Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
στη συγκεκριμένη θύρα είναι και τα οδοιπορικά...χαχαχα
Ελα ρε παπαρίδη που γκρινιάζεις για τον Ντεμάκο... να σου φέρω τον Αλέξη να δεις που θα πάνε τα εισητίρια...Καλημέρα!
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι γενικά πολύ ακριβές στην Ελλάδα αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα!Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η άνοδος τις τιμής του πετρελαίου επηράσε μόνο τις τιμές των διαρκείας στις θύρες που κάθεται η original!
Αυτό δείχνει μεγάλη εμπάθεια και όσο ο πρόεδρος μιας ομάδας συντηρεί και διογκώνει το πρόβλημα με μια μερίδα φιλάθλων....δεν υπάρχει σωτηρία...
Ελα ρε παπαρίδη που γκρινιάζεις για τον Ντεμάκο... να σου φέρω τον Αλέξη να δεις που θα πάνε τα εισητίρια...
και για αντιΚλέϊτον θα σας φέρει το καλύτερο 10αρι της Ελλάδας,τον Κιάσσο...
Κλαίν' οι χήρες...κλαίν' κ'οι παντρεμένες
γενικά δεν το καταλαβαίνω το όχι. αφού όπως λέει το ρεπορτάζ του προτείνει ΚΑΙ την καρέκλα.Αρνητική φέρεται να είναι η στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, στον υποψήφιο αγοραστή και πρώην ιδιοκτήτη της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών. Σκοπός της συνομιλίας δεν ήταν άλλος από τη γνωστοποίηση εκ μέρους του κ. Μελισσανίδη της προσφοράς του για αγορά μετοχών στην ΠΑΕ ΑΕΚ .
Ο «Τίγρης» πρότεινε στον κ. Νικολαΐδη να δωθούν 70 εκατομμύρια ευρώ και από τις δύο πλευρές, με τον νυν πρόεδρο των Κιτρινόμαυρων (μαζί με τους μετόχους του) να διατηρεί υπό την κατοχή του το μάνατζμεντ του συλλόγου . Στην ουσία, αυτό που προτείνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει το 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχει πάντα το πρώτο χέρι (αφού θα διατηρεί υπό την κατοχή του μάνατζμεντ του συλλόγου). Παρόλο που η πρόταση αυτή φαίνεται να μην ικανοποιεί τον πρόεδρο της Ενωσης, ζήτησε από τον υποψήφιο αγοραστή να μεταφέρει και γραπτώς την πρότασή του, προκειμένου να την εξετάσει σε συνεργασία με τους μετόχους του.
Πιστεύω ότι το σωστό θα είναι να βγει ο Μελισσανίδης να πει δημόσια ποιες είναι οι σκέψεις του για την ΑΕΚ και να σταματήσει αυτό το παιχνιδάκι μέσω των εφημερίδων!Για να καταλάβουμε και ποιοι αγαπάνε περισσότερο την "καρέκλα" από την ΑΕΚ κύριε Ντέμη!
Ρε αδελφέ δεν λέω αυτό το πράγμα!Δεν γνωρίζεις την κατάσταση οπότε άστο...υπάρχει κόντρα μεταξύ original-ντέμη και αύξησε τις τιμές μόνο στις θύρες τους και στα vip!ναι, αλλά από τη 15 μέχρι και την 29 σου λέει ρε γέτε πως είναι ανέπαφες οι τιμές. δεν σου φτάνουνε 15 θύρες να πάρεις εισιτήριο;;
μα...δεν το πήρατε το πρωτάθλημα;;;Ρε αδελφέ δεν λέω αυτό το πράγμα!Δεν γνωρίζεις την κατάσταση οπότε άστο...υπάρχει κόντρα μεταξύ original-ντέμη και αύξησε τις τιμές μόνο στις θύρες τους και στα vip!
Με την περσινή εικόνα της ομάδας ,την μη εκπλήρωση όλων των στόχων και την ακρίβεια ήταν δεδομένο ότι δεν θα γίνει καμμία αύξηση!Για να μην πω ότι θα έπρεπε να υπάρξουν μειώσεις...
Το έχω καταλάβει...μα...δεν το πήρατε το πρωτάθλημα;;;
χαχαχααχα, έτσι δεν λέει στο σαιτ σας;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλα ρε, σε πειράζω....προσωπικά να σου πω τη μαύρη αλήθεια...δεν με αφορά καθόλου το θέμα, απλά επειδή θέλω να γράψω λιγάκι ασχολούμαι με θέματα άσχετα, που δεν με ενδιαφέρουν.
πώς φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει από μάρκετινγκ...οικονομοτεχνική ανάλυση...50 ευρώ αύξηση δε νομίζω ότι είναι κ σημαντικό ποσό.Ηταν πολύ μειωμένα εκεί,οπότε τον έπαιρνε να τα αυξήσει κ λίγο.Αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα θα παίξει 20 περίπου παιχνίδια η αύξηση στις εν λόγω θύρες είναι 2,5ευρώ/ ματς-ούτε καν όσο να κοστίσει ένας καφές.Αν αναλογιστούμε ότι στις 2 εκέινες θύρες ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΌ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,τότε δεν έχουν πρόβλημα.Προσωπικά κάθομαι στην 4(Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ότι θα ξαναπαρω κ φέτος),αλλά κ να μου έκανε αύξηση στα 500 πάλι θα έπαιρνα.
πάντως, μια και ο πλέζουρας με είπε μαλάκα που κάθομαι στη σουίτα ξενοδοχείου και γράφω σε ένα λαπτοπ 1500€, άρα είμαι ένας νεόπλουτος μαλάκας που απλά χαλάει την ώρα του εδώ, όποιος έχει προβλημα να δώσει τα 50 γιούργια παραπάνω, να του τα τσοντάρω εγώ...Στην ΑΕΚ πάμε είτε είναι πρωταθλήτρια είτε αν έπαιζε στο ερασιτεχνικό.Οι οπαδοί άλλων ομάδων πάνε όταν παέι η ομάδα τους καλά.Εμείς πάμε πάντα.Όποιος σκέφτεται τα λίγα ευρώ παραπάνω που θα δώσει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ περισσότερο από την ΑΕΚ -μπορεί κάλλιστα να βάλει ΝΟVA κ να την βλέπει από κει.
πώς δεν καταλαβαίνουμε...Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέω ή δεν θέλετε να καταλάβετε οπότε τραλαλί τραλαλό...