Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:

Την προσεχή Δευτέρα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την επόμενη περίοδο. Οι τιμές είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Μέχρι το Σάββατο 12 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, διατίθεται στους ενδιαφερόμενους και κάθε διαθέσιμη θέση. Από την Τετάρτη 16 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα συνεχιστεί η διάθεση στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. Λεπτομέρειες για τις τιμές ανά θέση και τα σημεία πώλησης υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων». Στόχος της διοίκησης είναι να διατεθεί αριθμός αντίστοιχος με τον περσινό, όταν έγινε ρεκόρ με 25.495 διαρκείας

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα χανούμια.Σκοτεινέ πάλι τσακώνεσαι με τον pleasure,βλέπω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:2funny: :2funny: :2funny: ελατε να πιουμε κανα ξυδι η κανα κοψιδι...αν προκειται για νορμαλ ατομα μεσα ειμαι.νομιζω οτι παιζουν συναντησεις σε κουτουκια αν δεν κανω λαθος..σκοτεινε καταλαβες που λεω ε?οχι ρε τι μαπες απλα μην φορας διακριτικα γιατι αγ ελευθεριου και δωδεκανησου και περιξ ειναι λιγο επικινδυνα...
Σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση..Και φυσικά είμαστε ΟΛΟΙ νορμάλ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση..Και φυσικά είμαστε ΟΛΟΙ νορμάλ.....
παπάρια νορμάλ....καλησπέρα χανούμιαααααα.......άρι μην τους ακούς....όλοι που μαζευόμαστε έιμαστε..κουνημένοι,τραλαλά,αλιήτες και φονιαδες...την τελευταία φορά ο σπάρτακος ήρθε με μπαζούκα και ο άλτεκ με Μ113....βρώμα σου λέω...μακρυάααααααα...μπαλαμούτι ο ναύαρχος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παπάρια νορμάλ....καλησπέρα χανούμιαααααα.......άρι μην τους ακούς....όλοι που μαζευόμαστε έιμαστε..κουνημένοι,τραλαλά,αλιήτες και φονιαδες...την τελευταία φορά ο σπάρτακος ήρθε με μπαζούκα και ο άλτεκ με Μ113....βρώμα σου λέω...μακρυάααααααα...μπαλαμούτι ο ναύαρχος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εντός ΔΥΟ λεπτών ανακάλεσε γιατί ανεβάζω τη φωτογραφία σου στο Γαύρικο!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εντός ΔΥΟ λεπτών ανακάλεσε γιατί ανεβάζω τη φωτογραφία σου στο Γαύρικο!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν κωλόνω βρε......μόνος μου και όλοι σας....θα σας φάω τα σκώτια......χαμούρες.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.....[γλύψιμο για την φωτό]......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aνέβασε στο δικό μας την άλλη με τη μπλούζα... χαχα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Bρε βρε...όλα τα μπουμπούκια εδώ μαζευτήκατε???? :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οριστικό τέλος στην υπόθεση Κλέιτον...ο Πηλαδάκης αρνήθηκε τη νέα προσφορά της ΑΕΚ που ήταν μειωμένη!Σωστά το χειρίστηκε ο Ντέμης...είδατε ρε που δεν είμαι εμπαθής με την προεδράρα μας! :grin:
Μην χαίρεστε...θα του τα χώσω για την αύξηση των τιμών στα διαρκείας σε ορισμένες θύρες!Δηλαδή αν παίρναμε το πρωτάθλημα πόσο μεγαλύτερη αύξηση θα έκανες? :huh:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα φίλοι.
Κλέιτον γιοκ και καλά έκαναν.Αντε πια.Ουτε η μετακίνηση του Μαραντόνα από την Σεβίλλη στη Νάπολι δεν είχε κρατήσει έτσι.

Επισκέπτης
Καλησπέρα χανούμια.Σκοτεινέ πάλι τσακώνεσαι με τον pleasure,βλέπω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η κατατρεγμενη βοηθος πιστολακι δεν μπορει να απεξαρτηθει απο την πουτσα μου & ολο μου κωλοτριβεται..τι να κανεις???
την δερνω,κλαιει..
την γαμαω,θελει & αλλο..
γαματα..
ευτυχως που την παρτουζωνουν συχνα-πυκνα στο γκετο & ησυχαζω καπως..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξέρω μάστορα καλά από κει.Και βέβαια δεν κυκλοφορώ με διακριτικά,αλλά κ να φορούσα εκεί δεν θα είχα ιδιαιτερο πρόβλημα,γιατί όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο είμαι φίλος με τον Τσουκαλά κ έχω παέι στο Getto ουκ ολίγες φορές.
ναι...και πριν σε βαρέσουνε θα σε ρωτήσουνε ποιοι είναι οι φίλοι σου ή θα τον πάρεις τηλέφωνο μισό δευτερόλεπτο πριν το μπουκέτο;
σε φαντάζομαι με διακριτικά να σε έχουνε περικυκλώσει και να σε έχουνε πιάσει από το γιακά κι εσύ να τους λες: "μισό παιδιά να πάρω τον Τάκη τηλέφωνο να σας πει καλημέρα"....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μετα τα 4 ηρθαν και τα 14!Και γκρινιαζουν για διαιτησια στο μπασκετ,αλλα στο ποδοσφαιρο που εχουν ξεπερασει καθε οριο,πανηγυριζουν για τους "δικαιους" τιτλους τους.
ουστ λούγγρα....χαχαχχαχχαχα
να πας σε οφθαλμίατρο. δώσαμε συγχαρητήρια στους βάζελους. σιγά μην κλάψουμε για ένα τίτλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οριστικό τέλος στην υπόθεση Κλέιτον...ο Πηλαδάκης αρνήθηκε τη νέα προσφορά της ΑΕΚ που ήταν μειωμένη!Σωστά το χειρίστηκε ο Ντέμης...είδατε ρε που δεν είμαι εμπαθής με την προεδράρα μας! :grin:
Μην χαίρεστε...θα του τα χώσω για την αύξηση των τιμών στα διαρκείας σε ορισμένες θύρες!Δηλαδή αν παίρναμε το πρωτάθλημα πόσο μεγαλύτερη αύξηση θα έκανες? :huh:
ε, τώρα θα κάνει αύξηση μετοχικού...πού θα τα βρει;
άμα έπαιρνε πρωτάθλημα θα τα έβγαζε από το τσου-λου βεβαίως βεβαίως. Αλλά μην ξεχνάς...είναι και το πετρέλαιο...ανεβήκανε και οι τιμές σε πρώτες ύλες...είναι δυνατόν να μην ανέβουνε τα εισητήρια;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλακοπίτουρες...πότε θα το κάνετε το to know us better;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω την εντύπωση πως έμεινα μόνος μου να μιλάω με τον εαυτό μου....γρούμπφ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ε, τώρα θα κάνει αύξηση μετοχικού...πού θα τα βρει;
άμα έπαιρνε πρωτάθλημα θα τα έβγαζε από το τσου-λου βεβαίως βεβαίως. Αλλά μην ξεχνάς...είναι και το πετρέλαιο...ανεβήκανε και οι τιμές σε πρώτες ύλες...είναι δυνατόν να μην ανέβουνε τα εισητήρια;;
Καλημέρα! :rockon:
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι γενικά πολύ ακριβές στην Ελλάδα αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα!Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η άνοδος τις τιμής του πετρελαίου επηράσε μόνο τις τιμές των διαρκείας στις θύρες που κάθεται η original!
Αυτό δείχνει μεγάλη εμπάθεια και όσο ο πρόεδρος μιας ομάδας συντηρεί και διογκώνει το πρόβλημα με μια μερίδα φιλάθλων....δεν υπάρχει σωτηρία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom