Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και πέραν της καταχρηστικής απόφασης για απόδοση των βαθμών στον ΟΣΦΠ είναι και ο ρόλος του Γκαφκάτση για επιλεκτική ενημέρωση των ομάδων....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε συ Αρίωνα. είπαμε, δεν την ξανακάνω την κουβέντα αυτή. Εγώ δεν είμαι "εμείς".
Αν θες να δεις τι έλεγα τράβα διάβασε αυτά που έγραφα εγώ.
Για τις απόψεις των υπολοίπων δεν ευθύνομαι εγώ και αν τραβάς μεγάλο ζόρι με τις απόψεις τους αγνόησέ τες.
Ούτε συγκρίσεις κάνω με άλλα πρωταθλήματα ούτε τίποτα δεν πανηγύριζα. Το γεγονός πως έκανε τη μαλακία η καλαμαριά δεν σημαίνει πως θα είναι ο Ολυμπιακός υπαίτιος που το εκμεταλλέυτηκε. Τα έχουμε ξαναπεί. Ας μην την έκανε τη μαλακία.
Τώρα, αν εσύ θες να βουρλίζεσαι ακόμα με αυτό και να μην κοιτάς την ομάδα σου που τρώει τεμάχια και εσένα δεν σου φταίει τίποτα, τι να σου πω...δικαίωμά σου.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μα εσύ έθεσες θέμα νομότυπου και εγώ σου ζήτησ να μου δείξεις το συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ......

που είναι?
δεν μου αρεσει να κανω τον Δικηγορο και Νομιζω οτι το θεμα Βαλνερ εχει Εξαντληθει..
αλλα γραφω αυτο και παω για ταινια....

Αυτο ειναι το Το επίσημο έγγραφο του κανονισμού της FIFA
“Commentary on the Regulations for the Status and Transfer of Players”

και γραφει
Article 5 Registration
1. A player must be registered with an Association to play for a club as either a Professional or an Amateur in accordance with the provisions of Art. 2. Only registered players are eligible to participate in Organised Football. By the act of registering, a player agrees to abide by the Statutes and regulations of FIFA, the confederations and the Associations.
2. A player may only be registered for one club at a time.
3. Players may be registered for a maximum of three clubs during the period from 1 July until 30 June of the following year. During this period, the player is only eligible to play in Official Matches for two clubs.

Και δεν χρειάζεται να είναι νομικός κανείς για να καταλάβει τα εξής:

1. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να παίξει ένας παίκτης σε Οργανωμένα (Επίσημα ή Επίσημα Φιλικά) είναι η εγγραφή του Παίκτη στην αντίστοιχη διοργανώτρια ένωση. Η Πράξη εγγραφής (μετεγγραφής) σε μία ένωση (π.χ. ΕΠΟ) σημαίνει και την άμεση αποδοχή των κανονισμών της FIFA, της Συνομοσπονδίας (π.χ. UEFA) και της Ένωσης.

2. Ο Παίκτης μπορεί να είναι γραμμένος μόνο σε μία ομάδα κάθε φορά.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΑΛΝΕΡ...
3. Ο παίκτης μπορεί να εγγραφεί το πολύ σε τρείς ομάδες στο διάστημα 1 Ιουλίου έως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους, (Σχόλιο δικό μου: Άρα λοιπόν καλώς έβγαλε δελτίο η ΕΠΟ). Στην διάρκεια αυτής της περιόδου ο παίκτης μπορεί ΜΟΝΟ να παίξει σε επίσημα παιγνίδια δύο ομάδων, (Σχόλιο δικό μου: Κανένα Σχόλιο)

καλο βραδυ σε ΟΛΟΥΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
.....δεν καίγομαι να σχολιάσω εγώ.
Προτιμώ να δω τις κινήσεις της ΑΕΚ μετά το Ριβάλντο. Γιατί και σε μας τόσα χρόνια έμενε αφού μας έπρηζε, αλλά μετά άλλους παίκτες ΔΕΝ παίρναμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.
Για το θέμα Ριβάλντο,προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη.Αλλά αν πρέπει να εκφράσω απαραίτητα μια άποψη,ας μείνει,ειδικά μετά την διαφαινόμενη φυγή Λυμπερόπουλου,που όλοι λέγαμε ότι μαζί κουτουλουσαν.Αν κρατήσω τον Ριβάλντο του τελευταίου τέταρτου του πρωταθλήματος,που πήγε να το πάρει μόνος του,τότε ΝΑΙ αυτόν τον Ριβάλντο θέλω.Αλλά όχι αυτόν που περπατούσε στα προηγούμενα ματς.Θεωρώ ότι θα κάτσει για να το πάρει επειδή σκύλιασε με το χάρτινο,οπότε άλλος ένας χρόνος δεν είναι κ μεγάλο κακό.Εγώ δεν θεωρώ πάντως,οτί υπήρχε ποτέ περίπτωση να φύγει.

Φεύγω ,γιατί έχει πήξει το γιαούρτι κ πρέπει να πάω να το πετάξω σε ένα κεφάλι.

Υ.Γ.:ΕΛΕΟΣ.Μην ξαναρχίζετε μερικοί τις νομικίστικες παπαρούλες.Όπότε μας συμφέρει δηλαδή.Εκτιθόσαστε ως σύλλογος....κάτι που πάντα γινόνταν.

Την καλημέρα μου σε όλους.

ΛΙΓΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Μας βλέπω στο τσιμπούσι την άλλη Πέμπτη να φτάνουμε καταϊδρωμένοι από τον ποδαρόδρομο.Φαντάζομαι τον Αρίωνα με τα πόδια να έρχεται από τα Φιλαδέλφεια :P

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέχασα να πω για το φοβερό αβάταρ του gt21.
Μπράβο αδερφέ ,πάρα πολύ ωραίο.

nekzou

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Lastmoican το να μιλάς πολύ και να μην λες τίποτα μάλλον προς πολιτικό σε κόβω.
Το ότι δεν έχεις επιχειρήματα φαίνεται στις απαντήσεις που δίνεις.
Άλλα λες πριν και άλλα μετά.
Απλά βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και μετά έλα να μιλήσουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε Lastmoican το να μιλάς πολύ και να μην λες τίποτα μάλλον προς πολιτικό σε κόβω.
Το ότι δεν έχεις επιχειρήματα φαίνεται στις απαντήσεις που δίνεις.
Άλλα λες πριν και άλλα μετά.
Απλά βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και μετά έλα να μιλήσουμε.

με ανθρώπους που έχουν κάνει μόνο 9 ποσταρίσματα και άρα δεν έχουν καταθέσει άποψη δεν μπορώ να μιλήσω. Αν είναι δεύτερος λογαριασμός σου και ήσουν πριν με άλλο νικ πες το μου να ξέρω με ποιον μιλάω. Καταθέτω την άποψή μου πάντα. Αν σε πειράζει μη με διαβάζεις. Δεν προσβάλλω κανέναν. Όσο για τα επιχειρήματα, βλέπω το δικό σου δομημένο λόγο. Πες μου πού είπα άλλα πριν και άλλα μετά και πίστεψέ με θα το παραδεχτώ αν μου το δείξεις. Μιλάω πολύ καιρό εδώ για να με κρίνεις εσύ με 9 ποστ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:huh:
800pxkairocity1gg7.jpg

Το Καιρο ειναι ωραιο τετοια Εποχη......
ΣΥΝΔΕΣΗ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις κάνει 9 ποστ (ας μην τα παραθέσω για να μην κουράσω) και όλα μα όλα ήταν απλά μπούρδες αδερφέ. Μία έγραφες για το Φυτανίδη (δεν περιμένω να παραδεχτείς τη μαλακία που έγραφες λόγω άγνοιας), μία έγραφες για τη Βίτεσε για να πικάρεις (δικαίωμά σου), μία έγραφες για τους τρεις βαθμούς που πήρε ο Ολυμπιακός από την ακύρωση του αγώνα.
ΔΕΝ έχεισ κάνει ούτε ένα ποστ ακόμα που να είναι απολογιστικό για τα χάλια της ομάδας σου αδεφέ. Όταν δεις τα κακώς κείμενα σε σας, τότε έλα να μιλήσουμε για του καθενός την ομάδα. Αλλά προσωπικό μήνυμα για το τι γράφω μην ξαναποστάρεις καλύτερα. Είσαι πολύ μικρός για να με κρίνεις (σαν χαρακτήρας εννοώ).
Πάνε γράψε για το δωρεάν σεξ καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
chris...είναι και άλλες εποχές....σχεδόν όλο το χρόνο. Το μόνο άσχημο είναι τα κίτρινα λεωφορεία του

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
chris...είναι και άλλες εποχές....σχεδόν όλο το χρόνο. Το μόνο άσχημο είναι τα κίτρινα λεωφορεία του
Εμ γι αυτο σου Λεω !!!
Ποσταρε καμια φωτο απο Σοφια που εισαι να εχουμε απευθειας "Συνδεση".....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα...καλά λες.
και σήμερα πετάω για Βάρνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά δεν ξέρω γμτ πώς να ποστάρω φωτό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε chris, τώρα είδα το προφίλ σου. Είμαι πιο παλιός από εσένα εδώ μέσα!! άσχετο βέβαια, αλλά δεν έχουμε και τίποτα άλλο σοβαρό αθλητικό να σχολιάσουμε

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα...καλά λες.
και σήμερα πετάω για Βάρνα
με πωλησεις ασχολεισαι για να εισαι Εξωτερικο συνεχεια ε??
Αντε καλη δουλεια στην "Ξενιτια"
ομως ρε αδελφε ολο σε κατι περιεργες χωρες εισαι !!!!
Βουλγαρια-Ρουμανια-Ουκρανια.....
Περιεργα μας τα λες !!!!!!
χαχαχαχαχα
Πλακα κανω εχεις και παιδια οπως Εγω !!!
(την κανω για γραφειο τα λεμε μετα)

Καλημερα σε Ολους!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε chris, τώρα είδα το προφίλ σου. Είμαι πιο παλιός από εσένα εδώ μέσα!! άσχετο βέβαια, αλλά δεν έχουμε και τίποτα άλλο σοβαρό αθλητικό να σχολιάσουμε
Περιπου 1χρονο ειμαι εγω νομιζω φιλε !!!
Τα λεμε μετα γιατι ξεκιναω για Γραφειο!!
Αντε καλημερα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέχασα να πω για το φοβερό αβάταρ του gt21.
Μπράβο αδερφέ ,πάρα πολύ ωραίο.
καλημέρααααααααααααααααααααααααααα  έχω καβάτζα βενζίνη για το τσιμπούσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πρωτάθλημα τέλος..............

kourkouti-illustrated-may.jpg

ας ασχοληθούμε και λίγο με της διακοπές του καλοκαιριού πού έρχεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom