spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα καμένα είπα....Καλα...σιγα μην βρεις ελατο στην Παρνηθα...χαχαχαχαχχαχα
τα καμένα είπα....Καλα...σιγα μην βρεις ελατο στην Παρνηθα...χαχαχαχαχχαχα
του δίνω και της δικές μου ψήφους Τέρας Αρίων συμαχία....
θα σας αφήσουμε νηστικούς στο τσιμπούσι..
αυτές έχουν και διπλό ψήφο λόγο διπολύ φίλου μια με την μαλαπερδα και μια ψήφο χωρίς την μαλαπέρδα,,,Μολις μπει η φιλη μου η Ευα εκει να δεις ψηφους... ;) ;)
Εχω δυνατο σωματειο και εκει...
Δεν φτάνουνε ρε Γιαννη,ο Μιλφάκιας έβαλε όλες τις λέσχες να τον ψηφίσουν!!!!!!του δίνω και της δικές μου ψήφους Τέρας Αρίων συμαχία....
θα σας αφήσουμε νηστικούς στο τσιμπούσι..
η χαμούρα είχε στήσει τραπεζάκι στο ερώτικα σόου θα κάνω ένσταση στο cas και θα βγάλουν πρόεδρο το Τέρας και αντιπρόεδρο τον Τάλο...Δεν φτάνουνε ρε Γιαννη,ο Μιλφάκιας έβαλε όλες τις λέσχες να τον ψηφίσουν!!!!!!
Δοτός Πρόεδρος!!!!Εγκάθετος!!!!!!Γκαγκάτσης!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου αρεσει να δρω υποχθονια..
Ειμαι ανηψιος του Κροκους
καλό καφέ φίλε.......άντε να έχετε όλλοι την καλημέρα μου την κάνω έξω για καφεδάκι...
Θα έχουμε παρατράγουδα στη Συνάντηση!!!καλημερα πρωταθλητες..
ακουσ οτι κατα 99% ειναι δικος σας ο εκι..
τρομερος παικτης..
οσο για το Poll,εχω πληροφοριες οτι ο ερασιτεχνης θα στηριξει αριωνα αλλα η ορίτζινα αλτεκ..
επισης υπαρχει ΝΟΘΕΙΑ καθως με το ονομα φροσω εννοειται τον αδελφο dark(σκοτεινος)αλλα για λογους ψηφοθηρικους,αυτος που εβαλε το Poll,τον εγραψε ετσι για αν τον αφησει εκτος παιχνδιου..
Gatto ψι ψι ψι ψι ψιΜην εξαφανιστείς το βραδάκι...
Πες το...Gatto ψι ψι ψι ψι ψι
τιποτα μωρε,για την εξαφανιση την χθεσινη που λεγαμεΠες το...
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά!Σου είπα να μην εξαφανισθείς αν στραβώσει το ματσάκι!!!!Απλά Ελληνικά...τιποτα μωρε,για την εξαφανιση την χθεσινη που λεγαμε