You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαλακίες λένε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αυτοί που είναι τώρα είναι αρκετοί...υπαρχουν φημες οτι θα μπει συντομα μεσα ο-μελλισανιδης..
και λεφτά έχουν...
κ γιατι δεν τα δινουν φιλε?ο κανελλοπουλος δεν φτανει ουτε στο 1/5 τον μελλισανιδη παντως..εχει κανει τεραστια περιουσια πλεον ο μελλισανιδηςμαλακίες λένε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αυτοί που είναι τώρα είναι αρκετοί...
και λεφτά έχουν...
φιλε τον τιτανα εχει ο κανελλοπουλος,εγω σου λεω τι λεει ο γεωργιου κ ο γεωργιου λεει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του *********μελλισανιδη,του πρωην ιδιοκτητη σχολης οδηγων στον κορυδαλλο..laplace ο Κανελοπουλος εχει την τεταρτη παγκοσμιως εταιρια παραγωγης τσιμεντου ο Μελισσανιδης ειναι μια τριχα μπροστα του ενημερωτικα και οταν ηταν να πεσουμε ο Λαμογιονιδης σφυριζε αδιαφορα οποτε αστο καλυτερα...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαλακίες λέει ο Γεωργίου γενικά οι μέτοχοι της ΑΕΚ έχουν πολλαπλάσιο χρήμα από τον τίγρη και από τον Κρόκους...φιλε τον τιτανα εχει ο κανελλοπουλος,εγω σου λεω τι λεει ο γεωργιου κ ο γεωργιου λεει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του *********μελλισανιδη,του πρωην ιδιοκτητη σχολης οδηγων στον κορυδαλλο..
απλά ο Κρόκους είναι μια ζωή μέσα στα διαπλεκόμενα..
johnkayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι ειναι και παλιοτερα αν με enic ο ιδιοκτητης της εταιρια ειχε τρελα λεφτα αλλα η ομαδα δεν τραβαγε.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην εξαφανιστείς το βραδάκι...αεκ γερα πρωταθλημα ξανα
τι ομαδα εισαι ειπαμε?Μην εξαφανιστείς το βραδάκι...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα αδέρφια!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί με βλέπεις να ασχολούμαι με τον τελικό?Στα @@ μου όποιος και να το πάρει...τι ομαδα εισαι ειπαμε?
τοτε γιατι να μην εξαφανιστω το βραδυΓιατί με βλέπεις να ασχολούμαι με τον τελικό?Στα @@ μου όποιος και να το πάρει...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε γιατί αν στραβώσει το ματσάκι δεν θα μπορείς να γράφεις με αυτό το φοβερό χιούμορ...τοτε γιατι να μην εξαφανιστω το βραδυ
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα και από εμένα..................................Καλημέρα αδέρφια!!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τελικά μεγάλε έχεις καταντήσει cg εδώ μέσα έρχεσε μαζεύει ο κώλος σου την δόση του και φεύγεις.........τωρα που εχω ομως εμπνευση...αεκ γερα πρωταθλημα ξανα
όταν τρώτε κάτι τεσσάρες και λοιπά εξεφανίζεστε σαν της πουτάνες που έχουν περίοδο....
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν στραβωσει θα πολυσκσουμε?δεν νομιζω φιλε.εξαλλου οι δικοι μας το χουν γαμησει απο τωρα...ολοι οι αλλοι θα χαρουνε και θα ξεσκιστουνε στην ειρωνεια .οχι οι αρειανοι.αυτοι μαγκια τους.μιλαμε οτι αν το παρουν θα να ναι τιτλος μετα απο 38 χρονια.εμεις σαν να το σνομπαρουμε και λιγο και το βλεπουν ολοι...εξαλλου το οτι ο χοχοχο εφυγε για αμερικα ειναι κακο μηνυμα...απλα αν στραβωσει θα ξεκαβλωσουν λιγο οι αντιολυμπιακοι...Ε γιατί αν στραβώσει το ματσάκι δεν θα μπορείς να γράφεις με αυτό το φοβερό χιούμορ...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις