You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπέρα πατρίδα.......Μάλλον δεν κατάλαβες καλά!Σου είπα να μην εξαφανισθείς αν στραβώσει το ματσάκι!!!!Απλά Ελληνικά...
Από την άλλη σου είπα ότι δεν είχα καμμιά φαγούρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι!Δεν με ένοιαζε καθόλου ποιος θα το πάρει!
Μπράβο πάντως για την κούπα...είσασταν καλύτεροι!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η χαμούρα ο Μιλφάκιας έβαλε και ψήφισαν τα καμένα δέντρα της Πάρνηθας...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα κάνω συμμαχία με τον Τέρας και θα σας αφήσουμε νηστικούς..Σπαρτακε μην επαναλαμβανεσε...το ειπες και το πρωι αυτο...
Μην δειχνεις δειγματα πανικου και χανεις την ψυχραιμια σου...
Δεξου την ηττα η φερε τις βουλγαρες τις φιλες σου να σε ψηφισουν
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.858
- Πόντοι
- 12.056
εγω παντως ψηφισα για τον προεδρο σας...καλοοοοοοοο παιδι!!!δικος μας!!!
Σε παωωωωωω
χαχαχαχα κιεγω ρε μαν σε παω αλλα δεν σε ψηφισα....μπουαχαχαχαχχααχΣε παωωωωωω
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εγω θελω και στο ποδοσφαιρο τον Μιλφάκια για προεδρο,οχι μονο εδω
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
χανούμια καλησπέραααααα...........ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....καταγγέλω όλο το BBC διότι ..μουλωχτά ψήφισαν τον άλτεκ έναντι ανταλλάγματος καφέ..... ,κατόπιν της βίας και νοθείας που γίνεται δηλώνω ότι αποχωρώ απο το BBC όπου είμαι μέλος καθώς και απο το τσάτ που εσυνέβησαν τα ίδια.....φίλοι ψηφοφόροι...η τρομοκρατία και η νοθεία δεν θα περάσει..θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου να σταματήσουν οι ύπουλες καταστάσεις.....και επειδή έχουμε απλή αναλογική έτσι και δεν πάρει ο στωματάκιας το 50%....θα συμμαχήσω με τον σπάρτακο και τον τέρας και δεν θα .....φάτε ούτε ψίχουλο κουφάλες..... .......ΕΞΩ οι εγκάθετοι του άλτεκ απο το σάιτ......λευτεριά στην ψήφο.....λευτεριά στα πεύκα της πάρνηθας [όσα απέμειναν]...λευτεριά στην φυλής και στα μίλφ απο την τρομοκρατία αυτού του κυρίου......λευτεριά στα στρώματα.....ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...όλοι στα οδοφράγματα....ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..........[πωπω ..σάλταρα]....
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κουβάλησε και ψήφισαν όλα τα μιλφ..χανούμια καλησπέραααααα...........ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....καταγγέλω όλο το BBC διότι ..μουλωχτά ψήφισαν τον άλτεκ έναντι ανταλλάγματος καφέ..... ,κατόπιν της βίας και νοθείας που γίνεται δηλώνω ότι αποχωρώ απο το BBC όπου είμαι μέλος καθώς και απο το τσάτ που εσυνέβησαν τα ίδια.....φίλοι ψηφοφόροι...η τρομοκρατία και η νοθεία δεν θα περάσει..θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου να σταματήσουν οι ύπουλες καταστάσεις.....και επειδή έχουμε απλή αναλογική έτσι και δεν πάρει ο στωματάκιας το 50%....θα συμμαχήσω με τον σπάρτακο και τον τέρας και δεν θα .....φάτε ούτε ψίχουλο κουφάλες..... .......ΕΞΩ οι εγκάθετοι του άλτεκ απο το σάιτ......λευτεριά στην ψήφο.....λευτεριά στα πεύκα της πάρνηθας [όσα απέμειναν]...λευτεριά στην φυλής και στα μίλφ απο την τρομοκρατία αυτού του κυρίου......λευτεριά στα στρώματα.....ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...όλοι στα οδοφράγματα....ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..........[πωπω ..σάλταρα]....
κουβάλησε και ψήφισαν όλα τα μιλφ..
E, ας τα φέρει και .....ΤΟΤΕ ......ΕΚΕΙ ;)
Καλά θα είναι
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.858
- Πόντοι
- 12.056
εγω θελω και στο ποδοσφαιρο τον Μιλφάκια για προεδρο,οχι μονο εδω
Τα του ποδοσφαιρου τα εχω σχολιασει απειρες φορες πιο παλια και εχω βαρεθει πλεον..Αν υπαρξει καμμια σοβαρη συζητηση ευχαριστως να συμετασχω...
Ειμαι κατα τις διχονοιας τον Ελληνων με προσχημα το ποδοσφαιρο..οποτε μπαινω σε τετοιο τρυπακι..μεγαλωσα πια..
Ειμαι τις φιλοσοφιας να νικαει η ομαδα ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ και ας μην περνει πρωταθλημα πλεον...
Γιατι και ενα πρωταθλημα να παρεις...χεστηκε η φοραδα στο αλωνι..τον επομενο χρονο παλι σφαλιαρα και πικρα θα φας.. ;) ;) ;)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δικαίωμα........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66