στα ματς που ειδα οπως σχεδον ολοι) δεν νομιζω να χει καμμια τρελλη ζητηση...
Το λέω επειδή η Μπενφίκα ζητάει πολλά χρήματα για να τον δώσει ( πάνω από 5-6εκ αν δεν κάνω λάθος)!Και επειδή μάλλον θα παίξει στο Τσου Λου λόγω τιμωρίας της Πόρτο μάλλον δεν τα έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα!
Πάιζει ρόλο και το δέσιμο του Κατσουρ με την ΑΕΚ...αν πάει καλά στο Euro θα ψαχτεί  για να πάει σε ομάδα του εξωτερικού...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Το λέω επειδή η Μπενφίκα ζητάει πολλά χρήματα για να τον δώσει ( πάνω από 5-6εκ αν δεν κάνω λάθος)!Και επειδή μάλλον θα παίξει στο Τσου Λου λόγω τιμωρίας της Πόρτο μάλλον δεν τα έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα!
Πάιζει ρόλο και το δέσιμο του Κατσουρ με την ΑΕΚ...αν πάει καλά στο Euro θα ψαχτεί  για να πάει σε ομάδα του εξωτερικού...
θα δειξει..παντως μετα απο καβγα με λουιζαο δεν εχει και πολλους φαν εκει...τιγκα στους λατιν ειναι ολες οι ομαδες εκει...εγω νομιζω πως και με τρια τεσσερα μυρρια τον δινουν..παλι κερδος θα χουν...τρια δεν τον πηραν?επαιξε και δυο χρονια μια χαρα τους ειναι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
θα δειξει..παντως μετα απο καβγα με λουιζαο δεν εχει και πολλους φαν εκει...τιγκα στους λατιν ειναι ολες οι ομαδες εκει...εγω νομιζω πως και με τρια τεσσερα μυρρια τον δινουν..παλι κερδος θα χουν...τρια δεν τον πηραν?επαιξε και δυο χρονια μια χαρα τους ειναι.
Ούτε τρία...γύρω στα 2.5εκ είχανε δώσει!Νομίζω ότι ο Παναθηναικός θα είναι η τελευταία λύση που θα σκεφτεί ο Κατσουρ!Θα δούμε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Kaτσουράνης σε δηλώσεις του όταν έφυγε για Πορτογαλία,είχε δηλώσει πως αν επιστρέψει στην Ελλάδα,ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.Και από πάνω στο ματς της ΑΕΚ με ΠΑΟ νομίζω(;) καθόνταν δίπλα-δίπλα με τον Ντέμη.ΤΕΛΟΣ οπότε για Κατσούρ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ας κρατήσουν πρώτα οι Παναθηναϊκοί τον Ιβανσιτς που θα τον χάσουν κ αυτόν μετά τον Μάτος κ ας κοιτάξουν μετά και τον Ροναλντίνιο.Γιατί μου φαίνεται πολύ μούφα η υπόθεση ΄΄πολυμετοχικότητας΄΄.Αν αδυνατείς να κρατήσεις τους άξιους παίχτες που έχεις τότε τι σκατά πολυμετοχικότητα έχουν;;;;Στα λόγια μόνο βάζουν λεφτά;;;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ούτε τρία...γύρω στα 2.5εκ είχανε δώσει!Νομίζω ότι ο Παναθηναικός θα είναι η τελευταία λύση που θα σκεφτεί ο Κατσουρ!Θα δούμε...
ετσι ναι πολυ φθηνα ειχε φυγει...εγω για τους πολυμετοχικους τα χω πει...για ιβανσιτς θα δειξει..για ματος λεει το 25% ειχαν...και λεγανε για εμας με μπελλουτσι..αν σκασουν πακετα θα μεινει..παντως ειχαν δωσει κατι παραπανω απο 3 μυρρια για το 25%.πολλα...αλλα αυτος ο ζαχαβι οπως φωναζω καιρο τωρα δεν ξερω τι ακριβως κανει...θα δειξει..σκοτεινε δικιο εχεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Μάτος έχει ρήτρα την οποία υπερκαλύπτει η Πόρτσμουθ!Είναι στο χέρι του αν θέλει να φύγει...οπότε οι πολυμετοχικοί δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ari το ξέρω ότι έχω δίκιο.Το καλό ή μάλλον το κακό για τον βάζελο ,είναι ότι κα΄ποιοι φίλοι του δεν έχουν μασήσει για αυτή την πολυμετοχικότητα.Και γω έχω τις ενστάσεις μου.Δηλαδή ΟΚ αγαπάνε οι της ΠΕΚ τον ΠΑΟ και καλά κα΄νουν.Γιατί όμως να βάζουν τα ωραία τους λεφτάκια,όταν το 50% ανήκει στην φαμίλια κ ουσιαστικά κύρια των αποφάσεων είναι αυτή;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμείς ως φίλαθλοι ή οπαδοί ΔΕΝ ξέρουμε ούτε τα ακριβή ποσά ούτε το τι ακριβώς παίζεται από πίσω στις μεταγραφές.
Εγώ πάω στην ουσία του θέματος, άλλωστε το αν φύγει ή μείνει κάποιος παίκτης ή έρθει άλλος αυτοί που έχουνε το μαγαζί, αυτοί αποφασίζουνε.
Εγώ λέω από πλευράς σχεδιασμού της ΑΕΚ. Φέτος, στο πρωτάθλημα που μας παπαλιασε, η ΑΕΚ έδειξε πως είχε κάποιες αδυναμίες. Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πέρα από ΚΑΣ και μαλακίες, η ΑΕΚ πονούσε στην άμυνα. Και πονούσε συγκεκριμένα στα άκρα. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πονούσε (πα΄λι ) στο κέντρο της άμυνας. Εγώ βλέπω πως η ΑΕΚ πήρε ένα νταγλαρα αμυντικό στο κέντρο της άμυνας και δεν ακούω τίποτα για τα άκρα. Καλός και άγιος να είναι ο Μαιστόροβιτς, αν δεν έχετε καλούς ακρίους μπακ, πάλι θα πονέσετε του χρόνου.
Το αν θα τους χρυσοπληρώσετε για να τους φέρετε ή αν θα δώσετε ψίχουλα και θα σας βγουν παικταράδες είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορο. Η ουσία είναι πως χρειάζεστε για αυτές τις θέσεις. Όπως ο ΟΣΦΠ χρειάζεται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού παίκτη, για αριστερό χαφ, για αμυντικό μέσο (με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...να είναι πολύ γρήγορος) και ένα επιθετικό περιφερειακό σε στυλ ΛΟΥΑ, ειδικά αν φύγει αυτός.
και τέλος, αν μαζέψετε πολλούς χαφ και 4-5-1 να παίζετε...θα μαζέψετε γκρίνιες,....το υπογράφω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Μάτος έχει ρήτρα την οποία υπερκαλύπτει η Πόρτσμουθ!Είναι στο χέρι του αν θέλει να φύγει...οπότε οι πολυμετοχικοί δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση!
Λάθος.
Αν δίνει κασερί τα λεφτά της ρήτρας, τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί, παρά μόνο αν ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη.
Αν όμως δεν τα δίνει κασερί, ακόμα και περισσότερα να δίνει από τη ρήτρα, ο ΠΑΟ εχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί, να απορρίψει ή να δεχτεί την προσφορά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό που ΔΕΝ ξέρω είναι τι γίνεται σε περίπτωση που έχει μια ομάδα το 25 ή το 50 ή το οποιοδήποτε ποσοστό από ένα παίκτη. Η ομάδα που θέλει να τον αγοράσει δεν θα πρέπει να τον πάρει ουλάκερο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom