Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τα  έχωσε  χοντρά ο Λύμπε...μάλλον θα μας αποχαιρετήσει! :huh:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
«Μύδρους» κατά πάντων εξαπέλυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο και τον οριστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ολοι και όλα του έφταιγαν του Καλαματιανού επιθετικού, που ήταν ασταμάτητος στις δηλώσεις του...

«Τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή στα πλέι οφ. Η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται. Δεν θα ήθελα να σταθώ σε αυτή την παρωδία, που ονομάζεται πλέι οφ. Ήταν μεγάλο λάθος που δεν επιμείναμε από την αρχή να μην κατεβούμε», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο «Λύμπε» και πρόσθεσε: «Όλη η κατάσταση είναι από την αρχή εναντίον μας. Για μια ακόμα φορά η ΑΕΚ αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν με νοιάζει τι θα πουν, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλά λέω αυτό που νιώθω στο πετσί μου εδώ και χρόνια».

Ακολούθησε ερώτηση στην οποία ο Λυμπερόπουλος κλήθηκε να αναφερθεί στους λόγους της... καθίζησης της ΑΕΚ στα πλέι οφ. Εκεί, λοιπόν, ήρθε η δεύτερη έκρηξη! «Γιατί δεν λέτε ότι η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια; Δεν είμαστε τρεις πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό... Τερματίσαμε πρώτοι. Για ρωτήστε τους παίκτες των άλλων ομάδων...
Θα άντεχαν να εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία. Στο ματς με τον Αστέρα είχαμε στο γήπεδο 55.000 χιλιάδες κόσμο, αλλά στο ματς με τον Πανιώνιο μόνο 5.000! Εμείς φταίμε που δεν επιμείναμε... Είναι κρίμα, αλλά όχι άδικο. Κανείς δεν μου αλλάζει την άποψη, ούτε η διοίκηση, ούτε κανένας. Έχω την άποψη μου. Δεν έπρεπε να παίξουμε στα πλέι οφ».

Τέλος ο Λυμπερόπουλος κλήθηκε να αποκαλύψει ποιους «φωτογράφιζε» με τις λέξεις «αλαζονεία» και «εγωισμός», που χρησιμοποίησε στην αρχή των δηλώσεων του...
«Μιλάω για όλους μας. Όταν υπάρχει μια ομάδα όλοι είναι μέσα. Παίκτες, διοίκηση και προπονητής»!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα  έχωσε  χοντρά ο Λύμπε...μάλλον θα μας αποχαιρετήσει! :huh:
ένα θα πω βλέποντας πριν λίγο  την απονομή της κούπας στην Μάντσεστερ  συγκρίνοντας με το Ελλνικό τσιρκουλοπρωτάθλημα  σε πιάνει μελαγχολία γιατί πιτσιρικάς στον Κόκκινο Μύλο που μεγάλωσα που είχαμε δυο ανεξάρτητες ομάδες τα τουρνουά που κάναμε είχαν μεγαλύτερη αξία...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δε φταίει κανείς, μόνο ο βλαμένος ο πρόεδρος τους,
που με την απλόχερη βοήθεια του σωφέρ,  τους φούσκωσε τα μυαλά, ότι είναι πρωταθλητές.

Άντε μετά να βρουν ψυχολογία να πάρουν τα πόδια τους, και να παίξουν μπάλα.

Ο μόνος κερδισμένος από όλη την υπόθεση είναι ο 3ος που βγήκε 2ος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους κ καλή εβδομάς.Το μαρτύριο λαμβάνει επιτέλους τέλος κ η ομάδα δεν κατάφερε μέσω μιας διαδικασίας που θα κρατήσει μόνο για φέτος,να μην βγει ούτε στην χάρτινη θέση που πήρε έστω κ στην κανονική διάρκεια.
Από την άλλη αυτό είναι καλό,μιας κ δεν θα αναγκαστεί να κανει προετοιμασία από τα τέλη Μαϊου,μιας κ οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν πολυ΄μεταγενέστερα.Πάντως ΠΡΕΠΕΙ οι υπεύθυνοι της ομάδας να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη κ να κάνουν παραγματικά τομές,για να πάει η ομάδα μπροστά.
Δεν έχουμε παίχτες σε καίρια σημεία,προπονητήριο,γήπεδο.
Κάτι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μιας κ οι πάιχτες μας το έριξαν στην τρελλή κ επειδή ελλείψη άλλων αγωνιστικών ενδιαφερόντων,το έριξα κ γω στην τρελλή κ άλλαξα την ψηφοφορία.Παρακαλώ ας ανακηρύξουμε τον Πρόεδρο του συλλόγου μας ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄.Η στέψη του θα γίνει στο επόμενο τσιμπούσι στις 22/5. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημέρα χανούμιααααααα....ρε σεις...για πολύ δούλεμα κόβω τον ρίμπο...φεύγω,μένω μεχρι να φύγω,παρακαλέστε με....μήπως το παράχεσε λίγο?......
αχ, ταλε μου, η γλώσσα μου έχει βγάλει τρίχες αγριογούρουνου. Είπαμε όμως, ορισμένοι ξεχνούν και δεν βλέπουν. Τα ίδια δεν έκανε ο Ρίμπο στον Ολυμπιακό; Κάθε χρόνο δεν έλεγε πως ήτανε ο τελευταίος του και κάθε χρόνο ανανέωνε; Για 1-2 μήνες μας έπρηζε κάθε φορά (μένω-φεύγω) για να πάρει περισσότερα γιούρια. Την τελευταία χρονιά που ο Κρόκους ήθελε να φτιάξει αλλιώς την ομάδα και δεν του χάρισε ένα καράβι λεφτά για παραμονή, νευρίασε.
Καλός παίκτης....αλλά πολύ προβλέψιμος γμτ. Το ξαναλέω τώρα για τους Αεκτζήδες (και δυστυχώς το λέω τόσο νωρίς που αργότερα δεν θα μπορώ να το βάλω σε παράθεση): Αν ο Δώνης δεν αρχίζει από το Ρίμπο την ενδεκάδα και δεν τον ρωτάει για τα πάντα, θα έχει πρόβλημα του χρόνου!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου ποσώς μας ενδιαφέρει εάν σιχάθηκες τον Ρίμπο. Εγώ να δεις πόσο έχω σιχαθεί τον Αλεξανδρή, τον Ντούσαν. Εάν ο Κόκκαλης δεν έπαιρνε αυτούς από την ΑΕΚ θα ήσασταν ακόμα με κορνέδες στα χέρια!! Οταν ο Αλεξανδρής μείωνε την ΑΕΚ με δηλ΄ψσεις του και έβριζε τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους, τον είχες σιχαθιεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν νομίζω πως ο Αλεξανδρής είχε απαξιώσει την ομάδα της ΑΕΚ που είχε κερδίσει τα πρωταθλήματα. Ούτε είχε πει ποτέ για πρωταθλήματα της ΑΕΚ που τα είχε πάρει με άλλους τρόπους. Πολλοί παίκτες που έφυγαν από "μεγάλες" ομάδες και πήγαν σε ανταγωνιστικές (από ΟΣΦΠ σε ΠΑΟ ή από ΠΑΟ σε ΑΕΚ ή από ΑΕΚ σε ΠΑΟ ή από ΠΑΟ σε ΟΣΦΠ ή μεταξύ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ) κάνανε μετά δηλώσεις για το ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη του και πού είναι οι καλύτεροι οπαδοί κλπ. Αυτα είναι προβλέψιμα αδεφέ και αναμενόμενα. Είναι τα λόγια που κάνουν τις πολώσεις των οπαδών και είναι τόσο τετριμμένα. Αν εξαιρέσεις κάποιους που μπορεί να ήταν από μικροί μια ομάδα αλλά οι συγκυρίες τους έφεραν πρώτα σε άλλη ομάδα να δουλέψουνε, στην πλειοψηφία τους οι δηλώσεις αυτές με αφήνουνε αδιάφορο από όποιον και να έρχονται. Αλλά δεν συγκρίνονται με αυτές που έκανε ο Ριβάλντο και με τον τρόπο που φέρθηκε προς κόσμο που τον αγάπησε και τον έκανε Θεό, ακόμα και αφού έφυγε από τον Ολυμπιακό. Μπάγεβιτς και Αλεξανδρής από την ώρα που έφυγαν από την ΑΕΚ για τον ΟΣΦΠ είχαν ακούσει πολλά ...τα εξαμάξης. Ο ρίμπο δεν είχε ακούσει τίποτα μέχρι που άρχισε να λέει χαζομάρες. Και τέλος πάντων, για να μη μακρυγορούμε, στάθηκα σε αυτόν γιατί υποτίθεται πως είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και διαμορφώνει χαρακτήρες σε παιδιά. Όπως ήταν τόσοι παίκτες που ήρθανε στο μπάσκετ στο παρελθόν. Όπως είναι ο Μαραντόνα ή ο Πελέ. Στην ίδια κλάση είναι και ο Ρίμπο. Και δυστυχώς το στόμα του δεν το προσέχει όταν το ανοίγει. Και σου λέω....περίμενε του χρόνου. Αν έχεις εσύ καλή άποψη για αυτόν, δικαίωμά σου. Τη γνώμη μου λέω αδερφέ, εκτός κι αν είσαι ο μπατζανάκης του και αρπάζεσαι για πάρτη του.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.501
Πόντοι
12.056
Καλημερα σε ολους...  :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλησπερα κυριοι
φιλαρακι κατρχην για μενα θα επρεπε πρωτα εσεις να τον σιχαθητε το ριμπο γιατι εκανε την δικια του κοντρα με τον κοκκαλη μεσω του ονοματος της αεκ
και δευτερον και εγω τον σθχαθηκα αλλα να το ΤΟΝΙΣΩ οτι τον σιχαθηκα σαν ανθρωπο και οχι σαν παικτη.ενας παικτης τυπου ριβαλντο που ειναι προτυπο δεν ειναι δυνατον να κανει αυτα τα πραματα.και για τον αλεξανδρη ναι οκ αλλα αμα τον βαλουμε στην ιδα φαση και μεγεθος με το ριβαλντο ε ειναι να τρελαθουμε.
αυτό λέω κι εγώ. Κανείς μας δεν νομίζω πως μιλάει για τον Ριβάλντο σαν παίκτη. Μιλάμε σαν άνθρωπο. Μα είναι σαν να λέμε για το Μαραντόνα και πως είναι μεγάλος παίκτης κλπ. Συμφωνώ. Αλλά σαν άνθρωπο τον σιχαίνομαι ρε αδερφέ γιατί σαν πρότυπο για τα παιδιά μου είναι το χειρότερο. Αυτός δεν τρώει με κουτάλια και πηρούνια, ρώει με σύριγγες. Και όση απεξάρτηση και να κάνει, τη στάμπα του δυστυχώς για το μέγεθός του σαν παίκτη την έχει. Ο ρίμπο το ξαναλέω, με έκανε να τον σιχαθώ προσωπικά γιατί του έχω μιλήσει προσωπικά λίγο μετά που είχε φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος απαξιώνει τον εαυτό του και τα έργα του με τις αντιδράσεις του.
Και να σου πω και κάτι ακόμα; Είναι μεγάλο προσόν να ξέρεις πότε πρέπει να μιλάς και πότε πρέπει να κλείνεις το στόμα σου. Όπως έδειξε μεγάλο παίκτη όταν βγήκε στα αποδυτηρια της ΑΕΚ και είπε "θα το πάρουμε" και το πίστευε και έβαλε πλάτη που λέμε, τόσο μικρό δείχνει με όλα αυτά. Αλλά ξαναλέω. Ο ρίμπο θα μείνει αλλά του χρόνου θα θέλει να κάνει κουμάντο αυτός. Μακαρι για εσάς να διαψευσθώ. Μακάρι γιατί θέλω και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ δυνατούς. Και ας χάσω το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το ποιον ενός παίκτη σαν ανθρώπου.
Και στο κάτω κάτω προτιμώ το πρωτάθλημα κάθε χρόνο να παίζεται και να έχω αμφίρροπες μάχες παρά να λέω κάθε χρόνο πως οι άλλοι φυτοζωούν και είναι μακριά ακόμα. Προτιμώ να βλέπω καλές ομάδες παρά να μιλάμε για τις διαιτησίες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου από την στιγμή που η ΕΠΟ στην ουσία ανακήρυξε τον ΟΣΦΠ πρωταθλητή με την γνωστή υπόθεση Βάλνερ γιατί να πάει η ΑΕΚ να παίξει σε 2 προκριματικούς γύρους?
προτιμότερο είναι πλέον να κάνει έναν καλό προγραμματισμό να κάνει της μεταγραφές της και να έχει και τον χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα.....
τώρα για τα 4 κανείς στην ΑΕΚ μετά από το 4 - 0 με τον ΟΣΦΠ δεν είπε ότι γίναμε υπέρ  ομάδα απλά αυτή η τεσσάρα περισσότερο ανέδειξε την γύμνια του ΟΣΦΠ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.....

και ο ΠΑΟ που έριξε 4 στην ΑΕΚ έφαγε 4 από τον ΟΣΦΠ τουλάχιστον ο Ντέμης είχε βγει και είχε πει κύριοι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο οι άλλοι τι λέγανε?
καλά...είχε πει και άλλα. Αλλά αυτά τα ξέχασε σε μια νύχτα ο κύριος Βανδής. Το έχω ξαναπεί πιο παλιά, πως στην Ελλάδα δυστυχώς αντιμετωπίζουμε όλα τα πράγματα με την ίδια λογική. Ξεχνάμε την επόμενη κιόλας μέρα τι είπαμε την προηγούμενη. Και όταν την πατάμε (γιατί κάνουμε τις ίδιες παπαριές επαναλαμβανόμενες) πάντα η δικαιολογία είναι: μα κοίτα τι έκανε ο άλλος!
Λογική μικρύ παιδιού! Στα κόμματα, στις ομάδες, παντού! Μετράμε τη δική μας επιτυχια ανάλογα με την αποτυχία του άλλου. Σαν να λέμε πως στα 100μ σε πανελλήνιο αγώνα, του λένε του αθλητή: Νίκησες με χρόνο 15 δευτερόλεπτα. Πώς θα πας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα; Και να απαντάει ο άλλος: Μα τι λες!Δεν βλέπεις πως ο δεύτερος έφετε 15:30 χρόνο;;

Η λογική του πετάγματος της πεταλούδας....Jesus! που λέει και ο Ρίμπο..χαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος τα δίφραγκα πάντως σήμερα είδαμε ομάδες που εναντίων της ΑΕΚ ήταν καμικάζι σε άλλους αγώνες να είναι κότες....
αυτή είναι η αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου 1,  2, 3,  ας υποθέσουμε μεγάλες ομάδες και από πίσω τα υπόλοιπα τσατσόνια να γλύφουν κανένα κοκαλάκι....
δυστυχώς Αρίωνα, αυτη δεν είναι λογική. Το κάθε ματς πρέπει να το βλέπεις μόνο του και όχι σαν συγκινονούν δοχείο. Δηλαδή αν μία ομάδα παίξει χάλια επειδή δεν είναι στη μέρα της φταίει η άλλη που δεν της το έδωσε το ματς; Η όλα εξαρτιώνται από το πως θα παίξει πάντα η άλλη ομάδα;. Δηλαδή αν κάθονται οι μικρές ομάδες να τα τρώνε είσαι ευτυχής; Και τέλος πάντων από πού τη βγάζεις τη λογική αυτή; Είδες κανέναν φέτος να παρνάει τρένο από τις ομάδες; Ποια από τις ομάδες ΈΚΑΤΣΕ σε οποιονδήποτε από τους τρεις; Αν είχε γίνει αυτό, φαντάζομαι πως θα ήταν ένα πολύ εύκολο πρωτάθλημα που δεν θα είχε φτάσει τελευταίες 2 αγωνιστικές να παίζεται, ούτε αθ το έκρινε μια απόφαση δικαστηρίου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλύτερα πιστεύω έτσι απλά το κακό είναι ότι λόγο της ψυχολογίας έφεραν τα δυο βαριά αποτελέσματα με ΠΑΟ και ΑΡΗ
κατά τα άλλα τώρα υπάρχει χρόνος για το χτίσιμο μιας πολύ καλής ομάδας κάτι που δεν είχες την μεγάλη ευκαιρία να κάνεις τα προηγούμενα χρόνια...
Πάντως και φέτος που παίζαε ΟΥΕΦΑ...δεν είδα να πάτε καλύτεα στην Ευρώπη. Πάλι εύκολα αποκλειστήκατε δυστυχώς. Και είχατε και άπλετο χρόνο προετοιμασίας. Αλλά ξέχασα....σε αυτό σας έφταιγε ο Φερέρ. Πώς γίνεται πάντως και κάθε φορά φταίει άλλος από τον Ντέμη, αυτό δεν το έχω καταλάβει....
Τέλος πάντω, όπως είπα, μακάρι του χρόνου να έχετε καλύτερη ομάδα και να είσαστε καλύτεροι γενικότερα. Μπας και αλλάξει κεφάλι ο ΆΒΕ ΜΟΥΑ Κόκκαλης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί τα προηγούμενα χρόνια τι μας εμπόδισε?Σταθερή στρατηγική , οργάνωση , καθαρό μυαλό και λίγα φράγκα παραπάνω χρειάζονται!
για ξαναπές το πρώτο...
πώς το είπες αλέκο αυτό;;;
Σε ποια ελληνική ομάδα φύτρωσε τέτοιο φυτό;;; χμ...ίσως στον Πανιώνιο...γιατί στις άλλες....μικρές και μεγάλες, δεν παίζουνε ποδόσφαιρο. Subuteo παίζουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως να κάνουμε και μια ανακεφαλαίωση από τα πλαίυ οφ.....

με τον ΠΑΟ μια δίκαιη ήττα με βαρύ σκορ.......

με τον ΑΡΗ όμως πάλι το ίδιο αλλά αν δούμε τα στατιστικά του αγώνα και οι δυο ομάδες έκαναν της ίδιες αριθμητικά επιθέσεις αλλά και σουτ στα αντίπαλα καρέ απολογισμός.... 4 γκολ ο ΆΡΗΣ  1 η ΑΕΚ...

σήμερα ίσως το αποτέλεσμα να είχε κριθεί υπέρ της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο.....
απολογισμός η αποβολή που δεν έδωσε στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου αλλά και στό γκόλ της ισοφάρισης ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ που έκανε ο σκόρερ του Πανιωνίου άρα το γκόλ της ισοφάρισης θα ήταν μη γενόμενο...

άντε και του χρόνου.....

ελπίζουμε το επόμενο να μην είναι από χαρτοπετσέτα....
ποιο φάουλ;;;;;;;;;;
αφού ήταν κάτω και του πέσανε πάνω του δύο κιόλας!1
Ο ένας αμυνικός σκόνταψε πάνω στον άλλον.
Πάλι για διαιτησίες αρχίζετε;;; Τι κακό είναι αυτό ρε γμτ;;
Τώρα παίζατε στα ίσια δυο ομάδες χωρίς στόχο. Πάλι η διαιτησία έφταιγε; Οτι ο Γουνδουλάκης είχε σκυλιάσει να σας βάλει γκολ το πήρες χαμπάρι; Πως είχε χάσει 5 ευκαιρίες ο ίδιος;

Επισκέπτης
τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι στο επιπεδο χωρων ζιμπαμπουε για να μη πω τιποτα αλλο. και μιλαμε σε συλογικο επιπεδο. αυτο φαινεται καθαρα στην ευρωπη που ειμαστε εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ομαδες της πλακας και μας εχουν για πλακα ακομα και ομαδες απο νορβηγια ισραηλ δανια κ.α. οσο καποιοι θελουν μονο το πρωταθλημα και στην ευρωπη δεν τους νοιαζει τι θα κανουν ετσι θα ειμαστε και να μη διαμαρτυρονται γιαυτο. καποιος ειπε οτι ο πανιωνιος ειναι η μονη ομαδα με οργανωση και αυτο φαινεται με τους παιχτες που βγαζει και τροφοδοτει τους λεγομενους μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου. που ειναι η οργανωση του ολυμπιακου του παναθηναικου της αεκ; ποσους παιχτες εχουν βγαλει;ελαχιστους . για δειτε οι μεγαλοι στην ευρωπη μαντσεστερ λιβερπουλ αγιαξ μπαγερ καθε χρονο καποιον πιτσιρικα βγαζουν. οσο θα κοιτανε με πουστια και λαμογια να περνουν πρωταθληματα αυτη θα ειναι η εικονα μας στην ευρωπη. και του χρονου προβλεπω να μην παιζει κανενας στο τσαπιον λιγκ και αυτο θα ειναι το αποτελεσμα της καταντιας γιατι εκει δεν υπαρχει γκαγκατσης. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι στο επιπεδο χωρων ζιμπαμπουε για να μη πω τιποτα αλλο. και μιλαμε σε συλογικο επιπεδο. αυτο φαινεται καθαρα στην ευρωπη που ειμαστε εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ομαδες της πλακας και μας εχουν για πλακα ακομα και ομαδες απο νορβηγια ισραηλ δανια κ.α. οσο καποιοι θελουν μονο το πρωταθλημα και στην ευρωπη δεν τους νοιαζει τι θα κανουν ετσι θα ειμαστε και να μη διαμαρτυρονται γιαυτο. καποιος ειπε οτι ο πανιωνιος ειναι η μονη ομαδα με οργανωση και αυτο φαινεται με τους παιχτες που βγαζει και τροφοδοτει τους λεγομενους μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου. που ειναι η οργανωση του ολυμπιακου του παναθηναικου της αεκ; ποσους παιχτες εχουν βγαλει;ελαχιστους . για δειτε οι μεγαλοι στην ευρωπη μαντσεστερ λιβερπουλ αγιαξ μπαγερ καθε χρονο καποιον πιτσιρικα βγαζουν. οσο θα κοιτανε με πουστια και λαμογια να περνουν πρωταθληματα αυτη θα ειναι η εικονα μας στην ευρωπη. και του χρονου προβλεπω να μην παιζει κανενας στο τσαπιον λιγκ και αυτο θα ειναι το αποτελεσμα της καταντιας γιατι εκει δεν υπαρχει γκαγκατσης. ;)
γενικώς συμφωνώ. Διαφωνώ μόνο στο θέμα των νέων. Οι μεγάλες ομάδες που ανέφερες δεν βγάζουν ταλέντα πια. Τα βρίσκουν σε άλλες ομάδες και κυρίως τα παίρνουν από Ολλανδία και Δανία που είναι απίστευτες μανάδες ταλέντων. Συνήθως αυτές βρίσκουνε παίκτες σε όλη την υφήλιο. Και από τις ακαδημίες τους ψωνίζουν όλοι.
Το κακό είναι πως δεν υπάρχει σταθερή πορεία. Ξεκίνησε για παράδειγμα ο Ολυμπιακός (να μιλήσω για την ομάδα μου για να μην παρεξηγηθώ) να αγοράζει "ταλέντα" επί Σόλιντ. Φέρνει Τουρέ λοιπόν. Μια χαρά επιλογή. Και είπαμε, στους 5 τέτοιους ένας να κάτσει να είναι τύπου Τουρέ σε ταλέντο, η ομάδα και η επιχείρηση θα πάνε καλά. Φεύγει ο Σόλιντ, αλλάζουμε στρατηγική. Το κάνουμε καλούς παίκτες σε καλή ηλίκία και εξελίξιμους (όχι ταλέντα πια...ψιλοφτασμένους) και ακαδημίες. Του χρόνου θα αλλάξει πάλι το τροπάριο (έφυγαν Λεμονής και Ίβιτς με τη σειρά που ήρθανε). Είμαι τρομερά περίεργος αν από τους πιτσιρικάδες που φέτος έπαιξαν κάποια ματς (και ιδιαίτερα αναφέρομαι στους κατσικογιάννη, Παπαδόπουλο που θεωρώ μεγάλα ταλέντα), αν λοιπόν αυτοί θα παίξουνε πάλι του χρόνου. Γιατί κάτι μου λέει πως τσάμπα τους ταλαιπωρήσαμε φέτος....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια............

κατ αρχήν κάτω τα χέρια από τον Ρίμπο............  την κόντρα με τον Κόκκαλη δεν την άρχισε αυτός αλλά μάλλον ο Κόκκαλης με τον Ρίμπο.....
και αν θέλετε μπορώ και να το αιτιολογήσω.......

για τον Ντέμη σύντομα ο χρόνος θα δείξει το μέγεθος του Ντέμη...... ήδη έχουμε κάποια αποτελέσματα που όλοι ειδικά οι δημοσιογράφοι τα κρατάνε στην μούγγα......

ακόμα και στην περίπτωση του Ρίμπο πολλά ξεκίνησαν από αυτούς ρίχνοντας λάδι στην φωτιά διακωμωδώντας ορισμένες του πράξεις που γενικά δεν είναι ζήτημα χαρακτήρα του Ρίμπο αλλά περισσότερο ζήτημα κουλτούρας του λαού από τον οποίο κατάγεται ο Ρίμπο........  και κάτι τελευταίο η αχαριστία είναι το χειρότερο γνώρισμα των ανθρώπων... 

nekzou

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Lastmoican έγραψες:

(Ποια από τις ομάδες ΈΚΑΤΣΕ σε οποιονδήποτε από τους τρεις;)
- Ξέχασες Ξάνθη και Ηρακλή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές;

(Ο ρίμπο δεν είχε ακούσει τίποτα μέχρι που άρχισε να λέει χαζομάρες)
- Ξέχασες τι έγινε τον 1ο γύρο στο Καραισκάκη;

(Μακάρι γιατί θέλω και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ δυνατούς. Και ας χάσω το πρωτάθλημα. )
- Το χάρτινο όμως το πανηγύρισες τρελά, έτσι;

(Μετράμε τη δική μας επιτυχια ανάλογα με την αποτυχία του άλλου)
- Ξέρεις κάποιο άλλο τρόπο να μετράς την επιτυχία;

(Τέλος πάντω, όπως είπα, μακάρι του χρόνου να έχετε καλύτερη ομάδα και να είσαστε καλύτεροι γενικότερα)
- Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, πρώτο σκόρερ, περισσότερες νίκες εκτός έδρας, δηλαδή πόσο καλύτεροι ρε φίλε;

Καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράφουμε αυτά που θέλουμε.
Και να τα τεκμηριώνουμε πρώτα.
Φιλικά.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
(Ποια από τις ομάδες ΈΚΑΤΣΕ σε οποιονδήποτε από τους τρεις;)
- Ξέχασες Ξάνθη και Ηρακλή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές;
να υποθέσω οτι το ματς με τον παοκ το θεωρείς καθαρό? μη μιλήσω για πανιώνιο στα play of
δεν είχε λόγο να χτυπήσει το ματς? οκ λογικό. ο ηρακλής και η ξάνθη είχαν?

(Μακάρι γιατί θέλω και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ δυνατούς. Και ας χάσω το πρωτάθλημα. )
- Το χάρτινο όμως το πανηγύρισες τρελά, έτσι;
ακόμα και στο μπουρδέλα φόρουμ αν πάρεις τα ποστ ημερολογιακά θα δεις 2 διαφορετικές αντιδράσεις
άλλη όταν βγήκε η είδηση οτι θα κάνουμε ένσταση και άλλη όταν αρχίσατε τις κωλοτούμπες.
ο κόκκαλης γλύτωσε το κράξιμο για δεύτερη χρονιά εξαιτίας σας αλλά και του ρίμπο!
αλλού το πηγαίνατε και τελικά καλό του κάνατε

- Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, πρώτο σκόρερ, περισσότερες νίκες εκτός έδρας, δηλαδή πόσο καλύτεροι ρε φίλε;
αν όποτε σας συμφέρει έχετε για επιχείρημα τα στατιστικά τότε με ποια λογική θεωρείται τα προηγούμενα πέτσινα?
καλύτερος μπορεί να είσαι στη σούμα, όταν βάζεις 5 σε μια ομάδα ενω εγω σταματάω στα δύο,
όλα αυτά ας τα βγάζατε στα ματς με ηρακλη με άρη και όπου χάσατε βαθμούς! εκεί μετράς σαν ομάδα

Καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράφουμε αυτά που θέλουμε.
Και να τα τεκμηριώνουμε πρώτα.
Φιλικά.
θεωρείς τα δικά σου επιχειρήματα τεκμηριωμένα?
επίσης φιλικά (δε το λέω ειρωνικά)

και ένα τελευταίο για ρίμπο
όλοι οι μεγάλοι παίχτες δεν είναι μαλάκες, ξέρουν να σου πετάξουν το τυράκι να σε κάνουν να πάρεις το μέρος τους
το ίδιο έκανε ο ρίμπο εποχή μπάγιεβιτς, εκμεταλεύτηκε την δυσαρέσκεια του κόσμου για δικό του όφελος (με κάνει αλλαγή)
το ίδιο πήγε να κάνει και ο καστίγιο, να εκμεταλευτεί την αγάπη του κόσμου ώστε να πάρει παραπάνω φράγκα

αυτή τη στιγμή ο ρίμπο σας έβαλε σε καινούριο. την προσωπική του κόντρα την έκανε οπαδική!
άνετα λοιπόν στο τέλος της καριέρας του ίσως να κάνει αυτό που συζήταγε με τον γαύρο
να πιάσει πόστο Τεχν διευθυντή! και εφόσον τώρα είναι πιο αγαπητός θα έχει την ανοχή σας για μεγαλύτερο διάστημα

σας έκανε να ξεχάσετε όμως το βασικότερο: το μερίδιο ευθύνης για την φετινή σας εικόνα
αν ένα ποσοστό ευθύνης έχει ο φερέρ, ένα ο ντέμης κάποιο έχει και ο ρίμπο!
αυτός στήριζε τον ισπανό, αυτόν βλέπαμε στα δικά σας οπαδικά πρωτοσέλιδα να "συμβουλεύει τον φερέρ να παίξει ρόμβο-τρίγωνο-τετράγωνο" κοκ
ήταν ο μοναδικός προπονητής που δεν ήρθε σε σύγκρουση, κάτι δε λέει αυτό?

αν τελικά μείνει και του χρόνου και τα κάνει πουτάνα στα αποδυτήρια, μη βγείτε να παραπονιέστε.
έχετε αρκετά δείγματα απο τις θητείες του και στις δυο ελληνικές ομάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom