Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ari το ξέρω ότι έχω δίκιο.Το καλό ή μάλλον το κακό για τον βάζελο ,είναι ότι κα΄ποιοι φίλοι του δεν έχουν μασήσει για αυτή την πολυμετοχικότητα.Και γω έχω τις ενστάσεις μου.Δηλαδή ΟΚ αγαπάνε οι της ΠΕΚ τον ΠΑΟ και καλά κα΄νουν.Γιατί όμως να βάζουν τα ωραία τους λεφτάκια,όταν το 50% ανήκει στην φαμίλια κ ουσιαστικά κύρια των αποφάσεων είναι αυτή;
μα και παλι το κουμαντο ο σωφερ το εχει.ο βγενο το ειπε.εμενα παο εδω και περα ξεχαστε με.μπηκε ο πατερας προεδρος που ναι και φιλος του και μειναν οι κοντοι να φωναζουν εμεις μονο αγοραζουμε δεν πουλαμε...χαχαχαχα και φυσικα στο δ.σ.ξερουμε ολοι τι γινεται....για τα ματια του κοσμου ειναι αυτα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μα και παλι το κουμαντο ο σωφερ το εχει.ο βγενο το ειπε.εμενα παο εδω και περα ξεχαστε με.μπηκε ο πατερας προεδρος που ναι και φιλος του και μειναν οι κοντοι να φωναζουν εμεις μονο αγοραζουμε δεν πουλαμε...χαχαχαχα και φυσικα στο δ.σ.ξερουμε ολοι τι γινεται....για τα ματια του κοσμου ειναι αυτα.
Ναι αλλά οι κοντοί θέσανε βέτο για τον Μπαλτάκο και πέρασε η γνώμη τους!Δεν γίνεται να βάζουν λεφτά χωρίς να έχουν άποψη...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η ουσία είναι πως πιστόλια είχανε βγει.
Το γιατί, το πώς, το πότε και το πού ειναι λεπτομέρειες για μένα. Τις οποίες συνήθως νομίζουν μερικοί πως τις ξέρουνε, αλλά συνήθως ξέρουνε ό,τι τους έχουνε πει κάποιοι και όχι όλη την αλήθεια.
αυτη ακριβως ειναι η ουσια φιλε
οτι ειχαν βγει απο τον μπραβο του μητροπουλου
και δεν ειναι αναγκη να μας πει καποιοσ κατι
εκει ειμουνα αλλα και να μην ειμουνα το εβλεπε ολη η ελλαδα σε απευθειας συνδεση το γουρουνι να πυροβολει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτη ακριβως ειναι η ουσια φιλε
οτι ειχαν βγει απο τον μπραβο του μητροπουλου
και δεν ειναι αναγκη να μας πει καποιοσ κατι
εκει ειμουνα αλλα και να μην ειμουνα το εβλεπε ολη η ελλαδα σε απευθειας συνδεση το γουρουνι να πυροβολει
εγώ αλλιώς τα θυμάμαι...αλλουνού μπράβος ήτανε θυμάμαι. Αλλά και έτσι να ήτανε...του Μητρόπουλου να ήτανε και εγώ να θυμάμαι λάθος, επί της ουσίας είχαν βγει πιστόλια για να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ τότε.
Μπανανία. Δεν το λέω για την ΑΕΚ, για οποιαδήποτε ομάδα και να συνέβαινε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ αλλιώς τα θυμάμαι...αλλουνού μπράβος ήτανε θυμάμαι. Αλλά και έτσι να ήτανε...του Μητρόπουλου να ήτανε και εγώ να θυμάμαι λάθος, επί της ουσίας είχαν βγει πιστόλια για να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ τότε.
Ναι έχουμε πάρει πολλά πρωταθλήματα με τα πιστόλια!Άστο μοικανέ...δεν θυμάσαι καθόλου καλά τι είχε συμβεί τότε αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τα σκαλίζουμε συνέχεια...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφου εφαγε το ξυλο της αρκουδας ρε φιλε
δικο μας θα βαραγαμε?
επι της ουσιας ηρθε για μια και μοναδικη φορα κοκαλης και μητροπουλος στα φιλαδελφεια αφου πρωτα ειχαν φροντισει να τιμορησουν την εδρα και με διαιτητη τον δημητροπουλο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι έχουμε πάρει πολλά πρωταθλήματα με τα πιστόλια!Άστο μοικανέ...δεν θυμάσαι καθόλου καλά τι είχε συμβεί τότε αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τα σκαλίζουμε συνέχεια...
συμφωνω οτι δεν υπαρχει λογος να τα σκαλιζουμε αλλα μιας και τρωμε την προπαγανδα απο παντου δεν θελω να την βλεπω και σε αυτο το τοποκ γιατι φρικαρω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε γάτε, διάβασε τι λέω. Δεν με ενδιαφέρει αν έχετε πάρει ένα ή 500. Με ενδιαφέρει πως εγώ δεν πάω γήπεδο πια επειδή συμβαίνουν αυτά. Πυροβολισμοί στο ΟΑΚΑ, κουμπουριές στο ποδόσφαιρο, πλακώματα στους δρόμους, τι σκατά είναι αυτά; Και γιατί; Λες και κερδίζουμε λεφτά από το να πλακώνονται κάποιοι. Γιατί να πάρω διαρκείας του Ολυμπιακού όταν κάποιοι παπάρες θα κάψουνε το γήπεδο μια μέρα και θα αποκλειστεί η έδρα για 3 αγωνιστικές;
Βαρέθηκα ρε συ τις μαλακίες αυτές. Νισάφι! Δεν με ενδιαφέρει αν έχετε πάρει και 1 μόνο. Το έχετε πάρει όμως. Και μακάρι να ξαναπάρετε αλλά όχι έτσι. Όπως βλέπεις δεν έχω σκοπό να σου πω ποτέ για υπόγεια θέματα και το πώς παίρνονται τα πρωταθλήματα από τον κάθε πρόεδρο. ΟΛΟΙ τους άλλωστε το έχω ξαναπει είναι άνθρωποι της νύχτας, μαφιόζοι. ΟΛΟΙ τους όμως.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπράβος του Μητρόπουλου ήταν ,Μανιάτης,που πυροβόλησε στον αέρα γιατί του πέταγαν(ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) κάποιοι Αεκτζήδες καρέκλες για το αφεντικό του και στο τέλος του έφυγε κ η περούκα :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ξαναλέω....οκ, εσείς τα θυμάστε καλύτερα, αλλά εγώ είμαι μαλάκας όπως με λέει τώρα και ο πλέζουρας στο άλλο θρεντ του ολυμπιακού και δεν θέλω πιστόλια στο γήπεδο.
Από κανέναν.
Γιατί τότε δεν είναι αθλητισμός και κακώς κάνουμε και ασχολιόμαστε....τότε είναι κωλόμπαρα και εγώ προτιμώ τις μασαζερί...γκέγκε;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και αφήστε με επιτέλους να φύγω...έχω δουλειά και πρέπει να πάρω μια μεγάλη παραγγελία!
Αφήστε με να κερδίσω κανα λιλί να τρώμε και τον άλλο μήνα σπίτι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγκαθετοι, ε, εγκάθετοι!χαχαχαχαχ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβος του Μητρόπουλου ήταν ,Μανιάτης,που πυροβόλησε στον αέρα γιατί του πέταγαν(ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) κάποιοι Αεκτζήδες καρέκλες για το αφεντικό του και στο τέλος του έφυγε κ η περούκα :rockon:
ετσι.εισαι μεσα 1000%.που το ξερεις οτι ηταν μανιατης ρε συ?κορωνι εισαι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κορώνι είμαι στην καταγωγή και γέννημα-θρέμμα Πασαλιμανιώτης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που περίπου μένεις Πειραιά;
Εμένα η καταγωγή μου είναι απο τον Κότρωνα.Εσένα;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Που περίπου μένεις Πειραιά;
Εμένα η καταγωγή μου είναι απο τον Κότρωνα.Εσένα;
δρυαλι...κατεβαινεις τη γρηγοριου λαμπρακη προς αθηνα.στη στατιστικη υπηρεσια αριστερα δωδεκανησου.πρωτο φαναρι δεξια....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπα δεν είναι του χεριού μου.Θα φάω πολλές μάπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σαι καλά ρε κορώνι.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει φίλε...να περιμένεις επίσκεψη! :knuppel:
:2funny: :2funny: :2funny: ελατε να πιουμε κανα ξυδι η κανα κοψιδι...αν προκειται για νορμαλ ατομα μεσα ειμαι.νομιζω οτι παιζουν συναντησεις σε κουτουκια αν δεν κανω λαθος..σκοτεινε καταλαβες που λεω ε?οχι ρε τι μαπες απλα μην φορας διακριτικα γιατι αγ ελευθεριου και δωδεκανησου και περιξ ειναι λιγο επικινδυνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom