spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ένας τελικός είναι πάντα τελικός φίλε!Δεν είπα ότι θα πεθάνετε από την στεναχώρια σας!Το ότι οι αντιολυμπιακοί θα στήσουν πάρτυ είναι δεδομένο!Όμως την θέλετε κι εσείς την κούπα...και θα το καταλάβεις από τις αντιδράσεις σας στην περίπτωση που το πάρετε!δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν στραβωσει θα πολυσκσουμε?δεν νομιζω φιλε.εξαλλου οι δικοι μας το χουν γαμησει απο τωρα...ολοι οι αλλοι θα χαρουνε και θα ξεσκιστουνε στην ειρωνεια .οχι οι αρειανοι.αυτοι μαγκια τους.μιλαμε οτι αν το παρουν θα να ναι τιτλος μετα απο 38 χρονια.εμεις σαν να το σνομπαρουμε και λιγο και το βλεπουν ολοι...εξαλλου το οτι ο χοχοχο εφυγε για αμερικα ειναι κακο μηνυμα...απλα αν στραβωσει θα ξεκαβλωσουν λιγο οι αντιολυμπιακοι...
απλά οι γαύροι θέλουν την κούπα περισσότερο όχι για να αποδείξουν ότι έχουν ομάδα έτσι και αλοιώς καφέ αμάν έχουν καταντήσει αλλά το θέλουν περισσότερο για να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι αυτή η ομάδα που πάνε και βλέπουν στο τηγάνη ότι έχει κάποια σχέση με αυτό που λέγετε ποδόσφαιρο..Ένας τελικός είναι πάντα τελικός φίλε!Δεν είπα ότι θα πεθάνετε από την στεναχώρια σας!Το ότι οι αντιολυμπιακοί θα στήσουν πάρτυ είναι δεδομένο!Όμως την θέλετε κι εσείς την κούπα...και θα το καταλάβεις από τις αντιδράσεις σας στην περίπτωση που το πάρετε!
γκαττο ναι ετσι ειναι φυσικα.αλλωστε με κουπες γραφεις ιστορια...απλα εγω το πα γιατι ακομα και μεταξυ μας που μιλαμε ναι μεν ξερουμε οτι μπορει να ειμαστε αουτσαιντερ λογω αποχης αλλα σαφως και οσοι ειμαστε μεσα θα το γιορτασουμε.αλλωστε αν μπεις στο θρεντ των αρειανων που μιλαμε θα δεις οτι το ψιλοαναλυσα το ματσακι...Ένας τελικός είναι πάντα τελικός φίλε!Δεν είπα ότι θα πεθάνετε από την στεναχώρια σας!Το ότι οι αντιολυμπιακοί θα στήσουν πάρτυ είναι δεδομένο!Όμως την θέλετε κι εσείς την κούπα...και θα το καταλάβεις από τις αντιδράσεις σας στην περίπτωση που το πάρετε!
τι ψιλοανάλυσες μωρέ ο ΟΣΦΠ για 5 γκόλ είναι σήμερα........γκαττο ναι ετσι ειναι φυσικα.αλλωστε με κουπες γραφεις ιστορια...απλα εγω το πα γιατι ακομα και μεταξυ μας που μιλαμε ναι μεν ξερουμε οτι μπορει να ειμαστε αουτσαιντερ λογω αποχης αλλα σαφως και οσοι ειμαστε μεσα θα το γιορτασουμε.αλλωστε αν μπεις στο θρεντ των αρειανων που μιλαμε θα δεις οτι το ψιλοαναλυσα το ματσακι...
για γίνε πιο σαφής......τι ψιλοανάλυσες μωρέ ο ΟΣΦΠ για 5 γκόλ είναι σήμερα........
τι νομίζεις ότι όλα αυτά που γίνοντε στον ΟΣΦΠ κάτι με μπουζούκια κάτι με Λούα Λούα δεν έχεις καταλάβει γιατί γίνοντε?
το κύπελλο είναι της Ελληνικής Ποδσφαιρικής Ομοσπονδίας....σημερα το κυπελλο ειναι δικο μας....εκτος και αν η διαιτησια κανει το θαυμα της ..ΑΡΗΣ ΛΕΜΕ....οεοεοεοεοοε.ΑΕΚ,ειναι η σειρα μας για τα ριξουμε 4
απλά οι ξένοι ιδικά ποδοσφαιριστές του γαύρου έχουν δει τι παίζει.... ο Ρίμπο τα περί υπαλλήλων έτσι νομίζεις τα είπε?....... έβλεπε τι έπεζε....... οι ξένοι παίκτες εδώ δεν έρχονται για να την βγάλουν μια ζωή στην Ελλάδα έρχονται για να βγούνε στην Ευρώπη μέσα από τα παιχνίδια για το cl η για το ΟΥΕΦΑ να τους δουν οι απ έξω μήπως και κάνουν το πάρα πάνω βήμα όταν όμως η ομάδα που πάνε δεν τους δίνει αυτές της ευκαιρείς γιατί απλά οι διοικούντες αυτές δεν τους ενδιαφέρει να κερδίζουν μέσα στα γήπεδα καθαρά αλλά πρώτα να εξασφαλίσουν της διαιτησίες και της παράγκες το ρίχνουν στο Λούα Λούα και αυτοί...για γίνε πιο σαφής......
δεν ξέρω για τα άλλα που μπορεί και να συμφωνώ, αλλά ο Λούα Λούα εμένα προσωπικά δε μου άφησε τίποτα. Η προσοφρά του για παράδειγμα δε μπορεί να συγκριθεί με του Κοβάσεβιτς, ή του Αντζα, ή του Ιέρο φέτος και οι χαβαλέζες άμπαλλοι γαύροι τον εχουν θεοποιήσει. Μέτριοι παίκτες που έρχονται εδώ ΄και φεύγουν ως τουρίστες.... Ο Μήτρογλου έχει προσφέρει πιο πολλά στον γαύρο απ΄ότι ο ΧαβαΛούα Λούα.....απλά οι ξένοι ιδικά ποδοσφαιριστές του γαύρου έχουν δει τι παίζει.... ο Ρίμπο τα περί υπαλλήλων έτσι νομίζεις τα είπε?....... έβλεπε τι έπεζε....... οι ξένοι παίκτες εδώ δεν έρχονται για να την βγάλουν μια ζωή στην Ελλάδα έρχονται για να βγούνε στην Ευρώπη μέσα από τα παιχνίδια για το cl η για το ΟΥΕΦΑ να τους δουν οι απ έξω μήπως και κάνουν το πάρα πάνω βήμα όταν όμως η ομάδα που πάνε δεν τους δίνει αυτές της ευκαιρείς γιατί απλά οι διοικούντες αυτές δεν τους ενδιαφέρει να κερδίζουν μέσα στα γήπεδα καθαρά αλλά πρώτα να εξασφαλίσουν της διαιτησίες και της παράγκες το ρίχνουν στο Λούα Λούα και αυτοί...
Χωρίς πλάκα, αν ο ΟΣΦΠ είναι στην κατάσταση διάλυσης που γράφεται στις αθλητικές φυλλάδες, δεν είναι απίθανο να "μαζέψει" κάμποσα τεμάχια. Ο ΑΡΗΣ είναι πεινασμένος λύκος. Όμως, ο ΟΣΦΠ έχει καλύτερο υλικό και περισσότερη εμπειρία. Το πρόβλημα ίσως είναι και ο Μπάγεβιτς γιατί αν σκέφτεται να φύγει μπορεί να αδιαφορήσει όπως έκανε και στην ΑΕΚ το '96.
φίλε μου η παροιμία λέει ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη έτσι και με τον Λούα Λούα δεν σημαίνει για εμένα τίποτα........δεν ξέρω για τα άλλα που μπορεί και να συμφωνώ, αλλά ο Λούα Λούα εμένα προσωπικά δε μου άφησε τίποτα. Η προσοφρά του για παράδειγμα δε μπορεί να συγκριθεί με του Κοβάσεβιτς, ή του Αντζα, ή του Ιέρο φέτος και οι χαβαλέζες άμπαλλοι γαύροι τον εχουν θεοποιήσει. Μέτριοι παίκτες που έρχονται εδώ ΄και φεύγουν ως τουρίστες.... Ο Μήτρογλου έχει προσφέρει πιο πολλά στον γαύρο απ΄ότι ο ΧαβαΛούα Λούα.....
καμμιά διαφωνία.φίλε μου η παροιμία λέει ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη έτσι και με τον Λούα Λούα δεν σημαίνει για εμένα τίποτα........
γιατί απλά όταν μια ομάδα κάνει μεταγραφές πάει και μαζεύει ότι βρει μπροστά της και όχι αν ο παίκτης που θα πάρει αν δένει με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα αλλά και με το σύνολον των παικτών αυτής.....
για θυμίσου πριν από μερικά χρόνια την Ρεάλ που είχε μαζέψει όλλη την αφρόκρεμα και τελικά είχε πατώσει......
η Τσέλση έχει ρίξει ένα σωρό χρήμα και αν σχετίσουμε το χρήμα που έχει δώσει με την απόδοση σαν ομάδα με το ζόρι συμπληρώνει το 40% από αυτό που έπρεπε να είναι...
και εδώ στην Ελλάδα θυμάστε την εποχή του Κοσκωτά που είχε μαζέψει όλη την αφρόκρεμα της Ελλάδας συν Ντέταρι και δεν θυμάμε και ποιους άλλους καφενείο ήταν με αυτούς...
το ίδιο και ο ΠΑΟ παλιά τότε που τον ονομάζανε γαλαξία των αστέρων και από μπάλα άστα να πάνε...
ο Δώνης εγώ προσωπικά βλέπω να κάνει έργο στην ΑΕΚ και για αυτό τον λόγο τον επέλεξε ο Νικολαίδης, πολοί μπορεί να βρίζουν τώρα τον Νικολαίδη αλλά μια ημέρα θα δικαιωθεί στης επιλογές του.....καμμιά διαφωνία.
Αλλωστε θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να είναι επιλογή προπονητή με πλάνο 10ετίας.... Αυτό ςεπιλέγει το σύστημα και διαλέγει τους παίκτες που θέλει......
Η ΑΕΚ με το Δώνη (εάν τον αφήσετε) θα φτιάξει ομάδα που θα φυσάει σε 2-3 χρόνια....
Αλλά στην Ελλάδα του άντρα θέλω τώρα τονε θέλω δύσκολο τον βλέπω για πάνω από 2 χρόνια στο μαγαζί.....
εσύ τι είσαι?υπομονη ,σε λιγη ωρα θα δουμε το ματσακι .ο ολυμπιακος ειναι παντα ολυμπιακος στην ελλαδα.
απ ότι έχω καταλάβει αρειανός....εσύ τι είσαι?
αν ο Άρης μπει αποφασισμένος και όχι συγκρατημένος θα το πάρει και μάλιστα εύκολα......απ ότι έχω καταλάβει αρειανός....