spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα αδέλφια..
καλημέρα φίλε μπράβο για το ποστ σου....Καταρχάς καλημέρα και από μένα. Πριν πω οτιδήποτε άλλο να ζητήση ένα μεγάλο συγνώμη από τον Alexxx επειδή ήταν απαράδεκτες οι τοποθετήσεις μου χτες. Επίσης να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη από αυτά που γράφτηκαν και διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια του πρωϊνού παραλληρήματος!!! Δυστηχώς, μπαίνοντας το πρωϊ να διαβάσω τι γίνεται, έπεσα σε ένα σωρό κακοήθειες στο συγκεκριμένο θέμα και μπήκα στο τρυπάκι να απαντήσω..........και έγεινε χαμός. Όπως θα είδατε (και μετά από πολλά ΡΜ με chris1976) άλλαξαν κάποια πράγματα όπως αβατάρ και υπογραφές οι οποίες θίγουν καταστάσεις και δεν πρόκειται να χρησημοποιηθούν από μένα ξανά τουλάχιστον. Θα ήθελα να τους δω όλους να κάνουν το ίδιο αλλά ξέρω πως δεν γίνεται. Οι τοποθετήσεις μου από δω και πέρα στα οπαδικά θα είναι καθαρά για την τήρηση των κανόνων και καμιά καλημέρα (είναι τζάμπα ακόμα), χωρίς καφριλίκια και τυφλά οπαδικά αισθήματα! Συγνώμη αν σας κούρασα, ξέρω ότι κάποιοι θα γελάσουν και θα ειρωνευτούν αυτά που γράφω αλλά ΔΕΝ έχω να χωρίσω ΤΙΠΟΤΑ με κανέναν από δω, ειδικά εν'μέσω ανωνυμίας!!! Καλή σας μέρα.
Sonyp900.
ωπα ρε αδερφέ...ποιος εισαι που με απαξιώνεις και τι σου ειπα που σε χαλασε; Δηλαδή πρέπει να αποδεχθώ από εσένα την προσωνυμια απόγονος και να μη διαμαρτυρηθώ; Και σκέψου πως εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ...Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ.
Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.
Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.
Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".
και κάτι ακόμα. Αν δεν θες να σε λένε βάζελο, να μη μας αποκαλείς ούτε γαύρους. Κλασικά είναι τα προσωνύμια: γαύρος, χανούμι, βάζελος, γριά, σκουλήκι. Αν ξαφνικά σου την έδωσε με το "βάζελος" (τι υποκρισία 8εέ μου), να μην σε ξανακούσουμε να λες γαύρος και απόγονος και θα σταματήσουμε.Ταύρε, νομίζω πως σέβομαι ΟΛΟΥΣ αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου και με σέβονται. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ.
Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν. Μόνο (μέχρι τώρα) αν δεχόμουν επίθεση απαντούσα. Και είναι συνέχεια τα ίδια άτομα. Με διαφορετικούς λογαριασμούς. Αν θες να σου πω ποιούς εννοώ, pm. Δεν ξαναρχίζω ιστορία εδώ. Θα βρίζω τα ...... μόνο στο thread της ομάδας μου.
Μοϊκάνε, αγόρι μου, στο ξανάπα: Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Μην περιμένεις απάντηση. Νάσαι καλά.
Και κάτι τελευταίο: το "βάζελος" για μένα είναι βρισιά όταν λέγεται από αυτούς. Παναθηναϊκός είμαι. Η απάντησή μου ήταν , είναι και θα είναι (αν κρίνω σκόπιμο να απαντήσω) "απόγονος".
+1000000000000000000000000000α συμφωνησω με το φιλο μου το νταρκ. και εγω το τελευταιο καιρο αν και παρακολουθω τις συζητησεις που γινονται και πραγματικα απο ορισμενους δεν μπορω να βγαλω ακρη. υπαρχουν ατομα που ειναι αρρωστα και πορομενα και δε βλεπουν μπροστα τους περα απο το οπαδικο. ευτυχως ειναι λιγοι. υπαρχουν και αλλοι που ειναι οικογενειαρχες οπως και εγω και εδω κανουμε το χαβαλε μας ομως αυτοι που λενε οτι ναι εχω παραφερθει και εχω εκτροχιαστει καποιες φορες μετα απο λιγο παλι βριζουν πορονονται και γιατι; για το κοκαλη το βαρδινογιαννη και το ντεμη. ρε παιδια κανενας δε θα σας δωσει να φατε . καποιοι θα γυρισουν να πουνε εγω γουσταρω την ομαδα μου να κερδισει και τετοια αλλο αυτο και αλλο να φτασουμε στο σημειο να ειρωνευομαστε και να βριζουμε χωρις ουσιαστικο λογο. το ποδοσφαιρο ειναι να ξεφευγουμε απο τα προβληματα μας να κανουμε στο τελος το χαβαλε μας να πειραξουμε τον αντιπαλο αλλα μεχρι εκει ρε παιδια τα παρακατω δεν εχουν νοημα.
Τι θέλεις ρε βαζελοαπόγονε?4+1 θα φάτε στο Οάκα!χανούμιαααααα...καλησπέρα....ήλθα για να σας προκαλέσω ρεεεεε...... .....για πείτε μου η βου θέση τελειώνει την κυριακή?...θα φέρετε κανένα χου με τους πανιώνιους και πάπαλα?....να το παίξουμε στο τάβλι το μεταξύ μας παιγνίδι ρεεεεεε........
Θες να στα μεταφέρω εγώ τα λεγόμενα του?Το άτομο/χρήστης/whatever που έκανε παράθεση (2 φορές) σε ποστάρισμά μου σήμερα να είναι σίγουρο/ος πως ούτε διάβασα αυτά που γράφει ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του.
Το γράφω όχι για πρώτη φορά. Ούτε καν για δεύτερη