spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και πέραν της καταχρηστικής απόφασης για απόδοση των βαθμών στον ΟΣΦΠ είναι και ο ρόλος του Γκαφκάτση για επιλεκτική ενημέρωση των ομάδων....
δεν μου αρεσει να κανω τον Δικηγορο και Νομιζω οτι το θεμα Βαλνερ εχει Εξαντληθει..μα εσύ έθεσες θέμα νομότυπου και εγώ σου ζήτησ να μου δείξεις το συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ......
που είναι?
με ανθρώπους που έχουν κάνει μόνο 9 ποσταρίσματα και άρα δεν έχουν καταθέσει άποψη δεν μπορώ να μιλήσω. Αν είναι δεύτερος λογαριασμός σου και ήσουν πριν με άλλο νικ πες το μου να ξέρω με ποιον μιλάω. Καταθέτω την άποψή μου πάντα. Αν σε πειράζει μη με διαβάζεις. Δεν προσβάλλω κανέναν. Όσο για τα επιχειρήματα, βλέπω το δικό σου δομημένο λόγο. Πες μου πού είπα άλλα πριν και άλλα μετά και πίστεψέ με θα το παραδεχτώ αν μου το δείξεις. Μιλάω πολύ καιρό εδώ για να με κρίνεις εσύ με 9 ποστ.Φίλε Lastmoican το να μιλάς πολύ και να μην λες τίποτα μάλλον προς πολιτικό σε κόβω.
Το ότι δεν έχεις επιχειρήματα φαίνεται στις απαντήσεις που δίνεις.
Άλλα λες πριν και άλλα μετά.
Απλά βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και μετά έλα να μιλήσουμε.
Εμ γι αυτο σου Λεω !!!chris...είναι και άλλες εποχές....σχεδόν όλο το χρόνο. Το μόνο άσχημο είναι τα κίτρινα λεωφορεία του
με πωλησεις ασχολεισαι για να εισαι Εξωτερικο συνεχεια ε??χαχαχα...καλά λες.
και σήμερα πετάω για Βάρνα
Περιπου 1χρονο ειμαι εγω νομιζω φιλε !!!ρε chris, τώρα είδα το προφίλ σου. Είμαι πιο παλιός από εσένα εδώ μέσα!! άσχετο βέβαια, αλλά δεν έχουμε και τίποτα άλλο σοβαρό αθλητικό να σχολιάσουμε
καλημέρααααααααααααααααααααααααααα έχω καβάτζα βενζίνη για το τσιμπούσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΞέχασα να πω για το φοβερό αβάταρ του gt21.
Μπράβο αδερφέ ,πάρα πολύ ωραίο.