Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εισαι προκλητικός, φτιαξε ενα (κ δυο κ τρεις...) κλωνο να μην εχεις αγχος, έτσι την πάτησε ο μαλαξ(με το συμπάθειο) ο Ορκας.
να φανταστεις την καταντια τους,παρακαλανε τους Mods να μας μπαναρουν γιατι τους κανουμε την ζωη δυσκολη εδω μεσα..

καλα κανει ο αριωνας κ τους εχει σουρωσει..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αρχισαν τα κολπα παλι οι γαβροι,..μολις ειδαν οτι δυναμωσε το πρασινοκιτρινοθρεντ στηνουν καταστασεις για να μας μπαναρουν παλι..φοβουνται οτι θα επιστρεψουμε σε εποχες προ 1,5 χρονου που στο κοκκινο θρεντ ποσταραν ΜΟΝΟ ο αλεξανδρος και κανας 2 ακομα..

Επισκέπτης
αρχισαν τα κολπα παλι οι γαβροι,..μολις ειδαν οτι δυναμωσε το πρασινοκιτρινοθρεντ στηνουν καταστασεις για να μας μπαναρουν παλι..φοβουνται οτι θα επιστρεψουμε σε εποχες προ 1,5 χρονου που στο κοκκινο θρεντ ποσταραν ΜΟΝΟ ο αλεξανδρος και κανας 2 ακομα..
& μετα ηρθε ο κακος λυκος pleasure & αρχισε το κλαμα..
η καραμελλα εχει λιωσει..
βρες αλλο παραμυθακι & σταματα να με βλεπεις στους εφιαλτες σου..

Υ.Γ ιδια ψυχωση με τον παππου???φοβερη ταυτιση ρε παιδι μου..καρφωνεσαι..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μπήκα μπας και συνεχίσουμε την χτεσινή κουβέντα με τον γάτουλα και είδα το απίστευτο!
άτομα που τα κάνουν πουτάνα σε μόνιμη βάση να ζητάνε για άλλους να γίνουν ban
μα τι πίνετε?

άκουσα κάποτε μια ατάκα και είχε πολύ δίκιο
αν πεις σε εναν πολιτικό "έκανες ατασθαλίες με δημόσιο χρήμα" θα σου απαντήσει κυριλέ
αν τους πεις "είσαι κλέφτης" θα γίνει πανικός
το ίδιο βλέπω και εδω μέσα. και για να εξηγούμαι

ένας που θα μπει και θα χώσει το πουστριλίκι τον ξέρω και το περιμένω.
έχω την επιλογή λοιπόν ή να μην τον διαβάσω καν ή να μην του απαντήσω
ο άλλος που θα γράψει ενα σοβαροφανές κείμενο με κρυμμένες βρισιές και είναι πασιφανές πως ο σκοπός του είναι να προκαλέσει, είναι πιο επικίνδυνος

όλοι εσείς λοιπόν που ξαφνικά γίνατε εθελοντές στο να γίνετε μπαν πάρτε το λίγο αλλιώς.
δείξτε λίγο σεβασμό και αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες για να δικαιολογηθείτε

αν αρχίσουμε όλοι να ανεβάζουμε παράξενα άβαταρ και να γράφουμε στις υπογραφές μας για "απόγονους" και "αγόρια" δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν, σωστά?
κάντε λοιπόν πρώτα εσείς την αρχή και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία
όχι οτι το κόβω να αλλάζετε αλλά λέμε τώρα...

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η γιατρειά είναι μία και δεν μπορεί να την επιβάλει κανένας μοντ. παρά μόνο εμείς οι ίδιοι  Να μην γράφουν οι μεν στα θρεντ των δε. Βέβαια δεν μπορούν οι μοντ όλοι μέρα να ασχολούνται με αυτό πρέπει οι ίδιοι να το εφαρμόσουμε. Κατά τα άλλα όσον αφορά τους γαύρους που τους κατηγορείτε υπήρχαν μέρες που δεν έγραφε κανείς μας τίποτα και είχες μια τον Aliti μια τον σπάρτακο (τώρα τελευταία) και μια έναν vaggelis (πιο παλιά) ή κάπως έτσι να ποστάρουν συνεχώς στο κόκκινο θρεντ και να βάζουν φωτογραφίες κτλ κτλ Αυτό το λέω γιατί το θυμάμαι καλά και γιατί  είχα φτάσει να αντιδράσω και εγώ που δεν πολυασχολούμαι με αυτά και μετά μπήκε και ο Θεός και κάηκε το θέμα. Γιαυτό σας λέω ο καθένας στα δικά του...

ΥΓ. είναι τυχαίο που έχει τόσους μήνες να γραφτεί μια λογική κουβέντα στα αθλητικά και να γίνει κανονικός διάλογος...   

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν Καλησπέρα Σε όλους..
Λοιπόν Η Γνώμη μου είναι ότι  η Κατάσταση έχει ξεφύγει απ ο κάθε έλεγχο  και γι αυτό μπορούμε να βρούμε Πολλά αιτια φταινε ΠΟΛΛΟΙ και ανάμεσα τους και Εγώ !!!
Ντρέπομαι μερικές φορές για την Συμπεριφορά ΑΡΚΕΤΩΝ και του ΕΑΥΤΟΥ μου…επειδη φέρνω σε δύσκολη Θέση Αξιόλογα και  Αφανάτιστα άτομα όπως ο Ναυρχος ο Ταράτσα ο Bull η ο Lastmohican…..
Πρότεινα  να τελειώσει αυτή η κατάσταση και το πρωί,,,, και μερικοί Διαφώνησαν ανάμεσα τους και Φίλοι μου όπως ο Pleasure…..
Eγω έκανα μια κουβέντα με τον sonyp και του είπα το Παράπονο μου ότι «Ρε φίλε Έχω Οικογένεια, παιδιά και με αποκαλείς Απόγονο του στόλου?»
Συμφώνησε μαζί μου αλλά μου είπε αν Έχεις Παιδιά και οικογένεια Φρόντισε να μην Τα εκθέτεις με την Συμπεριφορά σου….
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ….

Ο καθένας εχει δικιο από την μερια του εδώ εκτος από μερικούς Σχιζοφρενείς …..
Προτείνω να Βρεθεί Λύση γιατι αυτή η κατάσταση είναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ….
Και το λιγότερο ΑΚΟΜΨΗ…..
Τα οπαδικα έχουν το γελιο τους, την Καζουρα τους, ακόμα και το «χώσιμο»
Αλλα εδώ η κατάσταση ξέφυγε….

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπόν Η Γνώμη μου είναι ότι  η Κατάσταση έχει ξεφύγει απ ο κάθε έλεγχο  και γι αυτό μπορούμε να βρούμε Πολλά αιτια φταινε ΠΟΛΛΟΙ και ανάμεσα τους και Εγώ !!!
Ντρέπομαι μερικές φορές για την Συμπεριφορά ΑΡΚΕΤΩΝ και του ΕΑΥΤΟΥ μου…επειδη φέρνω σε δύσκολη Θέση Αξιόλογα και  Αφανάτιστα άτομα όπως ο Ναυρχος ο Ταράτσα ο Bull η ο Lastmohican…..
Πρότεινα  να τελειώσει αυτή η κατάσταση και το πρωί,,,, και μερικοί Διαφώνησαν ανάμεσα τους και Φίλοι μου όπως ο Pleasure…..
Eγω έκανα μια κουβέντα με τον sonyp και του είπα το Παράπονο μου ότι «Ρε φίλε Έχω Οικογένεια, παιδιά και με αποκαλείς Απόγονο του στόλου?»
Συμφώνησε μαζί μου αλλά μου είπε αν Έχεις Παιδιά και οικογένεια Φρόντισε να μην Τα εκθέτεις με την Συμπεριφορά σου….
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ….

Xαίρομαι πραγματικά που κάνεις εσύ την αρχή...και από αυτό το θρέντ :rockon:
Ευχομαι πραγματικά να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά σου... ;)
Και έχει δίκιο ο φίλος zouzis που έγραψε πιο πάνω,ότι είναι στο χέρι όλων μας να αναστρέψουμε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και να ζωντανέψουμε πάλι τα αθλητικά θρεντς με χαβαλέ,καζούρα συζήτηση γύρω από τις ομάδες μας ακόμα και <<χώσιμο>> όπως είπες κι εσύ chris...αλλά χωρίς ύβρεις και προσβολές,χωρίς <<απογόνους>>,τούρκικες σημαίες και άλλα εμετικά!!!
RESPECT και στους δυό σας :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μπήκα μπας και συνεχίσουμε την χτεσινή κουβέντα με τον γάτουλα και είδα το απίστευτο!
άτομα που τα κάνουν πουτάνα σε μόνιμη βάση να ζητάνε για άλλους να γίνουν ban
μα τι πίνετε?

άκουσα κάποτε μια ατάκα και είχε πολύ δίκιο
αν πεις σε εναν πολιτικό "έκανες ατασθαλίες με δημόσιο χρήμα" θα σου απαντήσει κυριλέ
αν τους πεις "είσαι κλέφτης" θα γίνει πανικός
το ίδιο βλέπω και εδω μέσα. και για να εξηγούμαι

ένας που θα μπει και θα χώσει το πουστριλίκι τον ξέρω και το περιμένω.
έχω την επιλογή λοιπόν ή να μην τον διαβάσω καν ή να μην του απαντήσω
ο άλλος που θα γράψει ενα σοβαροφανές κείμενο με κρυμμένες βρισιές και είναι πασιφανές πως ο σκοπός του είναι να προκαλέσει, είναι πιο επικίνδυνος

όλοι εσείς λοιπόν που ξαφνικά γίνατε εθελοντές στο να γίνετε μπαν πάρτε το λίγο αλλιώς.
δείξτε λίγο σεβασμό και αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες για να δικαιολογηθείτε

αν αρχίσουμε όλοι να ανεβάζουμε παράξενα άβαταρ και να γράφουμε στις υπογραφές μας για "απόγονους" και "αγόρια" δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν, σωστά?
κάντε λοιπόν πρώτα εσείς την αρχή και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία
όχι οτι το κόβω να αλλάζετε αλλά λέμε τώρα...

ρε συ,υπαρχει και Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..Εγω παραδεχομαι το λαθος μου κ λεω να γινω ban εφοσων εσφαλα κ να γινουν Κ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΦΑΛΑΝ..

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?θες να προκαλεσεις?

εγω ρε ημουν μπαναρισμενος ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ,εγω μπαναριστικα ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,εγω πρωτος αλλαξα το προκλητικο αβαταρ οταν το ζητησε ο ναυαρχος κ οι αλλοι εβαλαν βιντεο με ΝΤΟΥ, τι θες τωρα ρε?θες να με βγαλεις απο τα ρουχα μου?τι θες να πεις τωρα με αυτο που ειπες?

αντε μαθε οτι υπαρχει Ο ΜΑΓΚΑΣ ρε στην ζωη που παραδεχεται το λαθος του και ΞΕΚΟΛΛΑ,δεν εισαι ικανος να κανουμε συζητηση εφοσων δεν καταλαβες το νοημα αυτου που ειπα..

Υ.Γ. και λυπαμαι που ενας παλιος εχει αυτη την συμπεριφορα..Ρε Kifinas αν ηθελα να το παιξω,δεν θα το ελεγα..ΠΟΛΥ με προσεβαλε αυτο που ειπες ρε...Ο ναυαρχος μου ζητησε να αλαλξω το αβαταρ κ το εκανα,αυτο δειχνει οτι ειμαι προκλητικος ε?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ….

Εκ μέρους των αφανάτιστων σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου...Και από τη μεριά μου θα προσπαθήσω τα μέγιστα για ανταπόδωση..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Mια μέρα ξεκούρασης και χαλαρότητας και από αύριο πάλι τα ίδια!!! :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΥΓ. είναι τυχαίο που έχει τόσους μήνες να γραφτεί μια λογική κουβέντα στα αθλητικά και να γίνει κανονικός διάλογος...   
καλησπερα σε ολους.μου εχει λειψει πραγματικα αυτο που λες φιλε μου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα:ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ γιατι εχουν ασυλια?ΟΛΟΙ ΤΡΩΜΕ BAN ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!αυτο ειναι το θεμα!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα:ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ γιατι εχουν ασυλια?ΟΛΟΙ ΤΡΩΜΕ BAN ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!αυτο ειναι το θεμα!
Εσύ το χαβά σου...ρε μεγάλε...εδώ λέμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς συμψηφισμούς...ξεκόλα!!!

Θέλεις ή όχι..???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εσύ το χαβά σου...ρε μεγάλε...εδώ λέμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς συμψηφισμούς...ξεκόλα!!!

Θέλεις ή όχι..???

εγω πρωτος δεν το ειπα? ΙΣΟΤΙΜΗ μεταχειριση κ παμε απο αρχη..

αλλα οχι να μπαινουν τωρα να μου τα χωνουν ΟΛΟΙ και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να πει ττο φταιξιμο των γνωστων -αγνωστων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom