Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε μαγκες αυτον τον ρικκα που πήραμε τι λεει?να πω την αληθεια δεν τον πολυ παρατηρησα περσι.εχει κανεις καμια αποψη για τον παιχτη αυτον?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες αυτον τον ρικκα που πήραμε τι λεει?να πω την αληθεια δεν τον πολυ παρατηρησα περσι.εχει κανεις καμια αποψη για τον παιχτη αυτον?
πολύ καλός παίκτης νέος και εξελίσιμος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ο Άρης μπει αποφασισμένος και όχι συγκρατημένος θα το πάρει και μάλιστα εύκολα......

αν μπει όμως συγκρατημένος και δώσει ευκαιρεία στον γαύρο να κάνει κανά δυό φάσεις τότε θα γίνει το ματς ντέρμπυ...

για εμένα πάντως προσωπικά τα ποσοστά είναο 60 % Άρης  και 40% ΟΣΦΠ...
ο γαύρος θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι στα πρώτα 15 - 20 λεπτά.... Εάν ο Αρης κάνει ότι έκανε η ΑΕΚ στο 4 - 0 δεν έχει ελπίδα ο γαύρος.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
αν ο Άρης μπει αποφασισμένος και όχι συγκρατημένος θα το πάρει και μάλιστα εύκολα......

αν μπει όμως συγκρατημένος και δώσει ευκαιρεία στον γαύρο να κάνει κανά δυό φάσεις τότε θα γίνει το ματς ντέρμπυ...
για εμένα πάντως προσωπικά τα ποσοστά είναο 60 % Άρης  και 40% ΟΣΦΠ...
Α ρε Γιαννάκη,παρέλειψες να αναφέρεις τον παράγοντα "Παίζω με ΨΥΧΗ και όχι ΑΨΥΧΑ"....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Πάρε κι ένα πέτσινο πέναλντυ να έχεις.... :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Τύφλα να'χει ο Αλεξανδρής..Τέτοια βουτιά ποίημα.....

Επισκέπτης
ο ΠΑΟΚ ,για αυτο ειναι πιο μεγαλη ομαδα απο αρη.επειδη εχει κοσμο που κωλωνει πουθενα και ποτε

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
τι ψιλοανάλυσες μωρέ ο ΟΣΦΠ για 5 γκόλ είναι σήμερα........
τι νομίζεις ότι όλα αυτά που γίνοντε στον ΟΣΦΠ κάτι με μπουζούκια κάτι με Λούα Λούα δεν έχεις καταλάβει γιατί γίνοντε?

Μάντης είσαι ?  :2funny:
Τι μας πέρασες ρε , αεκάκι για να τρώμε τέσσερα από τον Αρη ?  :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
σημερα το κυπελλο ειναι δικο μας....εκτος και αν η διαιτησια κανει το θαυμα της ..ΑΡΗΣ ΛΕΜΕ....οεοεοεοεοοε.ΑΕΚ,ειναι η σειρα μας για τα ριξουμε 4

Αλλος .... Τειρεσίας από δω .... :2funny:

Επισκέπτης
τελοσπαντον,πολλοι απο τα γαυρακια το παιζουν τειρισιες και στο τσαμπ,λινγκ που δεν υπαρχουν κομπλεξικες ομαδες.και ιδιαιτερα στο ματς με τη γιουβεντους που χασαμε το μετρημα και μας ρεζιλεψατε σε ολη την ευρωπη.στο champions league ,tha sas phdaei kai h alkmaar re maimounia .οσο για την αεκ,no comments.3-0,prin 2 xronia.αλλα σημερα στεναχωρεθηκατε και εσεις ...αλλαζω ομαδα.γινομαι λαρισα.πιο μαγκικη ομαδα απο αρη σιγουρα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελοσπαντον,πολλοι απο τα γαυρακια το παιζουν τειρισιες και στο τσαμπ,λινγκ που δεν υπαρχουν κομπλεξικες ομαδες.και ιδιαιτερα στο ματς με τη γιουβεντους που χασαμε το μετρημα και μας ρεζιλεψατε σε ολη την ευρωπη.στο champions league ,tha sas phdaei kai h alkmaar re maimounia .οσο για την αεκ,no comments.3-0,prin 2 xronia.αλλα σημερα στεναχωρεθηκατε και εσεις ...αλλαζω ομαδα.γινομαι λαρισα.πιο μαγκικη ομαδα απο αρη σιγουρα
γίνε γαύρος να εξασφαλίζεις και κάργα κουτόχορτο...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
Αρχισε η κλάψα....lol.... Απίστευτο , τους πηδήξαμε μέσα στο γήπεδο , τους πήραμε και τα σώβρακα στην εξέδρα !!!  :grin:
Η ΘΡΥΛΑΡΑ έκανε απόβαση στη Σαλόνικα και κούρσεψε την πόλη !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
κοιτα φιλε,το πιο ευκολο ειναι να πηγαινεις με τους δυνατους.ετσι ομως κανουν οι φλωροι και οι γκομενουλες.συνεπως γαυρους θεωρω αυτους που ηταν γαυροι πριν τα πρωταθληματα τα 12 τελευταια χρονια.και πιο πολυ ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και οχι αρης.απο ελληνικες ομαδες,απλα υποστηριζω αρη .το εχω γραψει οτι ειμαι πιο πολυ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.οσο για τους γαυρους ασ χαιρονται.....σημερα το δικαιουνται...αλλα 6-7 πρωταθληματακια,2-3 αλλα κυπελλακια ηταν πολυ υποπτα ,για να μη τα χαρακτηρισω αλλιως.αυριο μθα λενε οι εφημεριδες ,μαγκς ο θρυλος και τετοια...αλλα σαν να επαιζε  με πουτανα-ομαδα επαιηε ο αρης,που μαλλον ρουλης ηταν σημερα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κοιτα φιλε,το πιο ευκολο ειναι να πηγαινεις με τους δυνατους.ετσι ομως κανουν οι φλωροι και οι γκομενουλες.συνεπως γαυρους θεωρω αυτους που ηταν γαυροι πριν τα πρωταθληματα τα 12 τελευταια χρονια.και πιο πολυ ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και οχι αρης.απο ελληνικες ομαδες,απλα υποστηριζω αρη .το εχω γραψει οτι ειμαι πιο πολυ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.οσο για τους γαυρους ασ χαιρονται.....σημερα το δικαιουνται...αλλα 6-7 πρωταθληματακια,2-3 αλλα κυπελλακια ηταν πολυ υποπτα ,για να μη τα χαρακτηρισω αλλιως.αυριο μθα λενε οι εφημεριδες ,μαγκς ο θρυλος και τετοια...αλλα σαν να επαιζε  με πουτανα-ομαδα επαιηε ο αρης,που μαλλον ρουλης ηταν σημερα

+13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom