πάμε για παράταση στης 22/5
Θα έχει και πέναλτυ μετά? ;)
πάμε για παράταση στης 22/5
Ναι θα κόψουμε τούρτα...Θα έχει και πέναλτυ μετά? ;)
ο λαός απαιτεί πρόεδρο τον Αρίωνα...σπάρτακε...παραιτήσου ΤΩΡΑ...απο την κούρσα διακδίκησης του προεδρικού αξιώματος αλλιώς θα στείλω φουσκωτούς να σου ...μιλήσουν.....
ρε μην αρπάζεστε αμέσως...τι είστε εσείς ρε γμτ ορισμένοι.Αφού είναι έτσι, εσύ γιατί ασχολείσαι με τον Ρίμπο και την ΑΕΚ? Σας πονάει? Οσο για χυμούς, να ρωτήσουμε τον Τζόρτζεβιτς πως φτιάχνονται οι καλοί χυμοί. Κοίτα τις μαλακίες που γράφουν οι δικοί σας!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
και εγώ μίλησα για τον προπονητή σας, δεν μίλησα για άλλο παίκτη π.χ. Λυμπερόπουλο. Εννοώντας (άντε να το κάνω λιανά για σένα) πως ο Ρίμπο είναι για να παίζει και όχι για να στήνει την ομάδα σας. Εκτός αν τον Δώνη τον παίρνετε για πλάκα και έχετε ήδη προπονητή το Ρίμπο. Και σε αυτό κάνω λάθος ρε Λιάκο; Όλα εγώ λάθος τα βλέπω και εσύ σωστά;Αφού είναι έτσι, εσύ γιατί ασχολείσαι με τον Ρίμπο και την ΑΕΚ? Σας πονάει? Οσο για χυμούς, να ρωτήσουμε τον Τζόρτζεβιτς πως φτιάχνονται οι καλοί χυμοί. Κοίτα τις μαλακίες που γράφουν οι δικοί σας!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
μπα δε νομίζω.Οτι μαλακια υπαρχει στο κοσμο εχει γραφτει εδω μεσα και οχι μονο.
Παραγκες, καλυβες, βιλες, κοτετσια, ειναι παπαριες.
Το πρωταθλημα το παιρνει ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια γιατι εχει το μεγαλυτερο μπαζετ απο τους αντιπαλους του.
Παρτε το οπως θελετε. Ειτε γιανα αγοραζει τους καλυτερους παιχτες, ειτε για δημοσιες σχεσεις, ειτε για να αγοραζει παιχνιδια (λεω εγω)
Τελεια και παυλα.
Αυτο ειναι ο κανονας. Οποιος μπορει ασ τον χωνεψει, και οποιος δεν μπορει..."Αλκα Σετζερ"
ΑΕΚ γερα πρωταθλημα ξανα, ονειρευονται μεικοι της ρομαντικοι φιλαθλοι.
Με τι χρηματα ρε? Α δεν πεσουνε 15-20μυρια στο τραπεζι, παλι 3 θεση τα βλεπω τα ΑΕΚακια, και με τη φορα που ειχει παρει ο Αρης, για Ιντερτοτο τους κοβω του χρονου.
εγώ πάλι λέω να παίξετε μετά εκτός έδρας σε κανένα στούντιο που να το κλείσετε για την παρτη σας εκείνο το βραδάκι.ο λαός απαιτεί πρόεδρο τον Αρίωνα...
έπεσες σε τριάδα που έχει διαρκείας στα στούντιο.....εγώ πάλι λέω να παίξετε μετά εκτός έδρας σε κανένα στούντιο που να το κλείσετε για την παρτη σας εκείνο το βραδάκι.
Α, και Κάλις, σόρρυ αδερφέ, αλλά θα είμαι Βέλγιο. Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να σας γνωρίσω.
Φιλικά
ο αβρααμ εδω και 2 χρονια ολο φευγει και ολο στον ΑΡΗ μενει!μπα δε νομίζω.
Αρης ήταν μέχρι φέτος.
σκέψου: φεύγει ο Μπάγεβιτς, φεύγει ο Αβραάμ, φεύγει ο Γκαρσία (θα τον πάρει μαζί του)...ποιος θα μείνει; Το ότι φεύγει ο Μπάγεβιτς ειδικά είναι σημαντικό, γιατί πρέπει να βρει καλό προπονητή ο Άρης για να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο επίπεδο.
Λες να πάρει το ... Σεγκούρα;;; χαχαχαχαχαχχαχαχα
Μπα....μάλλον θα επενδύσει στο μέλλον ο Σκόρδας μετά παίρνοντας τον...Φερέρ...χαχαχαχαχα
Α,ρε γμτ, κρίμα. Λάρισα και Άρης θα διαλυθούν του χρόνου. Κρίμα. Και να δούμε τι θα γίνει με τον Πανιώνιο, γιατί κάτι πήρε το αφτί μου πως φέτος ο Τσακίρης θα πουλήσει αν του φέρουν καλές προτάσεις (πέρσι δεν έδινε παίκτες ούτε από το αριστερό στο δεξί). Του άρεσε όμως με τον Σπυρόπουλο που πούλησε και λέει να το ξανακάνει....
όπως είπα...αν όντως χαλάσει η ομάδα θα είναι κρίμα.ο αβρααμ εδω και 2 χρονια ολο φευγει και ολο στον ΑΡΗ μενει!
οπως με τον κοκε που περυσι εγραφαν οτι υπεγραψε σε ολυμπιακο !!
γκαρσια συμφωνησε για ανανεωση συμβολαιου(και αυτος εφευγε για αεκ απο τον χειμωνα κιολας )!
αν φυγει ο μπαγεβιτς δεν γνωριζω,αλλα η καλοκαιρινη προετοιμασια θα γινει εκει που ο ιδιος επελεξε(οτι και αν σημαινει αυτο)!
κοινως πολυ παραπληροφορηση παιζει!απο περυσι λεγατε οτι οι μισοι παιχτες μας θα εφευγαν αλλα ολοι εδω ειναι!
9
ο κοκκαλης εδω και 2 χρονια θελει τον αβρααμ,και ομως ακομα σε μας παιζει!ας σκασει λοιπον 4 μυρια να τον παρει!και με αυτα τα λεφτα πιστεψε με βρισκουμε αξιο αντικαταστατη του!προσωπικα πιστευω οτι θα γινουν προσθηκες στο υπαρχον υλικο και δεν θα εχουμε σοβαρες απωλειες!όπως είπα...αν όντως χαλάσει η ομάδα θα είναι κρίμα.
ΘΕΛΩ σαν τρελός να έχουμε 5-6 ομάδες να βαράνε στο ψαχνό στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι πρόεδροι των "μεγάλων" ομάδων, του ΠΟΚ δηλ.
Και θα σταματήσει ο Κρόκους να νομίζει πως είναι θεός.