You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν ξεκινάς πρώτος με το αβατάρ σου..???τα παιδια εχουν δικιο..
προτεινω αμεση διαγγραφη δια παντως οσων τα κανουν πουτανα|(Εγω,chris1976,pleasure)και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ να γραφει ο ενας στο οπαδικο θρεντ του αλλου..
επισης με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βρισια σε οπαδικο θρεντ,ban αυτουνου που εβρισε..
Αλλα πρεπει να υπαρχουν αξιοπιστοι Mods που δεν μερολυπτουν..εδω δεν παιζει αυτο..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Που είσαι ρε φίλε??????Εγω ενω ξενερωσει με το θρεντ εδω και πολυ και καιρο..
Ισως απο τοτε που εφυγε και ο Νικ30
Το γαμησαμε και ψωφησε...
Δεν ξεκινάς πρώτος με το αβατάρ σου..???
;)
Οχι φίλε μου..΄.άλλο το το ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΣ...και άλλο το "απόγονος"...
είναι σαν να αποκαλείς κάποιον "π.....ας γιό"!!!!!
Για σκέψου το λίγο...
ΝΑΙ φίλε μου. Δεν πρόσεξες ΙΣΩΣ ότι αναφέρθηκα στο ΠΟΙΟΣ το λέει.
Παράδειγμα (και μόνο):
Αν είμαστε φιλαράκια με τον Χ και με πει "μαλάκα" σαφώς και δεν τρέχει τπτ. Προβλέπεται ;)
Αν δεν είναι φίλος μου, πόσο μάλλον αν έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, και με πει "μαλάκα" , δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα ξαναπερπατήσει σωστά
Ξαναλέω πως πρόκειται για παράδειγμα. ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Ο alfa291,ο αριωνας,ο dark(νυν σκοτεινος)και πολλοι αλλοι ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ εδω μεσα..
πως γινεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τιμωρουνται,βριζονται,εξαφανιζονται με μπαναρισματα και ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους γαβρους να μην τιμωρειται???
εδω μεχρι τον talos που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ εχουν προκαλεσει οι γνωστοι αγνωστοι..
οταν βλεπετε οτι
τον αριωνα που αντι να τον σεβαστουν σαν μεγαλυτερος εδω μεσα να του βριζουν μανες κ τα θεια κ 1002 αλλα επειδη ειναι μεγαλυτερος,τι περιμενετε να κανει?
εγω εδωσα μια προταση,..ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ εμενα,pleasure,chris και απαγορευση ο ενας να ποσταρει στο θρεντ της αλλης ομαδας..
πως γινεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τιμωρουνται,βριζονται,εξαφανιζονται με μπαναρισματα και ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους γαβρους να μην τιμωρειται???
εδω μεχρι τον talos που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ εχουν προκαλεσει οι γνωστοι αγνωστοι..
οταν βλεπετε οτι
τον αριωνα που αντι να τον σεβαστουν σαν μεγαλυτερος εδω μεσα να του βριζουν μανες κ τα θεια κ 1002 αλλα επειδη ειναι μεγαλυτερος,τι περιμενετε να κανει?
εγω εδωσα μια προταση,..ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ εμενα,pleasure,chris και απαγορευση ο ενας να ποσταρει στο θρεντ της αλλης ομαδας..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατάλαβα φίλε μου...απλά σου είπα το εξής απλό...ΝΑΙ φίλε μου. Δεν πρόσεξες ΙΣΩΣ ότι αναφέρθηκα στο ΠΟΙΟΣ το λέει.
Παράδειγμα (και μόνο):
Αν είμαστε φιλαράκια με τον Χ και με πει "μαλάκα" σαφώς και δεν τρέχει τπτ. Προβλέπεται ;)
Αν δεν είναι φίλος μου, πόσο μάλλον αν έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, και με πει "μαλάκα" , δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα ξαναπερπατήσει σωστά
Ξαναλέω πως πρόκειται για παράδειγμα. ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Οποιος και να σου πει το "βάζελος" εδώ μέσα είναι κάτι αντίστοιχο με το "γαύρος" ή το "χανούμι"...
Το απόγονος είναι πολύ πιο βαρύ απ'όλα τα παραπάνω... ;)
Επισκέπτης
ρουφιανακο τραβα βγαλε τα βιντεο που εσυ εβαλες απο τις επιθεσεις οπαδων σας σε παικτες μας & στον ευθυμιαδη & μετα ξαναελα να ρουφιανεψεις..οι γαβροι στο θρεντ τους εβαλαν βιντεο απο καψιμο κ πεσιμο σε συνδεσμο..
mods ξυπνατε!ειναι επικινδυνο να φιλεξενειτε τετοια βιντεο..ΞΥΠΝΑΤΕ..καντε την δουλεια σας,μαζεψτε τους!
οι γαβροι στο θρεντ τους εβαλαν βιντεο απο καψιμο κ πεσιμο σε συνδεσμο..
mods ξυπνατε!ειναι επικινδυνο να φιλεξενειτε τετοια βιντεο..ΞΥΠΝΑΤΕ..καντε την δουλεια σας,μαζεψτε τους!
Σιγα ρε από πότε οι απόγονοι του στόλου είναι επικίνδυνοι???? Είσαι υπερβολικός, κομπλεξικοί κ μαλάκες ναι αλλά οχι επικίνδυνοι...
ρουφιανακο τραβα βγαλε τα βιντεο που εσυ εβαλες απο τις επιθεσεις οπαδων σας σε παικτες μας & στον ευθυμιαδη & μετα ξαναελα να ρουφιανεψεις..
ΡΟΥΦΙΑΝΕ σου εβαλα αρθρο του βηματος για να δεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
αντε να παρακαλεσεις τον zero να με banαρει..
ΡΟΥΦΙΑΝΕ σου εβαλα αρθρο του βηματος για να δεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή
Επισκέπτης
εσυ παρακαλας τοση ωρα να με μπαναρουν κακομοιρε..ΡΟΥΦΙΑΝΕ σου εβαλα αρθρο του βηματος για να δεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
αντε να παρακαλεσεις τον zero να με banαρει..
κλαψε ρουφιανε..
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή
η τροτεζα θα παρακαλεσει παλι τον κολλητο του να με μπαναρει για αλλους 10 μηνες..
Επισκέπτης
ναυαρχουκο που εισαι???
η τροτεζα θα παρακαλεσει παλει τον κολλητο του να με μπαναρει για αλλους 10 μηνες..
Εισαι προκλητικός, φτιαξε ενα (κ δυο κ τρεις...) κλωνο να μην εχεις αγχος, έτσι την πάτησε ο μαλαξ(με το συμπάθειο) ο Ορκας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις