εμείς ως φίλαθλοι ή οπαδοί ΔΕΝ ξέρουμε ούτε τα ακριβή ποσά ούτε το τι ακριβώς παίζεται από πίσω στις μεταγραφές.
Εγώ πάω στην ουσία του θέματος, άλλωστε το αν φύγει ή μείνει κάποιος παίκτης ή έρθει άλλος αυτοί που έχουνε το μαγαζί, αυτοί αποφασίζουνε.
Εγώ λέω από πλευράς σχεδιασμού της ΑΕΚ. Φέτος, στο πρωτάθλημα που μας παπαλιασε, η ΑΕΚ έδειξε πως είχε κάποιες αδυναμίες. Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πέρα από ΚΑΣ και μαλακίες, η ΑΕΚ πονούσε στην άμυνα. Και πονούσε συγκεκριμένα στα άκρα. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πονούσε (πα΄λι ) στο κέντρο της άμυνας. Εγώ βλέπω πως η ΑΕΚ πήρε ένα νταγλαρα αμυντικό στο κέντρο της άμυνας και δεν ακούω τίποτα για τα άκρα. Καλός και άγιος να είναι ο Μαιστόροβιτς, αν δεν έχετε καλούς ακρίους μπακ, πάλι θα πονέσετε του χρόνου.
Το αν θα τους χρυσοπληρώσετε για να τους φέρετε ή αν θα δώσετε ψίχουλα και θα σας βγουν παικταράδες είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορο. Η ουσία είναι πως χρειάζεστε για αυτές τις θέσεις. Όπως ο ΟΣΦΠ χρειάζεται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού παίκτη, για αριστερό χαφ, για αμυντικό μέσο (με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...να είναι πολύ γρήγορος) και ένα επιθετικό περιφερειακό σε στυλ ΛΟΥΑ, ειδικά αν φύγει αυτός.
και τέλος, αν μαζέψετε πολλούς χαφ και 4-5-1 να παίζετε...θα μαζέψετε γκρίνιες,....το υπογράφω.