Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Επειδή γράφτηκαν πολλά για τον Γκαγκάτση .... εγώ το μόνο που θα ήθελα να καταθέσω σαν προσωπική άποψη είναι το εξής:
Μπορεί πράγματι ο Γκαγκάτσης να είναι οτιδήποτε του καταλογίζεται ότι είναι, όμως εγώ είμαι υποχρεωμένος να του αναγνωρίσω την μεγαλύτερη μαγκιά που έχει κάνει για το Ελληνικό ποδόσφαιρο
Έφερε στην Ελλάδα τον Ρεχάγκελ με δική του εισήγηση και τον κράτησε και τον στήριξε ακόμα και όταν η Εθνική είχε αρπάξει την περιβόητη πεντάρα (από την Φιλανδία αν θυμάμαι καλά) τότε που όλες οι Αθλητικές φυλλάδες την είχανε "πέσει" να τους φάνε και τους δύο.
Τουλάχιστον ότι επι των ημερών του εμεις οι Έλληνες νιώσαμε την μεγαλύτερη χαρά (με 100 πρωταθλήματα της ομάδας μου δεν την αλλάζω) ....έπρεπε να του αναγνωρίζεται !!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια και φιλοι.  :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Και μιας κ οι πάιχτες μας το έριξαν στην τρελλή κ επειδή ελλείψη άλλων αγωνιστικών ενδιαφερόντων,το έριξα κ γω στην τρελλή κ άλλαξα την ψηφοφορία.Παρακαλώ ας ανακηρύξουμε τον Πρόεδρο του συλλόγου μας ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄.Η στέψη του θα γίνει στο επόμενο τσιμπούσι στις 22/5. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είδα πουθενά το όνομά μου!!!Σε καταγγέλω ως ΕΦΙΑΛΤΗ του Συνδέσμου ώστε η προεδρία να πάει σε αλλόθρησκο!!!!!!Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και το ΣΤΟΛΟ, για πρόεδρο..........

[move][size=14ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΕΡΑΣpt][/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Δήλωση Rivaldo

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είδα πουθενά το όνομά μου!!!Σε καταγγέλω ως ΕΦΙΑΛΤΗ του Συνδέσμου ώστε η προεδρία να πάει σε αλλόθρησκο!!!!!!Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και το ΣΤΟΛΟ, για πρόεδρο..........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και έχει βάλει και τους κλώνους του και ψηφίζουν την Φρόσο....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
[youtube=425,350]vvT6OGt7l-8[/youtube][youtube=425,350]Em8rqgDxBNw&feature=related[/youtube]αντε και του χρονου

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δήλωση Rivaldo

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση
καλησπέρα αδέλφια αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη και πιστεύω ότι θα βοηθήσει εν μέρη στο κτίσιμο της νέας ομάδας......

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
και του χρονου εδω....και για να μεινει θα πειστηκε απο τον κοντο....κατι σημαινει αυτο....καριολη κροκους παλι μπροστα σου θα τον βρεις :rockon:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και του χρονου εδω....και για να μεινει θα πειστηκε απο τον κοντο....κατι σημαινει αυτο....καριολη κροκους παλι μπροστα σου θα τον βρεις :rockon:
κατ αρχήν ας κάνουμε της μεταγραφές που πρέπει να δούμε την νέα ομάδα και εν συνέχεια να δούμε και τους εφικτούς στόχους....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
κατ αρχήν ας κάνουμε της μεταγραφές που πρέπει να δούμε την νέα ομάδα και εν συνέχεια να δούμε και τους εφικτούς στόχους....
θελω να πω για να εμεινε θα πειρε εγγυησεις για χτισιμο ομαδας με προοπτικες................παλι μπροστα σου  θα τον βρεις

Συνημμένα

• RIVATHEMApH7.jpg
    RIVATHEMApH7.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 47

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πέρασε ένας χρόνος, στον οποίο κατεβλήθη μια απίστευτη προσπάθεια να επανέλθει η ΑΕΚ σε επίπεδα αξιοπρέπειας και αναγνωρισιμότητας, εφάμιλλης του ιστορικού ονόματός της αλλά και του κόσμου της. Σήμερα λάβαμε την απάντηση από τους κυρίους μετόχους της ομάδας, τον όμιλο Φιλίππου, ότι αποφασίστηκε να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον όμιλο Δρόσου, όπως είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι, μια και οι πιστωτές της ΑΕΚ δεν αποδέχονται την προσυμφωνημένη μεταξύ μας καταβολή του αντίτιμου για την εξαγορά των μετοχών.
Θεωρούμε αυτή την εξέλιξη πέρα για πέρα άδικη ως προς την προσπάθεια που κατεβάλλαμε όλη αυτή τη χρονιά, και που είχε απίστευτο κόστος σε χρήματα, χρόνο και ιδρώτα απ’ όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σ’ αυτή την ιστορία.
Είμαστε σίγουροι ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη αυτή. Δυστυχώς για εμάς, για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι στην εποχή μας λέξεις σαν την «ιδέα», «ιστορία», «επαγγελματικό μπάσκετ» έχουν χάσει κάθε νόημα και κάθε σημασία μπροστά στα μικροσυμφέροντα ελαχίστων που λυμαίνονται το χώρο.
Αποχωρούμε από την ΑΕΚ πεπεισμένοι ότι όλος ο κόσμος του ελληνικού μπάσκετ, αλλά πολύ περισσότερο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, εκτίμησε την ειλικρινή, τιτάνια και τίμια προσπάθεια για προσφορά που δείξαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανιστήκαμε σ’ αυτό το ιστορικό σωματείο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι την ίδια ώρα που εμείς αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, κάποιοι άλλοι θα επιστρέψουν με κατεβασμένο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν ό,τι οικονομικό όφελος εξασφάλισε η φετινή άψογη οικονομική διαχείριση της ομάδας.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σε αυτή την παρωδία και διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ΑΕΚ ότι σε πρώτη ευκαιρία, αμέσως μετά την επιστροφή του κύριου Δρόσου στην Ελλάδα, θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το πως και γιατί ορισμένοι οδήγησαν τα πράγματα εδώ που έφθασαν σήμερα.
Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνουμε οι προσπάθειες του ομίλου μας να πέφτουν στο κενό εξαιτίας της απίστευτης, στα όρια παράνοιας, κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουμε και νιώθουμε ότι ηθικά έχουμε δικαιωθεί. Πρακτικά, όμως, μένει μια τεράστια πικρία όχι, τόσο για το οικονομικό σκέλος αλλά για το πώς κάποιοι, ακόμα και σήμερα, πιστεύουν ότι μπορεί να ξεγελαστεί για μια ακόμα φορά ο κόσμος της ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι κατάλαβαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία μας αντιμετώπισαν με τον τρόπο που και εμείς προσπαθήσαμε να κινηθούμε προς όλους, όσο καιρό υπήρξαμε στην ΑΕΚ… Με σεβασμό, δηλαδή, και εκτίμηση.
Βγαίνουμε απ’ αυτή την ιστορία χαμένοι οικονομικά, αλλά απίστευτα κερδισμένοι ηθικά. Ευχόμαστε να μην δούμε άλλη μια φορά στην ΑΕΚ τα τραγελαφικά γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Με τις ειλικρινείς ευχές μας να βρει αυτή η ομάδα επιτέλους το δρόμο της. Κλείνουμε αυτό τον κύκλο έτσι, όπως τον αρχίσαμε. Τίμια και ξεκάθαρα.

Α ρε πούστη ταληροφονιά θα πέσει πολύ γιαούρτι! :cussing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημέρα αδέλφια............

κατ αρχήν κάτω τα χέρια από τον Ρίμπο............  την κόντρα με τον Κόκκαλη δεν την άρχισε αυτός αλλά μάλλον ο Κόκκαλης με τον Ρίμπο.....
και αν θέλετε μπορώ και να το αιτιολογήσω.......

για τον Ντέμη σύντομα ο χρόνος θα δείξει το μέγεθος του Ντέμη...... ήδη έχουμε κάποια αποτελέσματα που όλοι ειδικά οι δημοσιογράφοι τα κρατάνε στην μούγγα......

ακόμα και στην περίπτωση του Ρίμπο πολλά ξεκίνησαν από αυτούς ρίχνοντας λάδι στην φωτιά διακωμωδώντας ορισμένες του πράξεις που γενικά δεν είναι ζήτημα χαρακτήρα του Ρίμπο αλλά περισσότερο ζήτημα κουλτούρας του λαού από τον οποίο κατάγεται ο Ρίμπο........  και κάτι τελευταίο η αχαριστία είναι το χειρότερο γνώρισμα των ανθρώπων...  
φάουλ αδερφέ .. φαουλ.
Ξέρεις πόσοι βραζιλιάνοι έχουν περάσει από την Ελλάδα; Γιατί ο Ριβάλντο είναι ο πρώτος που κακοχαρακτηρίζεται; Οι άλλοι βραζιλιάνοι είναι βραζιλιάνοι γιαλαντζι δηλ.;;

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φάουλ αδερφέ .. φαουλ.
Ξέρεις πόσοι βραζιλιάνοι έχουν περάσει από την Ελλάδα; Γιατί ο Ριβάλντο είναι ο πρώτος που κακοχαρακτηρίζεται; Οι άλλοι βραζιλιάνοι είναι βραζιλιάνοι γιαλαντζι δηλ.;;
απλά την κόντρα την άρχισε ο Κόκκαλης γιατί απλά η ένταξη του Ρίμπο στην ΑΕΚ ήταν ένα χαστούκι στην αλαζονεία του Κρόκους.....
ξεχάσατε την συμπεριφορά σας απέναντι του στο πρώτο γύρο? το πανώ κλπ και την απάντηση του Κρόκους προς αυτό που είχε πει ο Ρίμπο απλά είχε πει πάμε να κερδίσουμε..  δηλαδή τι έπρεπε να πει πάμε να χάσουμε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε Lastmoican έγραψες:

(Ποια από τις ομάδες ΈΚΑΤΣΕ σε οποιονδήποτε από τους τρεις;)
- Ξέχασες Ξάνθη και Ηρακλή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές;

(Ο ρίμπο δεν είχε ακούσει τίποτα μέχρι που άρχισε να λέει χαζομάρες)
- Ξέχασες τι έγινε τον 1ο γύρο στο Καραισκάκη;

(Μακάρι γιατί θέλω και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ δυνατούς. Και ας χάσω το πρωτάθλημα. )
- Το χάρτινο όμως το πανηγύρισες τρελά, έτσι;

(Μετράμε τη δική μας επιτυχια ανάλογα με την αποτυχία του άλλου)
- Ξέρεις κάποιο άλλο τρόπο να μετράς την επιτυχία;

(Τέλος πάντω, όπως είπα, μακάρι του χρόνου να έχετε καλύτερη ομάδα και να είσαστε καλύτεροι γενικότερα)
- Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, πρώτο σκόρερ, περισσότερες νίκες εκτός έδρας, δηλαδή πόσο καλύτεροι ρε φίλε;

Καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράφουμε αυτά που θέλουμε.
Και να τα τεκμηριώνουμε πρώτα.
Φιλικά.
Φίλε με 8 μηνύματα έχεις δει πώς γράφω εγώ;;
Απαντήσεις. ΔΕΝ πανηγύρισα κανένα πρωτάθλημα εγώ χάρτινο. Πρώτον γιατί το θεωρώ νομότυπο (΄και αν θες ανάτρεξε στις προηγούμενες 800 σελιδες, δεν ξανακάνω ίδια συζήτηση, οι απόψεις μου είναι καταγεγραμμένες). Δεύτερον γιατί η ομάδα μου δεν έπαιξε μπάλα.
Αν εσύ κρίνεις τις δύο τελευταίες αγωνιστικές πως κάποια ομάδα έκατσε να χάσει, εγώ δεν συμφωνώ. Δεν βλέπω εσύ να τεκμηριώνεις την άποψή σου αυτή. Τι θα πει έκατσε; Όταν δηλαδή έφερνε ο τελευταίος της βαθμολογίας θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τότε ήταν δίκαιο και όταν έχανε καθότανε;; Και τότε γιατί να βγαίνει τελευταίος αφού πάντα αδικείται; Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν κάποιοι να καταλαβαίνουν πως και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δικαίωμα στα αποτελέσματα, αλλά ΟΧΙ υποχρέωση και φυσικά δεν σημαίνει πως θα επαναλαμβάνουν πάντα τα ίδια αποτελέσματα. Κάποια στιγμή η καλύτερη ομάδα θα ξυπνήσει. Και καλώς η κακώς αυτή τη στιγμή είναι το ΠΟΚ καλύτερες ομάδες.
Αδερφέ την επιτυχία εγώ τη μετράω αλλιώς.
Και στη δουλειά μου και παντού. Τη μετράω όταν είμαι καλύτερος από τον άλλον και όχι όταν αυτός είναι χειρότερος. Επιτυχία για μένα δεν είναι να πάρω τα 100μ με 20 δευτερόλεπτα χρόνο επειδή ο άλλος δεν τερμάτησε, αλλά να τα πάρω σε συναγωνισμό στο νήμα με χρόνο ανταγωνιστικό. Αντιλαμβάνεσαι;
Και ως εκ τούτου για μένα ο Ολυμπιακός ΠΕΤΥΧΕ στην Ευρώπη φέτος αλλά στο πρωτάθλημα τα σκάτωσε.
Οι συγκρίσεις με νούμερα και στατιστικές δεν λένε πάντα την αλήθεια φίλε μου. Γιατί ας πούμε δεν απεικονίζουν πως από τα μέσα του πρώτου γύρου μέχρι πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ήσαστε χώμα και οι κοιλιά σας ήταν μεγαλύτερη από του Μπαντ Σπένσερ. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι και να λένε την αλήθεια, τότε προφανώς παραδέχεσαι πως σε όλα τα προηγούμενα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός με απίστευτα μεγαλύτερες διαφορές στα στατιστικά, στα πήρε δίκαια...έτσι;;

Τις εξυπναδούλες...άστες για άλλους. Φιλικά και εγώ.
και τέλος. ναι, θέλω ΠΑΟ και ΑΕκ δυνατούς. Μπας και ξυπνήσει ο δικός μας ο Κρόκους και σταματήσει να είναι all around παράγοντας.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επάνω σε όσα γράφεις θα σε ρωτήσω φίλε λαστ.....  το νομότυπο που το είδες για το χάρτινο? βρες και πες μου βάση ποιου άρθρου του ΚΑΠ και πήρε τους βαθμούς ο ΟΣΦΠ και κατέκτησε το πρωτάθλημα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και συνεχίζω από την στιγμή που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά στόχος της πλέον δεν ήταν το C L απλά δεν έγινε σωστή διαχείριση των αγώνων και αυτό έδωσε το κίνητρο στης άλλες ομάδες κατά τους αγώνες για τα plaiy off  να την κάνουν σάκο του μπόξ....

στο πρώτο παιχνίδι την πλήρωσε την νύφη ο Πανιώνιος σε μια επίδειξη δύναμης των παικτών της ΑΕΚ στο να δει ο κόσμος ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ και παρά την άσχημη ψυχολογία τα 5 θα ήταν λίγα με καλύτερες προϋποθέσεις.....

στο καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πρώτο γκολ που μπήκε όχι από την ικανότητα των παικτών του ΠΑΟ αλλά περισσότερο από θέμα μη καλής ορατότητας του τερματοφύλακα που όμως στους άλλους ποδοσφαιριστές κατέβασε ακόμη την ψυχολογία, όχι ότι δεν θα έχανε αυτό το ματς η ΑΕΚ θα το έχανε γιατί έκανε κέφι να το χάσει απλά ο τρόπος που έφαγε το πρώτο αλλά και η θέληση των παικτών του ΠΑΟ να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα έφερε αυτό το αποτέλεσμα...  
ξέρεις....για΄να μπει ένα γκολ...υπάρχουν οι συγκυρίες. Άμα έμπαινε από το κέντρο θα το έλεγες τυχερό το γκολ. άμα έμπαινε σε στυλ προπόνησης θα τα φόρτωνες σε ένα παίκτη. άμα έμπαινε με απίστευτο συνδυασμό θα τα έριχνες στο ότι τους βηήκε απίστευτα καλά η φάση μία και μοναδική φορά.
Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που σκοπός σου είναι να βάλεις εσύ γκολ και να μη φας.
Ακόμα και στο ποδοσφαιράκι κατά τύχη τρως γκολ ή από σωστή ανάπτυξη του αντιπάλου. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλιώς θα ήταν μαθηματική πράξη με βέβαιο αποτέλεσμα. έλα όμως που είναι παιχνίδι το άτιμο...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξέρεις....για΄να μπει ένα γκολ...υπάρχουν οι συγκυρίες. Άμα έμπαινε από το κέντρο θα το έλεγες τυχερό το γκολ. άμα έμπαινε σε στυλ προπόνησης θα τα φόρτωνες σε ένα παίκτη. άμα έμπαινε με απίστευτο συνδυασμό θα τα έριχνες στο ότι τους βηήκε απίστευτα καλά η φάση μία και μοναδική φορά.
Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που σκοπός σου είναι να βάλεις εσύ γκολ και να μη φας.
Ακόμα και στο ποδοσφαιράκι κατά τύχη τρως γκολ ή από σωστή ανάπτυξη του αντιπάλου. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλιώς θα ήταν μαθηματική πράξη με βέβαιο αποτέλεσμα. έλα όμως που είναι παιχνίδι το άτιμο...
και η Μπαρτσελόνα έφαγε 4 από την Ρεάλ αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα?
στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι συγκυρίες όπως από συγκυρία στον πρώτο γύρω ό ΟΣΦΠ κέρδισε την ΑΕΚ...... 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

όξω εγκάθετε του αρίωνα....που προσπαθείς να κόψεις τον δρόμο μου για την μαλ...εεεε....προέδρία......εφιάλτη και κοτζαμάνη  του ναυτικού...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όξω εγκάθετε του αρίωνα....που προσπαθείς να κόψεις τον δρόμο μου για την μαλ...εεεε....προέδρία......εφιάλτη και κοτζαμάνη  του ναυτικού...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρα φίλε Τάλε........... έχω και αβάντες εξουσίας εδώ....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα φίλε Τάλε........... έχω και αβάντες εξουσίας εδώ....
θα στέιλω τους κένταυρους και τους ρέιντζερς ρε και θα σας.......φερθούν δημοκρατικά....κατευθείαν για μακρόνησο μεριά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην σου πω ότι θα στείλω και τον πλέζουρα...... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom