Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η επιστολή του Δρόσου :
"Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να διευκρινίσω και να ξεκαθαρίσω δια παντός ότι δεν τίθεται το παραμικρό θέμα επιστροφής μου στα τεκταινόμενα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, οιοσδήποτε υποστηρίζει περί του αντιθέτου, καθοδηγείτε από δικές του φιλοδοξίες ή, εκτιμήσεις καθ’ όλα ανυπόστατες και αυθαίρετες. Στο παιχνίδι του "να κερδίσουμε χρόνο", δεν επιθυμώ να συμμετάσχω. Πλήρωσα, άλλωστε, πολύ ακριβά και την αγάπη και το πάθος μου για αυτό που λέγεται μπάσκετ αλλά και ΑΕΚ.

Επί μήνες μόνος αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω κυκεώνες προβλημάτων, ευελπιστώντας ως την τελευταία στιγμή ότι θα υπάρξει λύση. Δυστυχώς, όμως, ορισμένοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα το μοναδικό πράγμα που τους ενδιέφερε είναι να λάβουν ό,τι περισσότερο γίνεται, δίχως το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομάδα και τη συνέχεια της.

Υπέφερα, κουράστηκα. Αηδίασα... Ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή.

Το πλήρωσα με χρήματα, με κόπο και με την υγεία μου! Δεν μου επιτρέπεται να κλείνω άλλο τα μάτια στην αδιάλειπτη κοροϊδία. Ελπίζω, δε, να μην χρειαστεί ποτέ να δημοσιοποιήσω τις πράξεις μου στους οκτώ μήνες παρουσίας μου στην ΑΕΚ, αλλά και όσα έπρατταν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάποιοι άλλοι.

Εξαντλώντας κάθε ψήγμα λογικής, φθάνοντας ακόμα και στα όρια της υπομονής, ανέμενα μέχρι την ύστατη στιγμή να βρεθεί η χρυσή τομή. Όλοι άλλωστε, γνώριζαν ότι επιβαλλόταν να είχε δοθεί λύση εδώ και καιρό. Όλοι ξέρουν – λεπτό προς λεπτό – το τι έγινε τις τελευταίες ημέρες, με τις συνεχείς αναβολές και παρατάσεις, γι’ αυτό και δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί οτιδήποτε.

Ο Δημήτρης Φιλίππου ύστερα από τρεις παρατάσεις που ζήτησε και τις οποίες αποδέχθηκα αμέσως με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ, μου μετέφερε την αρνητική απάντηση εκ μέρους του πατέρα του. Από εκείνη τη στιγμή έληγε αυτοδικαίως η συμφωνία μας, δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όποιος αμφισβητεί το γεγονός αυτό υποχρεούται να το πράξει στη διαδικασία του δημόσιου διαλόγου. Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι να παρουσιαστώ και να αποδείξω ότι μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Η αντικειμενική αλήθεια... Θέτω στη διάθεση του οιονδήποτε το συμφωνητικό, τις ανταλλαγές των e-mail, μέχρι και το τηλεφωνικό μου αρχείο που αποδεικνύει το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλα για την επίτευξη της συμφωνίας, αλλά κυρίως τα όσα υπέμενα όλο αυτό το διάστημα. Όλα όμως, έχουν ένα όριο...

Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, σε βαθμό που δεν έχει ξανά εμφανιστεί στην ΑΕΚ, αλλά διαπιστώνω ότι δεν ήταν αρκετό για ορισμένους. Έφθασε η ώρα κάποιοι να ...εμφανιστούν ξανά και ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εγώ, πλέον, τελείωσα. Τα υπόλοιπα θέματα δεν έχουν την παραμικρή σημασία για τον κόσμο της ΑΕΚ, καθ’ ότι είναι διαδικαστικά τα οποία θα χειριστούν και θα επιλύσουν οι νομικοί σύμβουλοι.

Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει τούτες τις ώρες τους φιλάθλους του συλλόγου είναι η επόμενη μέρα, το μέλλον της ομάδας. Στο σημείο αυτό πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή τους και σε κανένα άλλο στοιχείο. Δυστυχώς, δεν έχω το δικαίωμα να βγω και να μιλήσω σαν μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, διότι δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ. Μιλάω μόνο σαν ο άνθρωπος που πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ΑΕΚ σε μόλις οκτώ μήνες και χωρίς να έχω στην κατοχή μου ούτε μια μετοχή. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαιτεί από μένα να συνεχίσω σε κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος.

Λυπάμαι για την καταστροφή όλων αυτών που ονειρεύτηκα να πετύχω με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, που αγάπησα και με αγάπησε. Γνωρίζω ότι η φιλοσοφία του κόσμου της ΑΕΚ ήθελε και θέλει να παραμείνω. Δεν ήταν, ωστόσο, στο «χέρι» μου όσο κι αν προσπάθησα. Θα είμαι πάντα φίλος της ΑΕΚ, όπου κι αν βρίσκομαι. Αλλά σεβόμενος τις αρχές μου, την οικογένεια και τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και ήταν οι μόνοι, πρέπει να τους προστατεύσω από τα παιχνίδια αυτών που κινούνται στο παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης.

Ας βγουν, επιτέλους, μπροστά σήμερα, τώρα... Όχι, τον προσεχή Σεπτέμβριο ω μεσσίες, υποκρινόμενοι την έλλειψη χρόνου. Εγώ το άλλοθι αυτό δεν θα τους το προσφέρω. Η παρουσία μου τους έσωσε πέρσι και τους πρόσφερε άπλετο χρόνο να σκεφθούν πως θα... ξαναγκρεμίσουν τα πάντα... Εμφανίζονται πλέον, έτοιμοι... Ας το πουν στον κόσμο ξεκάθαρα. Δε χρειάζεται να κρύβονται πίσω από τη δική μου προσπάθεια να δώσω μια λύση που θα είχε και όραμα και προοπτική.

Ο δικός μου "γολγοθάς" μόλις τελείωσε... Ο δικός τους μόλις αρχίζει...

Ελπίζω να μην τον τελειώσουν με τη... σταύρωση αυτής της ομάδας.
Μετά τιμής

Δημήτρης Δρόσος"

Μία λύση μόνο υπάρχει....ο επιτάφιος του γιαουρτά!
:cussing: :knuppel: :cussing: :knuppel:
για μένα αυτός .... έχει βαρίδια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Ασχετο αλλα πριν απο καποια χρονια (το 2004 αν θυμαμαι) οταν φαγαμε την 5αρα απο την Ζενίτ ειπαμε πως δεν την ξεραμε την επόμενη (?) χρονια μας απέκλεισε και χθες το σηκωσε το κυππελάκι!!!!

Δυστυχως ο Ριμπο μένει κατα τα αλλα αν και του χρονου που θα παιζει ο βαζελος στο ΟΑΚΑ δεν το πάρουμε το πρωταθλημα μαλλον θα το ξεχάσουμε για μια πενταετια!!!!!
ναι...α΄΄¨α όταν τη φάγατε την 5άρα δεν ήταν η Ζενίτ που είναι φέτος. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Στην Ελλάδα είμαστε τόσο ξερόλες που αν είχαμε κληρωθεί με τη Ζενίτ φέτος θα έλεγαν όλοι πως είναι του χεριού μας.
Από την άλλη θα σου πω και κάτι άλλο. Και η Ρέιντζερς έφτασε τελικό φέτος, αλλά ό,τι και να μου λες δεν με πείθεις πως είναι ομάδα τελικού αυτή. και είμαι σίγουρος πως μπορούσε χαλαρά να αποκλειστεί από ένα σοβαρό παναθηναϊκό ....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα last.σε αφησαν μονο σου μου φαινεται.

BIAΣΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η ψηφοφορια ειναι για τον πουτσο...
Ο παπαριωνας τα σκεφτηκε ολα αυτα? :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλησπερα last.σε αφησαν μονο σου μου φαινεται.
από την άλλη πεινάω αλλά ρε γμτ, βαριέμαι να βγω έξω γιατί πρέπει να βρω να χαλάσω και λέβα και βαριέμαι ........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κωλοβαράω χωρίς λόγο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εβλεπα χθες τη ζενιτ και λεω γιατι να μη μπορουμε και εμεις να φτιαξουμε μια ομαδα οχι απαραιτητα να παρουμε το ουεφα να φτασουμε ενα τελικο ημιτελικα εστω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θυμαμαι οταν ειχαμε παιξει με τη ζενιτ πριν 4 χρονια που ειχαμε φαει πενταρα.απο τοτε η εξελιξη αυτης της ομαδας ειναι θεαματικη.δεν ειναι μονο οτι πηρε χθες το ουεφα ειναι ολες οι πορειες που εχει κανει στην ευρωπη τα τελευταια τρια χρονια.γιατι και η γαλατα το πηρε και εξαφανιστηκε μετα για πολυ καιρο.

BIAΣΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εβλεπα χθες τη ζενιτ και λεω γιατι να μη μπορουμε και εμεις να φτιαξουμε μια ομαδα οχι απαραιτητα να παρουμε το ουεφα να φτασουμε ενα τελικο ημιτελικα εστω.
με τι μπατζετ ρε φιλε?Με τα λεφτα της δεσποινας?Με τον τοζερ και τον ενσαλιβα?
Ονειρα θερινης νυκτος...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ονειρα θερινης νυκτος...
δεν ειναι μονο το μπατζετ ρε φιλε.παιζει σημαντικο ρολο αλλα δε φτανει μονο αυτο.

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ονειρα θερινης νυκτος...

ρε μεγάλε για πες μας και εσύ την αποψή σου?? πονηρόπουλε που πουλάς και πνέυμα!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ονειρα θερινης νυκτος...
Ο καθένας εδώ μέσα ότι θυμάται χαίρεται. Αγαπητέ μου φίλε, μάθε πρώτα τι εστί ο καθένας από τους μετόχους της ΑΕΚ και μετά να μιλάς για χρήματα της Δέσποινας. Τώρα εάν είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι εστί ΤΙΤΑΝ και οι Ναυτιλιακές εταιρίες των άλλων, πες το για να σου εξηγήσω.Αλλά εάν δεν ξέρεις άστο, μην μιλάς.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειναι μονο το μπατζετ ρε φιλε.παιζει σημαντικο ρολο αλλα δε φτανει μονο αυτο.
Συμφωνώ, το λέω από την αρχή της χρονιάς για όλες τις ομάδες αλλά το είχα επισημάνει ειδικά για την ΑΕΚ σε σχέση με το "3ετές" πλάνο της. Το βασικό πρόβλημα είναι πως κάθε χρόνο αλλάζει η στρατηγική της κάθε ομάδας άρδην.
Μπάτζετ, για όσους ξέρουνε, είναι η χρηματοοικονομική πρόβλεψη ροών σε βάθος χρόνου με μίνιμουν 5ετία. Άλλο που στην αργκό το λέμε για τον ετήσιο προϋπολογισμό. Εδώ στην Ελλάδα μας λείπει η οργάνωση με στοχους μεσομακροπρόθεσμους. Γι'αυτό οι ακαδημίες μας χάνουθν τα ταλέντα τους, γι'αυτό βγάζουμε ένα ταλέντο κάθε 3 χρόνια σε όλη την Ελλάδα.
Οι περισσότερες από τις ελληνικές ομάδες θεωρούν πως το να ξέρει κάποιος να κλωτσάει το τόπι σημαίνει πως ξέρει μάνατζμεντ. Οι ρώσοι όμως στις θέσεις αυτές έβαλαν γραφειοκράτες που έχουν κάτι εταιρίες από πίσω τους που τις μεγάλωσαν από μικρές και ξέρουν τι χρειάζεται γιασ να πετύχει ένα project.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και το χθεσινο της ζενιτ ηταν ενα μηνυμα για την εθνικη μας στο euro.ολοι εχουμε δωσει βαρος στο λογικο φαβορι του ομιλου την ισπανια και στο πρωτο παιχνιδι με την σουηδια και ξεχναμε τη ρωσια που οι μισοι της παιχτες παιζουν στη ζενιτ.πολυ δυσκολο παιχνιδι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο καθένας εδώ μέσα ότι θυμάται χαίρεται. Αγαπητέ μου φίλε, μάθε πρώτα τι εστί ο καθένας από τους μετόχους της ΑΕΚ και μετά να μιλάς για χρήματα της Δέσποινας. Τώρα εάν είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι εστί ΤΙΤΑΝ και οι Ναυτιλιακές εταιρίες των άλλων, πες το για να σου εξηγήσω.Αλλά εάν δεν ξέρεις άστο, μην μιλάς.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Δεν είναι το θέμα ποιος είναι από πίσω αλλά ποιος βάζει τα χρηματα. Και αν τα βάζουν αυτοί που λες, τότε σόρρυ κιόλας αλλά χρήματα δεν έχουν βάλει τίποτα σε σχέση με τις δυνατότητές τους.
και στο κάτω κάτω της γραφής, αν θεωρείς πως με το μπάτζετ που διαθέτουνε είναι μια χαρά όλα, τότε μη ζητάτε μεταγραφές πιο ακριβές. Και καλύτερους παίκτες. Κρατήστε αυτούς που έχετε και πάρτε σαν κι αυτούς κι άλλους. ... Αφήστε το Βγενόπουλο να παίζει μπάλα μόνος του.
Άσχετο, τώρα ο Κλέιτον ξανακλείνει στην ΑΕΚ; Πόσες φορές θα κλείσει τελικά αυτός φέτος και σε πόσες ομάδες;;

Επισκέπτης
προς globus21 & LIAKOSS..
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι ο συγκεκριμμενος ειναι κλωνος???
γιατι του απαντατε αφου ειναι οφθαλμοφανες οτι εχει μπει για να προκαλεσει???

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
καλησπερα req.
Και σε αυτα που λες για την ρωσσια ας μην ξεχναμε οτι μονο απο αυτους χασαμε στο προηγουμενο euro.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
προς globus21 & LIAKOSS..
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι ο συγκεκριμμενος ειναι κλωνος???
γιατι του απαντατε αφου ειναι οφθαλμοφανες οτι εχει μπει για να προκαλεσει???
+1
Eχει κανει 9 ποστ μες στη μαλακια..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι το θέμα ποιος είναι από πίσω αλλά ποιος βάζει τα χρηματα. Και αν τα βάζουν αυτοί που λες, τότε σόρρυ κιόλας αλλά χρήματα δεν έχουν βάλει τίποτα σε σχέση με τις δυνατότητές τους.
και στο κάτω κάτω της γραφής, αν θεωρείς πως με το μπάτζετ που διαθέτουνε είναι μια χαρά όλα, τότε μη ζητάτε μεταγραφές πιο ακριβές. Και καλύτερους παίκτες. Κρατήστε αυτούς που έχετε και πάρτε σαν κι αυτούς κι άλλους. ... Αφήστε το Βγενόπουλο να παίζει μπάλα μόνος του.
Άσχετο, τώρα ο Κλέιτον ξανακλείνει στην ΑΕΚ; Πόσες φορές θα κλείσει τελικά αυτός φέτος και σε πόσες ομάδες;;
τι είπα εγώ και τι μου λες εσύ? είπα εγώ πως δεν χρειάζεται να βάλουν περισσότερα? Εκτός εάν φίλε μου δεν διαβάζεις καλά. Εγώ ειρωνεύτηκα αυτόν που είπε ότι η ΑΕΚ πορεύεται με τα χρήματα της Δέσποινας!!! Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom