Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ αδερφέ που δεν σε πιστεύω. Μπορεί να λες αλήθεια, και εγώ να είμαι καχύποπτος, αλλά δεν σε πιστεύω πως είναι ανενεργοί οι λογαριασμοί σου οι άλλοι. Βέβαια δεν τους ξέρω κιόλας ποιοι είναι ούτε πόσοι είναι. Και δεν με ενδιαφέρει. Άλλωστε κλαιν μαιν αν βγεις πρώτος στην ψηφοφορία ή όχι. Εσένα σε νοιάζει τόσο πολύ; Εγώ πάντως για πλακίτσα το κόβω.
για την ψηφοφορία πλάκα είναι αλλά απλά τα άλλα νικ είναι ανενεργά ποτέ δεν μπήκα ταυτόχρονα η δεν είχα δυο παράλληλα ενεργά νικ.......
εκτός από το τσουλί που το έκανα για πλάκα με κάτι λιγούρια εδώ μέσα που στο παραμύθι έχουν πηδήξει πολλές τσούπρες...

και τα γράφω γιατί μερικοί με βλέπουν στον ύπνο τους και πολλές φορές άλλα μέλη που μπαίνουν εδώ τα περνάνε για εμένα..

Επισκέπτης
ο ντουσαν εχει συμβολαιο για εναν ακομη χρονο!οι εφημεριδες κανουν το λαθος να μιλανε για μια τετελεσμενη μεταγραφη λες και δεν υπαρχει ο ΑΡΗΣ!ειναι συχνο φαινομενο τα τελευταια 2 χρονια οι 3 ομαδες του ΠΟΚ να παιρνουν ολους μας τους παιχτες  :2funny:!ο γκαρσια συμφωνα με τις εφημεριδες ειχε υπογραψει στην ΑΕΚ τον χειμωνα  :idiot:!ο κοκε περυσι πηγαινε μια στον ολυμπιακο και μια στον παναθηναικο  :idiot:!ο αβρααμ εδω και χρονια αγωνιζεται στον ολυμπιακο συμφωνα με τον πρωταθλητη  :S!η διοικηση του ΑΡΗ θα αποφασισει αν θελει να αφησει καποιον παιχτη!μονο τοτε θα φυγει καποιος απο τον ΑΡΗ!το ιδιο ισχυει και για τον προπονητη!
ΥΓ.νταρκ θα χαρω να τα πουμε απο κοντα στην συναντηση!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
warhol οτι πουνε οι πουρουπουπουδες ασε ασε εγω παιζω μεσοεπιθετικος εσυ; να βρουμε και κανα 2 ακομα να μαστε πληρες...... ε ρε ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΡΗΣ ΡΕ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Στελάρας στο Mega! :rockon:
Στην φωτό ο Σωτηρακόπουλος πόσων χρονών είναι? :huh:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο ντουσαν εχει συμβολαιο για εναν ακομη χρονο!οι εφημεριδες κανουν το λαθος να μιλανε για μια τετελεσμενη μεταγραφη λες και δεν υπαρχει ο ΑΡΗΣ!ειναι συχνο φαινομενο τα τελευταια 2 χρονια οι 3 ομαδες του ΠΟΚ να παιρνουν ολους μας τους παιχτες  :2funny:!ο γκαρσια συμφωνα με τις εφημεριδες ειχε υπογραψει στην ΑΕΚ τον χειμωνα  :idiot:!ο κοκε περυσι πηγαινε μια στον ολυμπιακο και μια στον παναθηναικο  :idiot:!ο αβρααμ εδω και χρονια αγωνιζεται στον ολυμπιακο συμφωνα με τον πρωταθλητη  :S!η διοικηση του ΑΡΗ θα αποφασισει αν θελει να αφησει καποιον παιχτη!μονο τοτε θα φυγει καποιος απο τον ΑΡΗ!το ιδιο ισχυει και για τον προπονητη!
ΥΓ.νταρκ θα χαρω να τα πουμε απο κοντα στην συναντηση!
ωχχχχχχ...θάναι και αυτός ο αλιήτης στην συνάντηση?.......καήκαμε.....αποχωρώ οικιοθελώς.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια και υγειείς φίλοι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

Νίκο σε ευχαριστούμε.Νίκο ΨΥΧΑΡΑ για πάντα ΑΕΚΑΡΑ.

Γιώργο Δώνη καλώς μας ήρθες.Ευκαιρία σου να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντε να ξεδιπλώνεται το γαϊτανάκι των αποχωρήσεων που φημολογείται ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις μεγατόνων.Μην απορήσετε αν βλέπετε να φεύγει κανείς Λαγός ή Μαντούκα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η επιστολή του Δρόσου :
"Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να διευκρινίσω και να ξεκαθαρίσω δια παντός ότι δεν τίθεται το παραμικρό θέμα επιστροφής μου στα τεκταινόμενα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, οιοσδήποτε υποστηρίζει περί του αντιθέτου, καθοδηγείτε από δικές του φιλοδοξίες ή, εκτιμήσεις καθ’ όλα ανυπόστατες και αυθαίρετες. Στο παιχνίδι του "να κερδίσουμε χρόνο", δεν επιθυμώ να συμμετάσχω. Πλήρωσα, άλλωστε, πολύ ακριβά και την αγάπη και το πάθος μου για αυτό που λέγεται μπάσκετ αλλά και ΑΕΚ.

Επί μήνες μόνος αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω κυκεώνες προβλημάτων, ευελπιστώντας ως την τελευταία στιγμή ότι θα υπάρξει λύση. Δυστυχώς, όμως, ορισμένοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα το μοναδικό πράγμα που τους ενδιέφερε είναι να λάβουν ό,τι περισσότερο γίνεται, δίχως το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομάδα και τη συνέχεια της.

Υπέφερα, κουράστηκα. Αηδίασα... Ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή.

Το πλήρωσα με χρήματα, με κόπο και με την υγεία μου! Δεν μου επιτρέπεται να κλείνω άλλο τα μάτια στην αδιάλειπτη κοροϊδία. Ελπίζω, δε, να μην χρειαστεί ποτέ να δημοσιοποιήσω τις πράξεις μου στους οκτώ μήνες παρουσίας μου στην ΑΕΚ, αλλά και όσα έπρατταν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάποιοι άλλοι.

Εξαντλώντας κάθε ψήγμα λογικής, φθάνοντας ακόμα και στα όρια της υπομονής, ανέμενα μέχρι την ύστατη στιγμή να βρεθεί η χρυσή τομή. Όλοι άλλωστε, γνώριζαν ότι επιβαλλόταν να είχε δοθεί λύση εδώ και καιρό. Όλοι ξέρουν – λεπτό προς λεπτό – το τι έγινε τις τελευταίες ημέρες, με τις συνεχείς αναβολές και παρατάσεις, γι’ αυτό και δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί οτιδήποτε.

Ο Δημήτρης Φιλίππου ύστερα από τρεις παρατάσεις που ζήτησε και τις οποίες αποδέχθηκα αμέσως με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ, μου μετέφερε την αρνητική απάντηση εκ μέρους του πατέρα του. Από εκείνη τη στιγμή έληγε αυτοδικαίως η συμφωνία μας, δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όποιος αμφισβητεί το γεγονός αυτό υποχρεούται να το πράξει στη διαδικασία του δημόσιου διαλόγου. Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι να παρουσιαστώ και να αποδείξω ότι μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Η αντικειμενική αλήθεια... Θέτω στη διάθεση του οιονδήποτε το συμφωνητικό, τις ανταλλαγές των e-mail, μέχρι και το τηλεφωνικό μου αρχείο που αποδεικνύει το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλα για την επίτευξη της συμφωνίας, αλλά κυρίως τα όσα υπέμενα όλο αυτό το διάστημα. Όλα όμως, έχουν ένα όριο...

Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, σε βαθμό που δεν έχει ξανά εμφανιστεί στην ΑΕΚ, αλλά διαπιστώνω ότι δεν ήταν αρκετό για ορισμένους. Έφθασε η ώρα κάποιοι να ...εμφανιστούν ξανά και ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εγώ, πλέον, τελείωσα. Τα υπόλοιπα θέματα δεν έχουν την παραμικρή σημασία για τον κόσμο της ΑΕΚ, καθ’ ότι είναι διαδικαστικά τα οποία θα χειριστούν και θα επιλύσουν οι νομικοί σύμβουλοι.

Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει τούτες τις ώρες τους φιλάθλους του συλλόγου είναι η επόμενη μέρα, το μέλλον της ομάδας. Στο σημείο αυτό πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή τους και σε κανένα άλλο στοιχείο. Δυστυχώς, δεν έχω το δικαίωμα να βγω και να μιλήσω σαν μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, διότι δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ. Μιλάω μόνο σαν ο άνθρωπος που πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ΑΕΚ σε μόλις οκτώ μήνες και χωρίς να έχω στην κατοχή μου ούτε μια μετοχή. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαιτεί από μένα να συνεχίσω σε κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος.

Λυπάμαι για την καταστροφή όλων αυτών που ονειρεύτηκα να πετύχω με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, που αγάπησα και με αγάπησε. Γνωρίζω ότι η φιλοσοφία του κόσμου της ΑΕΚ ήθελε και θέλει να παραμείνω. Δεν ήταν, ωστόσο, στο «χέρι» μου όσο κι αν προσπάθησα. Θα είμαι πάντα φίλος της ΑΕΚ, όπου κι αν βρίσκομαι. Αλλά σεβόμενος τις αρχές μου, την οικογένεια και τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και ήταν οι μόνοι, πρέπει να τους προστατεύσω από τα παιχνίδια αυτών που κινούνται στο παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης.

Ας βγουν, επιτέλους, μπροστά σήμερα, τώρα... Όχι, τον προσεχή Σεπτέμβριο ω μεσσίες, υποκρινόμενοι την έλλειψη χρόνου. Εγώ το άλλοθι αυτό δεν θα τους το προσφέρω. Η παρουσία μου τους έσωσε πέρσι και τους πρόσφερε άπλετο χρόνο να σκεφθούν πως θα... ξαναγκρεμίσουν τα πάντα... Εμφανίζονται πλέον, έτοιμοι... Ας το πουν στον κόσμο ξεκάθαρα. Δε χρειάζεται να κρύβονται πίσω από τη δική μου προσπάθεια να δώσω μια λύση που θα είχε και όραμα και προοπτική.

Ο δικός μου "γολγοθάς" μόλις τελείωσε... Ο δικός τους μόλις αρχίζει...

Ελπίζω να μην τον τελειώσουν με τη... σταύρωση αυτής της ομάδας.
Μετά τιμής

Δημήτρης Δρόσος"

Μία λύση μόνο υπάρχει....ο επιτάφιος του γιαουρτά!
:cussing: :knuppel: :cussing: :knuppel:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
exedra_m.jpg

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  Ασχετο αλλα πριν απο καποια χρονια (το 2004 αν θυμαμαι) οταν φαγαμε την 5αρα απο την Ζενίτ ειπαμε πως δεν την ξεραμε την επόμενη (?) χρονια μας απέκλεισε και χθες το σηκωσε το κυππελάκι!!!!

Δυστυχως ο Ριμπο μένει κατα τα αλλα αν και του χρονου που θα παιζει ο βαζελος στο ΟΑΚΑ δεν το πάρουμε το πρωταθλημα μαλλον θα το ξεχάσουμε για μια πενταετια!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε αυτά τα αποδυτήρια. Πέρασα 3,5 πολύ όμορφα χρόνια εδώ. Από τον Ιανουάριο ήξερα πως δεν θα παραμείνω. Ίσως δεν με σεβάστηκαν για αυτά που πρόσφερα. Πρέπει να δω το μέλλον μου και να ζήσω την οικογένειά μου. Περνάμε πολύ καλά εδώ εγώ και η οικογένειά μου και θα θέλαμε να παραμείνουμε. Έχω προτάσεις τις οποίες θα εξετάσω και θα δούμε. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ για τη συμπαράστασή του», δήλωσε ο «Ζουλίνιο».

Αντίο Ζουλίνιο! :rockon: :rockon: :rockon:
Όποια ομάδα τον αποκτήσει θα βγει κερδισμένη... ;)
ποιος είναι αυτός πάλι;;;;;
Σε ποιον αναφέρεται ο ποιητής;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
warhol οτι πουνε οι πουρουπουπουδες ασε ασε εγω παιζω μεσοεπιθετικος εσυ; να βρουμε και κανα 2 ακομα να μαστε πληρεςον...... ε ρε ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΡΗΣ ΡΕ
τα είπαμε και πιο πριν όταν τα έλεγα στον αρίωνα για τα πρωτοσέλιδα αλλά αρπάχτηκε ένας άλλος. Φυλλάδες με παπαρολογίες.
Αλλά από την άλλη πρεπει να αναγνωρίσουμε στον Πρίγκηπα πως είναι ιδιαίτερα δεκτικός στο να κλείνει σε άλλες ομάδες πριν τελειώσει η θητεία του.
Προσωπικά μακάρι να του βγάλει το λάδι ο Άρης για να τον αφήσει, αλλά δεν έχω και μεγάλες ελπίδες πως θα συμβεί αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom