Eμ δεν είδες το εικονίδιο δίπλα από το ΠΟΚ.... ;)το θεμα δεν ειναι αν μπορεις το θεμα ειναι αν σε αφηνει ο ΠΟΚ να μπεις σφηνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αρα η 4η θεση ειναι το ταβανι για το Ελληνικο πρωταθλημα.... επαρχιας
Το φταίξιμο στα μεγάλα συμφέροντα και τα λεφτά (του Ch. league)!! Πάντως μια χρονιά τα Μπαόκια είχαν μπει σφήνα και είχαν βγει στο ch. league!! Άσχετα που μετά αποκλείστηκαν!!αρα η 4η θεση ειναι το ταβανι για το Ελληνικο πρωταθλημα.... επαρχιας
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νομίζω ότι ο μόνος που έχει δικαίωμα να φύγει από τον Άρη είναι ο Γκαρσία..... πρέπει να είναι ίδια περίπτωση με τον Ενσαλίβα.. βάση κανονισμού της ΟΥΕΦΑ..ο αβρααμ εδω και 2 χρονια ολο φευγει και ολο στον ΑΡΗ μενει!
οπως με τον κοκε που περυσι εγραφαν οτι υπεγραψε σε ολυμπιακο !!
γκαρσια συμφωνησε για ανανεωση συμβολαιου(και αυτος εφευγε για αεκ απο τον χειμωνα κιολας )!
αν φυγει ο μπαγεβιτς δεν γνωριζω,αλλα η καλοκαιρινη προετοιμασια θα γινει εκει που ο ιδιος επελεξε(οτι και αν σημαινει αυτο)!
κοινως πολυ παραπληροφορηση παιζει!απο περυσι λεγατε οτι οι μισοι παιχτες μας θα εφευγαν αλλα ολοι εδω ειναι!
9
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μεγάλο ντέρμπι η ψηφοφορία πιο πάνω.Βλέπω ότι ο Αρίωνας έχει παρει βραχεία κφαλή.Κατά τα άλλα του την λέτε συνέχεια.Αρίωνα τι να σε κεράσω στην κρασοκατάνυξη αν βγεις πρόεδρος;
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το καλύτερο βραβείο είστε εσείς φίλοι μου....Μεγάλο ντέρμπι η ψηφοφορία πιο πάνω.Βλέπω ότι ο Αρίωνας έχει παρει βραχεία κφαλή.Κατά τα άλλα του την λέτε συνέχεια.Αρίωνα τι να σε κεράσω στην κρασοκατάνυξη αν βγεις πρόεδρος;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άσε μας ρε ντάρκ...σικέ η ψηφοφορία...αφού ο αρίωνας παίρνει 5 ψήφους ...ψηφίζοντας τον εαυτό του με τα διάφορα νικ που εχει....τα πήρες απο τον αρίωνα μωρή κουφάλα....ααααχχχχχ....θα βγάλω απο τον άλφα το...φίμωτρο και θα τον αμολύσω.......
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ασε τους τουρκους τους βγαλανε για να μην λεμε εδω πανω κατεστημενο κτλ μετα το τι αβαβα εγινε το ξερει ολη η ΕλλαδαΤο φταίξιμο στα μεγάλα συμφέροντα και τα λεφτά (του Ch. league)!! Πάντως μια χρονιά τα Μπαόκια είχαν μπει σφήνα και είχαν βγει στο ch. league!! Άσχετα που μετά αποκλείστηκαν!!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε συ τι διαμαρτύρεσε αφού έχεις κολλητό τον Γκαγκάτση θα κάνεις ένσταση και θα βγεις πρώτος εγώ θα πάω στο cas και θα με γράψουν κανονικά...άσε μας ρε ντάρκ...σικέ η ψηφοφορία...αφού ο αρίωνας παίρνει 5 ψήφους ...ψηφίζοντας τον εαυτό του με τα διάφορα νικ που εχει....τα πήρες απο τον αρίωνα μωρή κουφάλα....ααααχχχχχ....θα βγάλω απο τον άλφα το...φίμωτρο και θα τον αμολύσω.......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε συ τι διαμαρτύρεσε αφού έχεις κολλητό τον Γκαγκάτση θα κάνεις ένσταση και θα βγεις πρώτος εγώ θα πάω στο cas και θα με γράψουν κανονικά...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ θα φας το καταπέτασμα και εγώ θα είμαι ο ηθικός νικητής...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
διαφωνώ.αρα η 4η θεση ειναι το ταβανι για το Ελληνικο πρωταθλημα.... επαρχιας
όπως παλιά το είχε πάρει η Λάρισα και ο ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα μπορούνε να το πάρουν. Φέτος ο Άρης δεν πήγε παραπάνω γιατι στον πρώτο γύρο ΔΕΝ έπαιζε μπάλα και πέταξε βαθμούς. Είχε πολλούς νέους παίκτες και ασύνδετη ομάδα (έλειπε αν θυμάμαι καλά και ο Κόκε από το γήπεδο). Μετά όταν συνήλθε ήταν αργά για πιο πάνω.
Αλλά με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο και την ίδια ομάδα (με προσθήκα 1 επιθετικού και 1 αμυντικού) θα το σπάσετε σίγουρα. Αρκεί να μη του την δώσει του Μπάγεβιτς πάλι και αρχίσει τις ψυχασθένειες τόσων ετών.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σόρρυ, δεν το κατάλαβα...τι εννοείς ;;νομίζω ότι ο μόνος που έχει δικαίωμα να φύγει από τον Άρη είναι ο Γκαρσία..... πρέπει να είναι ίδια περίπτωση με τον Ενσαλίβα.. βάση κανονισμού της ΟΥΕΦΑ..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μόνο 5?????άσε μας ρε ντάρκ...σικέ η ψηφοφορία...αφού ο αρίωνας παίρνει 5 ψήφους ...ψηφίζοντας τον εαυτό του με τα διάφορα νικ που εχει....τα πήρες απο τον αρίωνα μωρή κουφάλα....ααααχχχχχ....θα βγάλω απο τον άλφα το...φίμωτρο και θα τον αμολύσω.......
Ο Κωστένογλου ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ από άλλο πόστο... «Νιώθω απαραίτητο, γιατί μετά από 14 χρόνια θα αποχωρήσω, να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με αγάπησε και με σεβάστηκε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».
Για πάντα ΑΕΚΑΡΑ "Άγιε"...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Μιλας 20χρονια πισω τωρα τα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη σιγουρα φετος στην αρχη δεν παιξαμε καλα αλλα και παλι ο παο σερνοταν και η αεκ ειχε μεγαλα διαστημα κοιλιας
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χαχαχααχ...μα αφού τον έχουνε ψηφίσει όλοι οι δικοί του λογαριασμοί ....άντε και κανάς δυό άλλοι...χαχχαχαχαχα, φαβορίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τρέμε ΝτέμηηηηηηηηηΜεγάλο ντέρμπι η ψηφοφορία πιο πάνω.Βλέπω ότι ο Αρίωνας έχει παρει βραχεία κφαλή.Κατά τα άλλα του την λέτε συνέχεια.Αρίωνα τι να σε κεράσω στην κρασοκατάνυξη αν βγεις πρόεδρος;
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην γράφεις παπαριές τα άλλα μου τα νικ είναι ανενεργά και μάλιστα το νικ arion1955 το έχει σφετεριστεί κάποιος άλλος....... για να μην μπορώ να το επανακτήσω...χαχαχααχ...μα αφού τον έχουνε ψηφίσει όλοι οι δικοί του λογαριασμοί ....άντε και κανάς δυό άλλοι...χαχχαχαχαχα, φαβορίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τρέμε Ντέμηηηηηηηηη
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, αλλά η κοιλιά της δεν στοίχιζε πολλούς βαθμούς. της στοίχιζε αρκετούς για να πέφτει από την κορυφή (όπως και οι άλλοι δύο) αλλά κανείς δεν έχανε αρκετούς για να τον φτάσεις γιατί σερνόσουνα για πολύ μεγάλο διάστημα και έχανες ηλίθιους βαθμούς. Γενικά το φετινό ήταν περίεργο πρωτάθλημα. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως το επόμενο θα είναι συναρπαστικό. Αν όντως βάλει λεφτά ο Βγενόπουλος θα αναγκαστεί να βάλει και ο Κρόκους και ίσως και ο Βανδής (ψιλοχλωμό). Εσείς όμως θα έχετε δεμένη ομάδα αν μείνετε με Μπάξεβιτς. Με άλλο προπονητή...μπορεί να χαλάσει εύκολα η ομάδα σας. Δυστυχώς.Μιλας 20χρονια πισω τωρα τα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη σιγουρα φετος στην αρχη δεν παιξαμε καλα αλλα και παλι ο παο σερνοταν και η αεκ ειχε μεγαλα διαστημα κοιλιας
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σορρυ αδερφέ που δεν σε πιστεύω. Μπορεί να λες αλήθεια, και εγώ να είμαι καχύποπτος, αλλά δεν σε πιστεύω πως είναι ανενεργοί οι λογαριασμοί σου οι άλλοι. Βέβαια δεν τους ξέρω κιόλας ποιοι είναι ούτε πόσοι είναι. Και δεν με ενδιαφέρει. Άλλωστε κλαιν μαιν αν βγεις πρώτος στην ψηφοφορία ή όχι. Εσένα σε νοιάζει τόσο πολύ; Εγώ πάντως για πλακίτσα το κόβω.μην γράφεις παπαριές τα άλλα μου τα νικ είναι ανενεργά και μάλιστα το νικ arion1955 το έχει σφετεριστεί κάποιος άλλος....... για να μην μπορώ να το επανακτήσω...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε αυτά τα αποδυτήρια. Πέρασα 3,5 πολύ όμορφα χρόνια εδώ. Από τον Ιανουάριο ήξερα πως δεν θα παραμείνω. Ίσως δεν με σεβάστηκαν για αυτά που πρόσφερα. Πρέπει να δω το μέλλον μου και να ζήσω την οικογένειά μου. Περνάμε πολύ καλά εδώ εγώ και η οικογένειά μου και θα θέλαμε να παραμείνουμε. Έχω προτάσεις τις οποίες θα εξετάσω και θα δούμε. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ για τη συμπαράστασή του», δήλωσε ο «Ζουλίνιο».
Αντίο Ζουλίνιο!
Όποια ομάδα τον αποκτήσει θα βγει κερδισμένη... ;)
Αντίο Ζουλίνιο!
Όποια ομάδα τον αποκτήσει θα βγει κερδισμένη... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις