Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι γαβροι στο θρεντ τους εβαλαν βιντεο απο καψιμο κ πεσιμο σε συνδεσμο..

mods ξυπνατε!ειναι επικινδυνο να φιλεξενειτε τετοια βιντεο..ΞΥΠΝΑΤΕ..καντε την δουλεια σας,μαζεψτε τους!  :jerking: :jerking: :uglystupid:
μην ασχολείστε μαζί τους....  τίποτε άλλο .. άλλωστε το site εδώ λέγετε και το χρώμα το συμβατό με τα μπουρδέλα είναι το κόκκινο..
δεν υπάρχει ασυλία αλλά αχρωματοψία μερικών και δεν βλέπουν κάποιους...

μην ασχολείστε μαζί τους....  τίποτε άλλο .. άλλωστε το site εδώ λέγετε και το χρώμα το συμβατό με τα μπουρδέλα είναι το κόκκινο..
δεν υπάρχει ασυλία αλλά αχρωματοψία μερικών και δεν βλέπουν κάποιους...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όλα καλά,κάνουμε μια νέα αρχή από σήμερα στα αθλητικά φίλε!Προσπάθησε να ακολουθήσεις κι εσύ...
εγώ αδελφέ έχω ξενερώσει τελείως εδώ μέσα απλά κάθομαι για πάρτι των φίλων μου.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εγω πρωτος δεν το ειπα? ΙΣΟΤΙΜΗ μεταχειριση κ παμε απο αρχη..

αλλα οχι να μπαινουν τωρα να μου τα χωνουν ΟΛΟΙ και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να πει ττο φταιξιμο των γνωστων -αγνωστων..
εγώ σου λέω ότι φταίμε όλοι!!!!
δεν τα βάζω μαζί σου...αλλά αν είναι να κάνουμε μια νέα αρχή...τα διαγράφουμε όλα και πάμε πάλι απ'την αρχή...αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ σου λέω ότι φταίμε όλοι!!!!
δεν τα βάζω μαζί σου...αλλά αν είναι να κάνουμε μια νέα αρχή...τα διαγράφουμε όλα και πάμε πάλι απ'την αρχή...αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!!!!
μην λέμε μεγάλα λόγια....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ δηλαδή δεν εισαι διατεθειμένος να κάνουμε μια νέα αρχή???
Ο chris έκανε μια πρώτη κίνηση καλής θέλησης...!!!
το λέω γιατί έχω κάνει πολλές φορές την αρχή που λες αλλά κάπου σκαλώνει στην πορεία και το κακό είναι ότι εγώ βγαίνω ζημιωμένος.

και μάλιστα σε μια τέτοια ιστορία που μου την είχαν στήσει ο λαπλας ήταν παρών και μετά μπανάρανε αυτόν...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Aυτο και τελος παω να δω ταινια με την Γυναικα μου ....
καλησπερα σε ολους.μου εχει λειψει πραγματικα αυτο που λες φιλε μου.
Ακριβως αυτο ρε φιλε!!!!
?Μου εχει λειψει μια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ κουβεντα!!!
να μιλησουμε για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!
Τι ειδαμε, πως παιξαμε, Τι μαλακιες εκαναν οι παιχτες και οι προπονητες μας, Τι ειπαμε με τους Διπλανους μας στα Διαρκειας η τους φιλους στην Τηλεοραση!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕς !!!!
Δεν μπορω αλλο αυτη τη μαλακια!!!
Πρεπει να ξεκολισουμε ΟΛΟΙ!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
το λέω γιατί έχω κάνει πολλές φορές την αρχή που λες αλλά κάπου σκαλώνει στην πορεία και το κακό είναι ότι εγώ βγαίνω ζημιωμένος.

και μάλιστα σε μια τέτοια ιστορία που μου την είχαν στήσει ο λαπλας ήταν παρών και μετά μπανάρανε αυτόν...
Ρε΄σύ πάλι μου κάνεις αναφορά στο παρελθόν...!!!!
Είσαι μέσα????αυτή την φορά θα την κάνουμε όλοι την προσπάθεια!!!
Είναι η μόνη μας ευκαιρία...
Ας το σκεφτούμε όλοι μας νηφάλια χωρίς εμπάθεια...πιστεύω ότι μπορούμε!!!
Την κάνω για ποτάκι...καλό βράδυ σε όλους σας...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε΄σύ πάλι μου κάνεις αναφορά στο παρελθόν...!!!!
Είσαι μέσα????αυτή την φορά θα την κάνουμε όλοι την προσπάθεια!!!
Είναι η μόνη μας ευκαιρία...
Ας το σκεφτούμε όλοι μας νηφάλια χωρίς εμπάθεια...πιστεύω ότι μπορούμε!!!
Την κάνω για ποτάκι...καλό βράδυ σε όλους σας...
ρε φίλε δεν ήμαστε μόνοι εδώ μέσα υπάρχουν και κομάντος εδώ μέσα....

ο ίδιος που θα σου κάνει τον φίλο ο ίδιος θα μπει με κλώνο και θα σε βρίζει....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Aυτο και τελος παω να δω ταινια με την Γυναικα μου ....Ακριβως αυτο ρε φιλε!!!!
?Μου εχει λειψει μια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ κουβεντα!!!
να μιλησουμε για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!
Τι ειδαμε, πως παιξαμε, Τι μαλακιες εκαναν οι παιχτες και οι προπονητες μας, Τι ειπαμε με τους Διπλανους μας στα Διαρκειας η τους φιλους στην Τηλεοραση!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕς !!!!
Δεν μπορω αλλο αυτη τη μαλακια!!!
Πρεπει να ξεκολισουμε ΟΛΟΙ!!!!
εγω chris γι αυτο δεν ποσταρω πολυ τον τελευταιο καιρο αν εχεις παρατηρησει.δοξα το θεο ερχονται οι τελικοι uefa,CL και το euro και πιστευω θα κανουμε καμμια ωραια κουβεντουλα για μπαλα.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω chris γι αυτο δεν ποσταρω πολυ τον τελευταιο καιρο αν εχεις παρατηρησει.δοξα το θεο ερχονται οι τελικοι uefa,CL και το euro και πιστευω θα κανουμε καμμια ωραια κουβεντουλα για μπαλα.
καλησπέρα αδελφέ θα τα πούμε από κοντά στης 22/5?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ,υπαρχει και Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..Εγω παραδεχομαι το λαθος μου κ λεω να γινω ban εφοσων εσφαλα κ να γινουν Κ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΦΑΛΑΝ..

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?θες να προκαλεσεις?

εγω ρε ημουν μπαναρισμενος ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ,εγω μπαναριστικα ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,εγω πρωτος αλλαξα το προκλητικο αβαταρ οταν το ζητησε ο ναυαρχος κ οι αλλοι εβαλαν βιντεο με ΝΤΟΥ, τι θες τωρα ρε?θες να με βγαλεις απο τα ρουχα μου?τι θες να πεις τωρα με αυτο που ειπες?

αντε μαθε οτι υπαρχει Ο ΜΑΓΚΑΣ ρε στην ζωη που παραδεχεται το λαθος του και ΞΕΚΟΛΛΑ,δεν εισαι ικανος να κανουμε συζητηση εφοσων δεν καταλαβες το νοημα αυτου που ειπα..

Υ.Γ. και λυπαμαι που ενας παλιος εχει αυτη την συμπεριφορα..Ρε Kifinas αν ηθελα να το παιξω,δεν θα το ελεγα..ΠΟΛΥ με προσεβαλε αυτο που ειπες ρε...Ο ναυαρχος μου ζητησε να αλαλξω το αβαταρ κ το εκανα,αυτο δειχνει οτι ειμαι προκλητικος ε?
μαρέσει που μου την λες αλλά μέσα σε 5 λεπτά αναιρείς οτι λες.
άρχισες πάλι τους κόκκινους τους πράσινους γιατί αυτοί και όχι εμείς. πάλι πας να το κάνεις μπουρδέλο
κατα τα άλλα σου κακοφάνηκαν οτι ανέφερα

και για να τελείωνουμε, αν σε πρόσβαλα με ότι είπα θα έπρεπε να σκεφτείς εδώ και πολύ καιρό οτι ίσως προσβάλεις εμένα και άλλους με ότι λες και με τα αβαταρ που ανεβάζεις, αυτό είναι κάτι για να λυπάσαι
αν κατάλαβες το λάθος σου δείξτο στο μέλλον, μην περιμένεις τον όποιο ναύαρχο να σου πει τι να κάνεις, μεγάλο παιδί είσαι
κάντο λοιπόν και άσε τον κιφίνα να σε αδικεί & να λέει μαλακίες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους(όχι μόνο στα αδέρφια μου).
Με μισή χαρά διάβασα τα χθεσινά ποσταρίσματα μετά τον κυκεώνα βρισιών,ανεβάσματος ανόητων φώτο κ.λ.π.,κ.λ.π.
Η μισή μου χαρά είναι όπως γράφω μισή,γιατί δυστυχώς η ΄΄θητεία΄΄ μου εδώ μέσα,μου έχει αποδείξει κ παλιότερα ότι είναι προσωρινή η ανακωχή και οι ίδιοι που κάνουν τις κινήσεις καλής θέλησης,σε ανύποπτη κ χωρίς λόγο στιγμή,πάλι θα κάνουν τα ίδια.Επίσης η μη αντικειμενική αντιμετώπιση κάποιων μελών του σάιτ από τους υπεύθυνους με βάση την οπαδική τους ταυτότητα,πάλι με κανει σκεπτικό αν θα έχουμε τελικά ίση και αντικειμενική αντιμετώπιση,προκειμένου τα οπαδικά πάθη εδώ μέσα να εξαλείψουν.
Συγνώμη αν λέω αλήθειες,σε μια προσπάθεια εκατέρωθεν να σιγάσουν λίγο τα πάθη εδώ μέσα,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΚΩΧΕΣ ΤΩΝ 2 ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ.Και οι ίδιοι που τις ζητάνε μετά να γίνονται πιο προκλητικοί.Και για μένα δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι ''με έβρισες,σε έβρισα''.Πιο αντρίκεια στάση κ πιο καλή αντιμετώπιση του βρισθέντος είναι η ειρωνεία κ ο εμπαιγμός με όμορφο τρόπο.Τότε κ τον σεβασμό θα κερδίσει των απέξω και με τον τρόπο του θα τουμπεκιάσει αυτόν που τον βρίζει.Αλλά δυστυχώς πολλοί εδώ μεσα ψάχνουν την αφορμή για να καταρρίψουν το άλλοθι του ότι δεν έκαναν εκείνοι τίποτα πρώτοι.Εχω δεκάδες τέτοια παραδείγματα για αρκετά μέλη,που όμως δεν βρίσκω τον λόγο μέσα σε αυτό το ΄΄ειρηνικό΄΄ κλίμα(;;;;;),να τα παραθέσω.

Εν πάση περιπτώση θα συμφωνήσω με την σειρά μου.Αλλωστε η παρουσία μου εδώ μέσα όπως θα καταλάβατε,έγινε διακοσμητική και δεν ασχολούμαι καθόλου με το σάιτ,εξαιτίας και του ξεπεσμού που έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα,και για προσωπικούς λόγους.Εύχομαι όλοι όσοι ξέρετε τις ευθύνες σας για την κατάντια των οπαδικών,να κάνετε επιτέλους την αντρίκεια κίνηση που ευαγγελίζεστε συνέχεια και αν θέλετε τελικά να μιλήσετε για μπάλλα,με τον τρόπο σας μπορείτε να αποβάλλετε τα μέλη εκείνα που θεωρείτε ότι σας κάνουν επιθέσεις.

Όλα τα παραπάνω,ισχύουν για τους φίλους όλων των ομάδων ,συμπεριλαμβανομένων ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που αντικρύσαμε τέτοια δείγματα σίψης μέσα στα θρεντς....αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Διαψεύστε με...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Και...

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το παραπάνω μου ποστ το έγραψα πριν διαβάσω τα χθεσινοβραδυνά ποστ των φίλων του Ολυμπιακού στο θρεντ τους(δεν θα το πω εμετικό αφού έχουμε ανακωχή).Δυστυχώς φάνηκε από αυτά που διάβασα,ότι μερίδα μελών δεν έχει σκοπό να κάνει κανένα είδους ανκωχή όσο και αν προσπαθείτε κάποιοι.Αυτό για να μην παραξενεύεστε μετά.Μόνος μου ξαναδικαιώθηκα για τις φρούδες ελπίδες που τρέφετε,μέσα σε 5'.
Συγνώμη αν σας κούρασα.
Και πάλι την καλημερα μου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.348
Πόντοι
12.056
Kαλημερα Dark.. :rockon: :rockon:

Χαιρετησμους στον κατακιτρινο Πειραια  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
α συμφωνησω με το φιλο μου το νταρκ. και εγω το τελευταιο καιρο αν και παρακολουθω τις συζητησεις που γινονται και πραγματικα απο ορισμενους δεν μπορω να βγαλω ακρη. υπαρχουν ατομα που ειναι αρρωστα και πορομενα και δε βλεπουν μπροστα τους περα απο το οπαδικο. ευτυχως ειναι λιγοι. υπαρχουν και αλλοι που ειναι οικογενειαρχες οπως και εγω και εδω κανουμε το χαβαλε μας ομως αυτοι που λενε οτι ναι εχω παραφερθει και εχω εκτροχιαστει καποιες φορες μετα απο λιγο παλι βριζουν πορονονται και γιατι; για το κοκαλη το βαρδινογιαννη και το ντεμη. ρε παιδια κανενας δε θα σας δωσει να φατε . καποιοι θα γυρισουν να πουνε εγω γουσταρω την ομαδα μου να κερδισει και τετοια αλλο αυτο και αλλο να φτασουμε στο σημειο να ειρωνευομαστε και να βριζουμε χωρις ουσιαστικο λογο. το ποδοσφαιρο ειναι να ξεφευγουμε απο τα προβληματα μας να κανουμε στο τελος το χαβαλε μας να πειραξουμε τον αντιπαλο αλλα μεχρι εκει ρε παιδια τα παρακατω δεν εχουν νοημα.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχεις σκεφτει οτι ισως μεσα απο τις ομαδες βγαζουν το κομπλεξ και την ανυπαρξια που εχουν στην προσωπικη τους ζωη...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom