Καλημέρα σε όλους(όχι μόνο στα αδέρφια μου).
Με μισή χαρά διάβασα τα χθεσινά ποσταρίσματα μετά τον κυκεώνα βρισιών,ανεβάσματος ανόητων φώτο κ.λ.π.,κ.λ.π.
Η μισή μου χαρά είναι όπως γράφω μισή,γιατί δυστυχώς η ΄΄θητεία΄΄ μου εδώ μέσα,μου έχει αποδείξει κ παλιότερα ότι είναι προσωρινή η ανακωχή και οι ίδιοι που κάνουν τις κινήσεις καλής θέλησης,σε ανύποπτη κ χωρίς λόγο στιγμή,πάλι θα κάνουν τα ίδια.Επίσης η μη αντικειμενική αντιμετώπιση κάποιων μελών του σάιτ από τους υπεύθυνους με βάση την οπαδική τους ταυτότητα,πάλι με κανει σκεπτικό αν θα έχουμε τελικά ίση και αντικειμενική αντιμετώπιση,προκειμένου τα οπαδικά πάθη εδώ μέσα να εξαλείψουν.
Συγνώμη αν λέω αλήθειες,σε μια προσπάθεια εκατέρωθεν να σιγάσουν λίγο τα πάθη εδώ μέσα,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΚΩΧΕΣ ΤΩΝ 2 ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ.Και οι ίδιοι που τις ζητάνε μετά να γίνονται πιο προκλητικοί.Και για μένα δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι ''με έβρισες,σε έβρισα''.Πιο αντρίκεια στάση κ πιο καλή αντιμετώπιση του βρισθέντος είναι η ειρωνεία κ ο εμπαιγμός με όμορφο τρόπο.Τότε κ τον σεβασμό θα κερδίσει των απέξω και με τον τρόπο του θα τουμπεκιάσει αυτόν που τον βρίζει.Αλλά δυστυχώς πολλοί εδώ μεσα ψάχνουν την αφορμή για να καταρρίψουν το άλλοθι του ότι δεν έκαναν εκείνοι τίποτα πρώτοι.Εχω δεκάδες τέτοια παραδείγματα για αρκετά μέλη,που όμως δεν βρίσκω τον λόγο μέσα σε αυτό το ΄΄ειρηνικό΄΄ κλίμα(;;;;;),να τα παραθέσω.
Εν πάση περιπτώση θα συμφωνήσω με την σειρά μου.Αλλωστε η παρουσία μου εδώ μέσα όπως θα καταλάβατε,έγινε διακοσμητική και δεν ασχολούμαι καθόλου με το σάιτ,εξαιτίας και του ξεπεσμού που έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα,και για προσωπικούς λόγους.Εύχομαι όλοι όσοι ξέρετε τις ευθύνες σας για την κατάντια των οπαδικών,να κάνετε επιτέλους την αντρίκεια κίνηση που ευαγγελίζεστε συνέχεια και αν θέλετε τελικά να μιλήσετε για μπάλλα,με τον τρόπο σας μπορείτε να αποβάλλετε τα μέλη εκείνα που θεωρείτε ότι σας κάνουν επιθέσεις.
Όλα τα παραπάνω,ισχύουν για τους φίλους όλων των ομάδων ,συμπεριλαμβανομένων ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.
Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που αντικρύσαμε τέτοια δείγματα σίψης μέσα στα θρεντς....αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Διαψεύστε με...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Και...
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....