Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είναι μεγάλη ιεροσυλία να βρίζετε αυτόν τον παίκτη απλά σας έδωσε πάρα πολλά και δεν είναι ο Ρίμπο αυτός που πχ έδιωξε τον Μπάγεβιτς κλπ......... μην μεταφέρετε ευθύνες κατόπιν εορτής για να φύγουν οι ευθύνες του Κόκκαλη άλλωστε δεν χρειάζονται πολλά πειστήρια η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κρόκους φάνηκε εφέτος με Λεμονή και Ίβιτς... 
κάτσε για να καταλάβω γιατί σε λίγο θα ραγίσουν τα γιαλιά μου.
Τελικά ο Ρίμπο έδωσε στον Ολυμπιακό τι ακριβώς;; Το πρωτάθλημα;; Δεν ήταν πέτσινο; Αν ήταν πέτσινο τότε ο κύριος αυτός δεν ήταν περιττός και δεν έδωσε τίποτα απολύτως;
Το ξαναγράφω λοιπόν για να καταλάβετε όλοι εσείς τα Ριμπο-νάκια.
Μια χαρά παίκτης ο Ρίμπο. Έδωσε και πήρε από εμάς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ΕΜΕΙΣ - ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ τον έφερε στην Ελλάδα και τον πίστεψε-πιστέψαμε. ΟΛΟΙ όταν ήρθε τον λέγανε τελειωμένο!!!!!!! και πως ήρθε για να τα τσεπώσει. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Το γεγονός πως έκανε προβλήματα σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητές του Ολυμπιακού είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. Το γεγονός πως ασχολούμαστε μαζί του αποδεικνύει πως ΓΙΑ ΕΜΑΣ σημαίνει φυσικά πολλά η θητεία του στην ομάδα μας. Αλλά αυτά που λέει δεν τιμούν κανέναν. Ούτε την πρώην του ομάδα και τους συμπέικτες που ιδρώσανε στα προηγούμενα πρωταθλήματα, ούτε τον κόσμο που τον αγάπησε και τον στήριξε ακόμα και στο τέλος πέρσι (πέρσι έκλαιγε...γιατί;; δεν πήρε τα μπικικίνια του;;)
Πήγε στην ΑΕΚ για μικρή διαφορά χρημάτων και άρχισε τη λάσπη αμέσως. Την προσωπική του κόντρα με τον Κρόκους μας την έκανε οπαδική μεταξύ μας.
Και τέλος απαξιώνει και τους ίδιους τους συμπαίκτες του τους τωρινούς όταν λέει πως αν δεν σας δώσουν το πρωτάθλημα θα φύγει. Πιο μάγκας είναι από τους άλλους; Οι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν γεννηθεί από μανούλα; Ή μήπως χάνει πολλά πριμ αυτός; Περισσότερα από τους άλλους;

Στον Ολυμπιακό οι προσωπολατρείες τελιώσανε. Όλοι κρίνονται. Ολονών αναγνωρίζεται η προσφορά, αλλά κανείς δεν έκανε τα 11 πρωταθλήματα μόνος του. Αλλά εμείς κρίνουμε πάντα την ομάδα μας.
Δεν ρίχνουμε ποτέ τα βάρη στους άλλους για τις παπαριές μας.
Ακούσατε κανέναν να λέει στη διάρκεια του πρωταθλήματος πως πλήρωνα ο Βαρδινογιάννης ή ο βανδής; Όλοι με την ομάδα μας τα είχαμε.

καλό είναι να κρίνετε, αλλά να κοιτάτε τις πληγές σας, όχι να στρουθοκαμηλίζετε.
Αυτά και τέλος για τον κύριο Ριβάλντο που ήρθε να κοσμίσει τα γήπεδά μας.

Ένα τελευταίο. Από την ομάδα σας κύριοι κόσμημα είναι ο Μπλάνκο. Που δεν μιλάει, δεν λαλάει, βάζει γκολ, κάθεται πάγκο όλη τη χρονιά, δεν βεντετίζει, δεν φανατίζει, κάνει τη δουλειά του χωρίς να εκτίθεται.
Ο κύριος "είναι ο βραζιλιάνικος χαρακτήρας μου οξύθυμος" Ρίμπο, είκοσι αγώνες δεν είχε παίξει μπάλα ούτε για δείγμα. Όπως και ο κύριος λύμπε (τον οποίο τον συμπαθώ ιδιαίτερα κατα τα άλλα).
Όταν λοιπόν είσαι βασικός και αναντικατάστατος αλλά τα σκατώνεις σε κάθε ματς, δεν μπορείς να ψάχνεις διακιολογίες αλλού.

Πότε κάνανε αυτοκριτική μωρέ αυτοί οι παικταράδες για το πώς παίξανε;; Αμάν πια με τους φούσκες.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα στέιλω τους κένταυρους και τους ρέιντζερς ρε και θα σας.......φερθούν δημοκρατικά....κατευθείαν για μακρόνησο μεριά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην σου πω ότι θα στείλω και τον πλέζουρα...... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
ποιον???????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για να μην λέμε πάλι ότι θέλουμε,ο Ριβάλντο έφυγε γιατί τον είχε τόσο καιρό στην αναμονή ο Κόκκαλης-περίπου 3 μήνες,στο αν θα συνεχίσουν ή όχι.Λες κ ο Ριβάλντο είναι κανένας ημιεπαγγελματίας.Δεν λέω ότι δεν καρπώθηκε πολλά από τον Ολυμπιακό,αλλά από την άλλη κ μόνο στο άκουσμα του ονόματος του,κάποιοι έπρεπε να κρατήσουν πιο αντρίκεια στάση απέναντι του,και όχι να τον έχουν στο περίμενε.Και επειδή κάποιοι προεδρικοί θα σπεύσετε να υποστηρίξετε τον σωτήρα σας,οι ίδιοι λέτε πόσο αχάριστα φέρθηκε σε άλλες περιπτώσεις π.χ.Λεμονής.
και τρία χρόνια ο Ολυμπιακός περίμενε να ακούσει από το Ριβάλντο αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή όχι. Μέχρι και παίκτες δικούς του πήρε ο Ολυμπιακός. Δηλαδή επειδή είναι ο Ριβάλντο θα κάτσει να περιμένει ο Ολυμπιακός πότε θα αποφασίσει κάθε φορά ο κύριος αν θα παίξει; με τα παρακάλια θα πηγαίνουμε το σχεδιασμό πίσω; Θες κάτσε, θες φύγε ρε αδερφέ. Δεν περίμενε τον Ολυμπιακό. Απλά περίμενε καλύτερη πρόταση γιατί δεν του άρεσε η πρώτη. Και δεν κατάλαβα, εκείνος θα ορίσει πότε θα κάνει μια πρόταση μια ομάδα; Εσύ ορίζεις στην εταιρία που θες να πας πότε θα σου κάνει πρόταση; Άμα καθυστερήσει δεν πας αλλού; Ε, καλά έκανε και πήγε λοιπόν. Τα δακρύβρεχτα μετά τι τα έκανε; Αντί να κλάψει η εταιριά που τον έχασε λόγω του δικού της λάθους όπως λες, κλαιει ο υπάλληλος;;;
Τι καινούργιοι νόμοι εμπορίου είναι αυτοί;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δήλωση Rivaldo

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση
χαχαχααχ...αντε ...και σας 3 χρόνια θα σας τρέχει κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιά;. Σταματώ -δεν σταματώ....μαργαρίτα που μαδώ....
μα τον κιαρατά....προβλεψιμος. άντε....καλώς να ξαναπαίξει...και του χρόνου τεχν. διευθυντήςςςςςςςς

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάλλον εκεί στο λιμάνι ρε συ μοικανέ δεν έχετε καταλάβει τι εστί το μέγεθος Ριβάλντο!Ο Κρόκους νόμιζε ότι μπορεί να φερθεί στον Ριβάλντο όπως φέρθηκε στον Λουτσιάνο , στον Άντζα , στον Ανατολάκη , στον Τάκαρο και στους άλλους μεγάλους αστέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου! :uglystupid:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχααχ...αντε ...και σας 3 χρόνια θα σας τρέχει κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιά;. Σταματώ -δεν σταματώ....μαργαρίτα που μαδώ....
μα τον κιαρατά....προβλεψιμος. άντε....καλώς να ξαναπαίξει...και του χρόνου τεχν. διευθυντήςςςςςςςς
μην βιάζεσαι και θα δεις τον Ρίμπο......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απλά την κόντρα την άρχισε ο Κόκκαλης γιατί απλά η ένταξη του Ρίμπο στην ΑΕΚ ήταν ένα χαστούκι στην αλαζονεία του Κρόκους.....
ξεχάσατε την συμπεριφορά σας απέναντι του στο πρώτο γύρο? το πανώ κλπ και την απάντηση του Κρόκους προς αυτό που είχε πει ο Ρίμπο απλά είχε πει πάμε να κερδίσουμε..  δηλαδή τι έπρεπε να πει πάμε να χάσουμε?
ξέρεις σε πόσους παίκτες και προπονητές τα έχουνε σούρει κατα καιρό φίλαθλοι όλων των ομάδων; Ν αθυμηθούμε Μπάγεβιτς και Αλεξανδρή; Αποστολάκη; Σαργκάνη;  Αλλά ειδικά ο Μπάγεβιτς είχε ακούσει εμετικά συνθήματα. Και δεν είπε τίποτα.
Ο ρίμπο δηλ. τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν μπορεί να δεχτεί αποδοκιμασίες;; Στη Μίλαν είχε ακούσει καλύτερα;
Όλοι οι παίκτες και οι διαιτητές ακούν για τις μανάδες τους στο γήπεδο. και κάνουν την καρδιά τους πέτρα. κακώς τα ακούν κατα τη γν¨ωμη μου...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.835
Πόντοι
42.697
νομίζω πως καλο για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Ριβάλντο θα ήταν να αποσυρθεί...
Για την ΑΕΚ γιατί του χρόνου λόγω ηλικίας ουτε ένα ημιχρονο δεν θα βγάζει, και θα δημιουργεί στανταρ προβληματα στον εκάστοτε προπονητή, όσο για τον ίδιο για να μην χαλάσει περισσότερο την εικόνα του...κρίμα γιατί υπηρξε παικταρας, και κάποτε πρέπει να καταλάβει πως όλα έχουν ένα τέλος...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
νομίζω πως καλο για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Ριβάλντο θα ήταν να αποσυρθεί...
Για την ΑΕΚ γιατί του χρόνου λόγω ηλικίας ουτε ένα ημιχρονο δεν θα βγάζει, και θα δημιουργεί στανταρ προβληματα στον εκάστοτε προπονητή, όσο για τον ίδιο για να μην χαλάσει περισσότερο την εικόνα του...κρίμα γιατί υπηρξε παικταρας, και κάποτε πρέπει να καταλάβει πως όλα έχουν ένα τέλος...
Συμφωνώ,κι εγώ νομίζω ότι το καλύτερο για την ΑΕΚ θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας φέτος!Δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επάνω σε όσα γράφεις θα σε ρωτήσω φίλε λαστ.....   το νομότυπο που το είδες για το χάρτινο? βρες και πες μου βάση ποιου άρθρου του ΚΑΠ και πήρε τους βαθμούς ο ΟΣΦΠ και κατέκτησε το πρωτάθλημα...
ειπα πως δεν θα ξαναρχίσω τη συζήτηση ρε αδερφέ για αυτό το θέμα. Η αποψή σου σεβαστή και φαντάζομαι πως σέβεσαι και τη δική μου. Εγώ πιστεύω πως ήτανε παράνομο. Νομικός δεν είμαι και νομίζω ούτε και εσύ. Αλλά τις αποφάσεις του δικαστηρίου και ειδικά του ενός ανένταχτου και ουδέτερου τις σέβομαι. και μην αρχίσεις πάλι για το αν ήταν ασφαλιστικά ή όχι. Επί της ουσίας είπε πως δεν είχε βάση η ένσταση. Τώρα τα υπόλοιπα είναι όλα επικοινωνιακά για μένα. Για να μη νιώθει χαμένος ο κόσμος.
Και το έχω ξαναπεί. πως είτε το παίρνατε είτε όχι, ένας βαθμός διαφορά ή δύο δεν έχει σημασία για μένα. Ο ένας το έδινε στον άλλον και αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα και να το έπαιρνες για μένα δεν το είχες κερδίσει το πρωτάθλημα, οι άλλοι σου το δίνανε. Τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα ρε αδερφέ. Και μιλάω πάντα για το φετινό.
Από τα πρώτα ποστ μου είχα πει πως δεν ασχολούμαι καθόλου με διαιτησίες και μαλακίες. Τα θεωρώ φτηνές δικαιολογίες. Γιατί σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται τέτοια με τις διαιτησίες. Αλλά κανείς δεν στέκεται εκεί. Ακόμα και στο τσου-λου έχουν γίνει. Αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Εδώ φάγαμε 5 από μια Ρεάλ που είχε δύο τέρματοφύλακες: τον Κασίγιας και τον Κάρλος. Και παρόλαυτά μας τη λέτε ακόμα για την πεντάρα αυτή. Τα αποτελέσματα γράφονται.
Η τεσσάρα η δική σας γράφτηκε. Οι τεσσάρες που φαγατε μετά κι αυτές. Οι διαιτησίες ειναι αναμνήσεις μόνο αυτών που ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες εκεί ποου δεν υπαρχουν για μένα.
Προσωπική άποψη και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Και στη δουλειά μου εγώ δεν ψάχνω αλλού το φταίξιμο, όταν κάνω λάθος. Είναι η νοοτροπία μου αυτή. Σόρρυ κιόλας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε μοικανέ θα σε κράξει πάλι ο Ταράτσας με τα σεντόνια... :grin:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειπα πως δεν θα ξαναρχίσω τη συζήτηση ρε αδερφέ για αυτό το θέμα. Η αποψή σου σεβαστή και φαντάζομαι πως σέβεσαι και τη δική μου. Εγώ πιστεύω πως ήτανε παράνομο. Νομικός δεν είμαι και νομίζω ούτε και εσύ. Αλλά τις αποφάσεις του δικαστηρίου και ειδικά του ενός ανένταχτου και ουδέτερου τις σέβομαι. και μην αρχίσεις πάλι για το αν ήταν ασφαλιστικά ή όχι. Επί της ουσίας είπε πως δεν είχε βάση η ένσταση. Τώρα τα υπόλοιπα είναι όλα επικοινωνιακά για μένα. Για να μη νιώθει χαμένος ο κόσμος.
Και το έχω ξαναπεί. πως είτε το παίρνατε είτε όχι, ένας βαθμός διαφορά ή δύο δεν έχει σημασία για μένα. Ο ένας το έδινε στον άλλον και αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα και να το έπαιρνες για μένα δεν το είχες κερδίσει το πρωτάθλημα, οι άλλοι σου το δίνανε. Τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα ρε αδερφέ. Και μιλάω πάντα για το φετινό.
Από τα πρώτα ποστ μου είχα πει πως δεν ασχολούμαι καθόλου με διαιτησίες και μαλακίες. Τα θεωρώ φτηνές δικαιολογίες. Γιατί σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται τέτοια με τις διαιτησίες. Αλλά κανείς δεν στέκεται εκεί. Ακόμα και στο τσου-λου έχουν γίνει. Αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Εδώ φάγαμε 5 από μια Ρεάλ που είχε δύο τέρματοφύλακες: τον Κασίγιας και τον Κάρλος. Και παρόλαυτά μας τη λέτε ακόμα για την πεντάρα αυτή. Τα αποτελέσματα γράφονται.
Η τεσσάρα η δική σας γράφτηκε. Οι τεσσάρες που φαγατε μετά κι αυτές. Οι διαιτησίες ειναι αναμνήσεις μόνο αυτών που ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες εκεί ποου δεν υπαρχουν για μένα.
Προσωπική άποψη και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Και στη δουλειά μου εγώ δεν ψάχνω αλλού το φταίξιμο, όταν κάνω λάθος. Είναι η νοοτροπία μου αυτή. Σόρρυ κιόλας.
μα εσύ έθεσες θέμα νομότυπου και εγώ σου ζήτησ να μου δείξεις το συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ......

που είναι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμφωνώ,κι εγώ νομίζω ότι το καλύτερο για την ΑΕΚ θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας φέτος!Δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα...
τώρα υπερβαλλετε.... :headbang: :uglystupid: :2funny:

...αφού κάθεται (όπως και στον Ολυμπιακό) για να φτιαχτεί ΠΑΝΩ ΤΟΥ η επόμενη μεγάλη ΑΕΚ  :headbang: :uglystupid:

Για όσους θυμούνται, όταν ήταν με το Ζιοβάννι μαζί σερνότανε πάντα ο Ζιοβάννι.
Μετά δεν ήταν καλοί οι συμπαίκτες του και μόνο αυτός προσπαθούσε. Εφταιγε το σύστημα που δεν είχε αμυντικούς μέσους. Μετά έφταιγε που δεν είχε επιθετικούς. Πάντως εκείνος δεν έφταιγε ποτέ για τις αποτυχίες στην Ευρώπη επί Σόλιντ. Ασχέτως που στους ομίλους έκανε παρέα με το Μορφέα κάθε φορά στο γήπεδο.
Τέλος πάντων...δεν τον απαξιώνω,ήταν και είναι καλός παίκτης ειδικά στη μέρα του. Αλλά αδερφέ μου μια φορά να πει πως δεν έπαιξε καλά ο ίδιος προσωπικά και να μην ξαναπάω μετά σε στούντιο!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παιδιά...τσάμπα τα λεφτά για τον ριβάλτο...ότι ήταν να δωσει τόδωσε...πλέον περπατά στο γήπεδο...με τα λεφτά αυτά θα πέρνατε κάποιον πολύ καλλίτερο...βλέπετε ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες έχουν ένα τέλος......

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πιστεύω κάτι άλλο παίζει για τον Ρίμπο για εφέτος και μπήκε ζήτημα παραμονής....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα εσύ έθεσες θέμα νομότυπου και εγώ σου ζήτησ να μου δείξεις το συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ......

που είναι?
άντε πάλι...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΣΥ είσαι; επίσης δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι μπογιατζής, δεν είμαι νηπιαγωγός και πολλά άλλα επαγγέλματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τώρα υπερβαλλετε.... :headbang: :uglystupid: :2funny:

...αφού κάθεται (όπως και στον Ολυμπιακό) για να φτιαχτεί ΠΑΝΩ ΤΟΥ η επόμενη μεγάλη ΑΕΚ  :headbang: :uglystupid:

Για όσους θυμούνται, όταν ήταν με το Ζιοβάννι μαζί σερνότανε πάντα ο Ζιοβάννι.
Μετά δεν ήταν καλοί οι συμπαίκτες του και μόνο αυτός προσπαθούσε. Εφταιγε το σύστημα που δεν είχε αμυντικούς μέσους. Μετά έφταιγε που δεν είχε επιθετικούς. Πάντως εκείνος δεν έφταιγε ποτέ για τις αποτυχίες στην Ευρώπη επί Σόλιντ. Ασχέτως που στους ομίλους έκανε παρέα με το Μορφέα κάθε φορά στο γήπεδο.
Τέλος πάντων...δεν τον απαξιώνω,ήταν και είναι καλός παίκτης ειδικά στη μέρα του. Αλλά αδερφέ μου μια φορά να πει πως δεν έπαιξε καλά ο ίδιος προσωπικά και να μην ξαναπάω μετά σε στούντιο!
Ποιος υπερβάλει? :think:
Εγώ είπα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει από την ομάδα...χωρίς βέβαια να του φερθεί σκάρτα η διοιήκηση της ομάδας νου...όπως του φέρθηκε ο Κρόκους! :uglystupid:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά...τσάμπα τα λεφτά για τον ριβάλτο...ότι ήταν να δωσει τόδωσε...πλέον περπατά στο γήπεδο...με τα λεφτά αυτά θα πέρνατε κάποιον πολύ καλλίτερο...βλέπετε ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες έχουν ένα τέλος......
αν το βάζεις οικονομικά εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το ζήτημα δεν έχει οικονομική χασούρα η ΑΕΚ .....
εγώ πιστεύω ότι θα σταματήσει εφέτος και μάλιστα πριν τελειώσει η νέα σεζόν..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για ακόμα μια φορά. Αυτοί που ΕΙΝΑΙ δικαστές είπαν πως ήταν παράνομο. Εσείς λέτε πως είστε "ηθικοί" πρωταθλητές. Όχι πως το πρωτάθλημα είναι παράνομο, εκτός αν το αλλάξατε το τροπάριο πάλι.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
άντε πάλι...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΣΥ είσαι; επίσης δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι μπογιατζής, δεν είμαι νηπιαγωγός και πολλά άλλα επαγγέλματα.
εσείς λέγατε για τίτλους που πρέπει να παίρνονται στα γήπεδα και εσείς το γυρίσατε μετά στο περί κανονισμών.... απλά όμως λόγο του ότι όλα αυτά καθορίζονται βάση της εναρμόνισης με την ΟΥΕΦΑ και λόγο ότι όταν έγινε κάτι παρόμοιο στην Πορτογαλία και πανηγυρίζατε που τιμωρήθηκε η ομάδα που έκανε χρήση παίκτη με σχεδόν ίδια περίπτωση και εκεί μηδενίστηκε η ομάδα που έκανε την χρήση του ποδοσφαιριστή όμως εκεί δεν δόθηκαν οι βαθμοί στην άλλη ομάδα που είχε χάσει το παιχνίδι... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom