Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε εσείς σταματήστε όλοι σας, γαμώ τις ομάδες σας γαμώ! Προσβάλλετε οικογένειες και κοινωνικές ομάδες για το ποδόσφαιρο? Πόσο  :jerking: μπορεί να είστε όλοι σας? Υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή απο τις κωλο-ομάδες σας! Κομπλέξαρες του κερατά είστε όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου από όλες τις ομάδες! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο Ταράτσα!!!!! @#$%%^ τους παπάρες του πληκτρολογίου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε εσείς σταματήστε όλοι σας, γαμώ τις ομάδες σας γαμώ! Προσβάλλετε οικογένειες και κοινωνικές ομάδες για το ποδόσφαιρο? Πόσο  :jerking: μπορεί να είστε όλοι σας? Υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή απο τις κωλο-ομάδες σας! Κομπλέξαρες του κερατά είστε όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου από όλες τις ομάδες! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Χαλάρωσε...κι εσύ το ίδιο κάνεις τώρα! :huh:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή δεν άντεξα να δω και το 2ο ημίχρονο χτες, έβγαλε Ριβάλντο αλλαγή?

Επισκέπτης
Χαλάρωσε...κι εσύ το ίδιο κάνεις τώρα! :huh:
Ρε εσύ gatto αγανάκτησα με όλους τους, κάθε μέρα οι ίδιες μαλακίες οι ίδιες φωτογραφίες οι ίδιοι χαρακτηρισμοί, να ήταν έστω και ένας απο αυτούς λίγο πρωτότυπος τουλάχιστον εντάξει ας πάει στο διάολο! Αλλά κάθε μέρα το ίδια και τα ίδια λένε! Μας έχουν γραμμένους όλοι οι πρόεδροι απο όλες τις ομάδες ή άν θες μας βλέπουν σαν τεράστια πορτοφόλια και εμείς καθόμαστε και μαλώνουμε και βρίζουμε οικογένειες(απόγονοι)εθνικά θέματα(βουλγαροι) και εθνικές τραγωδίες και ξεριζωμούς(προσφυγοπούλες) για ποιο λόγο? Για να κάνουμε τον κάθε απατεώνα πρόεδρο ποιο πλούσιο και να γελάει πίσω απο την πλάτη μας με την κατάντια μας γιατί καταλήξαμε και να μας παίρνουν τα λεφτά και τον χρόνο μας και να έχουμε γίνει και δικηγόροι τους αλλα και σε πολλές περιπτώσεις ο στρατός του κάθε καραγκιόζη νεόπλουτου!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Kαλημέρα φίλοι συνέλληνες :)

Επιδρομή απογόνων και σήμερα βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν ξυπνήσει και άλλος της παρέας τους (ο κλωνοφόρος) από το μεθύσι θάχει μεγαλύτερη ένταση μαλακίας το πράγμα :2funny: :2funny: :2funny:

Το καλύτερο με δαύτους είναι να τους αγνοείς τελείως. Και φυσικά να μην μπαίνεις στο ΒΡΩΜΕΡΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ thread τους  :sunglasses:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Kαλημέρα φίλοι συνέλληνες :)

Επιδρομή απογόνων και σήμερα βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν ξυπνήσει και άλλος της παρέας τους (ο κλωνοφόρος) από το μεθύσι θάχει μεγαλύτερη ένταση μαλακίας το πράγμα :2funny: :2funny: :2funny:

Το καλύτερο με δαύτους είναι να τους αγνοείς τελείως. Και φυσικά να μην μπαίνεις στο ΒΡΩΜΕΡΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ thread τους  :sunglasses:

Ο μέγας τραγικός παρακολουθεί όλα τα thread και σχολιάζει ανάλογα. Αν την βρίσκει έτσι μέσα στη μιζέρια του ας είναι ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε εσύ gatto αγανάκτησα με όλους τους, κάθε μέρα οι ίδιες μαλακίες οι ίδιες φωτογραφίες οι ίδιοι χαρακτηρισμοί, να ήταν έστω και ένας απο αυτούς λίγο πρωτότυπος τουλάχιστον εντάξει ας πάει στο διάολο! Αλλά κάθε μέρα το ίδια και τα ίδια λένε! Μας έχουν γραμμένους όλοι οι πρόεδροι απο όλες τις ομάδες ή άν θες μας βλέπουν σαν τεράστια πορτοφόλια και εμείς καθόμαστε και μαλώνουμε και βρίζουμε οικογένειες(απόγονοι)εθνικά θέματα(βουλγαροι) και εθνικές τραγωδίες και ξεριζωμούς(προσφυγοπούλες) για ποιο λόγο? Για να κάνουμε τον κάθε απατεώνα πρόεδρο ποιο πλούσιο και να γελάει πίσω απο την πλάτη μας με την κατάντια μας γιατί καταλήξαμε και να μας παίρνουν τα λεφτά και τον χρόνο μας και να έχουμε γίνει και δικηγόροι τους αλλα και σε πολλές περιπτώσεις ο στρατός του κάθε καραγκιόζη νεόπλουτου!
Συμφωνώ απόλυτα!Έχει παραγίνει...κάποιες φωτό μπορεί να τις έχουν ποστάρει και 1000 φορές!Αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση!Όταν είσαι σε  ένα φόρουμ θα πρέπει δυστυχώς να υποστείς και τον βλάκα και τον κάφρο και τον κολλημένο!Προσπερνάς κάποια ποστ ή κάποια θρεντ και τελειώνει η ιστορία!Αλλιώς δεν γίνεται...

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα!Έχει παραγίνει...κάποιες φωτό μπορεί να τις έχουν ποστάρει και 1000 φορές!Αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση!Όταν είσαι σε  ένα φόρουμ θα πρέπει δυστυχώς να υποστείς και τον βλάκα και τον κάφρο και τον κολλημένο!Προσπερνάς κάποια ποστ ή κάποια θρεντ και τελειώνει η ιστορία!Αλλιώς δεν γίνεται...
Kοιμούνται όρθιοι όλοι τους , δεν ξέρουν ή μάλλον δεν θέλουν να ξέρουν και δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι πλέον είναι όλοι τους προσωπολάτρες και ότι η έννοια αγαπάω την ομάδα μου και μόνο έχει εξαφανιστεί απο καιρό!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Το "αγαπάω την ομάδα μου" αφορά τους κανονικούς ανθρώπους φίλε μου.  :)

Οι συγκεκριμμένες "περιπτώσεις" όμως προσπαθούν απεγνωσμένα μέσα από κάποια "επιτυχία" της ομάδας τους (με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟποιο τρόπο) να βρουν αυτό που τους λείπει:

ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ  ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Kοιμούνται όρθιοι όλοι τους , δεν ξέρουν ή μάλλον δεν θέλουν να ξέρουν και δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι πλέον είναι όλοι τους προσωπολάτρες και ότι η έννοια αγαπάω την ομάδα μου και μόνο έχει εξαφανιστεί απο καιρό!
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...μην τους τσουβαλιάζεις όλους!Σίγουρα μια μεγάλη μερίδα ( ίσως και η μεγαλύτερη )συμπεριφέρεται όπως λες...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
+100000000000000000000000000000000000000000000000000 :rockon: :rockon: :rockon:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως...δυστυχώς,όταν αφήνεις μια κατάσταση να διαιωνίζεται(ναι σε εσάς αναφέρομαι κύριοι mods)είναι λογικό ότι κάποια στιγμή θα χαθεί κάθε έλεγχος...τα χειρότερα πιστεύω ότι δεν τα είδαμε ακόμα :rolleyes:

Το "αγαπάω την ομάδα μου" αφορά τους κανονικούς ανθρώπους φίλε μου.  :)

Οι συγκεκριμμένες "περιπτώσεις" όμως προσπαθούν μέσα από κάποια "επιτυχία" της ομάδας τους (με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟποιο τρόπο) να βρουν αυτό που τους λείπει:

ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ  ;)
Kι εσύ δεν πάς πίσω αδερφέ... :cool2:

Επισκέπτης
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...μην τους τσουβαλιάζεις όλους!Σίγουρα μια μεγάλη μερίδα ( ίσως και η μεγαλύτερη )συμπεριφέρεται όπως λες...
Οι εξαιρέσεις είναι που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Όλοι μας έχουμε ακούσει ιστορίες απο τους πατεράδες μας και όχι μόνο πως παλιά πήγαιναν στο γήπεδο όλοι μαζί από όλες τις ομάδες, αυτό γινόταν γιατί αυτοί αγαπούσαν τις ομάδες τους πάνω από όλα και όχι τον εκάστοτε πρόεδρο όπως τώρα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Άποψή σου ταύρε. :)

Σεβαστή.  ;)

Έχω τη δική μου όμως.  :cool2:

Δεν μπήκα ΠΟΤΕ στο thread της Τρούμπας. Και ΕΔΩ σέβομαι απόλυτα (νομίζω τουλάχιστον) τους "οικοδεσπότες"  :)

Καλημέρα και πάλι, έφυγα  ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φαγαμε και τα 4 απο αρη και ηρεμησαμε....καλα να παθουμε.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άποψή σου ταύρε. :)

Σεβαστή.  ;)

Έχω τη δική μου όμως.  :cool2:

Δεν μπήκα ΠΟΤΕ στο thread της Τρούμπας. Και ΕΔΩ σέβομαι απόλυτα (νομίζω τουλάχιστον) τους "οικοδεσπότες"  :)

Καλημέρα και πάλι, έφυγα  ;)
Ναι αλλά συμμετέχεις κι εσύ με πάθος στο γαϊτανακι...
το θέμα δεν είναι να σέβεσαι μόνο τους οικοδεσπότες ενός θρέντ...αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη... :cool2:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα..Κάθεστε και βριζόσαστε χωρίς νόημα.Συμφωνώ απόλυτα με τον Taratsa.δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίρνει η μπαλλα οικογένειες,πρόσωπα,σύμβολα κλπ.Όσο κρατάει αυτό το βιολί εδώ μέσα εγώ θα ποστάρω στη χάση και στη φέξη..Πολύ απλά..ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα..Κάθεστε και βριζόσαστε χωρίς νόημα.Συμφωνώ απόλυτα με τον Taratsa.δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίρνει η μπαλλα οικογένειες,πρόσωπα,σύμβολα κλπ.Όσο κρατάει αυτό το βιολί εδώ μέσα εγώ θα ποστάρω στη χάση και στη φέξη..Πολύ απλά..ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!

η κατάσταση είναι πλέον για κλάμματα στα οπαδικά θρεντς.
5-8 άτομα είναι ον λινε ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ποστάρουν ακριβως ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, διάλογος δεν γινεται, και όλοι οι σοβαροί οπαδοί και φιλαθλοι δεν μπαίνουν πλεον να ποστάρουν...
Συγχαρητήρια!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αδελφια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομαδας...

χαιρομαι που ειστε ΑΜΙΓΩΣ Ελληνες κ δεν ειχατε 'περιπετειες' με λιμανια κ στόλους..
ε, τώρα ξεφεύγεις πάρα πολύ...
βγάλτε τη βαζελίνη από τον πισινό. Φτάνει για φέτος. Τελειώσαμε σκουπιστήκαμε δεν μασ ξανασηκώνεται

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πες τα...
τόσο καιρό που γράφω κατεβατά δεν τα ακούει κανείς....
τώρα καταλαβες γιατί γράφω κατεβατά...άρχισες να με μιμείσε ζουλιάρη,χαχαχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom