analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ρε μαγκες αυτον τον ρικκα που πήραμε τι λεει?να πω την αληθεια δεν τον πολυ παρατηρησα περσι.εχει κανεις καμια αποψη για τον παιχτη αυτον?
πολύ καλός παίκτης νέος και εξελίσιμος..ρε μαγκες αυτον τον ρικκα που πήραμε τι λεει?να πω την αληθεια δεν τον πολυ παρατηρησα περσι.εχει κανεις καμια αποψη για τον παιχτη αυτον?
ο γαύρος θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι στα πρώτα 15 - 20 λεπτά.... Εάν ο Αρης κάνει ότι έκανε η ΑΕΚ στο 4 - 0 δεν έχει ελπίδα ο γαύρος.αν ο Άρης μπει αποφασισμένος και όχι συγκρατημένος θα το πάρει και μάλιστα εύκολα......
αν μπει όμως συγκρατημένος και δώσει ευκαιρεία στον γαύρο να κάνει κανά δυό φάσεις τότε θα γίνει το ματς ντέρμπυ...
για εμένα πάντως προσωπικά τα ποσοστά είναο 60 % Άρης και 40% ΟΣΦΠ...
Α ρε Γιαννάκη,παρέλειψες να αναφέρεις τον παράγοντα "Παίζω με ΨΥΧΗ και όχι ΑΨΥΧΑ"....αν ο Άρης μπει αποφασισμένος και όχι συγκρατημένος θα το πάρει και μάλιστα εύκολα......
αν μπει όμως συγκρατημένος και δώσει ευκαιρεία στον γαύρο να κάνει κανά δυό φάσεις τότε θα γίνει το ματς ντέρμπυ...
για εμένα πάντως προσωπικά τα ποσοστά είναο 60 % Άρης και 40% ΟΣΦΠ...
αυτό εννοώ ρε ναύαρχε ο βάτραχος μια ζωή έτσι στα μεγάλα παιχνίδια...Α ρε Γιαννάκη,παρέλειψες να αναφέρεις τον παράγοντα "Παίζω με ΨΥΧΗ και όχι ΑΨΥΧΑ"....
το κύπελο του μακάκα για ζωωλογικό κήπο είναι μακάκας εναντίων βάτραχου...Πάρε κι ένα πέτσινο πέναλντυ να έχεις....
Υπομονή,Χούντα είναι θα περάσει....το κύπελο του μακάκα για ζωωλογικό κήπο είναι μακάκας εναντίων βάτραχου...
καλά είστε για σφαλιάρες σήμερα σκουλικάκια.......δεν κωλωνει εγραψα .
τι ψιλοανάλυσες μωρέ ο ΟΣΦΠ για 5 γκόλ είναι σήμερα........
τι νομίζεις ότι όλα αυτά που γίνοντε στον ΟΣΦΠ κάτι με μπουζούκια κάτι με Λούα Λούα δεν έχεις καταλάβει γιατί γίνοντε?
σημερα το κυπελλο ειναι δικο μας....εκτος και αν η διαιτησια κανει το θαυμα της ..ΑΡΗΣ ΛΕΜΕ....οεοεοεοεοοε.ΑΕΚ,ειναι η σειρα μας για τα ριξουμε 4
καλά πέξατε με τον κομπλεξικό τον βάτραχο και σηκώσατε μυτούλα....Μάντης είσαι ?
Τι μας πέρασες ρε , αεκάκι για να τρώμε τέσσερα από τον Αρη ?
γίνε γαύρος να εξασφαλίζεις και κάργα κουτόχορτο...τελοσπαντον,πολλοι απο τα γαυρακια το παιζουν τειρισιες και στο τσαμπ,λινγκ που δεν υπαρχουν κομπλεξικες ομαδες.και ιδιαιτερα στο ματς με τη γιουβεντους που χασαμε το μετρημα και μας ρεζιλεψατε σε ολη την ευρωπη.στο champions league ,tha sas phdaei kai h alkmaar re maimounia .οσο για την αεκ,no comments.3-0,prin 2 xronia.αλλα σημερα στεναχωρεθηκατε και εσεις ...αλλαζω ομαδα.γινομαι λαρισα.πιο μαγκικη ομαδα απο αρη σιγουρα
κοιτα φιλε,το πιο ευκολο ειναι να πηγαινεις με τους δυνατους.ετσι ομως κανουν οι φλωροι και οι γκομενουλες.συνεπως γαυρους θεωρω αυτους που ηταν γαυροι πριν τα πρωταθληματα τα 12 τελευταια χρονια.και πιο πολυ ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και οχι αρης.απο ελληνικες ομαδες,απλα υποστηριζω αρη .το εχω γραψει οτι ειμαι πιο πολυ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.οσο για τους γαυρους ασ χαιρονται.....σημερα το δικαιουνται...αλλα 6-7 πρωταθληματακια,2-3 αλλα κυπελλακια ηταν πολυ υποπτα ,για να μη τα χαρακτηρισω αλλιως.αυριο μθα λενε οι εφημεριδες ,μαγκς ο θρυλος και τετοια...αλλα σαν να επαιζε με πουτανα-ομαδα επαιηε ο αρης,που μαλλον ρουλης ηταν σημερα