Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ΑΕΚ ξεπέρασε τα εμπόδια που προέκυψαν με την Σαν Λορέντζο κι έκλεισε τη μεταγραφή του Σάχα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός συναντήθηκε εκ νέου με τη διοίκηση της «Ενωσης», συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+3 χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει μετά τις 30/6 κι αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Σαν Λορέντζο. Οι ετήσιες απολαβές του Αργεντινού τερματοφύλακα θα αγγίξουν τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Συνημμένα

• saha.jpg
    saha.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 25

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα αδέλφια..... αδελφέ σκοτεινέ οργάνωσε την τελευταία συνάντηση πριν της διακοπές του καλοκαιριού......

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ ξεπέρασε τα εμπόδια που προέκυψαν με την Σαν Λορέντζο κι έκλεισε τη μεταγραφή του Σάχα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός συναντήθηκε εκ νέου με τη διοίκηση της «Ενωσης», συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+3 χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει μετά τις 30/6 κι αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Σαν Λορέντζο. Οι ετήσιες απολαβές του Αργεντινού τερματοφύλακα θα αγγίξουν τις 600 χιλιάδες ευρώ.
174652.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια.
Τον τσιμπήσαμε τον Σάχα και πάμε και για Σκόκο,που κατ'εμέ θα αποτελέσει πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Πολύ αργούνε τα διαρκείας.Αντε να δούμεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλή τ΄΄υχη στην ομάδα του ΠΑΟ σήμερα στον 5ο τελικό του μπάσκετ.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα
ο μονος αντιπαλος ειναι ο κακος μας εαυτος.
( και η δικαστικη αποφαση-τραβεστι )

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διαβάστε τα τελευταία νέα της ομάδας μας.Θα δείτε ότι πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας χθες για διαδικαστικά θέματα ο Δον Λορέντσο :rockon: :rockon: :rockon:
:ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ σε σένα μάγκα.Για τα της ομάδας σας,τα έγραψα μέσα στο δικό σας :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:

Και την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών ο Νίκος Νεόφυτος.  Φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο προπονητής δήλωσε:

«Μπορεί να μην το περίμεναν πολλοί αλλά έμεινα στην ΑΕΚ και οι λόγοι είναι τρεις. Πρώτον η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και όταν ήρθα είχα πολλά όνειρα για αυτή την ομάδα. Από μία ατυχία ενώ η ομάδα είχε σωθεί, έπεσε. Θέλω να πραγματοποιήσω τα όνειρα που έχω μέσα στο μυαλό μου με την ΑΕΚ της Α1. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η ΑΕΚ με τον Πρόεδρο της ήθελε πάρα πολύ να με κρατήσει και αυτό είναι πολύ κολακευτικό για μένα. Τρίτον στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έπεσε το κουτί, με πλησίασαν φίλαθλοι και μου έλεγαν: Τι να μας πεις ρε Νεόφυτε; Τώρα που θα πέσουμε στην Α2, θα μας παρατήσεις! Δείχνω λοιπόν ότι είμαι περήφανος που είμαι στην ΑΕΚ. Αυτό τα λέει όλα.»

Υπάρχει άραγε ζωή στην Ερασιτεχνική? :huh:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Kαλημεραααααααα.... :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχω να μπω στο thread κανένα τριήμερο..Καλησπέρα χανούμια,να είστε καλά και η ομάδα επιτέλους να βρει το δρόμο της.Σκοτεινέ,Σπάρτακε,Altec,Sony,gatto κλπ χανούμηδες θερμούς χαιρετισμούς....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω να μπω στο thread κανένα τριήμερο..Καλησπέρα χανούμια,να είστε καλά και η ομάδα επιτέλους να βρει το δρόμο της.Σκοτεινέ,Σπάρτακε,Altec,Sony,gatto κλπ χανούμηδες θερμούς χαιρετισμούς....
καλησπέρα ναύαρχε..................  η εντολή για το επόμενο τσιμπούσι έχει δοθεί κανονικά?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ακομα δεν χωνεψαμε απο το προηγουμενο ρε...χαχαχαχαχαχχα

Ολα καλα Ναυαρχε !!!!!!!!
μετά έχει καλοκαιρινές διακοπές......... και όταν επιστρέψω θα σας φέρω καλούδια από την Μυτιλήνη εκτός από ούζο Πλωμαρίου....θα έχω ορίτζιναλ σαρδέλα Καλλονής... και τα περίφημα λουκάνικα Μυτιλήνης.... τύπου Θωμαίδη τα λέμε εκεί...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αχου...πάρτε παιχταράδες να δείτε μανούρες που θα σας κάνει ο Ριμποκλαίω

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα ναύαρχε... ;)
και όταν επιστρέψω θα σας φέρω καλούδια από την Μυτιλήνη εκτός από ούζο Πλωμαρίου....
Το ούζο το κρατάς για την πάρτη σου,ε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom