Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καταρχάς καλημέρα και από μένα. Πριν πω οτιδήποτε άλλο να ζητήση ένα μεγάλο συγνώμη από τον Alexxx επειδή ήταν απαράδεκτες οι τοποθετήσεις μου χτες. Επίσης να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη από αυτά που γράφτηκαν και διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια του πρωϊνού παραλληρήματος!!! Δυστηχώς, μπαίνοντας το πρωϊ να διαβάσω τι γίνεται, έπεσα σε ένα σωρό κακοήθειες στο συγκεκριμένο θέμα και μπήκα στο τρυπάκι να απαντήσω..........και έγεινε χαμός. Όπως θα είδατε (και μετά από πολλά ΡΜ με chris1976) άλλαξαν κάποια πράγματα όπως αβατάρ και υπογραφές οι οποίες θίγουν καταστάσεις και δεν πρόκειται να χρησημοποιηθούν από μένα ξανά τουλάχιστον. Θα ήθελα να τους δω όλους να κάνουν το ίδιο αλλά ξέρω πως δεν γίνεται. Οι τοποθετήσεις μου από δω και πέρα στα οπαδικά θα είναι καθαρά για την τήρηση των κανόνων και καμιά καλημέρα (είναι τζάμπα ακόμα), χωρίς καφριλίκια και τυφλά οπαδικά αισθήματα! Συγνώμη αν σας κούρασα, ξέρω ότι κάποιοι θα γελάσουν και θα ειρωνευτούν αυτά που γράφω αλλά ΔΕΝ έχω να χωρίσω ΤΙΠΟΤΑ με κανέναν από δω, ειδικά εν'μέσω ανωνυμίας!!! Καλή σας μέρα.
Sonyp900.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς καλημέρα και από μένα. Πριν πω οτιδήποτε άλλο να ζητήση ένα μεγάλο συγνώμη από τον Alexxx επειδή ήταν απαράδεκτες οι τοποθετήσεις μου χτες. Επίσης να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη από αυτά που γράφτηκαν και διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια του πρωϊνού παραλληρήματος!!! Δυστηχώς, μπαίνοντας το πρωϊ να διαβάσω τι γίνεται, έπεσα σε ένα σωρό κακοήθειες στο συγκεκριμένο θέμα και μπήκα στο τρυπάκι να απαντήσω..........και έγεινε χαμός. Όπως θα είδατε (και μετά από πολλά ΡΜ με chris1976) άλλαξαν κάποια πράγματα όπως αβατάρ και υπογραφές οι οποίες θίγουν καταστάσεις και δεν πρόκειται να χρησημοποιηθούν από μένα ξανά τουλάχιστον. Θα ήθελα να τους δω όλους να κάνουν το ίδιο αλλά ξέρω πως δεν γίνεται. Οι τοποθετήσεις μου από δω και πέρα στα οπαδικά θα είναι καθαρά για την τήρηση των κανόνων και καμιά καλημέρα (είναι τζάμπα ακόμα), χωρίς καφριλίκια και τυφλά οπαδικά αισθήματα! Συγνώμη αν σας κούρασα, ξέρω ότι κάποιοι θα γελάσουν και θα ειρωνευτούν αυτά που γράφω αλλά ΔΕΝ έχω να χωρίσω ΤΙΠΟΤΑ με κανέναν από δω, ειδικά εν'μέσω ανωνυμίας!!! Καλή σας μέρα.
Sonyp900.
καλημέρα φίλε μπράβο για το ποστ σου....

αποδεικνύοντας ότι αυτοί που λένε πολλά καλά λόγια για εσένα έχουν δίκιο.......

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelivelarge20080509yd7.jpg

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πρεπει να μεινει ο ριμπο..ειναι κοσμημα για τα γηπεδα μας..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ. :sunglasses:

Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.

Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.

Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".
ωπα ρε αδερφέ...ποιος εισαι που με απαξιώνεις και τι σου ειπα που σε χαλασε; Δηλαδή πρέπει να αποδεχθώ από εσένα την προσωνυμια απόγονος και να μη διαμαρτυρηθώ; Και σκέψου πως εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ...
μπράβο ρε συ...τώρα με έπεισες πως είσαι σοβαρός άνθρωπος.
Με αυτά που λέτε κάνετε τους άλλους να βγαίνουν από τα ρούχα τους.
....
Δεν μου αρέσει να βρίζω και δεν έχω λκόγο να το κάνω για κανέναν, αλλά άμα φτάσω στα όρια μου ξέρω κι εγώ λέξεις.
Το λέω για άλλη μια φορά. Εδώ δεν είναι οπαδικό σάιτ. Συμμορφωθείτε.
Αν θέλετε τραβάτε στα σάιτ της ομάδας σας και ποστάρετε ό,τι θέτε. Εδ΄είναι άλλου είδους σάιτ.

Και για μένα η λύση είναι να απαγορεύονται οπαδικά και πολιτικά θέματα.
Τότε θα μπαίνουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που ενδιαφέροντια για τον πληρωμένο έρωτα και θα ανεβάζουν μόνο τέτοιες πληροφορίες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ. :sunglasses:

Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.

Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.

Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".
και κάτι ακόμα. Αν δεν θες να σε λένε βάζελο, να μη μας αποκαλείς ούτε γαύρους. Κλασικά είναι τα προσωνύμια: γαύρος, χανούμι, βάζελος, γριά, σκουλήκι. Αν ξαφνικά σου την έδωσε με το "βάζελος" (τι υποκρισία 8εέ μου), να μην σε ξανακούσουμε να λες γαύρος και απόγονος και θα σταματήσουμε.
Αλλιώς, άμα δεν σταματήσεις ούτε το γαύρος...βαζελίνη και στα αφτιά σου. ΥΠΟΚΡΙΤΗ

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βάλτε μυαλό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κόψτε της μαλακίες μπήκα εδώ μέσα και με χαλάσατε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α συμφωνησω με το φιλο μου το νταρκ. και εγω το τελευταιο καιρο αν και παρακολουθω τις συζητησεις που γινονται και πραγματικα απο ορισμενους δεν μπορω να βγαλω ακρη. υπαρχουν ατομα που ειναι αρρωστα και πορομενα και δε βλεπουν μπροστα τους περα απο το οπαδικο. ευτυχως ειναι λιγοι. υπαρχουν και αλλοι που ειναι οικογενειαρχες οπως και εγω και εδω κανουμε το χαβαλε μας ομως αυτοι που λενε οτι ναι εχω παραφερθει και εχω εκτροχιαστει καποιες φορες μετα απο λιγο παλι βριζουν πορονονται και γιατι; για το κοκαλη το βαρδινογιαννη και το ντεμη. ρε παιδια κανενας δε θα σας δωσει να φατε . καποιοι θα γυρισουν να πουνε εγω γουσταρω την ομαδα μου να κερδισει και τετοια αλλο αυτο και αλλο να φτασουμε στο σημειο να ειρωνευομαστε και να βριζουμε χωρις ουσιαστικο λογο. το ποδοσφαιρο ειναι να ξεφευγουμε απο τα προβληματα μας να κανουμε στο τελος το χαβαλε μας να πειραξουμε τον αντιπαλο αλλα μεχρι εκει ρε παιδια τα παρακατω δεν εχουν νοημα.
+1000000000000000000000000000
μα να'ξερες πόσες φορές τα έχω πει...
μα να'ξερες πόσες φορές μόλις τα έλεγα με έβριζαν ως ένα ακόμα μέλος των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Λες και ο καθένας μας δεν έχει προσωπικότητα, αλλά μόνο χρώμα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το γυρνάω στο αθλητικό γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το συνεχίσουμε.
Άλλωστε θα φανεί στην πορεία.
2-3 παρατηρήσεις.
1. Σκεφτείτε τι μαλακίες διαβάζουμε στις εφημερίδες και μας πωρώνουν (ορισμένους).
α.Την Τρίτη που πετούσα πήρα πρωταθλητή και Sporday. Και οι δύο έγραφαν για τα σχέδια του νέου Ολυμπιακού και το τι έχει στο μυαλό του ο Ίβιτς. Μια μέρα μετά τα νέα σχέδια του Ολυμπιακού έφευγαν μαζί με τον Ίβιτς. κουτόχορτο για όλους άφθονο.

β. Την ίδια μέρα και τις επόμενες έλεγαν πως τελειώνει του Κλέιτον στην ΑΕΚ κλπ όπως έγραφαν πιο πριν πως τελειώνει του Κλειτον στον ΟΣΦΠ κλπ και τώρα ξαφνικά ξαναμπήκε ο ΠΑΟ. Ασχολίαστο παραπέρα.....κουτόχορτο για όλους άφθονο.

2. Σχετικά με το Ριβάλντο, το είχα ξαναπεί. Εγώ προσωπικά τον σιχάθηκα. Του έχω μιλήσει προσωπικά στο Mall και δεν περίμενα αυτά που έκανε και δείχνει. Αλλά από την άλλη είναι κλασικό παράδειγμα παίκτη που έχει πάντα προβλήματα με προέδρους και προπονητές. Και αυτό έπρεπε να το ξέραμε. Τα ίδια έκανε σε μεγαλύτερες ομάδες, πόσο μάλλον θα τα έκανε και στην Ελλάδα. Κι εγώ έφυγα από την προηγούμενη εταιρία που έφυγα με μαύρη καρδιά, αλλά τους αναγνωρίζω πως έκανα οικογένεια στην εταιρία αυτή και πληρώθηκα κάποια χρήματα. Δεν ξαναπάω να δουλέψω εκεί αλλά δεν τους βρίζω γιατί μπήκε υποθήκη για καλύτερη συνέχεια.

Λέω λοιπόν πως καλό είναι οι Αεκτζήδες (για να μην προσβάλλεται και ο alfa) πως καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι για το Ρίμπο. Μακάρι να μην σας κάνει προβληματα. Αλλά στα πρώτα 2 χρόνια κι εμείς τον βλέπαμε θεό και τα ρίχναμε στους προπονητές διαρκώς (Μπαγεβιτς και Σόλιντ). Αλλά φάνηκε πως αλλού ήταν το πρόβλημα τελικά. Κι εμένα μου αρέσει σαν παίκτης, άσχετο αν θεωρώ πως έπρεπε να φύγει γιατί το προσοάθησε και δεν πήγαμε ευρώπη πουθενά με αυτόν (γι'αυτό τον πήραμε αλωστε). Αλλά το να έχω ένα παίκτη οπως και να λέγεται αυτός και να λέω πως χωρίς αυτόν καταρρέω, εμένα δεν μου αρέσει. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπέρα! :rockon:
Βαρύ πρόστιμο 200.000 ευρώ επιβλήθηκε στους παίχτες της ΑΕΚ...το ποσό είναι το ίδιο με το πριμ της κατάκτησης του ηθικού πρωταθλήματος!!!!!!!Κωμικά ήταν και τα χθεσινά συμβάντα σχετικά με την πραγματοποίηση ή όχι της χθεσινής προπόνησης η οποία τελικά ακυρώθηκε!Σήμερα πάντως τα καταφέραμε με την βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων!!!!
Αχ μωρή ΑΕΚΑΡΑ τι έχεις να τραβήξεις ακόμα... :huh:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλημέρα!  :)

Αν, δίκαια ή άδικα (ανάλογα με την υποκειμενική κρίση του καθενός) με βάση την απόδοσή σου, είσαι ο πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο βάσει αποτελεσμάτων και σου στερούν το πρωτάθλημα με μεθοδεύσεις, άντε βρες το κουράγιο να παίξεις για να βγεις δεύτερος...

Αυτή είναι μια ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ παράμετρος, που σε μεγάλο βαθμό (ΙΜΟ) αιτιολογεί την πτώση της ΑΕΚ. ΟΧΙ η μόνη βέβαια, αλλά η πιο σημαντική.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμιαααααα...καλησπέρα....ήλθα για να σας προκαλέσω ρεεεεε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .....για πείτε μου η βου θέση τελειώνει την κυριακή?...θα φέρετε κανένα χου με τους πανιώνιους και πάπαλα?....να το παίξουμε στο τάβλι το μεταξύ μας παιγνίδι ρεεεεεε........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
χανούμιαααααα...καλησπέρα....ήλθα για να σας προκαλέσω ρεεεεε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .....για πείτε μου η βου θέση τελειώνει την κυριακή?...θα φέρετε κανένα χου με τους πανιώνιους και πάπαλα?....να το παίξουμε στο τάβλι το μεταξύ μας παιγνίδι ρεεεεεε........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τι θέλεις ρε βαζελοαπόγονε?4+1 θα φάτε στο Οάκα! :birdman:
Κοίτα τα χάλια σας που με την πολυμετοχικότητα δεν θα ξέρετε ποιον να βρίσετε του χρόνου! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΩΧΩΧΩΧ....αν πάμε σκατά άντε να βρίσεις καμμιά 80αριά μεγαλομετόχους....μέχρι να τελειώσεις θάχει τελειώσει το πρωτάθλημα........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Το άτομο/χρήστης/whatever που έκανε παράθεση (2 φορές) σε ποστάρισμά μου σήμερα να είναι σίγουρο/ος πως ούτε διάβασα αυτά που γράφει ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του.  :sunglasses:

Το γράφω όχι για πρώτη φορά. Ούτε καν για δεύτερη  :sunglasses: :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το άτομο/χρήστης/whatever που έκανε παράθεση (2 φορές) σε ποστάρισμά μου σήμερα να είναι σίγουρο/ος πως ούτε διάβασα αυτά που γράφει ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του.  :sunglasses:

Το γράφω όχι για πρώτη φορά. Ούτε καν για δεύτερη  :sunglasses: :sunglasses:
Θες να στα μεταφέρω εγώ τα λεγόμενα του? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom