Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΔΕΝ με βοηθησε κανεις εμενα....κανενα "χερι" αυτα τα λες εσυ....
Κριμα φανηκε αλλη μια φορα οτι Αδυνατεις να κανεις "Ποδοσφαιρικη" κουβεντα....
.....Οντως Καλα μυαλα....κριμα για αλλη μια φορα ......

Ασε.Όταν έκανα εγώ ποδοσφαριρικές κουβέντες εσύ αντάλλαζες φώτο με άλλους οπαδούς.Όχι όποτε σε συμφέρει.Και προφανώς όταν λέω ΄΄εσένα΄΄ ,εννοώ τον Ολυμπιακό σε ευρύτερη έννοια.Λίγο λογική δεν βλάπτει,έτσι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε καλή δουλειά σε όλους.Λίγη βενζίνα ρεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να μην λέμε πάλι ότι θέλουμε,ο Ριβάλντο έφυγε γιατί τον είχε τόσο καιρό στην αναμονή ο Κόκκαλης-περίπου 3 μήνες,στο αν θα συνεχίσουν ή όχι.Λες κ ο Ριβάλντο είναι κανένας ημιεπαγγελματίας.Δεν λέω ότι δεν καρπώθηκε πολλά από τον Ολυμπιακό,αλλά από την άλλη κ μόνο στο άκουσμα του ονόματος του,κάποιοι έπρεπε να κρατήσουν πιο αντρίκεια στάση απέναντι του,και όχι να τον έχουν στο περίμενε.Και επειδή κάποιοι προεδρικοί θα σπεύσετε να υποστηρίξετε τον σωτήρα σας,οι ίδιοι λέτε πόσο αχάριστα φέρθηκε σε άλλες περιπτώσεις π.χ.Λεμονής.
δεν υπαρχουν Προεδρικοι....υπαρχουν Ολυμπιακοι...
ο Κοκκαλης ειχε πει μια Ημερομηνια που θα γινοντουσαν ΕΠΙΣΗΜΑ οι ανανεωσεις...2 μερες μετα την φιεστα...
ο Αντωνης και ο Τζολε ανανεωσαν μια χαρα με ΤΑ ΙΔΙΑ χρηματα....ο ριβαλντο ΔΕΝ μπορουσε να περιμενει....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ασε.Όταν έκανα εγώ ποδοσφαριρικές κουβέντες εσύ αντάλλαζες φώτο με άλλους οπαδούς.Όχι όποτε σε συμφέρει.Και προφανώς όταν λέω ΄΄εσένα΄΄ ,εννοώ τον Ολυμπιακό σε ευρύτερη έννοια.Λίγο λογική δεν βλάπτει,έτσι;
:huh:
800pxkairocity1gg7.jpg

Το Καιρο ειναι ωραιο τετοια Εποχη......
ΣΥΝΔΕΣΗ

Επισκέπτης
καλημερα και απο εμενα παυλαρα. ποδοσφαιρικες κουβεντες για καποιους ειναι να συμφωνεις οτι ο κοκαλης εχει παντα δικιο και οτι ο ολυμπιακος δεν ευνοειται ποτε. απο αυτη τη βαση μπορεις να κουβεντιασεις πολιτισμενα και χωρις βρισιες αλλιως εισαι μαυρο προβατο και εγκαθετος!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Τι θα γίνει με αυτό τον μουνόσκυλο τον γιαουρτά?Πότε θα ξεκουμπιστεί επιτέλους? :tickedoff:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την καλημέρα μου προς όλους.........

τέλειωσε η χρονιά για να δούμε τι θα δούμε πλέον την νέα?

θα έχει απ όλα ο μπαξές...............

πιστεύω για εμάς σε μεγάλη και ουσιαστική ενίσχυση..............................................

συμφωνώ με τον bodo για αυτά που λέει..............

απλά δεν υπάρχει πολιτεία να μαζέψει μερικούς μεγαλοσχήμονες  και ο Γκαγκάτσης έχει λερωμένη την φωλιά του ( βλέπε τα κονδύλια για το προπονητήριο του Άγιου Κοσμά ...........................................................

απάτη κουρκουμπίνη και σια.......  και αν προσπαθήσουν κάποιοι έντιμοι να τους βάλουν στην θέση τους προσφεύγουν στην ΟΥΕΦΑ για τάχα επέμβαση της πολιτείας στο ποδόσφαιρο....... και την βγάζουν ατσαλάκωτοι...

μα όλοι οι καταδικασθέντες και υπόδικοι εκεί κάτω μαζεύτηκαν? 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ORA_m.jpg

ο Ίλια Ίβιτς φεύγοντας από τον ΟΣΦΠ πήρε μαζί του και ανέβασε στην ΑΕΚ το μαύρο ταλέντο τον Γιαχάγια..... 18 ετών,,

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Kαλημέρα Μαγκες!!!Επρεπε να κερδισετε και εσεις και να εχει λιγο σασπενς αυριο....τι να το κανω ετσι..καλυτερα να μην το δω καθολου!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο Ίλια Ίβιτς φεύγοντας από τον ΟΣΦΠ πήρε μαζί του και ανέβασε στην ΑΕΚ το μαύρο ταλέντο τον Γιαχάγια..... 18 ετών,,
Δεν νομίζω ότι τον έφερε ο Ίβιτς!Εγώ διάβασα ότι πρωτοδοκιμάστηκε στον Πάοκ!
Καλά αυτός ο Γκέραρντ είναι 4 χρόνια σκάουτερ...γιατί δεν έχουμε δει ούτε μισό παίχτη από πρόταση του? :think:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημέρα Μαγκες!!!Επρεπε να κερδισετε και εσεις και να εχει λιγο σασπενς αυριο....τι να το κανω ετσι..καλυτερα να μην το δω καθολου!!!!
καλύτερα έτσι για να μην έχει και κόσμο μην γίνουν τίποτε έκτροπα γιατί μας την έχουν στημένη....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι τον έφερε ο Ίβιτς!Εγώ διάβασα ότι πρωτοδοκιμάστηκε στον Πάοκ!
Καλά αυτός ο Γκέραρντ είναι 4 χρόνια σκάουτερ...γιατί δεν έχουμε δει ούτε μισό παίχτη από πρόταση του? :think:
ο Ίβιτς τον είχε στον ΟΣΦΠ για τον Γκέραρντ είναι σκάουτερ για μικρούς για της ακαδημίες.......  μόνο όταν ήταν ο Ίβιτς στην ΑΕΚ πρότεινε σε αυτόν και αυτός αναλάμβανε πλέον την επίβλεψη  ,,,,,

ο Φερέρ όμως κατάργησε εντελώς το σκάουτινγκ και τα είχε αναλάβει όλα αυτός έχοντας στο παρασκήνιο τον μάνατζερ υιό του..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλύτερα έτσι για να μην έχει και κόσμο μην γίνουν τίποτε έκτροπα γιατί μας την έχουν στημένη....
Ποιος μας την έχει στημένη πάλι ρε Αρίωνα?Σε λίγο θα πεις ότι επίτηδες τις φάγαμε τις 4άρες για να μην έχει κόσμο αύριο στο γήπεδο! :headbang:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άντε καλή δουλειά σε όλους.Λίγη βενζίνα ρεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:
αδελφέ από ένστικτο την Προηγούμενη εβγδομάδα γέμισα το ρεζερβουάρ μου παίρνει σχεδόν 70 λίτρα  και είμαι κοτσάνι με λίγη καλή διαχείριση  έχω ακόμα γύρω στα 3/4 του ....

έχω και καμιά 25 με 30 λίτρα στο άλλο και την βγάζω...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος μας την έχει στημένη πάλι ρε Αρίωνα?Σε λίγο θα πεις ότι επίτηδες τις φάγαμε τις 4άρες για να μην έχει κόσμο αύριο στο γήπεδο! :headbang:
αν γίνει ένα ντου στο γήπεδο τι πιστεύεις ότι δεν θα φας καμιά βαριά καμπάνα? και θα αρχίσεις την νέα σεζόν από καμιά Καβάλα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αν γίνει ένα ντου στο γήπεδο τι πιστεύεις ότι δεν θα φας καμιά βαριά καμπάνα? και θα αρχίσεις την νέα σεζόν από καμιά Καβάλα?
Μια χαρά είναι στην Καβάλα!Είναι και ο Αγαπούλας εκεί... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom