Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Το να πληρώνεις τις επιλογές της διοίκησης είναι απόλυτα φυσιολογικό σε μία ομάδα
Ο Παναθηναϊκός τις πληρώνει ακριβά τόσα χρόνια
Ο Ολυμπιακός την πλήρωσε φτηνά για τον Κόκκαλη αλλά ακριβά (Μια τεσσάρα είναι πάντα μια τεσσάρα) για τους οπαδούς του
Η ΑΕΚ ποιανού τις επιλογές πληρωσε ? ...... Μα φυσικά του μέγιστου παίκτη αλλά ΓΑΜΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ....Ριβάλντο
Παρέσυρε στην νοοτροπία του .... Τον Πρόεδρο, τους οπαδούς ...και δυστυχώς τους συμπαίκτες του ....Προσωπικά πιστεύω ότι εύκολα η ΑΕΚ θα καθαριζε τα πλέι οφ ... αν ο Βραζιλιάνος δεν μετέδιδε την νοοτροπία αγγαρείας στους συμπαίκτες του .... Αυτός στα αρχίδια του βέβαια ...αύριο θα πάρει πιθανότατα το καπελάκι του και γειά σας .....

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να υποθέσω οτι το ματς με τον παοκ το θεωρείς καθαρό? μη μιλήσω για πανιώνιο στα play of
δεν είχε λόγο να χτυπήσει το ματς? οκ λογικό. ο ηρακλής και η ξάνθη είχαν?
ακόμα και στο μπουρδέλα φόρουμ αν πάρεις τα ποστ ημερολογιακά θα δεις 2 διαφορετικές αντιδράσεις
άλλη όταν βγήκε η είδηση οτι θα κάνουμε ένσταση και άλλη όταν αρχίσατε τις κωλοτούμπες.
ο κόκκαλης γλύτωσε το κράξιμο για δεύτερη χρονιά εξαιτίας σας αλλά και του ρίμπο!
αλλού το πηγαίνατε και τελικά καλό του κάνατε
αν όποτε σας συμφέρει έχετε για επιχείρημα τα στατιστικά τότε με ποια λογική θεωρείται τα προηγούμενα πέτσινα?
καλύτερος μπορεί να είσαι στη σούμα, όταν βάζεις 5 σε μια ομάδα ενω εγω σταματάω στα δύο,
όλα αυτά ας τα βγάζατε στα ματς με ηρακλη με άρη και όπου χάσατε βαθμούς! εκεί μετράς σαν ομάδα
θεωρείς τα δικά σου επιχειρήματα τεκμηριωμένα?
επίσης φιλικά (δε το λέω ειρωνικά)

και ένα τελευταίο για ρίμπο
όλοι οι μεγάλοι παίχτες δεν είναι μαλάκες, ξέρουν να σου πετάξουν το τυράκι να σε κάνουν να πάρεις το μέρος τους
το ίδιο έκανε ο ρίμπο εποχή μπάγιεβιτς, εκμεταλεύτηκε την δυσαρέσκεια του κόσμου για δικό του όφελος (με κάνει αλλαγή)
το ίδιο πήγε να κάνει και ο καστίγιο, να εκμεταλευτεί την αγάπη του κόσμου ώστε να πάρει παραπάνω φράγκα

αυτή τη στιγμή ο ρίμπο σας έβαλε σε καινούριο. την προσωπική του κόντρα την έκανε οπαδική!
άνετα λοιπόν στο τέλος της καριέρας του ίσως να κάνει αυτό που συζήταγε με τον γαύρο
να πιάσει πόστο Τεχν διευθυντή! και εφόσον τώρα είναι πιο αγαπητός θα έχει την ανοχή σας για μεγαλύτερο διάστημα

σας έκανε να ξεχάσετε όμως το βασικότερο: το μερίδιο ευθύνης για την φετινή σας εικόνα
αν ένα ποσοστό ευθύνης έχει ο φερέρ, ένα ο ντέμης κάποιο έχει και ο ρίμπο!
αυτός στήριζε τον ισπανό, αυτόν βλέπαμε στα δικά σας οπαδικά πρωτοσέλιδα να "συμβουλεύει τον φερέρ να παίξει ρόμβο-τρίγωνο-τετράγωνο" κοκ
ήταν ο μοναδικός προπονητής που δεν ήρθε σε σύγκρουση, κάτι δε λέει αυτό?

αν τελικά μείνει και του χρόνου και τα κάνει πουτάνα στα αποδυτήρια, μη βγείτε να παραπονιέστε.
έχετε αρκετά δείγματα απο τις θητείες του και στις δυο ελληνικές ομάδες
εχεις πολυ δικιο στο θεμα του ριμπο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και μιας κ οι πάιχτες μας το έριξαν στην τρελλή κ επειδή ελλείψη άλλων αγωνιστικών ενδιαφερόντων,το έριξα κ γω στην τρελλή κ άλλαξα την ψηφοφορία.Παρακαλώ ας ανακηρύξουμε τον Πρόεδρο του συλλόγου μας ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄.Η στέψη του θα γίνει στο επόμενο τσιμπούσι στις 22/5. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιούπιιιιι....μέσα είμαι......το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....επιτέλους υποψήφιος πρόεδρος....που είναι το όνειρο όλων των ελλήνων να γίνουν πρόεδροι..... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
για τους οπαδούς μου και για όλο τον μπουρδελιακό λαό σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δόσω συνέντευξη τύπου που θα αναλύω πως θα κυβερνήσω τα επόμενα 44 χρόνια.....ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα με ψηφίσουν..για τους υπόλοιπους η μακρόνησος θα ανοίξει για να κάνουν τις διακοπές τους......σε χαιρετώ λαέ μου..... ΒΕΡΓΗΣ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το να πληρώνεις τις επιλογές της διοίκησης είναι απόλυτα φυσιολογικό σε μία ομάδα
Ο Παναθηναϊκός τις πληρώνει ακριβά τόσα χρόνια
Ο Ολυμπιακός την πλήρωσε φτηνά για τον Κόκκαλη αλλά ακριβά (Μια τεσσάρα είναι πάντα μια τεσσάρα) για τους οπαδούς του
Η ΑΕΚ ποιανού τις επιλογές πληρωσε ? ...... Μα φυσικά του μέγιστου παίκτη αλλά ΓΑΜΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ....Ριβάλντο
Παρέσυρε στην νοοτροπία του .... Τον Πρόεδρο, τους οπαδούς ...και δυστυχώς τους συμπαίκτες του ....Προσωπικά πιστεύω ότι εύκολα η ΑΕΚ θα καθαριζε τα πλέι οφ ... αν ο Βραζιλιάνος δεν μετέδιδε την νοοτροπία αγγαρείας στους συμπαίκτες του .... Αυτός στα αρχίδια του βέβαια ...αύριο θα πάρει πιθανότατα το καπελάκι του και γειά σας .....
ρε σταματήστε την καραμέλα την μια με τον Ντέμη και την άλλη με τον Ρίμπο........
αφήστε την γραμή που δίνει ο Κρόκους μέσω των ανδρείκελων δημοσιογράφων που χαχάνιζαν μαζί του την προηγούμενη Κυριακή...

όποιος χαλάει την σούπα του Κρόκους πέφτει γραμμή στα ανδρείκελα και αρχίζουν το θάψιμο......
την κόντρα την άρχισε ο Κρόκους και όχι ο Ρίμπο....  και είδαμε την συμπεριφορά των φιλάθλων του ΟΣΦΠ στον αγώνα του πρώτου γύρου..
σταματήστε να τα βλέπετε όλα όπως συμφέρει τον μεγαλύτερο υπονομευτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου... 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και συνεχίζω από την στιγμή που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά στόχος της πλέον δεν ήταν το C L απλά δεν έγινε σωστή διαχείριση των αγώνων και αυτό έδωσε το κίνητρο στης άλλες ομάδες κατά τους αγώνες για τα plaiy off  να την κάνουν σάκο του μπόξ....

στο πρώτο παιχνίδι την πλήρωσε την νύφη ο Πανιώνιος σε μια επίδειξη δύναμης των παικτών της ΑΕΚ στο να δει ο κόσμος ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ και παρά την άσχημη ψυχολογία τα 5 θα ήταν λίγα με καλύτερες προϋποθέσεις.....

στο καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πρώτο γκολ που μπήκε όχι από την ικανότητα των παικτών του ΠΑΟ αλλά περισσότερο από θέμα μη καλής ορατότητας του τερματοφύλακα που όμως στους άλλους ποδοσφαιριστές κατέβασε ακόμη την ψυχολογία, όχι ότι δεν θα έχανε αυτό το ματς η ΑΕΚ θα το έχανε γιατί έκανε κέφι να το χάσει απλά ο τρόπος που έφαγε το πρώτο αλλά και η θέληση των παικτών του ΠΑΟ να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα έφερε αυτό το αποτέλεσμα... 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
ρε σταματήστε την καραμέλα την μια με τον Ντέμη και την άλλη με τον Ρίμπο........
αφήστε την γραμή που δίνει ο Κρόκους μέσω των ανδρείκελων δημοσιογράφων που χαχάνιζαν μαζί του την προηγούμενη Κυριακή...

όποιος χαλάει την σούπα του Κρόκους πέφτει γραμμή στα ανδρείκελα και αρχίζουν το θάψιμο......
την κόντρα την άρχισε ο Κρόκους και όχι ο Ρίμπο....  και είδαμε την συμπεριφορά των φιλάθλων του ΟΣΦΠ στον αγώνα του πρώτου γύρου..
σταματήστε να τα βλέπετε όλα όπως συμφέρει τον μεγαλύτερο υπονομευτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου... 
Έτσι είναι .... αν ετσι νομίζεις .... εγω δεν έγραψα ποιος ξεκίνησε ....εγω εγραψα ποιος πραγματικά φταιει για την ψυχοσύνθεση των παικτων της ΑΕΚ στους αγώνες των play off ....αν για σένα φταίει ο Κόκκαλης για τις ξεφτίλες από ΠΟΑ και Αρη ....τότε αυτός φταίει .... Πάντως για μένα ο Κόκκαλης φταίει για την τεσσάρα που έφαγε ο ΟΣΦΠ από την ΑΕΚ ... για την ομάδα του δηλαδή
Εμένα φίλε μου ποτέ δεν μου έφταιξε ο Βαρδινογιάννης για την ξεφτίλα της εξάρας από τον ΠΑΟΚ ...κι ας έκανε κουμάντο τότε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
και συνεχίζω από την στιγμή που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά στόχος της πλέον δεν ήταν το C L απλά δεν έγινε σωστή διαχείριση των αγώνων και αυτό έδωσε το κίνητρο στης άλλες ομάδες κατά τους αγώνες για τα plaiy off  να την κάνουν σάκο του μπόξ....

στο πρώτο παιχνίδι την πλήρωσε την νύφη ο Πανιώνιος σε μια επίδειξη δύναμης των παικτών της ΑΕΚ στο να δει ο κόσμος ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ και παρά την άσχημη ψυχολογία τα 5 θα ήταν λίγα με καλύτερες προϋποθέσεις.....

στο καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πρώτο γκολ που μπήκε όχι από την ικανότητα των παικτών του ΠΑΟ αλλά περισσότερο από θέμα μη καλής ορατότητας του τερματοφύλακα που όμως στους άλλους ποδοσφαιριστές κατέβασε ακόμη την ψυχολογία, όχι ότι δεν θα έχανε αυτό το ματς η ΑΕΚ θα το έχανε γιατί έκανε κέφι να το χάσει απλά ο τρόπος που έφαγε το πρώτο αλλά και η θέληση των παικτών του ΠΑΟ να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα έφερε αυτό το αποτέλεσμα... 
Και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο ..... ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι και ο ΠΟΑ μάλλον δεν θα έτρωγε 4 από τον ΟΣΦΠ αν είχε βάλει το πλασε ο Σαλπιγγίδης ....Δεν αντικατροπτίζει το ευρυ σκορ την διαφορά των αντιπάλων ..... γι αυτό θεωρώ αρχίδι τον Ριβάλντο γιατι αυτό που εκείνος γνωρίζει καλύτερα απο τους άλλους  ... δεν είχε την σεμνότητα να το παραδεχτεί

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι είναι .... αν ετσι νομίζεις .... εγω δεν έγραψα ποιος ξεκίνησε ....εγω εγραψα ποιος πραγματικά φταιει για την ψυχοσύνθεση των παικτων της ΑΕΚ στους αγώνες των play off ....αν για σένα φταίει ο Κόκκαλης για τις ξεφτίλες από ΠΟΑ και Αρη ....τότε αυτός φταίει .... Πάντως για μένα ο Κόκκαλης φταίει για την τεσσάρα που έφαγε ο ΟΣΦΠ από την ΑΕΚ ... για την ομάδα του δηλαδή
Εμένα φίλε μου ποτέ δεν μου έφταιξε ο Βαρδινογιάννης για την ξεφτίλα της εξάρας από τον ΠΑΟΚ ...κι ας έκανε κουμάντο τότε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο
εγώ δεν σου είπα ότι φταίει ο Κρόκους για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟ Άλλωστε στο επόμενο μου ποστ παίρνω θέση και για αυτό.......
και δεν έχει καμιά σχέση η συμπεριφορά της ΑΕΚ στα plaiy off με την κόντρα Κόκκαλη Ρίμπο απλά αυτοί που πολεμάνε τον Ντέμη προωθούν την άποψη αυτή και ο λόγος είναι ότι τους χαλάει την σούπα και σύντομα πολλοί θα πάρουν της απαντήσεις τους.... 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο ..... ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι και ο ΠΟΑ μάλλον δεν θα έτρωγε 4 από τον ΟΣΦΠ αν είχε βάλει το πλασε ο Σαλπιγγίδης ....Δεν αντικατροπτίζει το ευρυ σκορ την διαφορά των αντιπάλων ..... γι αυτό θεωρώ αρχίδι τον Ριβάλντο γιατι αυτό που εκείνος γνωρίζει καλύτερα απο τους άλλους  ... δεν είχε την σεμνότητα να το παραδεχτεί
είναι μεγάλη ιεροσυλία να βρίζετε αυτόν τον παίκτη απλά σας έδωσε πάρα πολλά και δεν είναι ο Ρίμπο αυτός που πχ έδιωξε τον Μπάγεβιτς κλπ......... μην μεταφέρετε ευθύνες κατόπιν εορτής για να φύγουν οι ευθύνες του Κόκκαλη άλλωστε δεν χρειάζονται πολλά πειστήρια η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κρόκους φάνηκε εφέτος με Λεμονή και Ίβιτς... 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
είναι μεγάλη ιεροσυλία να βρίζετε αυτόν τον παίκτη απλά σας έδωσε πάρα πολλά και δεν είναι ο Ρίμπο αυτός που πχ έδιωξε τον Μπάγεβιτς κλπ......... μην μεταφέρετε ευθύνες κατόπιν εορτής για να φύγουν οι ευθύνες του Κόκκαλη άλλωστε δεν χρειάζονται πολλά πειστήρια η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κρόκους φάνηκε εφέτος με Λεμονή και Ίβιτς... 
Σου είπα αν έτσι νομίζεις έτσι είναι
Πάντως να ξέρεις κάτι και αν το καταλάβεις θα δεις πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο διαφορετικά
Η ψυχολογία και η ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών διαμορφώνει και τα αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ...τεράστιο ρόλο σε αυτό παίζει η εξέδρα ...
Χτες έβλεπα τον αγώνα του ΠΟΑ με τον Άρη ..... Ο Καραγκούνης παρέσυρε όλη την εξέδρα και τους συμπαίκτες του σε ένα θέατρο και καλά αδικίας του διαιτητή εναντίον του ΠΟΑ .... ε αν δεν μαλακιζόταν η άμυνα του Αρη τόσο πολύ να είσαι σίγουρος ότι μπορει ακόμα και να χάνανε το ματς .....Γκρίνια, Μουρμούρα, Μπινελίκια, παπαριες και εκνευρισμός άνευ λόγου .... Ο ΠΟΑ έχει χάσει ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ενώ προηγούταν 0-1 επειδή ο Γκονζάλες αποσυντόνισε με τον εκνευρισμό του τους συμπαίκτες του.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σου είπα αν έτσι νομίζεις έτσι είναι
Πάντως να ξέρεις κάτι και αν το καταλάβεις θα δεις πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο διαφορετικά
Η ψυχολογία και η ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών διαμορφώνει και τα αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ...τεράστιο ρόλο σε αυτό παίζει η εξέδρα ...
Χτες έβλεπα τον αγώνα του ΠΟΑ με τον Άρη ..... Ο Καραγκούνης παρέσυρε όλη την εξέδρα και τους συμπαίκτες του σε ένα θέατρο και καλά αδικίας του διαιτητή εναντίον του ΠΟΑ .... ε αν δεν μαλακιζόταν η άμυνα του Αρη τόσο πολύ να είσαι σίγουρος ότι μπορει ακόμα και να χάνανε το ματς .....Γκρίνια, Μουρμούρα, Μπινελίκια, παπαριες και εκνευρισμός άνευ λόγου .... Ο ΠΟΑ έχει χάσει ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ενώ προηγούταν 0-1 επειδή ο Γκονζάλες αποσυντόνισε με τον εκνευρισμό του τους συμπαίκτες του.
τώρα μην βάζεις παράδειγμα τον Καραγκούνη αυτός και ο Σαλπιγγίδης είναι από τους μεγαλύτερους κωλοτούμπες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τέτοιοι παίκτες μπορεί με αυτά που κάνουν να κερδίζουν έναν δυο το πολύ τρία παιχνίδια τον χρόνο όμως χάνουν πολλά περισσότερα  πχ εχθές είδες τι αντιμετώπιση είχε από τον διαιτητή...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
τώρα μην βάζεις παράδειγμα τον Καραγκούνη αυτός και ο Σαλπιγγίδης είναι από τους μεγαλύτερους κωλοτούμπες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τέτοιοι παίκτες μπορεί με αυτά που κάνουν να κερδίζουν έναν δυο το πολύ τρία παιχνίδια τον χρόνο όμως χάνουν πολλά περισσότερα  πχ εχθές είδες τι αντιμετώπιση είχε από τον διαιτητή...
Κι όμως φίλε μου αυτά έχουν γαμήσει τον ΠΟΑ τόσα χρόνια .... Γκονζάλες, Γκούμας, Παπαδόπυλος,Μορις ... δυο τρεις ακόμα ...και μια εξέδρα που βρίζει όλους και όλα ...Βύντρες, Τζιόληδες ακόμα και ο Γκέκας ήταν άχρηστος γι αυτούς

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αριωνα και Vangog αν θελετε ΧΩΡΙΣ να βριζομαστε να αναλυσουμε την "κοντρα" Ριβαλντο - κοκαλη - Ολυμπιακου εχω να πω δυο τρια πραγματακια!!!
Αλλα ξαναλεω ΧΩΡΙΣ να βριζομαστε γιατι δεν θελω να χαλαστω Βραδυατικα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1. o Ριβάλντο πηρε Πολλα(παρα πολλα για την προσφορα του για εμενα) Λεφτα απο τον Ολυμπιακο για να παιξει σε αυτον.... ο Ολυμπιακος ηταν Σωστος απεναντι του ακομα και στην Πιο παραλογη απαιτηση του !!!
για παραδειγμα στο ΙΑΣΩ οταν γεννησε η Γυναικα του ηθελε να "κλειστει" ΟΛΟΣ ο Οροφος !!!!
περιπου 120.000 Ευρω - Χρηματα ΕΚΤΟΣ συμβολαιου!!!
2. ο Κοκκαλης πηρε την αποφαση να τον αποδεσμευσει μετα απο τρια Χρονια!!! του Εκανε Προσφορα ΙΔΙΟΥ συμβολαιου με αυτο που ειχε (περιπου 1.εκ) αλλα ΧΩΡΙΣ τα μαυρα (περιπου αλλα τοσα)
Ειναι Γνωστο οτι επειδη ο Ριβαλντο ηξερε τι θα συμβει ειχε μιλησει με τον Φερερ απο το Δεκεμβριο...(δεν ειναι κακο αυτο)
3. Στην Φιεστα για την Κατακτηση Τιτλου!!!ο Ριβαλντο αποφασισε ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!! γραφοντας στα αρχιδια του ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ και Κοσμο!!!! αληθεια τι ειχε με τους Συμπαικτες του που τον παρακαλαγαν να Ερθει???? το γεγονος οτι ΔΕΝ ηρθε να πανυγυρισει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και Τιτλο ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ δειχνει οτι εβαλε τον εαυτο του πανω ΑΠΟ ΟΛΑ!!! μεγιστη ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.....
4. Στο παιχνιδι στο Καραισκακη γι αυτο τον Αποδοκιμασε "Μεριδα" του Κοσμου και ΟΧΙ ολος ο Κοσμος....ΕΓΩ τον αποδοκιμασα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ(Η γνωμη μου ειναι αυτη)
Ειχα πει σε Διπλανους μου απο περυσι(στην περσυνη φιεστα) οτι κανει ΛΑΘΟΣ ο κοσμος που υποστηριζει τον Ριβαλντο!!!και ότι θα φερθει ΠΟΛΥ ασχημα αυτός ο παιχτης στον Ολυμπιακο….
Και για το τελος τι δουλεια εχει ενας παιχτης να τα βαζει με ΕΝΑΝ ολοκληρο κοσμο???
Ξεχναει τις Δηλωσεις του για τον Φιγκο???
Ότι Οι Ποδοσφαιριστες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι επαγγελματιες????
Δηλαδή αν Φτάνει ο Ριβαλντο να αμφισβήτει Πρωταθλήματα που πηρέ με τον Ολυμπιακό και Τίτλους Πρώτου Σκόρερ λέγοντας ότι υπάλληλοι της ΕΠΟ δουλεύουν για τον Ολυμπιακό (αλήθεια η έπο τι δουλεία έχει με το Πρωτάθλημα ???) επειδή Κάποιοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού τον αποδοκίμασαν στο πρώτο παιχνίδι  τι έπρεπε να κάνει ο Μπάγιεβιτς η ο Αλεξανδρής η ο Νικοπολιδης η ο Κωνσταντίνου η ο Δεληκαρης η ο Γαλάκος η ο Αποστολάκης η τόσοι και τόσοι άλλοι  με αυτά που έχουν Τραβήξει…

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1. o Ριβάλντο πηρε Πολλα(παρα πολλα για την προσφορα του για εμενα) Λεφτα απο τον Ολυμπιακο για να παιξει σε αυτον.... ο Ολυμπιακος ηταν Σωστος απεναντι του ακομα και στην Πιο παραλογη απαιτηση του !!!
για παραδειγμα στο ΙΑΣΩ οταν γεννησε η Γυναικα του ηθελε να "κλειστει" ΟΛΟΣ ο Οροφος !!!!
περιπου 120.000 Ευρω - Χρηματα ΕΚΤΟΣ συμβολαιου!!!
2. ο Κοκκαλης πηρε την αποφαση να τον αποδεσμευσει μετα απο τρια Χρονια!!! του Εκανε Προσφορα ΙΔΙΟΥ συμβολαιου με αυτο που ειχε (περιπου 1.εκ) αλλα ΧΩΡΙΣ τα μαυρα (περιπου αλλα τοσα)
Ειναι Γνωστο οτι επειδη ο Ριβαλντο ηξερε τι θα συμβει ειχε μιλησει με τον Φερερ απο το Δεκεμβριο...(δεν ειναι κακο αυτο)
3. Στην Φιεστα για την Κατακτηση Τιτλου!!!ο Ριβαλντο αποφασισε ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!! γραφοντας στα αρχιδια του ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ και Κοσμο!!!! αληθεια τι ειχε με τους Συμπαικτες του που τον παρακαλαγαν να Ερθει???? το γεγονος οτι ΔΕΝ ηρθε να πανυγυρισει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και Τιτλο ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ δειχνει οτι εβαλε τον εαυτο του πανω ΑΠΟ ΟΛΑ!!! μεγιστη ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.....
4. Στο παιχνιδι στο Καραισκακη γι αυτο τον Αποδοκιμασε "Μεριδα" του Κοσμου και ΟΧΙ ολος ο Κοσμος....ΕΓΩ τον αποδοκιμασα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ(Η γνωμη μου ειναι αυτη)
Ειχα πει σε Διπλανους μου απο περυσι(στην περσυνη φιεστα) οτι κανει ΛΑΘΟΣ ο κοσμος που υποστηριζει τον Ριβαλντο!!!και ότι θα φερθει ΠΟΛΥ ασχημα αυτός ο παιχτης στον Ολυμπιακο….
Και για το τελος τι δουλεια εχει ενας παιχτης να τα βαζει με ΕΝΑΝ ολοκληρο κοσμο???
Ξεχναει τις Δηλωσεις του για τον Φιγκο???
Ότι Οι Ποδοσφαιριστες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι επαγγελματιες????
Δηλαδή αν Φτάνει ο Ριβαλντο να αμφισβήτει Πρωταθλήματα που πηρέ με τον Ολυμπιακό και Τίτλους Πρώτου Σκόρερ λέγοντας ότι υπάλληλοι της ΕΠΟ δουλεύουν για τον Ολυμπιακό (αλήθεια η έπο τι δουλεία έχει με το Πρωτάθλημα ???) επειδή Κάποιοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού τον αποδοκίμασαν στο πρώτο παιχνίδι  τι έπρεπε να κάνει ο Μπάγιεβιτς η ο Αλεξανδρής η ο Νικοπολιδης η ο Κωνσταντίνου η ο Δεληκαρης η ο Γαλάκος η ο Αποστολάκης η τόσοι και τόσοι άλλοι  με αυτά που έχουν Τραβήξει…
ρε φιλε τι παπαριες ειναι αυτες!!στο ιασω δουλευω!!ποιος ειπε οτι εκλεισε ο οροφος για τον ριβαλντο!!ρε μην λετε τετοιες βλακειες για σοβαρα νοσοκομεια!!!ρε ανθρωπε οση αξια εχει αυτος ο παιχτης,δεν θα την αποκτησει ποτε ο ολυμπιακος!!και ρωτας κιολας τι σχεση εχει η επο με το πρωταθλημα???ποιος ελεγχει την διαιτησια??ο γκαγκατσης ηταν δηκιγορος και ταμιας στον οσφπ.και τωρα θαπαει σε εταιρεια του κοκκαλη να δουλεψει!!πολυ κουτοχορτο τρωτε παιδια!!δυστυχως!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εκανα λαθος που υπολογιζα σε κανονικη - Αντρικη ποδοσφαιρικη κουβεντα....
Κριμα...
1.Στο ΙΑΣΩ που δουλευεις? γιατι εκει ειναι Γιατρος ο Κολλητός μου....και ηταν εκει οταν πηγε ο Ριβαλντο.
2. Στο εχω ξαναγραψει οτι ο γκαγκατσης ηταν πιο πολλα χρονια δικηγορος του παοκ του ηρακλη και της παναχαικης παρα του Ολυμπιακου.
ακου "Ταμιας"¨σιγα μην ηταν και Προεδρος Δεκαπενταμελους......
3. Την αξια του Ριβαλντο ΔΕΝ την αμφισβητησε κανεις Ολυμπιακος εξαλου τον Ειχα ΤΡΙΑ χρονια στην Ομαδα μου...Εκεινος αμφισβήτησε  τον Εαυτο του αμφισβητώντας πρωταθληματα κυπελα και Τιτλους πρωτου Σκορερ που πηρε με τον Ολυμπιακο.
4. Γραφε με το κανονικο σου Νικ.....
Οτι και να γραψεις σε συνδεω αν δεν γραψεις σαν Ανθρωπος.....

Για του Λογου το Αληθες το Βιογραφικο του  ****** Γκαγκατση...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι σήμερα

Στοιχεία από το βιογραφικό του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

1984-1987, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας

1988-1991, Πρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ιδίας

1989-1991, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., Επίλυσης Οικονομικών διαφορών για παίχτες και προπονητές.

Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (πειθαρχικές παρεμβάσεις) και μέλος της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας

1991-1995, Νομικός Σύμβουλος των σωματείων Α΄ Εθνικής κατηγορίας: ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης, ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (και άλλων ομάδων μικρότερων κατηγοριών)

1995-1997, Νομικός Σύμβουλος του ΟΣΦκαι του ΗΡΑΚΛΗ

1993-1994, 1997 Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Αθλητισμού

Από το Νοέμβριο του 1997 μέχρι τον Ιούλιο του 2001, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

2000-2002, Μέλος της Υποεπιτροπής της UEFA για το Ποδόσφαιρο Νεανίδων και Γυναικών και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2008

2002-2004, Μέλος / Διαιτητής του Ανώτατου Σώματος Διαιτησίας για τον αθλητισμό της FIFA

2002-2006, Μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA

2002-2006, Μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της FIFA

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα πάλι......

κατ αρχήν και εμένα μου αρέσουν οι πολιτισμένες συζητήσεις..........
επίσης μου αρέσει η πλάκα και να κάνω και την δέχομαι όταν μου την κάνουν........

στο ζήτημα του Γκαγκάτση που βλέπω ένα κάρο ιδιότητες και τι έγινε?  στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται όταν κάποιοι επιδιώκουν την αλλοτρίωση του......
ο κος Γκαγκάτσης εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια χειραγώγησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το ΠΑΣΟΚ το οποίο έπαιξε και μεγάλο ρόλο στην άλωση του ΟΣΦΠ για πολιτικά οφέλη και τα γράφω όλα αυτά γιατί και το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και λόγο του ότι έχει μεγάλη απήχηση στης λαϊκές μάζες το χρησιμοποιούν πολλοί σαν ένα μέσον πίεσης για την εξυπηρέτηση συμφερόντων πέραν από αυτό.....
ο Γκαγκάτσης ήταν ένα εξάρτημα και αυτός στην  τότε μηχανή του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια χειραγώγησις του ποδοσφαίρου.......
τα εργαλεία του ΠΑΣΟΚ ήταν στο ξεκίνημα ο Κωσκοτάς με τον Γκαγκάτση στην συνέχεια μετά το σκάνδαλο κωσκοτά η ΝΔ προσπάθησε με τον Σαλιαρέλη να πάρει στα χέρια της τον ΟΣΦΠ και στην συνέχεια την ΕΠΟ αλλά από την μια η πτώση τότε της ΝΔ και από την άλλη το ποιόν του Σαλιαρέλη έδωσαν στην συνέχεια στην κυβέρνηση του Σιμίτη την δυνατότητα για την γενικά άλωση του ποδοσφαίρου και το πέρασμα του ΟΣΦΠ στα χέρια του Κόκκαλη εκπροσώπου περισσότερο στην Ελλάδα της sienens  και μικρομετόχου  στην ουσία εδώ στην Ελλάδα της intracom....
όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια των μεγάλων κατασκευαστικών έργων στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας όπου η Γερμανική εταιρεία μονοπώλησε πολλά έργα υπέρ τιμημένα........
και τι ρόλο παίζει το ποδόσφαιρο σε αυτά απλά την δημιουργία προβολής του εκπροσώπου στο να γίνει δημοφιλής αλλά και για την χρήση ξεπλύματος χρήματος....
το ένα από τα εργαλεία ο Γκαγκάτσης απλά κάποια στιγμή για να εξασφαλίσει την εκλογή του στην ΕΠΟ μετανάστευσε στην Μακεδονία και υπήρξε και εκεί νομικός σύμβουλος σε μια σειρά ομάδες και ενώσεις........ και ειδικά στην Μακεδονία έπρεπε να χτυπήσει όπου το αντίπαλο δέος από την μεριά της ΝΔ λεγόταν Ψωμιάδης...  την ένωση της Αθήνας την είχαν ήδη εξασφαλίσει με τον Παπαδήμα τέως δήμαρχο Άνω Λιοσίων και αναγεννητή του    Ακράτητου...... τα γράφω αναλυτικά για να καταλάβετε πόση μεγάλη δολοπλοκία υπήρξε..............
Παπαδήμας άλλος και αυτός υπόδικος για κατάχρηση χρήματος ..... όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος........

θα έχουμε και συνέχεια αρκεί να κατανοήσετε αυτά που γράφω μέχρι τώρα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου κ υγειέίς φίλοι.

******** ο Γκαγκάτσης ε;(κατά τη γνώμη γνωστού ΄΄φίλου΄΄ του Ολυμπιακού).

Εμ βέβαια.Είναι ιδίωμα του λαού μας,χέρι που σε βοηθάει να το κόβεις.Η αχαριστία είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο σήμερα.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

Την καλημέρα μου κ καλά μυαλά σε όλους μας.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέλφια μου κ υγειέίς φίλοι.

****** ο Γκαγκάτσης ε;(κατά τη γνώμη γνωστού ΄΄φίλου΄΄ του Ολυμπιακού).

Εμ βέβαια.Είναι ιδίωμα του λαού μας,χέρι που σε βοηθάει να το κόβεις.Η αχαριστία είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο σήμερα.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

Την καλημέρα μου κ καλά μυαλά σε όλους μας.
ΔΕΝ με βοηθησε κανεις εμενα....κανενα "χερι" αυτα τα λες εσυ....
Κριμα φανηκε αλλη μια φορα οτι Αδυνατεις να κανεις "Ποδοσφαιρικη" κουβεντα....
.....Οντως Καλα μυαλα....κριμα για αλλη μια φορα ......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να μην λέμε πάλι ότι θέλουμε,ο Ριβάλντο έφυγε γιατί τον είχε τόσο καιρό στην αναμονή ο Κόκκαλης-περίπου 3 μήνες,στο αν θα συνεχίσουν ή όχι.Λες κ ο Ριβάλντο είναι κανένας ημιεπαγγελματίας.Δεν λέω ότι δεν καρπώθηκε πολλά από τον Ολυμπιακό,αλλά από την άλλη κ μόνο στο άκουσμα του ονόματος του,κάποιοι έπρεπε να κρατήσουν πιο αντρίκεια στάση απέναντι του,και όχι να τον έχουν στο περίμενε.Και επειδή κάποιοι προεδρικοί θα σπεύσετε να υποστηρίξετε τον σωτήρα σας,οι ίδιοι λέτε πόσο αχάριστα φέρθηκε σε άλλες περιπτώσεις π.χ.Λεμονής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom