Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προς globus21 & LIAKOSS..
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι ο συγκεκριμμενος ειναι κλωνος???
γιατι του απαντατε αφου ειναι οφθαλμοφανες οτι εχει μπει για να προκαλεσει???

Σώστος!! Μαλάκας είμαι που τσιμπάω, αλλά έχει κουράσει το "λεφτα της βανδής''

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα boobo.ετσι ειναι οπως τα λες.εγω παντως εβλεπα χθες τη ζενιτ και τη ζηλευα.που ηταν αυτη η ομαδα πριν 5 χρονια και που εφτασε.τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή δεν ξέρω ρωτάω Λιάκο.
Έχει βγει οικονομική έκθεση με το πόσα βάλανε ο κάθε ένας από αυτούς που ανέφερες;
Αν ξέρεις μου λες.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
boobo θα εισαι στη συναντηση?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όταν λέτε:αεκ γερα πρωταθλημα ξανα,τι εννοείτε?Πρωτάθλημα ξανα απο την τελευταία φορά που πήρατε?πρωτάθλημα ξανά εκτός από ηθικό αλλά και πραγματικό? ή κάτι άλλο?Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει :helpplea:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή δεν ξέρω ρωτάω Λιάκο.
Έχει βγει οικονομική έκθεση με το πόσα βάλανε ο κάθε ένας από αυτούς που ανέφερες;
Αν ξέρεις μου λες.
τα στοιχεία αυτά δεν είναι προς δημοσίευση ούτε προκύπτουν από τον ισολογισμό μίας εταιρίας, το οποίο είναι το μοναδικό στοιχείο που δημοσιεύεται. Μην ξεχνάμε όμως πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ που τέλος κάθε σεζόν κάνει ανοιχτό απολογισμό για όλα τα έσοδα και έξοδα της εταιρίας. Εγώ προσωπικά το εκτιμώ αυτό. Τώρα εάν αυτοί που ειρωνεύονται τον Ντέμη δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός έχει δικό του γήπεδο, ο ΠΑΟ το φτιάχνει και η μοναδική ομάδα που δεν έχει γήπεδο είναι η ΑΕΚ γιατί ο σουφλιάς μας γράφει, λυπάμαι. Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει ότι άλλα είναι τα έσοδα μιας ομάδας με γήπεδο και άλλα μιας που δεν έχει. Επίσης όταν έχεις γήπεδο μπορείς να επενδύσεις πολλά χρήματα γιατί θα σου γυρίσουν πίσω.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Όταν λέτε:αεκ γερα πρωταθλημα ξανα,τι εννοείτε?Πρωτάθλημα ξανα απο την τελευταία φορά που πήρατε?πρωτάθλημα ξανά εκτός από ηθικό αλλά και πραγματικό? ή κάτι άλλο?Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει :helpplea:
πρωτάθλημα από την τελευταία φορά που πήραμε. Αλλή ερώτηση?? Μήπως πόσο κάνει 1+1? Εδώ είμαστε να σου λύσουμε ότι απορία έχεις φίλε μου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασταδιαλα .....
εγκάθετε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα στοιχεία αυτά δεν είναι προς δημοσίευση ούτε προκύπτουν από τον ισολογισμό μίας εταιρίας, το οποίο είναι το μοναδικό στοιχείο που δημοσιεύεται. Μην ξεχνάμε όμως πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ που τέλος κάθε σεζόν κάνει ανοιχτό απολογισμό για όλα τα έσοδα και έξοδα της εταιρίας. Εγώ προσωπικά το εκτιμώ αυτό. Τώρα εάν αυτοί που ειρωνεύονται τον Ντέμη δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός έχει δικό του γήπεδο, ο ΠΑΟ το φτιάχνει και η μοναδική ομάδα που δεν έχει γήπεδο είναι η ΑΕΚ γιατί ο σουφλιάς μας γράφει, λυπάμαι. Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει ότι άλλα είναι τα έσοδα μιας ομάδας με γήπεδο και άλλα μιας που δεν έχει. Επίσης όταν έχεις γήπεδο μπορείς να επενδύσεις πολλά χρήματα γιατί θα σου γυρίσουν πίσω.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο προϋπολογισμός του Αστέρα ήταν φέτος μεγαλύτερος από αυτόν της ΑΕΚ αν βγάλεις έξω το Ριβάλντο. Και δεν έχουνε γήπεδο.
Και το ξαναλέω. Το πόσα λεφτά βάζεις είναι μόνο μια συνισταμένη. Το με ποιους ανθρώπους τα διαχειρίζεσαι είναι αλλουνού παπά βαγγέλης.
Και τέλος...ένα τελευταίο σχετικά με τη Ρωσία.
Η ομάδα μας είναι καλύτερη φέτος η εθνική. Και η Ρωσία. Η Ισπανία δεν ξέρω. Όμως αν πάρουμε θετικά αποτελέσματα με Ισπανία και Σουηδία, τότε όλα γίνονται και δεν νομίζω να χρειαστεί αποτέλεσμα με τη Ρωσία.
Πάντως είναι τρομερά δύσκολος ο Όμιλος και προσωπικά (φύσει απαισιόδοξος) τα βλέπω σκούρα γμτ φέτος...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
πριν 5 χρονια μας εκανε εκπληξη ο αποκλεισμος μας απο αυτην την ομαδα γιατι δεν την ξεραμε και το θεωρουσαμε αυτονοητο οτι θα περναγαμε.Ποιοε ηξερε τον κερζακοφ τοτε.Ομως απο τοτε ειχε τις βασεις και γιαυτο μια πενταετια τωρα στο uefa ηταν απο τις σταθεροτερες ομαδες μεχρη τιν χθεσινη κορυφωση.
Μαλλον δεν θα ειμαι req. O μαης με παει γαμιοντας στην δουλεια και ειναι και πολυ αναποδα αυτο το ραντεβου.Ποιος το διαλεξε ρε συ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με μια υποσημείωση.
Την ομάδα αυτή δεν την χαλάσανε στα 5 χρόνια. Δεν ξεπούλησαν. Είχαν πλάνο. Αν θελήσουνε να πουλήσουνε τώρα οι "μεγάλες" ομάδες θα πρέπει να φτάσουν το χέρι μέχρι το γόνατο στην τσέπη τους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε λες να παω να φάω;;
πείνασα....
γμτ...και πρεπει να αλλάξω και γιούργια σε λέβα...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους........

βλέπω που πάτε να κάνετε σύγκριση την Ζενιτ με την εδώ κατάσταση...
ξέρετε γιατί μεγάθη μιλάμε? 
κατ αρχήν μιλάμε πίσω από αυτή την ομάδα είναι από πλευράς φιλάθλων μια ολόκληρη πόλη που είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα.......
οικονομικά τώρα?  μόνο και μόνο ότι είναι από πίσω η Γκαζ προμ δεν λέει τίποτα? μια εταιρεία με πολλαπλάσιο προυπολογισμό από αυτόν που έχει η Ελλάδα ολόκληρη?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και πάνω απ όλλα έχουν οι Ρώσοι σαν λαός τον εγωισμό του νικητή.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Ζενιτ ειναι η εταιρεια που φτιαχνει τα καλυτερα τηλεσκοπια στον κοσμο(διαστημικο προγραμμα ΕΣΣΔ,τωρα Ρωσιας)
τωρα τι συγκρινουμε,αν υπηρχε και το προβλημα του καιρου θα ειχαν πρωταθλημα επιπεδου Πρεμιερ,γιατι απο λεφτα να φανε και οι κοτες!!!!!!!!!!
36 για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια και φίλοι.
Άνοιγμα του μπάτζετ ακούγεται ότι θα κανει η διοίκηση,μέσα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να διατεθούν τα ποσά για να φτιάξει τη νέα ΑΕΚ ,όπως όλα δείχνουν,ο Γιώργος Δώνης.Μακάρι....
Με τις κατάλληλες προσθήκες νομίζω ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο.Εν τω μεταξύ αναμένεται να ξεκινήσουν οι αποδεσμεύσεις,όπου θα γίνουν και εκπλήξεις.όσον αφορά των μέχρι πρότινος προπονητή μας το Νίκο Κωστένογλου,έντονη φημολογία υπάρχει περί υπογραφής του με συμβόλαιο στον ΟΦΗ.Καλη΄του επιτυχία σε ότι κ αν κάνει.

Ο σύλλογος των αδερφών μπουρδελιάρηδων ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄,εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΡΗ αύριο κ του ευχόμαστε να σηκώσει το κύπελλο.

Ο τελικός τι ώρα είναι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χτυπώντας χθες κάποια στιγμή το τηλέφωνό μου,ήταν στην άλλη γραμμή η λάγνα μορφή του έρωτα,ο ατίθασος τιμορός των άτακτων κοριτσιών,ο μιστις ,ο γκουρού του αγοραίου έρωτα,ο ένας κ μοναδικός ο ΜΕΓΑΣ Pitsilistis,ο οποίος προς μεγάλη μου χαρά,μου ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να χάσει την άλλη βδομάδα την προγραμματισμένη συνάντηση για κρασάκι κ κουβέντα.όσοι δεν τον έχετε γνωρίσει είναι μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τον θηριοδαμαστή ατίθασων και ζωηρών κοριτσιών.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.850
Πόντοι
12.056
Καλημεραααααα!!!!!!    :rockon: :rockon: :rockon:

Stories