Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το "αγαπάω την ομάδα μου" αφορά τους κανονικούς ανθρώπους φίλε μου.  :)

Οι συγκεκριμμένες "περιπτώσεις" όμως προσπαθούν απεγνωσμένα μέσα από κάποια "επιτυχία" της ομάδας τους (με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟποιο τρόπο) να βρουν αυτό που τους λείπει:

ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ  ;)
αγαπητέ έχω νέα για σένα. όταν καταφέρεσαι πλέον προς μιας ομάδας ετερόκλητων ανθρώπων που μοναδικό γνώρισμά τους έχει πως αγαπάει μια ποδοσφαιρική εταιρία, τότε γίνεσαι προκλητικός και φερέφωνο. Δεν ακούς πως υπάρχουν και άλλες φωνές και κρίνεις ολόκληρη ομάδα χωρίς να ακούς τη διαφορετικότητά της.
Είσαι ακριβώς αυτό που κατηγορείς τους άλλους.
Και το γεγονός πως δεν δέχεσαι εσύ τίποτα για τη δική σου ομάδα....δηλαδή δεν δέχεσαι πως κάνει τα ίδια λάθη καιτις ίδιες παραλείψεις σε κάνει ΚΑΙ τυφλό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άποψή σου ταύρε. :)

Σεβαστή.  ;)

Έχω τη δική μου όμως.  :cool2:

Δεν μπήκα ΠΟΤΕ στο thread της Τρούμπας. Και ΕΔΩ σέβομαι απόλυτα (νομίζω τουλάχιστον) τους "οικοδεσπότες"  :)

Καλημέρα και πάλι, έφυγα  ;)
το γεγονός πως δεν μπαίνεις σε άλλα θρεντς δεν λέει τίποτα. Φίλους Ολυμπιακούς έχεις; Συναδέλφους; Αυτούς τους χαρακτηρίζεις έτσι όπως τσουβαλιάζεις τους πάντες εδώ μεσα που υποστηρίζουν μια ομάδα μισητή για σένα;
Ο σεβασμός αδερφέ είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι. Όταν σέβεσαι δεν σέβεσαι μόνο τον οικοδεσπότη αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. Γιατί όταν άνοιξε το θρεντ άνοιξε για την ΑΕΚ. Και δεν είπε (γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα) κανείς πως αλλόθρησκοι δεν πρ΄πει να ποστάρουν εδώ μεσα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
η κατάσταση είναι πλέον για κλάμματα στα οπαδικά θρεντς.
5-8 άτομα είναι ον λινε ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ποστάρουν ακριβως ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, διάλογος δεν γινεται, και όλοι οι σοβαροί οπαδοί και φιλαθλοι δεν μπαίνουν πλεον να ποστάρουν...
Συγχαρητήρια!
Φίλε Ζέρο,υπάρχει λύση...Σβήνετε ότι δεν αφορά την πρόοδο και τα νέα των ομάδων και όποιους ποστάρουν στα αντίπαλα thread με σκοπό την κακώς εννοούμενη πίκα.Η μπάλλα να πάρει και τους δικούς μας ή δικό μας που τσιμπάει και προκαλεί κι αυτός..Και ξέρεις ποιον εννοώ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Φίλε Ζέρο,υπάρχει λύση...Σβήνετε ότι δεν αφορά την πρόοδο και τα νέα των ομάδων και όποιους ποστάρουν στα αντίπαλα thread με σκοπό την κακώς εννοούμενη πίκα.Η μπάλλα να πάρει και τους δικούς μας ή δικό μας που τσιμπάει και προκαλεί κι αυτός..Και ξέρεις ποιον εννοώ....
αυτή η λύση απαιτεί έναν μόντ να ασχολείται ΟΛΗ την ημέρα με τα οπαδικά...
ειναι δύσκολο να εφαρμοστεί ,άλλά εαν εφαρμοστεί θα αποδώσει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν καταλαβαίνω πάντως κάτι και το έχω ξαναπεί.
μέχρι να μου δείξει το δικό μου μήνυμα κάνει περίπου 3 δευτερόλεπτα. και δεν βάζω φωτό, δεν βάζω βίντεο, τίποτα.
Αυτοί στο μεταξύ έχουν ανεβάσει 6-7 ποστ στα δευτερόλεπτα αυτά...πώς γίνεται γμτ;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δεν καταλαβαίνω πάντως κάτι και το έχω ξαναπεί.
μέχρι να μου δείξει το δικό μου μήνυμα κάνει περίπου 3 δευτερόλεπτα. και δεν βάζω φωτό, δεν βάζω βίντεο, τίποτα.
Αυτοί στο μεταξύ έχουν ανεβάσει 6-7 ποστ στα δευτερόλεπτα αυτά...πώς γίνεται γμτ;;

Υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση από τον ISP σου γι'αυτό και γίνεται.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτή η λύση απαιτεί έναν μόντ να ασχολείται ΟΛΗ την ημέρα με τα οπαδικά...
ειναι δύσκολο να εφαρμοστεί ,άλλά εαν εφαρμοστεί θα αποδώσει
Και αυτό δύσκολο το βλέπω!Ο μοντ υποστηρίζει και αυτός κάποια ομάδα και θα υπάρχει καχυποψία!Γιατί έσβησες το δικό μας ποστ και δεν έσβησες το δικό τους και τέτοια...δεν βρίσκεις άκρη!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση από τον ISP σου γι'αυτό και γίνεται.
¨
μα ...κάθε φορά μπαίνω και από αλλού.
Άλλες φορές από ξενοδοχείο στη Ρουμανία,πότε από Βουλγαρία, πότε από Ελλάδα από το σπίτι, πότε από ΗΠΑ, μέχρι και από Μαυρίκιο έχω ποστάρει (εκεί χάλια η σύνδεση όντως) και όλες τις φορές με fast internet.
tespa...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως και να έχει δεν έχω διάθεση να κάνω τέτοια ποσταρίσματα ούτως ή άλλως, απλά μοτ κάνει εντύπωση.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και αυτό δύσκολο το βλέπω!Ο μοντ υποστηρίζει και αυτός κάποια ομάδα και θα υπάρχει καχυποψία!Γιατί έσβησες το δικό μας ποστ και δεν έσβησες το δικό τους και τέτοια...δεν βρίσκεις άκρη!
Ποτέ να μη βρούμε ρε γάτε!!!!στα πελέ μας κι αν διαμαρτύρονται αυτοί που ποστάρουν συνέχεια μαλακίες...τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα και τα ματάκια μας... :sunglasses:
Μπας και βρούνε τα θρεντς πάλι το δρόμο τους... >:(

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κοίτα Gatto,το χάλι αυτό έχει παραγίνει.Αν θεσπιστούν κάποιοι κανόνες ,τότε ανεξάρτητα με την οπαδική προτίμηση του Μod,αυτός θα είναι υποχρεωμένος να σβήσει το μήνυμα και να προειδοποιήσει το χρήστη.Δηλαδή αν ποστάρω εδώ εγώ το ποιηματάκι με τον Άντζα πχ δε θα το σβήσει ο Σονυ?Και ανεξάρτητα από αυτό ,να σταματήσουν τα ποσταρίσματα στα αντίπαλα thread,τα οποία έχουν αποκλειστικό και μόνο σκοπό την άσχημη πίκα!Τι δουλειά έχει πχ ο Αρίων να ποστάρει στους Ολυμπιακούς,ο pleasure εδώ κλπ, φωτο και ποιηματάκια για παιδια του νηπιαγωγείου.Και φυσικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του πει που θα ποστάρει αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ πια!!!Κόσμια δεν μπορούμε να συζητήσουμε?Απόγονοι,τούρκοι κλπ μαλακίες που με βγάζουν από τα ρούχα μου...που είναι το πούλμαν οι μεν,πόσα δάκτυλα μετρά ο Ριβάλντο οι δε,εντάξει,τα εμπεδώσαμε ,κράτει τώρα...

Επισκέπτης
Κοίτα Gatto,το χάλι αυτό έχει παραγίνει.Αν θεσπιστούν κάποιοι κανόνες ,τότε ανεξάρτητα με την οπαδική προτίμηση του Μod,αυτός θα είναι υποχρεωμένος να σβήσει το μήνυμα και να προειδοποιήσει το χρήστη.Δηλαδή αν ποστάρω εδώ εγώ το ποιηματάκι με τον Άντζα πχ δε θα το σβήσει ο Σονυ?Και ανεξάρτητα από αυτό ,να σταματήσουν τα ποσταρίσματα στα αντίπαλα thread,τα οποία έχουν αποκλειστικό και μόνο σκοπό την άσχημη πίκα!Τι δουλειά έχει πχ ο Αρίων να ποστάρει στους Ολυμπιακούς,ο pleasure εδώ κλπ, φωτο και ποιηματάκια για παιδια του νηπιαγωγείου.Και φυσικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του πει που θα ποστάρει αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ πια!!!Κόσμια δεν μπορούμε να συζητήσουμε?Απόγονοι,τούρκοι κλπ μαλακίες που με βγάζουν από τα ρούχα μου...που είναι το πούλμαν οι μεν,πόσα δάκτυλα μετρά ο Ριβάλντο οι δε,εντάξει,τα εμπεδώσαμε ,κράτει τώρα...
μπορω να μαθω γιατι αγανακτησες σημερα???
απο ποτε εχω να γραψω το παραμικρο στο θρεντ σας???
ποσα εχει πει για εμενα ο παπαριωνας τους τελευταιους μηνες???
ποσες φορες τον σταματησατε???
ασεμας ρε ναυαρχε που ξαφνικα σημερα θυμηθηκατε ποσο χαλια ειναι τα οπαδικα..
η υπομονη εχει & τα ορια της & η δικη μου σημερα εξαντληθηκε..
εσεις ξαφνικα σημερα θυμηθηκατε οτι υπαρχει & η συζητηση..
τι λες???
σοβαρα???

Επισκέπτης
γιατι δεν λες & τα ιδια στο φιλαρακι σου τον αλφα που συνεχως & αδιαλλειπτως μας βριζει με τον αισχροτερο τροπο???
γιατι δεν ελεγες τα ιδια στον σονυ που μεχρι & το πρωι εκανε τα ιδια & χειροτερα???
γιατι δεν λες τα ιδια στον κολλητο σας λαπλας???
στον παλερμο που τα μονα ποσταρισματα του ειναι βρισιες για τον ΘΡΥΛΟ???

Επισκέπτης
2 ολοκληρες ημερες ο παπαριωνας κοβει & ο λαπλας ραβει σε ολα τα οπαδικα,αλλα εγω σας πειραξα..
το αν μπορω να μιλησω σοβαρα & λογικα,χωρις βρισιες & ακροτητες το ξερετε..
οταν κοψουν οι αλλοι τις παπαριες,θα τις κοψω & εγω..
μεχρι τοτε,οποτε τα παιρνω στο κρανιο θα πεφτω στο επιπεδο τους & μαλιστα θα γινομαι ΠΟΛΥ χειροτερος..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μπορω να μαθω γιατι αγανακτησες σημερα???
απο ποτε εχω να γραψω το παραμικρο στο θρεντ σας???
ποσα εχει πει για εμενα ο παπαριωνας τους τελευταιους μηνες???
ποσες φορες τον σταματησατε???
ασεμας ρε ναυαρχε που ξαφνικα σημερα θυμηθηκατε ποσο χαλια ειναι τα οπαδικα..
η υπομονη εχει & τα ορια της & η δικη μου σημερα εξαντληθηκε..
εσεις ξαφνικα σημερα θυμηθηκατε οτι υπαρχει & η συζητηση..
τι λες???
σοβαρα???
φίλε Pleasure,το ήξερα ότι θα αρπαχτείς γιατί ανέφερα το όνομά σου.Αλλά και για τον Αρίωνα λέω,όπως πιστεύω ότι διάβασες.Απλά δεν πάει άλλο ρε συ αυτή η κατάσταση.Θέλεις να ποστάρεις?Πόσταρε στο δικό σου.Το ίδιο λέω και στον Αρίωνα αλλά ..φωνή βοόντος.Δηλαδή αν κάνεις εσύ την αρχή θα θεωρηθεί ότι υποχώρησες?Μεγάλος άνθρωπος είσαι με οικογένεια απ'ότι ξέρω,δεν είναι μαλακία να παιδιαρίζουμε έτσι??Δηλαδή αν βάλεις εσύ 1000 φωτό και ο Αρίων αλλες 1000 τι θα γίνει?Ικανοποιούμε τη ματαιοδοξία μας με λάθος τρόπο έτσι....και  σε ανέφερα γιατί είσαι το Νο 1 σε ποσταρίσματα άρα πρέπει να έχεις και κάποια μεγαλύτερη εμπειρία σε διαχείριση τέτοιων καταστάσεων...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ. :sunglasses:

Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.

Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.

Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τα παιδια εχουν δικιο..
προτεινω αμεση διαγγραφη δια παντως  οσων τα κανουν πουτανα|(Εγω,chris1976,pleasure)και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ να γραφει ο ενας στο οπαδικο θρεντ του αλλου..
επισης με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βρισια σε οπαδικο θρεντ,ban αυτουνου που εβρισε..

Αλλα πρεπει να υπαρχουν αξιοπιστοι Mods που δεν μερολυπτουν..εδω δεν παιζει αυτο..

Επισκέπτης
φίλε Pleasure,το ήξερα ότι θα αρπαχτείς γιατί ανέφερα το όνομά σου.Αλλά και για τον Αρίωνα λέω,όπως πιστεύω ότι διάβασες.Απλά δεν πάει άλλο ρε συ αυτή η κατάσταση.Θέλεις να ποστάρεις?Πόσταρε στο δικό σου.Το ίδιο λέω και στον Αρίωνα αλλά ..φωνή βοόντος.Δηλαδή αν κάνεις εσύ την αρχή θα θεωρηθεί ότι υποχώρησες?Μεγάλος άνθρωπος είσαι με οικογένεια απ'ότι ξέρω,δεν είναι μαλακία να παιδιαρίζουμε έτσι??Δηλαδή αν βάλεις εσύ 1000 φωτό και ο Αρίων αλλες 1000 τι θα γίνει?Ικανοποιούμε τη ματαιοδοξία μας με λάθος τρόπο έτσι....και  σε ανέφερα γιατί είσαι το Νο 1 σε ποσταρίσματα άρα πρέπει να έχεις και κάποια μεγαλύτερη εμπειρία σε διαχείριση τέτοιων καταστάσεων...
και εγω επαναλαμβανω την ερωτηση..
ποσους μηνες εχω να γραψω το παραμικρο στο θρεντ σας,να απαντησω στις 100αδες προκλησεις του ψυχακια???
γιατι δεν βαλατε στο φιλο σας το αναλογο χερι???
ποιος σου ειπε οτι εχω σκοπο να συνεχισω???
εξετελεσα την εντολη που ειχα παρει απο το ασσ & τον ζερο & πλεον επανερχομαι στο copy-paste τσοντων που λεει υποτιμητικα & ο φιλος σου ο σονυ ασχετα αν τις βλεπει & αυτος οπως εξαλλου & το υπολοιπο site..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γιατι δεν λες & τα ιδια στο φιλαρακι σου τον αλφα που συνεχως & αδιαλλειπτως μας βριζει με τον αισχροτερο τροπο???
γιατι δεν ελεγες τα ιδια στον σονυ που μεχρι & το πρωι εκανε τα ιδια & χειροτερα???
γιατι δεν λες τα ιδια στον κολλητο σας λαπλας???
στον παλερμο που τα μονα ποσταρισματα του ειναι βρισιες για τον ΘΡΥΛΟ???
2 ολοκληρες ημερες ο παπαριωνας κοβει & ο λαπλας ραβει σε ολα τα οπαδικα,αλλα εγω σας πειραξα..
μεχρι τοτε,οποτε τα παιρνω στο κρανιο θα πεφτω στο επιπεδο τους & μαλιστα θα γινομαι ΠΟΛΥ χειροτερος..
Φίλε εγώ δεν είμαι η νταντά κανενός.Μπορείς να ρωτήσεις να σου πούνε αν μιλάω στους άλλους,αλλά μαζί έχουμε κάνει και δυο κουβέντες στρωτές....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πλέζουρα σε όλους αναφερθήκαμε...δεν πείραξε κανένα από τα παιδιά σγυκεκριμένα τα δικά σου ποσταρίσματα...
Κάπου όμως πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία...!!!
Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ. :sunglasses:

Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.

Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.

Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".
Οχι φίλε μου..΄.άλλο το το ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΣ...και άλλο το "απόγονος"...
είναι σαν να αποκαλείς κάποιον "π.....ας γιό"!!!!!
Για σκέψου το λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom